Dodaj do ulubionych

Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady Sob...

13.07.09, 12:36
Szybka interwencja. Jednocześnie prasa w PL naśmiewa się z Rosji, że ta śledzi
rzekomo wszelkie zagraniczne kłamstwa medialne na swój temat i nazywa to obsesją.

A swoją drogą zanim władze polskie się rozkrzyczą, niech najpierw dobrze
sprawdzą do kogo należał i teraz należy N24 i cały koncern ProSiebenSat 1 Media.

Z Niemcami nie ma to NIC oprócz siedziby wspólnego.
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 12:44
      Linki:

de.wikipedia.org/wiki/ProSiebenSat.1_Media
      de.wikipedia.org/wiki/Haim_Saban
      de.wikipedia.org/wiki/Kohlberg_Kravis_Roberts_%26_Co.
      • mangusta3 ale po co? kukła w TVNie to powie i gawiedź chwyci 13.07.09, 14:44
        przecież nie będzie sprawdzać sytuacji właścicielskiej stacji tv z nazwy tylko
        niemieckich...
        • eva15 Re: ale po co? kukła w TVNie to powie i gawiedź c 13.07.09, 16:11
          angusta3 napisał:

> przecież nie będzie sprawdzać sytuacji właścicielskiej stacji tv z nazwy
          >tylko niemieckich...

No właśnie, a przecież to właściciel decyduje o linii stacji i o tym co się w
          niej wyprawia.
          • aramba Re: ale po co? kukła w TVNie to powie i gawiedź c 13.07.09, 16:35
            Jasne, o linii może tak, ale nie o treści każdego serwisu, tu nie
            zsrr.
            • komarowo Re: ale po co? kukła w TVNie to powie i gawiedź c 15.07.09, 01:26
              aramba napisał:
              > Jasne, o linii może tak, ale nie o treści każdego serwisu, tu nie
              > zsrr.

Obawiam się, że to przekracza zdolności percepcji fioletowodresikowej,
              poboczowej damy łubianki ze złotym zębem.
              Ona rozumie tak: mleko ekologiczne jest - wot i choroszo. Nie utoczyli - wot
              imperialisty rus afobiczne.

Iz komsomolskim priwjetom.
    • ubiquitousghost88 Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 12:58
      eva15 napisała:

> Szybka interwencja. Jednocześnie prasa w PL naśmiewa się z Rosji, że ta śledzi
      > rzekomo wszelkie zagraniczne kłamstwa medialne na swój temat i nazywa to obsesj
      > ą.
      >
      > A swoją drogą zanim władze polskie się rozkrzyczą, niech najpierw dobrze
      > sprawdzą do kogo należał i teraz należy N24 i cały koncern ProSiebenSat 1 Media
      > .
      >
      > Z Niemcami nie ma to NIC oprócz siedziby wspólnego.

A jeśli chodzi o Ambasadę w takim Berlinie, to proszę na kolanach Pana Prezydenta, aby wreszcie podpisał Radkowi nominację jakiegoś Jasia Kowalskiego na sekretarza ambasady.
      Pani Kinga nic z Panią Steinbach nie wskóra, Ziemie O., prędzej czy później, polecą w siną dal.
      Nie trzeba być szowinistą polskim (których, między nami mówiąc, w Polsce od cholery, szczególnie tych rusofobicznie "wykształconych"), aby skonstatować, że Pani W. po prostu nieprzyzwoicie się nazywa i kropka.
      Co wy tam wyrabiacie, Rodacy, to już w kraju zabrakło politycznie poprawnych nazwisk?
    • calcinus Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 13:00
      Tak, nic wspolnego z Niemcami to nie ma. Dziennikarze sa Eskimosami, a to ze
      rozmawiaja po niemiecku to jest wroga propaganda :)))
      • calcinus I jeszcze jedno: 13.07.09, 13:05
        I jeszcze jedno: co ma Saban wspolnego z koncernem od czasu sprzedania 5 lat
        temu swoich udziałów? :)
        • eva15 Historia, głupcze 13.07.09, 13:20
          calcinus napisał:

> I jeszcze jedno: co ma Saban wspolnego z koncernem od czasu sprzedania 5 lat
          temu swoich udziałów? :)

Oślątko nie pojęło, że pokazuję, iż od DAWNA nie jest to koncern niemiecki.
          Odkąd Leo Kirch wyleciał z biznesu skończyło się, inne grube ryby zgarnęły pulę.
          • aramba Re: Historia, głupcze 13.07.09, 13:30
            Zero - przecież podobno historia jest nieważna. od kiedy tak cię
            historia kręci? Od dzisiejszego południa? Małpeczko, wyluzuj. To tak
            jakby ktoś o "Dzienniku" powiedział "niemiecka gazeta". Puknij ty
            się w głowkę.
            • eva15 Jak obrazińć i urazić prostaczka 13.07.09, 13:36
              Odkąd olałam twoje pseudointelektualne wysiłki w nawiązaniu kontaktu ze mną,
              wylewa się z ciebie na mnie regularnie wiadro pomyj. Wygląda na to, że tamta
              twoja rzekoma kultura to była cudza sróra, a to to teraz to twoja prawdziwa
              osobowość. Tak cię od początku oceniałam, stąd też wykazałam keine Lust auf
              Kontakt. A teraz czytam sobie z coraz większym rozbawieniem do czego jest zdolna
              twoja obrażona duma. Napisz coś jeszcze o "zerze", ty dopiero musisz być ciekawą
              figurą, skoro nawet "zera" cię olewają.
              • aramba Re: Jak obrazińć i urazić prostaczka 13.07.09, 13:39
                Widocznie nie do końca olewają - co widać na twoim przykładzie,
                malpeczko. Nie denerwuj się tak, bo jeszcze maskotkę forum stracimy.
                Może to i dobrze, pisz jeszcze więcej bzdetów.
                • eva15 Re: Jak obrazińć i urazić prostaczka 13.07.09, 13:43
                  aramba napisał:

> Widocznie nie do końca olewają - co widać na twoim przykładzie,

Czyżbym to ja się notorycznie podpinała pod twoje posty i lała na nie pomyje?

> malpeczko. Nie denerwuj się tak, bo jeszcze maskotkę forum stracimy.
                  > Może to i dobrze, pisz jeszcze więcej bzdetów.

Wy, ty i podobne tobie komarowa nic nie stracicie, bo nic nie macie. Tyle
                  waszego, co się zaplujecie.
                  • aramba Re: Jak obrazińć i urazić prostaczka 13.07.09, 14:20
                    Maleńka, uspokój się już. Nie wiem jak w Stud..., chciałem
                    powiedzieć w Stuttgarcie, ale tu w Berlinie słońce swieci, piękna
                    pogoda. Odpuść sobie, idź na spacer, pomyśl, że Putin został królem
                    świata i niech ci się humorek poprawi.
          • calcinus Re: Historia, głupcze 13.07.09, 13:38
            głupiec to cie splodził ściero
      • wet3 Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 13:06
        Wiadomo! Eskimosi wypelniaja solidnie obietnice Singera.
      • eva15 Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:19
        calcinus napisał:

> Tak, nic wspolnego z Niemcami to nie ma. Dziennikarze sa Eskimosami, a to >ze
        rozmawiaja po niemiecku to jest wroga propaganda :)))

Jeśli ty nieszczęśniku walniesz kogoś łomem w łeb pod Socjalem w Studgarcie
        wrzeszcząc przy tym po niemiecku, to też Niemcy będą winne, duraku pocieszny?
        • eva15 Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:22
          korekta:
          Jeśli ty nieszczęśniku walniesz kogoś łomem w łeb pod Socjalem w Stuttgarcie
          wrzeszcząc przy tym po niemiecku, to też Niemcy będą winne, duraku pocieszny?
          • aramba Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:28
            Zero - o czym ty w ogóle nadajesz? Żal ci czegoś? Przeszkadza ci
            coś? Wkurza cie, że stacja, która nadaje po niemiecku i jest we
            wszystkich niemieckich kablówkach została nazwana niemiecką stacją?
            Kompletnie cię już powaliło? Znowu musisz na lewo i prawo ludzi
            obrażać? Tak cie naszło po prostu, tak? Z tym Studgartem to
            rzeczywiście pocieszne, jak na kogoś, kto rzekomo na co dzień w j.
            niemieckim funkcjonuje
            • eva15 Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:30
              aramba napisał:

> Zero - o czym ty w ogóle nadajesz? Żal ci czegoś? Przeszkadza ci
              > Kompletnie cię już powaliło? Znowu musisz na lewo i prawo ludzi
              > obrażać? Tak cie naszło po prostu, tak?

Najwyraźniej zupełnie, ot tak obrażasz ludzi, biedaku nieszczęśliwy. Aż się cały
              zapluwasz.
              • aramba Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:31
                Zapewniam cie małpeczko, że się nie zapluwam. Przestań manipulować
                tak, żeby ci do teorii coś tam pasowało. Wystarczy.
                • eva15 Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:37
                  jeszcze mnie zapewnij, że nie wyzywasz, biedny odtrącony schizku.
                  • calcinus Pisać sie najpierw naucz 13.07.09, 13:42
                    ... a pozniej myslec sie naucz logicznie. Ja nie jestem Niemcem wiec porownaie
                    trafione jak kula w płot. Dziennikarze N24 SA NIEMCAMI, ich szef tez jest
                    Niemcem, wiec nie wiem, co to ma ze mna wspolnego?

Prawidlowo pisze sie Stuttgart, trzeba byc kompletnym tlumokiem, zeby nie
                    wiedziec jak sie nazywa stolica Landu w ktorym sie mieszka. ALe zyc sie z tym
                    da: socjal przyniesie "Essen auf Raeder" i juz tlumok szczesliwy...
                    • eva15 Re: Pisać sie najpierw naucz 13.07.09, 13:44
                      Basta, głuptaku. Dyskutuj sobie dalej u z arambą, mnie na ten bełkot czasu szkoda.
                      • calcinus Znowu brak argumentow :) 13.07.09, 13:47
                        Klasyka... :) no ale jesli sie nie wie, jak sie nazywa stolica Landu w ktorym
                        sie mieszka, no to i nic dziwnego, ze argumentow merytorycznych brakuje :)
                        A wiesz chociaz jak sie "Niemcy" prawidłowo pisze po niemiecku, Wielka Niemko?
                        :) Jak ty sobie dajesz rade bez podstawowej znajomosci jezyka... no ale socjal w
                        Niemczech nawet takim nieudacznikom co sie jezyka nauczyc nie potrafia pomaga.
                        • eva15 Na głupotę nie ma argumentów. 13.07.09, 13:56
                          Na głupotę nie ma argumentów. Chyba nie myślisz, że będę ci tłumaczyć, że nie
                          mieszkam w B-W, albo, że pisownię Stuttgartu natychmiast w 2. poście poprawiłam.

Spadaj poczciwcze do swego duchowego kumpla - aramby.
                          • calcinus Mannheim przeniesiono w nocy? :) 13.07.09, 13:59
                            Bo jeszcze wczoraj leżał w Ba-Wü
                            • eva15 z ciebie dedektyw jak z koziej d.... trąba 13.07.09, 14:00
                              Basta. Na dziś wystarczy, ośle.
                              • calcinus Pisać sie w koncu poprawnie naucz :) 13.07.09, 14:02
                                Jak cie nie stac, to kupie ci jakis slownik, bo wybacz, ale nie da sie tego
                                czytac :)
                                • eva15 Spadaj dziadu 13.07.09, 14:04
                                  Literówek nie pojmujesz, poprawek do wiadomości nie przyjmujesz. Spadaj.
                                  • calcinus Ortografia to nie literowki :) 13.07.09, 14:05
                                    Ja wiem, ze "ortografia" to trudne slowo, ale jak chcesz dyskutowac z doroslymi,
                                    to niestety musisz wiedziec co to znaczy.

A dziad to cie spłodził, ściero :)
                  • aramba Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:42
                    Zero, ja nawet do ciebie specjalnie żalu nie mam. Ty po prostu
                    inaczej nie potrafisz. Dlatego ja tak z sercem do ciebie -
                    małpeczko, małpeczko ty nasza ogólnoforumowa.
                    • eva15 Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:45
                      Hej, wy towarzyszu. Zostawiam was z calcinusem. To wasz poziom.
                      • calcinus Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:49
                        Co racja to racja, my przynajmniej pisac poprawnie potrafimy, wiec troche ci do
                        naszego poziomu brakuje biedaczko.
                    • eva15 Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 13:53
                      Jeszcze jedno na koniec:
                      sam, na własne życzenie ustawiłeś się w jednym szeregu z największymi głupcami
                      tego forum z którymi ja z zasady nie dyskutuję, co teraz i ciebie obejmie. Oni
                      też w swojej bezsilności intelektualnej i braków argumentacyjnych miotają się
                      jak pijany od ściany do ściany - od najgorszych wyzwisk do nazwania mnie swoją
                      "maskotką".

Używając 1. os. l.mn. identyfikujesz się z najgorszymi dołami i przyznaję, że
                      udało ci się mnie zaskoczyć. Aż takiej głupoty się nie spodziewałam.
                      • calcinus Ty sie pisac najpierw naucz :) 13.07.09, 13:57
                        A potem mysl o dyskusji ze mna na jakikolwiek temat.
                        • eva15 Dobrze, durniu, ale post nie był do ciebie 13.07.09, 13:59
                          Dobrze, durniu, ale post nie był do ciebie baranie
                          • calcinus Re: Dobrze, durniu, ale post nie był do ciebie 13.07.09, 14:00
                            baran to cie spłodził ściero :)
                            • eva15 Wybij sobie ze łba. Nie jesteś moim ojcem! 13.07.09, 14:02
                              Nie mam z tobą żadnego pokrewieństwa chamie. A już na pewno nie jesteś moim ojcem
                              • calcinus Re: Wybij sobie ze łba. Nie jesteś moim ojcem! 13.07.09, 14:06
                                No tak, ciebie mogl wyłacznie cham spłodzić :)
                              • acer0 Re: Wybij sobie ze łba. Nie jesteś moim ojcem! 27.10.09, 10:39
                                eva15 napisała:

> Nie mam z tobą żadnego pokrewieństwa chamie. A już na pewno nie jesteś moim ojcem
                                ------------------------------------------------------------------------
                                Czytając Ciebie i twe wypociny mówią same za siebie, że twoja matka Rosjanka a
                                ojciec Niemiec- Więc Ty jesteś mieszańcem niemiecko-rosyjskim.
                                Dlatego nienawidzisz Polski i Polaków. Powinnaś być w parze z premierem z wermachtu
                          • komarowo Heheh, kokota 15.07.09, 01:33
                            Mieliście tu udawac intelektualne nadęcie.
                            Chwilowo zapomnieliście i wyszło z was ortograficzne szambo i wulgarne chamstwo
                            w pełnej, sfrustrowanej menopauzalnej krasie.

I całyj nadętyj wizerunok paszoł w p.zdu.:-)
                      • aramba Re: Dać język i adres pod sąd. 13.07.09, 14:58
                        Z największymi nie - palma pierwszeństwa tobie się należy, dzierżysz
                        ją wytrwale i tak już pozostanie.
                        • eva15 Najgorsze są oklaski od głupiej publiki 13.07.09, 16:09
                          Nic by mnie bardziej nie wystraszyło i kazało wątpić we własną inteligencję niż
                          pochwały z ust takich ludzi jak ty. Gdybyś ty mnie uznał za równą sobie i
                          obsypywał komplementami przeraziłoby mnie to nie na żarty, na szczęście to mi
                          nie grozi. Nie ma nic gorszego niż oklaski z niewłaściwej strony.
                          • aramba Re: Najgorsze są oklaski od głupiej publiki 13.07.09, 16:19
                            Jednak wciąż przeżywasz. No OK, twoje prawo. Daj już sobie spokój.
                            Ty wiesz swoje, ja - jako notoryczny "wybielacz" esesmanów - też
                            wiem swoje. Twoje brednie będą zwalczane i szlus. Z tobą nie ma
                            dyskusji: albo się twój bełkot przyjmuje jako prawdę objawioną albo
                            się jest biedakiem (zazwyczaj pociesznym), głuptakiem, orłem itp.
                            itd. Co się dziwisz - sama się ustawiłaś na takich pozycjach na
                            jakich się ustawiłaś. Nic ci już nie pomoże. Szkoda mogło być
                            inaczej, a jest jak jest i inaczej nie będzie. Żal mi cię kimkolwiek
                            jesteś. Z tym zerem celowo przegiąłem, żeby cię dotknąć - udało się.
                            No, to tyle w temacie.
                            • eva15 Re: Najgorsze są oklaski od głupiej publiki 13.07.09, 17:04
                              Ha, ha, ha. Udało ci się to zero - jaki rozum, takie powody do dumy. Dodaj
                              jeszcze parę innych wyzwisk, a będziesz jeszcze bardziej du(r)mny i zadowolony z
                              siebie.
            • wet3 Re: aramba 15.07.09, 13:54
              aramba napisał:

> Zero - o czym ty w ogóle nadajesz? Żal ci czegoś? Przeszkadza ci
              > coś? Wkurza cie, że stacja, która nadaje po niemiecku i jest we
              > wszystkich niemieckich kablówkach została nazwana niemiecką
              stacją?
              > Kompletnie cię już powaliło? Znowu musisz na lewo i prawo ludzi
              > obrażać? Tak cie naszło po prostu, tak? Z tym Studgartem to
              > rzeczywiście pocieszne, jak na kogoś, kto rzekomo na co dzień w j.
              > niemieckim funkcjonuje

Inteligencja nie grzeszysz. Z pewnosci tez wierzysz, ze napadu na
              radiostacje w Gliwicach w 1939r. dokonali Polacy.
            • resurrector ale właścicielem jest Żyd 28.10.09, 06:02
              To tak jakby Gazeta Wyborcza pisała o "polskich obozach zagłady".

Michnik jako osoba pochodzenia żydowskiego i spora część dziennikarzy GazWybu bardzo się tą tematyką (izraelsko-żydowską) interesują i trudno by mi sobie było wyobrazić, że takie określenie przeszłoby przez przypadek i nie zostało nawet przez szefów GW/Agory zauważone...
          • komarowo ROTFL - poboczowa, menopauzalna miss złotego zęba 15.07.09, 01:30
            w wolnej chwili założę wątek poświęcony twoim szkolnym żenującym, podstawowym
            błędom ortograficznym: Mocart, Studgart, mleko ekologiczne z utoku od pimpa.
            Zestawię to, ma się rozumieć, z pseudointelektualnym napuszeniem i nadęciem.

'Objecuję': postaram się nie 'spuźnić'. 'Na prawdę'. :-)
            • ubiquitousghost88 Re: ROTFL - poboczowa, menopauzalna miss złotego 15.07.09, 14:02
              komarowo napisał:

> w wolnej chwili założę wątek poświęcony twoim szkolnym żenującym, podstawowym
              > błędom ortograficznym: Mocart, Studgart, mleko ekologiczne z utoku od pimpa.
              > Zestawię to, ma się rozumieć, z pseudointelektualnym napuszeniem i nadęciem.
              >
              > 'Objecuję': postaram się nie 'spuźnić'. 'Na prawdę'. :-)

...a gdzie gruzińskie winko półwytrawne do tego koktejlu (Moskwa daje darmo, a i salut z grubej rury może dołożyć!)?
      • mangusta3 dziś dziennkarz w TVN nazwał Demianiuka niemieckim 13.07.09, 14:47
        zbrodniarzem wojennym...ciekawe co na to media i opinia publiczna w Niemczech?
        no i najważniejsze dlaczego ten beznadziejny (m.in. kiepskie dokumenty
        przereklamowanej Ewart) TVN boi się nazwać tego bandyty ukraińskim zbrodniarzem
        wojennym...
        • everettdasherbreed Re: dziś dziennkarz w TVN nazwał Demianiuka niemi 27.10.09, 10:04
          W czasie II wojny światowej oficjalnie nie istniało państwo Ukraina.
          Zatem Demianiuk był zbrodniarzem SOWIECKIM czyli rosyjskim.
          • resurrector głupotki wypisujesz everettdasherbreed 28.10.09, 06:35
            everettdasherbreed napisał:

> W czasie II wojny światowej oficjalnie nie istniało państwo Ukraina.
            > Zatem Demianiuk był zbrodniarzem SOWIECKIM czyli rosyjskim.
            >

Bzdura. Sowiecki znaczy radziecki (od rad delegatów robotniczych). Nie było w nazwie ZSRR słowa "Rosja" ani żadnego odniesienia do geografii czy tradycji narodów to państwo zamieszkujących. Stosując pokrętną rusofobiczną "logikę" którą zaprezentowałeś, trzeba by uznać, że Stalin nie był żadnym Gruzinem tylko Rosjaninem.

Do 1948 roku oficjalnie nie istaniało też państwo Izrael, a więc stosując tą samą "logikę", to tak jakby ich wcześniej nie było. Rothschildowie którzy działali i mieszkali w wielu krajach byli więc Niemcami, Francuzami, Austriakami, Włochami, Brytyjczykami ale na pewno nie Żydami :) Śmieszny z ciebie człowiek "everettdasherbreed".
      • mangusta3 Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 14:48
        dziś dziennkarz w TVN nazwał Demianiuka niemieckim zbrodniarzem
        wojennym...ciekawe co na to media i opinia publiczna w Niemczech?
        no i najważniejsze dlaczego ten beznadziejny (m.in. kiepskie dokumenty
        przereklamowanej Ewart) TVN boi się nazwać tego bandyty ukraińskim zbrodniarzem
        wojennym...
        • aramba Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 14:56
          Widać ten dziennikarz jest ... kolejnym mądrym dziennikarzem. W TVP1
          mówili jednak o tym, że to Ukrainiec. Zobaczymy, może niemiecki MSZ
          przyśle do TVN demarche, a może nie przyśle. Może Niemcy jednak
          zdają sobie sprawę z tego, kto tam komenderował w tym Sobiborze i
          może im w ogóle głupio oficjalne stanowisko w takiej sprawie
          zajmować.
    • tepicpo hitlerowskie pomioty 13.07.09, 13:25
      nic dodać więcej
      • eva15 Bosowie z NY to hitlerowskie pomioty? 13.07.09, 13:27
        Właściciele koncernu z NY mocno by się oburzyli na takie pomówiewnia. (Ich
        przodkowie) są raczej ofiarami Hitlera.
        • calcinus i na pewno to ci bossowie kazali 13.07.09, 13:45
          ...dziennikarzom pisac "polski oboz koncentracyjny". Przeciez dziennikarze w
          Niemczech rozumu nie maja, tekstow sami nie piszą...
        • komarowo Kokota, jesteście półpiśmienna 15.07.09, 01:36
          To rozumiem. Wykształcenie prowincjonlanej TPPROwskiej rusycystki z SN wiele
          tłumaczy.
          Ale co wy jeszcze robicie, poboczowa opuźniona intelektualistko ze Studgartu
          w kraju, gdzie MEDIA NALEŻĄ DO AMERYKAŃSKICH ZYDÓW?
    • wojtek-rr Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 13.07.09, 14:16
      O co chodzi? Nie ma co się zapluwać.Protestować powinna ambasada.
    • mangusta3 dziś dziennikarz TVN nazwał Demianiuka niemieckim 13.07.09, 14:33
      zbrodniarzem wojennym co jest oczywistym kłamstwem tak samo jak określenie
      "polskie obozy zagłady"...pytam się czy TVN boi się nazwać Demianiuka ukraińskim
      zbrodniarzem wojennym?

------------------------------

dlaczego po 1989 ani razu w polskiej tv zarówno publicznej jak i komercyjnej
      nie licząc kinowego kanału tematycznego Kino Polska nie były emitowane filmy
      "Ogniomistrz Kaleń" i "Zerwany most"?

• aramba Re: dziś dziennikarz TVN nazwał Demianiuka niemie 13.07.09, 14:59
        Napisz do TVN. Nasza ambasada raczej też do niemieckiego MSZ swojego
        protestu nie skieruje.
        • mangusta3 Re: dziś dziennikarz TVN nazwał Demianiuka niemie 13.07.09, 15:24
          szkoda pisać tam bo z tego co wiem dość często i gęsto działa tam cenzura na
          forach a nieprzychylne opinie widzów są kasowane i zostają bez odpowiedzi, no
          ale czego się spodziewać po stacji naszpikowanej esbekami...
          • aramba Re: dziś dziennikarz TVN nazwał Demianiuka niemie 13.07.09, 15:32
            Być może masz rację, a być może nie - jak nie spróbujesz to się nie
            przekonamy.
    • everettdasherbreed evcia, jakie znowu kłamstwa na temat Rosji? 13.07.09, 14:40
      Czy te o "wielikoj pobiedie" za 30 milionów (nie dolarów ani funtów)?
    • ramyus Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 15.07.09, 02:33
      eva15 napisała:

> Szybka interwencja. Jednocześnie prasa w PL naśmiewa się z Rosji, że ta śledzi
      > rzekomo wszelkie zagraniczne kłamstwa medialne na swój temat i nazywa to obsesj
      > ą.

Przyklad.

>
      > sprawdzą do kogo należał i teraz należy N24 i cały koncern ProSiebenSat 1 Media
      > .
      >
      > Z Niemcami nie ma to NIC oprócz siedziby wspólnego.

W takim razie to samo mozna powiedziec o 3/4 mediow w Polsce.
    • angrusz1 Tropić bezwzględnie 15.07.09, 14:26
      ale także dążyć do ukarania
    • poliweglan Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 15.07.09, 14:37

>
      > .
      Czy to nasi starsi bracia-wyjątkowi przyjaciele Polski?
    • mm-18 Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady Sob... 27.10.09, 12:30
      Kolejne kłamstwo oświęcimskie w wykonaniu Żydów. Jest możliwość ścigania
      karnego za takie przestępstwo. Czy polskie władze o tym wiedzą?
    • mm-18 Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady Sob... 27.10.09, 12:31
      Tym razem celowo myli się Niemców z niemieckojęzycznymi Żydami.
    • marysia57 Re: Niemcy: telewizja o "polskim obozie zagłady S 28.10.09, 04:42
      Ciekawa jestem jak zareagowalo swiatowe zydostwo na to klamstwo. Czy
      zazadali sprostowania? Czy po prostu aby nie "DRAZNIC uczuc"
      niemcow, polakami znowu chca sobie wytrzec pupe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka