lig23 Co za idiota używa gaśnic?!?! 21.07.09, 12:43 Ludzie opanujcie się!!!! Trzeba być idiotą żeby używać gaśnicy w takiej sytuacji - gaz łzawiący posiada przecież atesty i nie powoduje trwałego uszkodzenia ciała. Rozpylenie gaśnicy w twarz człowieka może doprowadzić do tragedii! Jak przeczytałem że rodziny dostarczaja taką "amunicję" to ciarki mnie przeszły! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher [...] 21.07.09, 12:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
odra-1305 admin: można to wykasować 21.07.09, 13:02 moher ty CH...JU, przegiąłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
magda0306 Re: Co za idiota używa gaśnic?!?! 21.07.09, 13:57 A twoim zdaniem rzucanie kamieniami i płytami chodnikowymi na oślep jest bezpieczne???Bo ja bym osobiście wolała dostać z armatki niż kamieniem czy płytą w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Co za idiota używa gaśnic?!?! 21.07.09, 13:59 A jak ludzie maja sie bronic wobec bojowek rzadzacej PO?.Przeciez ten faszyzm ze rzadzacy mieli bojowki, byl kilkadziesiat lat temu.o sie dzieje?Polska nalezy do Afryki za PO.Taki sam iloraz inteligencji.UE to nie WY. Odpowiedz Link Zgłoś
cypres [...] 21.07.09, 12:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling sluszna linie maja dzisiejsze media 21.07.09, 12:45 na jednego protestujacego przypada tak cos kolo trzech dziennikarzy, mysz sie nie przeslizgnie bez trzykrotnego wywiadu i stu zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: sluszna linie maja dzisiejsze media 21.07.09, 13:13 bo to jedyna sluszna linia, prawda Panie Michnik, kiedys to pana palowano teraz w pewien sposob sam Pan palujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tajfun200 KDT: ochroniarze forsują, do hali docierają now... 21.07.09, 12:49 W jakim kraju My żyjemy? Bandyci, zwani kupcami mają gdzieś wyroki sądu i Policja jest bezsilna??? Dlaczego nie spacyfikują tych śmieci? Dlaczego nie wejdą tam i nie rozniosą ich w pył? Dlaczego pozwala się na tą szopkę, za którą w efekcie zapłacimy My wszyscy? Palany-kupcy, mieli wynieść się po wielokrotnych negocjacjach z władzami Warszawy (również PISowymi) w grudniu ubiegłego roku i co? Dlaczego w tym kraju bandyci mogą robić bezkarnie co chcą??? Dlaczego łachmyty z PISu jak zwykle jątrzą i skłócają? Dlaczego ich wszystkich po prostu nie wyciąć w pień, tak jak na to zasługują? Wtedy wreszcie było by w tym kraju normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy [...] 21.07.09, 12:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lawyer_pl "polityka miłości" 21.07.09, 12:50 Brawo pani Hanno, Panie Donaldzie i reszto PO. Pokazaliscie na czym polega wasza "polityka miłości". Trzeba zlikwidowac reszte drobnej przedsiebiorczosci w W-wie, bo to przeciez niestetyczne, aby w centrum miasta była hala z drobnymi kupcami, zamiast kolejnego molocha i potworka architektonicznego w stylu "zalanych tarasów" nalezacych do ajtiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane respektowanie prawa 21.07.09, 13:06 jest chyba lepsze niż polityka, bądź miłość? Ja wiem, to tylko słowa, w końcu partia, która ma PRAWO w nazwie bredzi jeszcze gorzej: 11.30 Proszę Pana, złamanie prawa jest wtedy, gdy właściciel terenu domaga się opuszczenia terenu. Nie można siłą egzekwować prawa - mówi w Sejmie Mariusz Błaszczak. Rzecznik klubu PiS. Poseł. To cytat. Nowe rozumienie prawa własności. Jak dla mnie wypowiedź roku, chyba że Jarkacz to przebije Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: respektowanie prawa 21.07.09, 13:11 hehe troche inaczej ten cytat brzmi w dwoch innych artykulach GW. Faszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "polityka miłości" 21.07.09, 14:49 lawyer_pl napisał: > Brawo pani Hanno, Panie Donaldzie i reszto PO. Pokazaliscie na czym polega wasz > a > "polityka miłości". Trzeba zlikwidowac reszte drobnej przedsiebiorczosci w > W-wie, bo to przeciez niestetyczne, aby w centrum miasta była hala z drobnymi > kupcami DOKŁADNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 12:50 KUPCY TRZYMAJCIE SIĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 maciekgr..trzymaj sie drążka !!!! 21.07.09, 13:01 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nioma KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 12:54 12.44 Policja właśnie weszła do hali wejściem G od Pałacu Kultury. Tuż przed tym protestujący powiedzieli, że policjantów (nie- ochroniarzy) wpuszczą, ale wejściem głównym (od Marszałkowskiej). Policjanci zdecydowali się na wejście od PKiN, gdzie protestujący natychmiast wysłali kobiety. Gdy wkroczyli, kilku z nich oraz kilka stojących przy barykadzie kobiet przewróciło się. brawo policja brawo brawo brawo Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath Oglądam TV i widze że można pluć i kopać policję. 21.07.09, 12:59 Stoi mur policjantów a ludzie zgromadzeni wokół niego zupełnie nie niepokojeni, spokojnie w świetle kamer kopią i opluwają policjantów. I żadna kara ich nie spotka, żadne postepowanie nie będzie wszczęte. Nikt im nawet nie przeszkadza. Ale jakbym ja legitymowany przez policję poprosił o zwracanie sie do mnie "per Pan", to bym na dołku wylądował. Ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 12:59 Relacja jest tak stronnicza i nacechowana emocjonalnie, że nie powstydziłby się jej najlepszy północnokoreański dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
krustofski Re: KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 13:00 Trzeba ich było gazem rozweselającym potraktować a nie pieprzowym. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart PiSBolszewia 21.07.09, 12:59 Wypowiedzi PiSBolszewików - bezcenne. Od razu widać, jaki mają stosunek do prawa własności. Won dziady z Polski. A warszawianie - zapamiętajcie dobrze jak Waszym kosztem próbują się wylansować u ciemnego ludu w Polsce bolszewicy z PiS i insza hołota. Mam też nadzieję, że odpowiedzialni pokryją wszystkie koszty... Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr Re: PiSBolszewia 21.07.09, 13:02 "żadnych marzeń". ale może przynajmniej w tej zadymie blaszak rozwalą i nie trzeba będzie wydawać na rozbiórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane 11.30 Proszę Pana, złamanie prawa jest wtedy, gdy 21.07.09, 13:00 11.30 Proszę Pana, złamanie prawa jest wtedy, gdy właściciel terenu domaga się opuszczenia terenu. Nie można siłą egzekwować prawa - mówi w Sejmie Mariusz Błaszczak. Rzecznik klubu PiS. Poseł. To cytat. Nowe rozumienie prawa własności. I to ma być partia prawników? Proponuję udać się do domku Pana Osła, tudzież jego biura osełskiego i go nie opuszczać. Ciekawe jak wyegzekwowałby opuszczenie lokalu przy odmowie... Pomodliłby się, czy może wezwał jakiś mięśniaków ze wschodnim akcentem? PRAWO i Sprawiedliwość psia mać. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec A poza tym 21.07.09, 13:15 ciekawe kto rozgonił protestujące pielęgniarki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pompywilden Lato w mieście? 21.07.09, 13:00 Kiedyś była taka akcja "Lato w mieście"... Odpowiedz Link Zgłoś
realestate1 KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 13:00 ok KDT zdodyte, kupcy pokonani... bravo co teraz? jenców rozstrzelac? Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 13:07 Policja juz nadchodzi, paly w ruch i wszystko w imie prawa (sic!) Faszystowska GW, TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce KDT: policja wkroczyła do hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 13:08 Jest jeden pozytyw. Kupcy zaczynają demontować halę od środka, ściany gdzie niegdzie już są zdewastowane. Do wieczora z hali nic nie zostanie i zaoszczędzi się na rozbiórce. To co robią kupcy to zwyczajny bandytyzm. Policja powinna zdecydowanie ostrzej zareagować. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend KDT: w 55-tą rocznicę Powstania Warszawskiego 21.07.09, 13:09 mamy godnych następców. Z tą różnicą, że wtedy dzieci i kobiety uczestniczyły z własnej woli, tu tatusiowie i mężowie organizuja im tę atrakcję. WSTYD, "biznesmeni"! Odpowiedz Link Zgłoś
cieekawy_1974 co to k jest? 21.07.09, 13:11 tłuką policję, straż miejską, blokują główną ulicę zabranymi policji brankami - i zero odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius debile 21.07.09, 13:14 13.00 Kilku protestujących na zewnątrz siada na ulicy. - Szabrują nasze stoiska. Zostawiliśmy tam towar - mówi jeden z mężczyzn. Od pół roku wiedzieli, że mają stamtąd się wynosić, ale zostawili towar? Jaaaasneee... Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Panie, ja miałem całe stosiko Ajfonów 21.07.09, 13:27 Panie, ja miałem całe stosiko Ajfonów, z pińćset makbuków er, ale ci gestapowscy milicjanci mi je rozkradli, że o kole od roweru nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
picpic czemu policja nie zobiła tam rozpierduchy 21.07.09, 13:15 Już rano policja powinna tam wejść i zrobic rozpierduchę. Całe szczęście kdt odeszło do przeszłości. Brawo dla Pani HGW, która nie dała się zastraszyć "białym kozaczkom" i "pasiastym sweterkom" i nie przedłużała w nieskończoność "negocjacji".BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Ziemia Obiecana 21.07.09, 13:17 Pada ostatny bastyon polskego handlu, Polaky sa dzis mnejszoscia w Stolycy (ba w naszym piastowskym krayu) - tu za Wasze penondze buduje sze muzea Zydow, organyzuje sze festywale zydowskej cooltury...ale Warszawaky co sze martwycze...zostane wam Lee, Levis, Tommy Hilfiger, Dkny, Dolce & Gabbana, Energie, Esprit, Gap, Helly Hensen, Indian Rose, Kara Makan,Mishumo, Morgan De Toi, Mustang, Pierre Cardin, Raplh Lauren, S. Oliver, Tom Talior, Tomster, Pepe Jeans...zamiast polskych swiat posluchacze se Madonny i popyjecze sze to wszystko Coca Cola...no i uczcie dzieci hebrajskego i jydysz - przyda sze. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Re: Ziemia Obiecana 21.07.09, 13:38 ...ale dokond iszcz ?...meszkam w breslau...tu taka sama rzeczywistoszcz...bazaary na ktorych moszna bylo czosz fajno, zdrowo i tanio kupycz od ludzi ze wsi wyrzuczyli z czentrum - a w halach sama hameryka, chynsky czosnek i wszystke warzywa made in ue...a juz jak codex alymentarius wejdze to amen...czekam az w meszcze zacznom gadacz po nemecku alby w jydysz...zapomnalam polskej mowy - bo w tv tylko yo man, kuwa, cool, super, hiper, mega, wypas i jak nie doda straszy to jakasz inna jola, abo aaron wojewodzky......ale sze juz uczem trochem od somsiadow po europejsku - szalom, guten tag...ja sze pytam gdze jeszcz polszka solydarnoszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Od Wrocławia WARA! 21.07.09, 14:58 mary-magdalene napisał: > ...ale dokond iszcz ?...meszkam w breslau... Sp... gdziekolwiek. Nie jesteś godna, żeby choć pospacerować po tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Re: Od Wrocławia WARA! 21.07.09, 15:24 a co jakies "ajswais karty" wprowadzacie dla Polek i Polakow ? - synku zachowujesz sie tak samo jak Rydzyk, jestes tylko druga strona tego samego medalu i wydaje ci sie ze to ty jestes tolerancyjny...niewiedza to maly pryszcz, ale zludzenie, ze sie posiada wiedze (czyli ignorancja) i uleganie populizmowi pseudowolnosci i poprawnosci politycznej...to dopiero wrzod na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Od Wrocławia WARA! 21.07.09, 16:57 Z wrzodem "na dupie" czy bez! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec A tam w środku była wg ciebie Cepelia? 21.07.09, 13:21 Czy raczej tony chińskich gaci? Jesteś bardzo zabawnym hipokrytą. Pisz dalej, śmiesznie ci to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Maryś 21.07.09, 13:33 a te wymienione sklepy to zatrudniają kosmitów, czy Polaków? A prowadzą je kosmici czy Polacy? O franszyznie słyszała? Widzisz, ja się cieszę, że te sklepy zostają, ponieważ Państwo ma z nich realną korzysć - podatki. Powiedz, czy w KDT dostawałaś jakis paragonik do każdego zakupu? Nie? A wiesz kto wtedy zarabiał? Chiński producent, polski importer (który przyczynia się do zniszczenia lokalnego przemysłu btw), sprzedawca gaci. W normalnym sklpie, łańcuch jest dłuższy, a przedewszystkim jest tam PAŃSTWO, czyli PODATKI. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyskoszalin KDT: komornik i policja już w hali [NA ŻYWO] 21.07.09, 13:21 Moim zdaniem komornik i policja działają słusznie jeżeli miasto dawało duzo innych propozycji na przeniesienie tego targowiska a ludzie nie chcieli i mieli dużo czasu żeby opuścić KDT!!! Nie rozumiem ich zachowania. Wiem każdy w dobie kryzysu nie chce stracić pracy ale to co się tam dzisiaj dzieje to jakieś wielkie nieporozumienie. Moim zdaniem już dawno powinni się stamtąd wynieść i nie było by problemu, a nie teraz robia z tego szopkę. Wstyd mi za nich! Odpowiedz Link Zgłoś
signal stop łamaczom prawa i zadymiarzom 21.07.09, 13:21 to jest państwo prawa, a nie zadymy i podpalania Odpowiedz Link Zgłoś