anders76 15.07.09, 21:46 Blad taktyczny, powinen zwrocic towar i poprosic o zwrot naleznosci na konto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huk256 Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadryliony... 15.07.09, 21:50 Dobry argument żeby koleś rzucił :) P.S Cena jak za paczkę fajek w sam raz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
4v w Polsce (i Europie) to są Biliardy 15.07.09, 21:51 ... a że Ameryka ma swoje liczebnictwo, to autor tej notki powinien wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: w Polsce (i Europie) to są Biliardy 15.07.09, 22:06 23 148 855 308 184 500,00 $ to dwadzieścia trzy biliardy sto czterdzieści osiem bilionów osiemset pięćdziesiąt pięć miliardów trzysta osiem milionów sto osiemdziesiąt cztery tysiące pięćset dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Pisownia. 15.07.09, 22:11 "Josh Muszyński zatrzymał się na stacji benzynowej..." Nie chcę się czepiać ale ten pan nie nazywa się Muszyński, raczej Muszynski. Amerykanie jakoś nie chcą używać liter ń, ó, ł itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelen Pisownia - cd. 16.07.09, 10:19 W podpisie zdjęcia skrót "wg" napisany został z kropką. Jeśli ktoś robi takie błędy w tekście idącym do publikacji, to proponuję natychmiastowy powrót do szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lasart Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadryliony.. 15.07.09, 22:16 John Muszynski bez "ń" powinien wystawić na e-bay-u fajki na sztuki i do tego bez ceny minimalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadrylio 15.07.09, 22:44 Nie John tylko Josh (skrot od Joshua) Muszynski. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 niekoniecznie błąd 15.07.09, 22:20 > Blad taktyczny, powinen zwrocic towar i poprosic o zwrot naleznosci na konto Tylko że na koncie miał już dużą ujemną sumkę. Wyszłoby na zero. A tak - wedle artykułu (jeśli można wierzyć redaktorowi, który nie zna nazw liczb) - gość ma obciążenie anulowane, to znaczy dostał paczkę fajek za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To tylko przedsmak galopującej inflacji jaka 15.07.09, 22:20 czeka USA. Bank Of America coś już wie. Maszyny w drukarni pracują na pełnych obrotach. Paczka papierosów 23 kwadryliony, bułka 2 kwadryliony... Odpowiedz Link Zgłoś
henwoj2 Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadryliony.. 15.07.09, 22:24 14 bilionów to roczny PKB,a ten ma się nijak do wartości gospodarki USA. Ot poziom G.W.. Odpowiedz Link Zgłoś
psiakoncowa Re: Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadrylio 15.07.09, 22:44 no przecież jest napisane produkt krajowy USA. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy biorąc pod uwagę że zdrowie jest bezcenne, 15.07.09, 22:27 mało zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Bank of America - czyj to bank 15.07.09, 22:49 Bank of America to po prostu jeden z wielu bankow tak jak np, Midwest National Bank lub Capital One Bank czy inne. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Nie skumałeś:) 15.07.09, 23:13 Jedyna "poprawna" odpowiedź na tego typu "pytania" powinna zawierać jakąs aluzję do "pejsatych" (ale nie wprost, żeby później można było mówić, że się nie jest antysemitą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorowski Za paczkę papierosów zapłacił... 23 biliardy do... 15.07.09, 22:41 W sumie POwinien się cieszyć. TO spłaci w trzy kwadranse. W tym czasie przecież nie wypali całej paczki. POdajcie mi adres stacji benzynowej, TAM będe robić zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadrylio 15.07.09, 22:51 Wy się śmiejcie, ale jak Barack będzie dalej tak pompował pustą kasę w gospodarkę to niedługo jeden papieros będzie tyle kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Też tak miałem 15.07.09, 23:21 Też tak miałem. Na szczęście płatne gotówką :) Kasjerka była nowa, czegoś tam nie kliknęła i wyszła absurdalna kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Negative Balance Fee 15.07.09, 23:21 Najlepszy jest jednak ten "Negative Balance Fee" - $15, ponad saldem na zdjeciu Sie nieszczesnik na pewno przejal ta koniecznoscia zaplaty kary w wysokosci 15 dolarow za zejscie ponizej limitu... Odpowiedz Link Zgłoś
imbaczek Za paczkę papierosów zapłacił... 23 biliardy do... 15.07.09, 23:24 2314885530818450000 == 20 20 ... 20 12 50 w heksie, 20 to spacja. izi. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Za paczkę papierosów zapłacił... 23 kwadrylio 15.07.09, 23:37 Ponoć wyroby tytoniowe stopniowo drożeją, ale ta cena jest już przesadzona. Nie powinno być tak, by lobby antynikotynowe nakładały akcyzę o wartości bilionów dolarów. A co z prawami palaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczli Za paczkę papierosów zapłacił... 23 biliardy do... 16.07.09, 00:09 Zawsze uważałem, że palenie szkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild kolejny raz Kaczyński ma rację! 16.07.09, 00:11 nie ma konta nie ma afer :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 To może być wyraźny znak 16.07.09, 00:13 To wyraźny znak dla tego nikotynisty, że nałóg będzie go drogo kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Gostek pobił rekord ... 16.07.09, 01:30 ... mieszkańca stanu NJ, który kilka lat temu dostał rachunek za prąd w wysokości ponad 400 miliardów zielonych. Nie wiem jak się to skończyło - ostatni "njus" był taki, że powinien uregulować rachunek a następnie się od niego odwołać ... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 23 biliardy z groszami 16.07.09, 07:15 "Gdy rano w internecie sprawdzał zawartość swojego rachunku, zobaczył że w kategorii "kupowanie towarów lub usług" widnieje obciążenie na sumę 23 milionów miliardów dolarów." Co to znaczy, że widnieje tam obciążenie na tą sumę ? Napisali, że zapłacił za tą paczkę, więc zapłacił czy "zapłacił" kartką kredytową i miał zwrócić jeszcze te pieniądze ? Durny artykuł, żeby wzbudzić tanią sensację. Ciemny lud i tak to kupi, nie zadając pytań. Bo jeśli tą kwotę niby by ściągnęli mu z konta to ja bym ich zaskarżył i kazał mi to wszystko na konto zwrócić...z odsetkami!! A gdyby to nie przeszło, bo to obciążenie takie, że ma to zwrócić - to tylko proces o zwykły atak serca i nagłej paniki, po zobaczeniu takiego rachunku. Plus coś by tam jeszcze moi żydowscy krwiopijcy wymyślili. Przecież to Ameryka, państwo stworzone by skarżyć każdego o każdą sprawę i się dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś