dan3iger 15.07.09, 14:29 Rydzyk - prymitywny i ksenofobiczny reprezentant prymitywnego i ksenofobicznego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_zajebista_psychika O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! Nie... 15.07.09, 14:33 Wszyscy doceniają poczucie humoru Fuehrera Rydzyka. W rozwiniętym społeczeństwie Zachodu za takie "żarty" spotkałby go ostracyzm. A w Polsce? Przyjaźń szefa 2-giej co do wielkości partii politycznej. Żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Murzyn się pomodlił, murzyn może odejść.Niemyty 15.07.09, 14:41 murzyn. I co za afera. tam się nikt nie myje. Nie ma czasu na mycie jak człowiek rozmodlony. Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Re: Murzyn się pomodlił, murzyn może odejść.Niemy 15.07.09, 14:51 To nie 1 kwietnia. Zgroza. wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 14:54 Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. Ojcze Zgryźliku szczytuję eSeMeSa. Partia donosi pusta twoja kiesa. Pada stocznia, gdzie Lechujar Kaczyński. Przeskokiem pokonał układ libertyński. Soliudarność na rząd, my zbieramy składki. Trochę przychudły nam na stołkach zadki. Rząd się przewróci, gdy więcej bluzgania. Tyle kasy na hasło stocznie do zebrania. Ojcze Zgryźliku odstaw Jot eR Nowaka. Nas do mamony, my sprawdzona paka. Chce biskup z Kalisza, to zmienimy prawo. Forsa, geotermia wnet popłynie żwawo. My też, my też z wami bogata lewica. My ze złodziejami tak wciąż napiernicza. Aż „ akwizytor Mo Herr Belzebuba”. Zapowiedział wiernym, że jemu też luba. Sekcie i w afekcie mo herra komórka. Oczekuje tyle forsy, że Jasna to Górka. Była sobie raz posłanka, zawód pielęgniarka. Książę zamienił się w żabę , tak płynie ta bajka, gdy całować miał tę babę w imię Lechujarka. Choć nie była to poczwara, a tylko poczwarka. Chociaż motyl będzie z liszki, jemu sznurowadła. Książę nie chce chętnej myszki, wkręcił do imadła. Wypowiedział wszystkim bitwę, no to naród woła, weźcie ludzie małpie brzytwę, gdy płonie stodoła! Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 14:58 Przy całej głupocie tej wypowiedzi (bo braku sympatii do murzyna Rydzykowi nie można zarzucić, zarzucić można tylko brak rozumu) - nie rozumiem czemu ta wiadomość wylądowała jako główna wiadomość dnia. Nadaje się co najwyżej do deseru. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy_ranne_wstaja_wzwody albo: ma setki odnozy i sra po rowach? 15.07.09, 15:09 oczywiscie: pielgrzymka na jasna gore. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 .... bracie... buahahaha xDDDDD 15.07.09, 16:37 z jednej strony 'murzyn sie nie mył' a z drugiej ... bracie. to czego O. Rydzyk wydaje się, że nie ma to kultura osobista - jest dla mnie człowiekiem działającym w hipokryzji. Chrześcijaninem, który myśli bardzo nie chrześcijańsko. Czekamy Ojcze aż cię w końcu ktoś usadzi i pokaże twoje miejsce, bo to co reprezentujesz strasznie działa na nas - wierzących i chcących praktykować normalnie, bez uprzedzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: .... bracie... buahahaha xDDDDD 15.07.09, 17:15 Czekamy Ojcze aż cię w końcu ktoś > usadzi i pokaże twoje miejsce, bo to co reprezentujesz strasznie > działa na nas - wierzących i chcących praktykować normalnie, bez > uprzedzeń. tak, tak - włąśnie; chcemy praktykować prawdziwy katolicyzm.... Najlepiej w ciemościach, przy zasłoniętych ciężkich kotarach i drzwiach zamknietych na pięć spustów bo tylko takie warunki modlitwy zagwarantują nam, że nie urazimy własną rozmodloną postacią cudzych uczuć religijnych czy światopoglądowych.... Tego byśmy nie chcieli zrobić za żadne skarby tego świata bo jako prawdziwi gazeciani katolicy uważamy, że miłość do bliźniego jest najważniejsza... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: .... bracie... buahahaha xDDDDD 15.07.09, 18:38 Czy Twojej katolickiej wrażliwości nie uraziło kupczenie na Jasnej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Kochani.. bo to się trzeba myć, myć a wtedy ... 15.07.09, 19:02 wyrośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wolnorynkowy a czy on chodząc w sukni jest kobietą? 15.07.09, 19:34 takie proste skojarzenie w stylu ojca dyrektora. Czarny - nie umyty, chodzi w sukni - kobieta. ===================================================================== tanie CHF kup i płać niższą ratę swojego kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Polska potrzebuje nowego Simona Molla... 15.07.09, 20:43 ... czarnoskory zarazony HIV najlepiej wyleczy polskie dziewczeta i polskich chlopcow z uprzedzen rasowych. A kto smialby go zbadac ten jest faszysta przesladujacym murzynow. Kto nie pojdzie z nim do lozka (zwlaszcza mezczyzni) ten bedzie homofob i faszysta. Gdzie jestes nowy Simonie Mollu - Polska cie potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Micheal Jackson sie myl i zostal bialy. 16.07.09, 05:07 tw_wielgus napisał: > Kochani.. bo to się trzeba myć, myć a wtedy ...wyrośnie! M: Dal przyklad Micheal Jackson jak sie myc codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: .... bracie... buahahaha xDDDDD 15.07.09, 19:11 swan_ganz napisał: > Czekamy Ojcze aż cię w końcu ktoś > > usadzi i pokaże twoje miejsce, bo to co reprezentujesz strasznie > > działa na nas - wierzących i chcących praktykować normalnie, bez > > uprzedzeń. > > > tak, tak - włąśnie; chcemy praktykować prawdziwy katolicyzm.... > Najlepiej w ciemościach, przy zasłoniętych ciężkich kotarach i > drzwiach zamknietych na pięć spustów bo tylko takie warunki modlitwy > zagwarantują nam, że nie urazimy własną rozmodloną postacią cudzych > uczuć religijnych czy światopoglądowych.... Tego byśmy nie chcieli > zrobić za żadne skarby tego świata bo jako prawdziwi gazeciani > katolicy uważamy, że miłość do bliźniego jest najważniejsza... :-) Ty rydzo-katolu wprotst emanujesz miloscia do blizniego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Sikorski dowcip o Obamie: dziadek ma Polskie korze 16.07.09, 05:01 fxvi napisał: > chołoto, czemu nie masz poczucia humoru??!!!! M: POstKomuchy potrafia sie rechotac kiedy paszkwilanci ze Szkla Kloakowego pluja na patriotow. A im kazdy dowcip uchodzi! Nikt nie opluwal sie kiedy Sikorski dowcipkowal o Polskich korzeniach Obamy twierdzac... jego dziadek zjadl Polskiego misjonarza. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 dziedek Sikorskiego zjadł murzyńskiego czarownika 16.07.09, 10:13 dlatego Radek jest taki niestrawny Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Co to jest? 15.07.09, 21:17 Znałem to w innej wersji: "ma sto nóg i sra w przydrożnym rowie"... Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 17:03 pewienlekarz napisał: > Przy całej głupocie tej wypowiedzi (bo braku sympatii do murzyna Rydzykowi nie > można zarzucić, zarzucić można tylko brak rozumu) - nie rozumiem czemu ta > wiadomość wylądowała jako główna wiadomość dnia. Nadaje się co najwyżej do deseru BO WIDOCZNIE DZIENNIKARZE GAZETY DOSTAJA PREMIE WYŁACZNIE ZA TAKIE GŁUPOTY Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 17:46 i dalej: Lidia Geringer de Oedenberg została kwestorem PE, rozbił się samolot i zastrzelono w Czeczenii działaczkę praw człowieka. Kto jest człowiekiem dnia? Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Gdybyś Ty powiedział... 15.07.09, 19:39 ..."Właśnie wyjąłem Związek Sowiecki spod prawa i wysłałem samoloty z bombami", to nawet w Deserze by tego nie umieszczono, ale gdy w czasie próby mikrofonu powiedział to prezydent Reagan, to na pierwszych stronach pisały o tym wszystkie gazety. Ten katolicki oszołom też jest postacią publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Gdybyś Ty powiedział... 15.07.09, 19:54 O jak suodko. A ostatnio było tu tyle wpisów, radujących się że fanatyków Rydzyka jest tylko 100 tys. kontra 38 milionów normalnych Polaków. Chyba jednak ta czeczeńska działaczka (czy samolot) jest ważniejsza niż dwa zdania od ojca prowadzącego. Dla mnie to bardziej pożywka dla tutejszych tuskomatołków aby pokrzyczeć sobie w piękny środowy wieczór na rydzola i poprawić sobie nastrój (że ja jestem lepszy). Tak samo jak Tusk jest pożywką w środowy wieczór dla moherów z RM. Jednym słowem, dobry z Was produkt, nadajecie się. <unosi kciuk> Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Mam nadzieję, że to nie prawdziwy lekarz 15.07.09, 20:19 tylko jakiś wariat. Faktycznie, obrażanie człowieka przed wielotysięcznym tłumem jest odznaką "sympatii do murzyna" (kaligrafia cytowanego). Kto ciebie nauczył posługiwać się internetem, nieszczęsny? Na deser, to ty sobie... I zjedz. pewienlekarz napisał: > Przy całej głupocie tej wypowiedzi (bo braku sympatii do murzyna Rydzykowi nie > można zarzucić, zarzucić można tylko brak rozumu) - nie rozumiem czemu ta > wiadomość wylądowała jako główna wiadomość dnia. Nadaje się co najwyżej do dese > ru. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Mam nadzieję, że to nie prawdziwy lekarz 15.07.09, 20:38 :) Napisałem przecież, że chodzi tu o głupotę a nie brak sympatii, to bardzo proste do zrozumienia. Rydzyk zobaczył Murzyna, rzadko ich widuje a zwłaszcza na swoich imprezkach to już na pewno bardzo rzadko, i zgłupiał (stąd fragment o głupocie) i przypomniał mu się jedyny fragment słowa pisanego o Murzynach jaki zna - Murzynek Bambo (który się nie myje bo się boi że się wybieli) i wypalił z grubej rury. Nie nawoływał do negatywnych emocji (stąd brak zarzutu o braku sympatii) - zachował się jedynie jak idiota. Upraszczając mój post, żebyś nie musiał go analizować: Zrobił z siebie głupka, nie rasistę. Ale w dobie dzisiejszej poprawności politycznej taka wzmianka to prawie zbrodnia przeciw ludzkości. Rydzyk jest ważniejszy od potencjalnie nadchodzących burz, rozbitego samolotu i paru innych ciekawszych rzeczy, które się dziś wydarzyły, ważniejszy jedynie na gazeta.pl i do tego pije pisząc od deserze. A lubię tę gazetę, dlatego staram się zwracać uwagę na takie mankamenty, które ostatnio rażą. Wyczerpałem temat? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: na pewno czujesz się wyczerpany 15.07.09, 21:13 Jako "człowiek poczciwy" - lub tylko poczciwca udający nie rozumiesz w ogóle, w czym problem. Piszesz bzdury nie na temat, wyważasz otwarte drzwi, pleciesz absolutne banialuki o "imprezkach Rydzyka", jakoby na przykład Rydzyk po kilkuletnim wycieraniu się po Niemczech nie był przyzwyczajony do widoku Afrykanów. OK, ale po co piszesz i komentujesz, jak percepcja otaczającego cię świata przychodzi ci z taką trudnościa? pewienlekarz napisał: > :) > > Napisałem przecież, że chodzi tu o głupotę a nie brak sympatii, to bardzo prost > e > do zrozumienia. Rydzyk zobaczył Murzyna, rzadko ich widuje a zwłaszcza na swoic > h > Upraszczając mój post, żebyś nie musiał go analizować: > Zrobił z siebie głupka, nie rasistę. > > Wyczerpałem temat? > Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: na pewno czujesz się wyczerpany 15.07.09, 22:09 Udaje poczciwca - to pewne. Ty nie rozumiesz mojego punktu widzenia, ja nie rozumiem Twojego i się nie dogadamy. Bicie piany na głównej stronie największej polskiej gazety (i tylko jej) z powodu jednego debilnego zdania (pseudorasistowskiego, tylko dlatego bo traktuje o Murzynie [ktory wcale Afrykanem być nie musi, skąd ten pomysł?]) wypowiedzianego przez klechę zakrawa na większą groteskę niż to zdanie. Jak i wszystkie podobne temu artykuły wiszące całe dnie na tej stronie. To mam na myśli od samego początku, ale tematu drążył nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert77 Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 21:46 Dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re:Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. 15.07.09, 18:07 almagus napisał: > Czy ulica, czy ołtarze do tyłka kleru włażę. to po co mu wlasisz?! pytam po co!? i jeszcze sie tym chwalisz?! ale jak juz wlazisz i sie chwalisz to zeby ci bylo latwiej posmaruj wazelinom, ponoc to pomaga, kolega mi mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpek_abc Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 14:51 pan_zajebista_psychika napisał: > Wszyscy doceniają poczucie humoru Fuehrera Rydzyka. W rozwiniętym > społeczeństwie Zachodu za takie "żarty" spotkałby go ostracyzm. A w Polsce? > Przyjaźń szefa 2-giej co do wielkości partii politycznej. Żenujące... Niby czemu zaraz ostracyzm? Z tekstu wynika, że murzyn nie tylko nie poczuł się dotknięty, ale wręcz dziękował dyrektorowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:08 On kocha Ojca Tadeusza prxecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:10 > On kocha Ojca Tadeusza prxecież!!! i to ci przeszkadza? Wolałbyś by kochali Wielkiego Dondona, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy_ranne_wstaja_wzwody wystarczy, że dondonują twoją starą... 15.07.09, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:46 swan_ganz napisał: > > On kocha Ojca Tadeusza prxecież!!! > > > i to ci przeszkadza? Wolałbyś by kochali Wielkiego Dondona, tak? Nie wiem jak ty, ale ja widzac doroslego faceta zakochanego w drugim doroslym facecie unikam tego faceta, ty, jak widze oddajesz mu sie bezgranicznie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:54 > Nie wiem jak ty, ale ja widzac doroslego faceta zakochanego w drugim doroslym > facecie unikam tego faceta, ty, jak widze oddajesz mu sie > bezgranicznie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i ty to wszystko potrafisz wyczytać w jednym poscie? Kralik - czy ja cię już prosiłem byś nie zamieniał kolejności przyjmowania pigułek? Pamiętaj bo to ważne; rano dwie niebieskie, popołudniu jedna czerwona a wieczorem kilogram zielonych... Nigdy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 18:08 swan_ganz napisał: > > Nie wiem jak ty, ale ja widzac doroslego faceta zakochanego w > drugim doroslym > > facecie unikam tego faceta, ty, jak widze oddajesz mu sie > > bezgranicznie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > i ty to wszystko potrafisz wyczytać w jednym poscie? > Kralik - czy ja cię już prosiłem byś nie zamieniał kolejności > przyjmowania pigułek? Pamiętaj bo to ważne; rano dwie niebieskie, > popołudniu jedna czerwona a wieczorem kilogram zielonych... Nigdy > odwrotnie. Swoim infantylizmem nie zatuszujesz swojej glupoty. Osobiscie przeciez pisales o milosci mesko meskiej...;DDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
arthur_be Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:10 lumpek_abc napisała: > Niby czemu zaraz ostracyzm? Z tekstu wynika, że murzyn nie tylko nie poczuł si > ę > dotknięty, ale wręcz dziękował dyrektorowi :) dokładnie :) Ja jestem jednak za nazywaniem Murzynów Murzynami. Szkoda, że takich prawdziwych Murzynów jest tak mało, którzy są bez kompleksów na tle swojego koloru skóry. I szkoda, że gazety ich tak prezentują jako ludzi biednych, słabych, bez rozumku, o których trzeba się troszczyć bo wyginą jak nikt nie będzie walczył ich o tytularne dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
ocaliwas Białasy 15.07.09, 18:10 No dobrze - a nazywanie białasów Białasami. Myślę, że tu nie chodzi o kompleksy tylko o zwykły rasizm. Gdyby Białasy prawdziwe miały analogiczną etykietę to też chodziłoby o kompleksy. Więcej wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:15 To dobrze, że murzyna to nie dotknęło, niemniej trzeba być ewidentnym imbecylem, żeby coś takiego powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:43 Tego czy go nie dotknęło nie wiesz. Co bys zrobił na jego miejscu ? No ja zapewne dobrą minę do złej gry. Też zdarzało mi sie słuchać "żartów ", cienko sie usmiechać a swoje myśleć, bo nie wypadało inaczej się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 18:12 lumpek_abc napisała: > pan_zajebista_psychika napisał: > > > Wszyscy doceniają poczucie humoru Fuehrera Rydzyka. W rozwiniętym > > społeczeństwie Zachodu za takie "żarty" spotkałby go ostracyzm. A w Polsc > e? > > Przyjaźń szefa 2-giej co do wielkości partii politycznej. Żenujące... > > Niby czemu zaraz ostracyzm? Z tekstu wynika, że murzyn nie tylko nie poczuł si > ę > dotknięty, ale wręcz dziękował dyrektorowi :) nie, on po prostu zachowal klase :) a rydzyk to burak Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura Kolejna zbrodnia o. Rydzyka, czyli PP w akcji ==== 15.07.09, 15:10 Odkryłem właśnie najnowszą aferę z udziałem o. Rydzyka. Redemptorysta miał powiedzieć, wskazując na jednego z wiernych, Murzyna: „On się chyba nie mył”. Podobno wybuchły oklaski i śmiech, a i sam Murzyn, podobno także zakonnik, się uśmiał. Znam tę sprawę tylko z pośrednich relacji; umknął mi również spór, który podobno trwa od jakiegoś czasu na Salonie24 na ten właśnie temat. O. Rydzyk nie jest w żadnym razie postacią z mojej bajki, ale dostrzegam w traktowaniu go podobieństwo do tego, jak bywa traktowany prezydent Kaczyński. Czego by mianowicie nie uczynił, zawsze jest to powód do oburzenia, kpin lub potępiania. Nawet jeśli są to rzeczy, które inni mogą robić lub mówić bez żadnego oddźwięku, by przypomnieć tylko słynny dowcip, również na temat rasowy i dotyczący nowego prezydenta USA, wygłoszony przez ministra Sikorskiego. Wtedy jakoś nie przypominam sobie tekstów na czołówce Dziennik.pl i Gazeta.pl. To jednak dla mnie wątek poboczny. Najciekawsze jest, jak poprawność polityczna przemieliła mózgi, skoro żart – prawda, że nie najwyższych lotów i nie dla każdego być może zabawny – urasta do rangi wielkiego wydarzenia. Jeśli wskazany przez o. Rydzyka Murzyn istotnie się z tego żartu zaśmiał, to świadczy tylko o jego poczuciu humoru i dystansie do samego siebie. Ale dla wyznawców poprawności politycznej to skandal, jakiego dawno nie było. Pewnym problemem jest, że „ofiara” tegoż chyba jakoś nie chce robić afery, ale ona nie jest do zrobienia afery konieczna. Zastanawiam się, co bym zrobił, gdybym był na jakimś spotkaniu jedynym białym, a prowadzący je wskazałby na mnie i rzekł: „O, a ten to chyba się polał wybielaczem”. Ostatnią rzeczą, jaka przyszłaby mi do głowy, byłoby robienie z tego rasistowskiej afery. Odciąłbym się pewnie, że mnie przynajmniej stać na wybielacz albo w ogóle nie zwróciłbym na ten przytyk uwagi. I tak – moim zdaniem – powinien się zachować każdy normalny człowiek. Niestety, PP sprawiła, że co kiedyś mogło być żartem, dziś może być przedmiotem sądowego pozwu – może jeszcze nie u nas, ale już całkiem niedaleko – tak. PP zbliża się tutaj w swoim ideologicznym zacietrzewieniu do komunizmu, który także charakteryzował się całkowitym brakiem poczucia humoru, a żarty, które uznawał za sprzeczne z własną ideologią, tępił całkiem serio. Warto przeczytać „Żart” Kundery, by zrozumieć, o co chodzi. PP w swoich regulacjach jest jednak dość wybiórcza. Tępi mianowicie żarty w typie tych, którym popisał się o. Rydzyk, ale już natrząsanie się z wiary czy Kościoła jak najbardziej mieści się w jej kanonie. I z tego choćby powodu nie warto do PP przywiązywać większej wagi. To ideologia, która kompromituje się sama od lat, sprowadzając swoje nakazy i zakazy do absurdu i śmieszności. [K.Warzecha] Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Kolejna zbrodnia o. Rydzyka, czyli PP w akcji 15.07.09, 15:43 Dodam tylko do tej ciekawej i jakże prawdziwej ocenie, że Adam Michnik (naczelny), jest "umoczony po uszy" w błędach pokoleniowych. Szkoda tylko, że do tych błędów "GW" nie chce się przyznać. Masz rację - obojętnie, co by Kaczyński bądz Rydzyk nie uczynił, to i tak "GW" będzie ich niszczyć i też odwrotnie. Jeszcze kilkanaście lat temu, wydawało mi się, że Adam Michnik jest mądrzejszy - dzisiaj już wiem, że była to pomyłka. Nie jestem zwolennikiem Rydzyka ani Kaczynskich, a przede wszystkim przeraża mnie katolicyzm, który jest popierany przez "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_do_kfadratu Re: Kolejna zbrodnia o. Rydzyka, czyli PP w akcji 15.07.09, 15:49 Może i dobrze gadasz jednak fakt że tej wypowiedzi wtórowały oklasi i śmiechy zebranej gawiedzi (czytaj moherowym zakutym łbom) świadczy tak naprawde o prawdziwej intencji Rydzola i o tym jaki naprawde chciał uzyskać efekt na publiczności. Myślisz że typowy przedstawiciel moherowej zarazy szanuje "Murzyna" - nie, najchętniej by go kopnął w czarną dup* i wysłał na księżyc, gdzie jego miejsce. Było to typowe dla Rydzola socjotechniczne zagranie, a moherowe berety i tak swoje wiedzą i wracając z pielgrzymki będą się jeszcze zapluwać na tego "Murzyna" nie raz. Durnyś i tyle, że tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:10 Na zachodzi kochany to ci cywilizowani przez wieki (a najbardziej w poprzednim stuleciu)"cywilizowani" Niemcy mordowali, grabili Żydów, wyznawców innych religii, ludność murzyńską w koloniach i teraz nas pouczają..hahahahahahahhahahahahha. Tak to skwituję banda prymitywów zachodnich udających cywilizację. Przez lata gnębili ludzi o odmiennej wierzy kiedy RP dawała wyznawcom innych religii schronienie. Zachód o jakieś 400 lat za Polską! Tak panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym powodów 15.07.09, 15:32 rzbiorów Polski w XVIII wieku była nagonka na innowierców, nie mówiąc o wcześniejszym wypędzeniu Arian z Polski, to masz totalnie rację..... Gdzie ty sie historii uczył, synek??? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 15:59 > Gdzie ty sie historii uczył, synek??? a ty gdzie? Na "warstatach" u Michnika? :-) Owszem - brak tolerancji religijnej był jedną z przyczyn dla których nas rozebrali ale czy zastanawiałęś się kiedyś jak doszło do tego braku tolerancji szcególnie w świetle wcześniejszych postaw naszych przodków? No wiesz - coś się musiało zmienić skoro ówczesnym Polakom zabrakło cierpliwości do żydów, tak? Tak na marginesie; co jest w tym narodzie takiego wcurwiającego, że niezależnie od tego gdzie się znajdą to prędzej czy później na tyle wkurzą swoich gospodarzy, że ci chcą ich mordować? :-) A takie tendencje to nie od wczoraj tylko od wieków już trwają... Ostatnio nawet jakiegoś kanadyjskiego wodza indian z jakiegoś plemienia sądzili z powodu jego antysemickich wypowiedzi.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 16:44 swan_ganz napisał: > > Gdzie ty sie historii uczył, synek??? > > a ty gdzie? Na "warstatach" u Michnika? :-) > Owszem - brak tolerancji religijnej był jedną z przyczyn dla których > nas rozebrali ale czy zastanawiałęś się kiedyś jak doszło do tego > braku tolerancji szcególnie w świetle wcześniejszych postaw naszych > przodków? No wiesz - coś się musiało zmienić skoro ówczesnym > Polakom zabrakło cierpliwości do żydów, tak? > Tak na marginesie; co jest w tym narodzie takiego wcurwiającego, że > niezależnie od tego gdzie się znajdą to prędzej czy później na tyle > wkurzą swoich gospodarzy, że ci chcą ich mordować? :-) > A takie tendencje to nie od wczoraj tylko od wieków już trwają... > Ostatnio nawet jakiegoś kanadyjskiego wodza indian z jakiegoś > plemienia sądzili z powodu jego antysemickich wypowiedzi.. :-) Ty sie uczyles historii na lekcjach hitlerjungen, choc nie, ty jestes mlody cycek, ale twoj dziadziu i tatus ci faszystowskie gnioty na trwale wpioli w glupi leb...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 16:48 Kralik - skup się i przeczytaj jeszcze raz mój post... A potem powiedz matole czy kogoś kto zaledwie zauważa niechęć jednych nacji do innych da się nazwać faszystą nawet wtedy gdy przyjmie się te twoje posrane polipoprawne poglądy za jakiś standard...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 17:30 Ty mi możesz zdradzić, że co trafię na jakiegoś większego obrońcę PiSu to zaraz okazuje się, że ma on jakieś dziwne "odchyły" na punkcie Żydów? O tyle dziwne że jak się popatrzy na przywództwo PiSu to potencjalnych przodków z tej narodowości mogło mieć znacznie więcej osób niż w takim PO, PSL czy SLD? To już nie można pisać o gospodarce, rozwiązaniach prawnych itp itd zawsze musi w końcu dojść do tropienia trójcy żydów-masonów- cyklistów? PS. Co do meritum mam mieszane uczucia. Obywatel Murzyn był obrażany i nic sobie z tego nie robił - więc prawnie sprawy nie ma i być nie powinno. Tyle że po raz n-ty wyszło że Rydzyk ma co najmniej poziom humoru pochodzący spod butki z piwem, i taki sam mają najwyraźniej jego zwolennicy skoro nie widzą w całej sprawie problemy. Oczywiście nikt Rydzykowi być chamem zabronić nie może. Jego święte prawo i wolność obywatelska. Nie każdy musi być kulturalny. Zwłasza jak tak samo ma kłopoty z kulturą osobistą np obecny Prezydent RP. PS2. Jeżeli Rydzyk ma prawo być chamem to ja mam prawo go tak nazywać. Tak samo rezerwuje sobie prawo do oceny jako chamskich zachowań prezydenta RP w stylu rozmów przez komórkę na oficjalnych uroczystościach (bynajmniej nie była to rozmowa rangi informacji o ataku na WTC)czy śmiania się z Premiera RP. No cóż kultura w Polsce w sferach "prawicy" stała się nie popularna albo ma swoiste znaczenie specyficzne dla tego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 17:41 Nie rozumiem co masz do Żydów;). Ja natomiast widzę w tym narodzie prawie same superlatywy- w ogóle uważam, że nasze narody z pewnych względów powinny z sobą ściśle współpracować, o których nie będę tutaj pisał, bo uważam, że byłoby wskazanym byś sam na to wpadł;)( przy czym obie strony muszą jeszcze trochę nad sobą popracować) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 18:12 swan_ganz napisał: > Kralik - skup się i przeczytaj jeszcze raz mój post... A potem > powiedz matole czy kogoś kto zaledwie zauważa niechęć jednych nacji > do innych da się nazwać faszystą nawet wtedy gdy przyjmie się te > twoje posrane polipoprawne poglądy za jakiś standard...:-) Skup sie swan i wytez umysl. Ktos, kto przejawia niechec do innych nacji jest nacjonalista, czyli faszysta, przyglupie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W innym poscie odnosisz sie do "swojego" narodu, jako do tego historycznie tolerancyjnego i historycznie multinarodowego, wynika z tego, ze swoja niechecia do innych nacji, odcinasz sie od narodu polskiego. Przyznaj sie wiec, piszac o swoim narodzie, a juz wyjasniles, ze nie chodzi o narod polski, to o jakim narodzie pisales...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do swan gaz, gaazownia! 15.07.09, 19:05 pogiełło cie bucu? Umiesz czytać ze zrozumieniem???? NIE, jak każdy z waszej parszywej ferajny! Innowiercy, Arianie - to są Zydzie palancie???? Wy tylko deklinujecie Zyd, zyda, zydem, zydowi - mnie to nudzi!!!! Poczytaj analfabeto, co to jest innowierca oraz arianin, a później wtranacaj się do gadki, jak zgniły pomidor!!!! PS. Tak, miedzy nami. Najbardziej tolerancyjnym krajem Europy dla różnych wyznań religijnych w owym czasie były: no i teraz zgaduj kto swannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnny. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: zważywszy na fakt, że jednym z oficjalnym pow 15.07.09, 20:10 akurat wygnanie ARIAN sprowokowali neofici-protestanci a nie katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:42 piotrek_meteorolog napisał: > Na zachodzi kochany to ci cywilizowani przez wieki (a najbardziej w > poprzednim stuleciu)"cywilizowani" Niemcy mordowali, grabili Żydów, > wyznawców innych religii, ludność murzyńską w koloniach i teraz nas > pouczają..hahahahahahahhahahahahha. Tak to skwituję banda prymitywów > zachodnich udających cywilizację. Przez lata gnębili ludzi o > odmiennej wierzy kiedy RP dawała wyznawcom innych religii > schronienie. Zachód o jakieś 400 lat za Polską! Tak panowie. Gdybys ukonczyl szkole podstawowa, to wiedzialbys z lekcji historii, jak wielu ludzi wymorfowal kosciol katolicki, taki hitler to maly pryszczyk, zwlaszcza, ze hitlerowskie niemcy miordowaly za zgoda i blogoslowienstwem papieskim. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:44 > Gdybys ukonczyl szkole podstawowa, to wiedzialbys z lekcji historii, jak wielu ludzi wymorfowal kosciol katolicki, taki hitler to maly pryszczyk, zwlaszcza, ze hitlerowskie niemcy miordowaly za zgoda i blogoslowienstwem papieskim. umiesz czytać? No to jak się ma ta twoja opinia do tematu historycznej tolerancji Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:48 swan_ganz napisał: > > Gdybys ukonczyl szkole podstawowa, to wiedzialbys z lekcji > historii, jak wielu ludzi wymorfowal kosciol katolicki, taki hitler > to maly pryszczyk, zwlaszcza, ze hitlerowskie niemcy miordowaly za > zgoda i blogoslowienstwem papieskim. > > > umiesz czytać? No to jak się ma ta twoja opinia do tematu > historycznej tolerancji Polaków? Co historyczna tolerancja Polakow ma wspolnego z mordami kosciala katolickiego i hitlera, no co debilu...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:50 > Co historyczna tolerancja Polakow ma wspolnego z mordami kosciala katolickiego i hitlera, no co debilu...? no właśnie... Co wspólonego ma tolerancja mojego narodu z dokonaniami hitlera czy inkwizycji? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 18:06 swan_ganz napisał: > > Co historyczna tolerancja Polakow ma wspolnego z mordami > kosciala katolickiego i hitlera, no co debilu...? > > > no właśnie... Co wspólonego ma tolerancja mojego narodu z > dokonaniami hitlera czy inkwizycji? A co to jest twoj narod, bo chyba zdajesz sobie sprawe z tego, ze z historyczna tolerancja Polakow wiaze sie historyczna mulitinarodowosc Polakow, ale widze, ze tej wiedzy ze szkoly nie wyniosles, wiec i dyskusja jest z toba bez najmniejszego sensu...;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 14:34 nie wierze, poprostu nie wierze...co za prostak? "konopielka" mi się włączyła....słów mi brakuje...nie, no nie wierze..... ________________________ zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! Nie... 15.07.09, 14:37 Guru Rydzyk, to straszny prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb ciekawe, jak skomentuja wypowiedz... 15.07.09, 14:38 ...kierownicza banda. ide o zaklad, ze "nikt nie slyszal tej wypowiedzi, wiec nie beda sie wypowiadac". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: ciekawe, jak skomentuja wypowiedz... 15.07.09, 19:00 pewnie pili wino w zachrystii;) Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Rasistowski knur 15.07.09, 15:10 Ja nie wstdzę się! Z tymi ludźmi nic nie mam wspólnego więc nie mam powodu do wstydu. Oni sami też się nie zarumienią ale to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna A niby czego się po nim spodziewać ? 15.07.09, 14:46 Przekręciarz i geszefciarz w sutannie zakonnika. Skąd by się u niego miały wziąć jakieś zupełnie nieprzydatne w jego pracy uczucia typu: godność, smak, honor, tolerancja ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: A niby czego się po nim spodziewać ? 15.07.09, 14:49 "uczucia typu: godność, smak, honor, tolerancja ?" za wiele oczekujesz :-) ale choć odobina zdrowego rozsądku...no jak wsiowy głupek. przypomina mi takiego jednego chichrającego jak przyduszany knur gdy ktoś zaczyna mówić po angielsku... _______________ zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: A niby czego się po nim spodziewać ? 15.07.09, 14:57 A może niesprawiedliwie go osądziłem ? Może pierwszy raz w życiu widział człowieka o innym kolorze skóry ? I stąd to jego takie dziecięce zaskoczenie. To na biologii uczą o pigmencie w skórze a biologia jest fe, więc może Ojciec ją bojkotował i się o tym nie dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy chyba mial byc zart, a wyszlo jak zwykle... 15.07.09, 14:49 dan3iger napisał: > Rydzyk - prymitywny i ksenofobiczny reprezentant prymitywnego i > ksenofobicznego Polaka. po polsku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: chyba mial byc zart, a wyszlo jak zwykle... 15.07.09, 21:37 rooboy napisał: > dan3iger napisał: > > > Rydzyk - prymitywny i ksenofobiczny reprezentant prymitywnego i > > ksenofobicznego Polaka. > > > po polsku.... Zal mi cie zakompleksiony wsioku kopany po glupiej dupie przez aborygenow w tej Australii, ty naprawde wierzysz w to, ze jestes Australijczykiem, a Polska to wioska twoich rodzicow i z toba nie ma nic wspolnego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 14:50 Eee tam rasizm, jak pielgrzym to się nie myje, a trafiło akurat na murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Rydzyk, pilny uczeń Kobylanskiego..rasista-kanalia 15.07.09, 14:54 Rydzyk,gdyby żył w czasach Hitlera, osiągnąłby najwyższe zaszczyty... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 O rany jaka afera. 15.07.09, 14:55 Jutro pewnie będzie na okładce Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 sharn1, co to dla takiego bydlak,jak ty... 15.07.09, 14:56 ot, normalka... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie mył się - jak większość moherów 15.07.09, 14:57 dla wyznawców Rydzyka coś takiego jak dezodorant to wymysl szatana Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz A ty Europejczyku tylko sie psikasz pod pachami? 15.07.09, 18:35 a szczoteczka do zebów to juz dla ciebie zascianek bo ty lubisz tylko nowoczesne, wibrujące, doodbytnicze urzadzenia na baterie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A ty Europejczyku tylko sie psikasz pod pacha 15.07.09, 19:34 Twoje fantazje na punkcie wibratorów i seksu analnego powinny gdzieś znaeźć swoje ujście. Nie zastanawiałeś się nad kupnem kolorowych skarpetek? Odpowiedz Link Zgłoś
gibbi Re: A ty Europejczyku tylko sie psikasz pod pacha 15.07.09, 20:37 mmm z rzadka czytuję tego rodzaju info i posty...niestety twoja wypowiedz idealnie panuje do określenia zaścianek...od wielu lat przebywam poza granicami Polski,niejednokrotnie zastanawiam się nad powrotem...niestety nie do kraju w którym osoby pokroju niejakiego o rydzyka za ogólnym przyzwoleniem a wręcz poklaskiem prostego motłochu mogą szydzić z człowieka jako takiego oraz państwa jako organizacji.długo jeszcze przypuszczalnie przyjdzie mi z niedowierzaniem obserwować życie społeczne i polityczne w Polsce.szkoda doprawdy,bo nie o taką Polskę chodziło ludziom pokroju Wałęsy Geremka czy Kuronia Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Murzyn będzie uChińczylka,do przyjazdu Lucypera 15.07.09, 14:57 dan3iger napisał: > Rydzyk - prymitywny i ksenofobiczny reprezentant prymitywnego i > ksenofobicznego Polaka. Ojczulkowie przy apetycie na doczesne życie! Przyjęcie rasowe ojca Redyka i sługi Chińczyka.. „Rząd rasistowski, bez demokracji”. Ja o pieniądze chcę demonstracji. Radiomaryja robię z Chińczyka. Niech będzie z niego jakaś praktyka. Będziesz kucharzem w naszej rozgłośni. „Gó-Wno” z koszernym, tak są nieznośni. Podziwia ojciec smak tej potrawy. Skąd pyszne mięsko wielce ciekawy. Z czego zrobiłeś pyszną potrawkę? „Czipsy ja dostać” za małą stawkę. Jakże ty z chipsów możesz zrobić mięsko? „No, trzi psy” zabić, to jest sprawą męską. „Pies ścieka i obszczymurek ścieka, duzi problem na glowe czlowieka”. Próbka salcesonu „toruńskiego”, tak podobnego do brunszwickiego. Z Urugwaju masarza Hermana, wędlinka sekcie tak dobrze znana. Zajada Chińczyk krwisty salceson. Wsuwa ojczulek wielce uniesion. Pyta, krew i ciało jego z czego? Salceson z mięska całkiem młodego. Ja tutaj widzę krew i serduszko. Tu również musi być świńskie uszko. Herman oburzony, jakie świńskie? Salcison, salceson, to kretyńskie. Przecież Salci son, krew i ciało jego, i to koniecznie z rodu żydowskiego! Sam ojciec mówił bydło, bydło, świnie. U nas mówimy tak o Indianinie. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Stado bałwanów (nieuków)! 15.07.09, 15:03 Oni nigdy nie nauczą się kultury. Tacy to juz są prymitywni zwolennicy Rydzyka. Niezależnie od koloru skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Niemyta Dusza O. Rydzyka 15.07.09, 15:04 teraz juz wiadomo co Ojczulek mysli o Czarnej Madonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Niemyta Dusza O. Rydzyka 15.07.09, 19:47 Kiedyś weźmie mydło i ją umyje. Niestety, to nie pierwsza i nie ostatnia taka wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! Nie... 15.07.09, 15:05 Przecież to żart jest:) Widać nawet po tonie wypowiedzi, ale Wybiórcza zaraz hałasu narobi co niemiara..haha. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:09 stary, jak to dla ciebie jest żart, to naprwde współczuje. masz chyba poczucie humoru na poziomie ameby. zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:12 No pewnie że to żart widać po stylu tej wypowiedzi..hehe. Prosiłbym aby "toleranycjny" zachód nie uczył Polaków tolerancji, bo 400 lat temu kiedy Polska chroniła wyznawców wszelkich religii, w Paryżu mordowano się nawzajem! Polska już dawno wyprzedziła swoją epokę. Odpowiedz Link Zgłoś
wmraf Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:15 Wtedy - wyprzedziła. Dziś - sama jest zapóźniona. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:21 > Wtedy - wyprzedziła. Dziś - sama jest zapóźniona. tia..jasne. Szczególnie tą tolerancję było widać całkiem niedawno w Holandii gdzie w konsekwencji zabicie (bądźmy szczerzy) kiepskiego reżysera spalono parę meczetów i kościołów katolickich oraz dokonano paru paru morderstw na tel religijnym.... No ale skoro w gazecie czy tewałenie zignorowali tamte wydarzenia z Holandii to rozumiem, że one są zupełnie nieistotne w dyskusji dot. tolerancji...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Ahaaaaa .... 15.07.09, 15:10 ... to taki żart ...aaa... No to wszyscy ładnie teraz przepraszamy Ojca. Nie mamy poczucia humoru. Ale jak będziemy więcej Ojca słuchać i oglądać, to może nam się ten humor wyrobi. piotrek_meteorolog napisał: > Przecież to żart jest:) Widać nawet po tonie wypowiedzi, ale > Wybiórcza zaraz hałasu narobi co niemiara..haha. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Ahaaaaa .... 15.07.09, 15:23 Czy czarni mogą z białych żartować? Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: Ahaaaaa .... 15.07.09, 15:27 Moja zgoda jest. Niech żartują. (Niezależnie od tego, czy miałeś na myśli czarnych w znaczeniu "Murzyni" czy w znaczeniu "ksieża".) piotrek_meteorolog napisał: > Czy czarni mogą z białych żartować? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ahaaaaa .... 15.07.09, 17:48 piotrek_meteorolog napisał: > Czy czarni mogą z białych żartować? W zasadzie nie ma problemu... Czarny zażartował z czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush humor Rydzyka="little britain" kołchozowa wersja 15.07.09, 19:25 oh-karyna napisał: > ... to taki żart ...aaa... > No to wszyscy ładnie teraz przepraszamy Ojca. > Nie mamy poczucia humoru. Ale jak będziemy więcej Ojca słuchać i oglądać, to > może nam się ten humor wyrobi. > niekumata, bo nie z kołchozu ? :DDD ja też niekumata, też nie z kołchozu widocznie humor Rydzyka to taka kołchozowa wersja "little britain" Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:35 No żart, tylko bez klasy, kultury, taktu. Tak żartuje się z kogoś, wobec kogo czuje się wyższość. Równie fajnym żartem byłoby, gdyby znalazł sie tam inwalida bez nóg, a papcio zawołałby radośnie - patrzcie tak długo do nas wędrował , aż nogi pogubił. Między żartem a chamstwem jest cieniuka granica i tylko takt, kultura , szacunek do innych nie pozwalają nam jej przekraczać. To się wie. To się czuje. Jednak nie każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:22 Maura, ależ oczywiście, że masz rację. Rydzyk wywodzi się z religii, gdzie uwielbiany jest Pan. Rydzyk, właśnie zamienił się w tego Pana, a "mocherki" niemal do niego na kolanach i każdy jego głupi żrt zawsze przez jego wielbicieli będzie oklaskiwany. Religia potrafii uczynić "cuda" - Rydzyk jest tego dowodem, potrafił zostać Panem, dla swych wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 16:36 Dokladnie to samo myslalam, ten idiota nie ma za grosz wyczucia i taktu, zero szacunku dla czlowieka, ciekawa jestem czy np Niemcowi tez by powiedzial: ale sie nauczyles swietnie polskiego.. a niewidomemu rzucil: gdzie sie pchasz?? nie widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.kangurek Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! N 15.07.09, 15:56 Żart ? o.dyrektor jakoś do zabawnych nie należy .... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi Nazwac kogos murzynem to zart? 15.07.09, 16:06 Murzyn to synonim czarnoskorego niewolnika. Powiedz w anglii do kogos Niger to zobaczysz jak dostaniesz w pape. A robienie uwag dotyczacych higieny osobistej goscia z zagranicy to tez swinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: O. Rydzyk - jajcarz na Jasnej Górze. 15.07.09, 20:13 Piotrek, przecież twoje dzieci ze wstydu się palą, jak wiedzą, co ty piszesz. Z ciebie też tak żartują, he, he? piotrek_meteorolog napisał: > Przecież to żart jest:) Widać nawet po tonie wypowiedzi, ale > Wybiórcza zaraz hałasu narobi co niemiara..haha. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 15:09 politicalcorect.... Co złego barany jest w takim żarcie jak w tym rydzykowym, co? I skoro sam zainteresowany nie poczuł się urażony to po kiego wpierdzielacie w tą historię swoje trzy grosze? Goowno was powinno obchodzić w jaki sposób rydzyk traktuje swoje owieczki; to ich i jego sprawa a nie wasza.... Wy macie troszczyć się o wasze lemingi i zdaje się, że wam to kiepsko wychodzi bo wam się część stada rozbiegła... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: spie...j, prosze pana :) 15.07.09, 15:14 nic nie kapujesz to spadaj lemingu a nie głos jeszcze zabierasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy_ranne_wstaja_wzwody och tak, nie pojmuje glebi twoich wynurzen, parano 15.07.09, 15:16 iku :) buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: obaj jestescie siebie warci 15.07.09, 15:32 bo cię pacnę jak będziesz mnie zestawiał z tamtym matołem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewauk spie...j, prosze pana :) 16.07.09, 11:44 wstyd i hanba.... az mi brakuje slow!! Rydzyk to TOTALNE DNO ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 15:13 Masz bracie rację. Nie moja sprawa, jak on traktuje innych ludzi. Tylko dlaczego on nosi sukienkę ? swan_ganz napisał: > politicalcorect.... > Co złego barany jest w takim żarcie jak w tym rydzykowym, co? I > skoro sam zainteresowany nie poczuł się urażony to po kiego > wpierdzielacie w tą historię swoje trzy grosze? > Goowno was powinno obchodzić w jaki sposób rydzyk traktuje swoje > owieczki; to ich i jego sprawa a nie wasza.... Wy macie troszczyć > się o wasze lemingi i zdaje się, że wam to kiepsko wychodzi bo wam > się część stada rozbiegła... Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 15:20 Stary, jaka polityczna poprawność?! Tu chodzi o totalny prymitywizm i debilizm tej wypowiedzi. Poprawność polityczna bywa kretyńska, ale to jest reakcja niedojrzałego idioty, którego właśnie wypuścili z piwnicy i zobaczył czarnego na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jb_forum Re: jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 15:21 Póki co to te owieczki są boże a nie rydzyka. Ten ktoś podaje się podobno za sługę kościoła. Ja jestem katolikiem i jakoś nie widzę by ten gość miał coś wspólnego z Kościołem Katolickim. Coś ci się zupełnie p .. ło. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 18:20 jak nie wiesz co zlego no to trudno, nie jazysz teraz, to potem juz bedzie tylko ciemniej. I nie wyzywaj ludzi od baranow, kiedy sam nie rozumiesz rzeczy dyskusji, heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do swanny gazownia 15.07.09, 19:08 ciebie naprawde pogiełło bucu! Ten degenerat moralny jest zakonnikiem. Przeczytaj sobie biblie oraz siedem przykazan i inne rzeczy, ty durniu! A potem pyskuj! Sam jesteś żałosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, panie admin i co teraz????? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: jesteście zwyczajnie żałośni z tą swoją 15.07.09, 21:21 Oj, schwanz, schwanz... Nie można nawet o tobie powiedzieć, że jesteś żałosny... Co w tym złego, powiedzieć do Murzyna - brudasie? A jakie to dowcipne, prawda? Sam zainteresowany nie miał wielkiego pola do popisu. Mógł albo dać w opasłe obrzydliwe ryło na odlew, albo z kamiennym spokojem udawać, że nic się nie stało. Rydzyk to przynajmniej świnia na kacapskim żołdzie. Ale skoro są Polacy, którzy piszą, że to był żart, to jestem co najmniej zaniepokojony. Coś źle się dzieje... swan_ganz napisał: > politicalcorect.... > Co złego barany jest w takim żarcie jak w tym rydzykowym, co? I > skoro sam zainteresowany nie poczuł się urażony to po kiego > wpierdzielacie w tą historię swoje trzy grosze? > Goowno was powinno obchodzić w jaki sposób rydzyk traktuje swoje > owieczki; to ich i jego sprawa a nie wasza.... Wy macie troszczyć > się o wasze lemingi i zdaje się, że wam to kiepsko wychodzi bo wam > się część stada rozbiegła... Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Powąchaj prymitywie swych wyznawców, 15.07.09, 15:10 a dowiesz się kto myje się dwa razy w roku - na Boże Narodzenie i Wielkanoc! Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Powąchaj prymitywie swych wyznawców, 15.07.09, 15:13 W cywilizowanym nieintegrystyzcnym kraju za tego rodzaju "zarty" odpowiada sie przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Powąchaj prymitywie swych wyznawców, 15.07.09, 18:25 marguyu napisała: > W cywilizowanym nieintegrystyzcnym kraju za tego rodzaju "zarty" > odpowiada sie przed sadem. > nastepny wykszatalciuch sie zanalazl, co to slowo znaczy:nieintegrystyzcnym Odpowiedz Link Zgłoś
mlodyczlowiek1988 Re: Powąchaj prymitywie swych wyznawców, 27.07.09, 18:58 Ojciec Tadeusz wraz z Rodziną Radia Maryja zrobił więcej dobrego dla Polski niż niejeden polityk a może i więcej jak wszyscy politycy i dziennikarze razem wzięci. To są dzieła Boże na Chwałę Bożą i Matki Naszego Pana Jezusa Chrystusa, który jest Bogiem. Jednak wielu osobom nie na rękę jest Prawda o Jezusie Chrystusie i Niepokalanej Maryi Dziewicy, szatan jest świadomy, że mało ma czasu, żeby doprowadzić ludzi na wieczne potępienie(Ap 12,12). Stąd te zajadłe pełne fałszu, kłamstwa i nienawiści ataki na duchowieństwo, na Kościół Katolicki, założony przez Chrystusa, i na Radio Maryja! Nawróćcie się do Chrystusa Miłosiernego i nie zwlekajcie bo dla wielu z was jutro na tej Ziemi może nie nadejść! Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik paradoks 15.07.09, 15:12 To dopiero paradoks, prawdopodobnie calkiem dobry czlowiek etnicznego pochodzenia, ktory zagubil sie w religii sluchajac tych niedojebow od rydzyka otrzymal takie mile i radosno-smieszne podziekowanie od pierwszego scierwy RP. Jawa czy sen??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: paradoks 15.07.09, 18:18 prinsik napisał: > To dopiero paradoks, prawdopodobnie calkiem dobry czlowiek etnicznego > pochodzenia, ktory zagubil sie w religii sluchajac tych niedojebow od rydzyka > otrzymal takie mile i radosno-smieszne podziekowanie od pierwszego scierwy RP. > Jawa czy sen??? nie chce ich bronic, ale mam pytanie do ciebie: skad wiesz ze ty jestes dojebany? Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta Agora ma agentów wśród pielgrzymów Radia Maryja ? 15.07.09, 15:12 Jak za komuny . Ale gadka Rydzyka była bardzo prymitywna . Zachował się jak murzyn ,który pierwszy raz widzi białego . Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin Re: O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! 15.07.09, 15:13 dobre!!! ale się ubawiłem, po pachy, buhahahahahaha..!! Rydzyk jest the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy_ranne_wstaja_wzwody prawda? mistrz zartu i geniusz humoru :) 15.07.09, 15:17 ciekawe czy podpala swoje piardy w towarzystwie kumpli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: prawda? mistrz zartu i geniusz humoru :) 15.07.09, 15:27 > ciekawe czy podpala swoje piardy w towarzystwie kumpli? :D nie sądzę.... Takie dowcipy o jakich piszesz to tylko was pedałów bawią... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: księża to pedały, więc czemu się dziwić?! 15.07.09, 18:23 Cos ci sie pomylilo.Wszystkie pedaly w Polsce popieraja PO. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: księża to pedały, więc czemu się dziwić?! 16.07.09, 21:36 Coś ci się pomyliło. Wszystkie pedały w Polsce głosują na partię, gdzie rządzi pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodyczlowiek1988 Re: księża to pedały, więc czemu się dziwić?! 27.07.09, 17:41 Biada Tobie i wszystkim innym szkalującym osoby konsekrowane i walczące z Kościołem Katolickim, założonym przez Jezusa Chrystusa. Nawróćcie się do Chrystusa Miłosiernego a w ten sposób uchronicie się przed nadchodzącym Gniewem Bożym i wiecznym potępieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mlodyczlowiek1988 Re: księża to pedały, więc czemu się dziwić?! 27.07.09, 17:48 *walczącym Odpowiedz Link Zgłoś
mlodyczlowiek1988 Re: księża to pedały, więc czemu się dziwić?! 27.07.09, 18:39 Biada Tobie i wszystkim innym szkalującym osoby konsekrowane i walczącym z Kościołem Katolickim, założonym przez Jezusa Chrystusa. Nawróćcie się do Chrystusa Miłosiernego a w ten sposób uchronicie się przed nadchodzącym Gniewem Bożym i wiecznym potępieniem Odpowiedz Link Zgłoś
grzesio0911 O. Rydzyk na Jasnej Górze: Kochani, Murzyn! Nie... 15.07.09, 15:14 ciekawe sformułowanie "gdzieś ty się nie mył" takie polskie.... Odpowiedz Link Zgłoś