spluwa-orginal Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 22:46 Ty murzynski brudasie (przepraszam),co sie nauczyles od radia marija,za co dziekujesz narodowemu skarbnikowi.Brudasie(przepraszam) po twojej wypowiedzi,kazdy Polak powinien wiedziec,ze Ty polskim jezykiem nie wladasz.Dales sie ponizycz.Przykro dla ciebie,a temu skarbnikowi hu... w ryj . Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Podobienstwa i roznice 21.07.09, 22:49 Posel Palikot i Ojciec Dyrektor maja wiele wspolnych cech. Najwazniejsza jest ta, ze obaj sa kabotynami. Co wiec tych celebrytow rozni ? Otoz jeden z nich, klecha, jest malwersantem i pospolitym zlodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Tepaki, nie widza roznicy .. 21.07.09, 22:50 Rydzyk - w przeciwienstwie do Tuwima - powiedzial o niemyciu sie. Dla chamow to pewnie zadna obraza, normalny zwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 22:51 Jeśli używasz niemieckiego to jesteś niezły volks a ja niestety volksów mam gdzieś bo ich poziom to uważanie Polaków za ....... to nie dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:00 Skarbnik narodowy szuka sponsorow w Afryce.Moze dostanie nowe auto,a moze niewolnikow.Podatku nie zaplaci-Przeciez to darowizna(za jego pieniadze w reklamowce)na kosciol.BANDYTA PRZEKRET,MAFIOSO.AMMMMMMMMMMMMMMMMEN:T Odpowiedz Link Zgłoś
matteom Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:15 Jak mozna w ogole bronic tego faceta? a ci wszyscy, ktorzy sie tak burza, niech sobie przypomna, jaka awantura byla, jak w jakiejs reklamie ktos sie podsmiechiwal z nas, Polakow. Jak my to nam wolno, jak nas to be i tyle w temacie, wstyd i zenada. Prokurator udaje, ze wszystko ok, a tymczasem Rydzyk wymyka sie sppod jakiejkolwiek swieckiej i koscielnej kontroli. Nie ma na niego zadnego bicza? Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 23:22 JAAAAAAAAAAAAAAAAA. > Jak mozna w ogole bronic tego faceta? > a ci wszyscy, ktorzy sie tak burza, niech sobie przypomna, jaka awantura byla, > jak w jakiejs reklamie ktos sie podsmiechiwal z nas, Polakow. Jak my to nam > wolno, jak nas to be i tyle w temacie, wstyd i zenada. Prokurator udaje, ze > wszystko ok, a tymczasem Rydzyk wymyka sie sppod jakiejkolwiek swieckiej i > koscielnej kontroli. Nie ma na niego zadnego bicza? Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Panie Januszu, w Panu ostatnia nadzieja 21.07.09, 23:23 ze ten kraj stanie sie normalnym europejskim krajem. Pan jest tym ostatnim samurajem, ktory broni honoru Rzeczpospolitej, panstwa, ktore dawno, dawno temu bylo ostoja tolerancji. Jest Pan jednym z niewielu, ktorzy maja odwage powiedziec - non possumus. Non possumus - tym swietym krowom, ktore kompromituja moja ojczyzne od Alaski po Australie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy vytri, kiedy polska byla ostoja tolerancji??? 22.07.09, 07:43 vytrisalov napisał: > ze ten kraj stanie sie normalnym europejskim krajem. > Pan jest tym ostatnim samurajem, ktory broni honoru Rzeczpospolitej, panstwa, > ktore dawno, dawno temu bylo ostoja tolerancji. > Jest Pan jednym z niewielu, ktorzy maja odwage powiedziec - non possumus. > Non possumus - tym swietym krowom, ktore kompromituja moja ojczyzne od Alaski > po Australie. btw. w australii maja zarowno palikota jak i rydzyka w doopie, nie slyszeli o zadnym z nich i sa szczesliwi. ty zas albo jestes biedny albo glupi, skoro swoja ostatnia nadzieje w pajacu pokladasz... Odpowiedz Link Zgłoś
ma100 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:33 Jeśli poseł Janusz Palikot złożył zawiadomienie o przestępstwie - to chwała mu za to! Ktoś się wreszcie odważył. Niestety, wątpię w częstochowską prokuraturę... Albo "nie dopatrzy się znamion przestępstwa", albo umorzy postępowanie "z powodu niskiej szkodliwości społecznej czynu". Obym się myliła... Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 22.07.09, 07:26 Ja też wątpię w prokuraturę, bo to koniunkturalna sitwa,a ten cały rydzyk jest na fali, więc strach ją obleciał na samą zapowiedź Palikota, że złoży zawiadomienie.... Z drugiej strony, to ciemne społeczeństwo pozwala na panoszenie się tego paranoika-krzewiciela wiary. Jedyną słuszną rakcją byłoby wygwizdanie chama, co dałoby mu potęzny zimny prysznic. Akceptacja i wesołęe poruszenie wsród gawiedzi tylko go upewnia o swojej nieomylności i zachęca do dalszych ekscesów. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy piszac o excesach, masz na mysli palikota??? 22.07.09, 07:40 oserwatoreromano napisał: > Ja też wątpię w prokuraturę, bo to koniunkturalna sitwa,a ten cały > rydzyk jest na fali, więc strach ją obleciał na samą > zapowiedź Palikota, że złoży zawiadomienie.... > > Z drugiej strony, to ciemne społeczeństwo pozwala na panoszenie się > tego paranoika-krzewiciela wiary. > Jedyną słuszną rakcją byłoby wygwizdanie chama, co dałoby mu potęzny > zimny prysznic. Akceptacja i wesołęe poruszenie wsród gawiedzi tylko > go upewnia o swojej nieomylności i zachęca do dalszych ekscesów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Te żarciki 21.07.09, 23:33 Ta czarownica, dziennikarze szwadronami śmierci, Miłe sympatyczne żarciki, które sączą się mimochodem do uszu to otwartych światopoglądowo wyznawców. Wielbicieli, którzy z takim samym dystansem i uśmiechem wysłuchają żartów o redemptoryście z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
jkal prokurator jak jest odwazny to niech zajmie się sp 21.07.09, 23:46 sprawą tzw "nagłych śmierci" świadków w sprawie Olewników, sprawa Sawickiej jest rozmywana, a nie jakimiś głupotami co kto i komu POwiedział. Jakies straznie honorowe są ludzie marginesu sPOłecznego, dajmy na to z takiej ulicy jak Radwańska, chociaż otarł się o hrabinię P. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy poland - country of petty things... or is it??? 21.07.09, 23:38 po rezygnacji ze stanowiska w komisji przyjaznego panstwa, ktora w swoich zalozeniach miala ulatwic i ulepszyc zycie przecietnego polaka i przecietnej polki (najwyrazniej ciezka praca u podstaw ulepszajaca kraj okazala sie zbyt duzym wyzwaniem dla jej bylego szefa) palikot szuka okazji, aby zagospodarowac swoj wolny czas i postanowil zlozyc zawiadomienie na rydzyka za jego rubaszny zart nt ciemnoskorego zakonnika... oczywiscie mozna dyskutowac, czy byl to tylko rubaszny zart czy tez moze (jak zaklada palikot) akt dyskryminacji rasowej... jest delikatna linia miedzy tymi dwiema mozliwosciami, a najlepszym kryterium oceny, czy byl to zart, czy dyskryminacja, jest reakcja samego zainteresowanego, czyli ciemnoskorego zakonnika... sytuacji nie widzialem, ale slysze, ze zakonnik zareagowal usmiechem, a nie grobowa mina, wiec mozna sadzic, iz przyjal to za zart, a nie dyskryminacje... gdyby palikot pofatygowal sie zapytac zakonnika, czy czuje sie tym zartem zdyskryminowany, byc moze polska prokuratura/sadownictwo uniknelyby koniecznosci zajmowania sie ta "petty thing" wniesiona do nich przez petty-myslacego palikota... oczywiscie istnieje tez inna teoria, ze rydzyk ze swoja organizacja i mediami jest cierniem w boku po i ich poplecznikow i wykorzystaja oni kazda okazje (niewazne jak "petty"), aby dogryzc rydzykowi i oslabic jego pozycje/reputacje w polskim spoleczenstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:48 żarcik na miarę odpowiedzialnych za datki Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:48 A zakład, ze nic z tego nie wyniknie? Wystarczyło posłuchać, jak w radiu wił sie rzecznik praw obywatelskich, tłumacząc, że dowcip wprawdzie był niestosowny, niósł negatywne przesłanie na temat odmiennosci etnicznej, ale - o cudzie! - nie był rasistowski! Wcale, ani trochę! Myślę, że przed sądem będzie podobnie jeśli nie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ararera Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:48 Cieszy mnie, że w Polsce istnieje tak bezwarunkowy w walce z obłudą polityk jak Palikot. Zasmuca jedynie fakt, że jest on w swych działaniach tak odosobniony. Nie mogę doczekać się werdyktu sądu bo w tej batalii zostają zestawione dwie najbardziej skrajne, moim zdaniem, medialne postacie w naszym kraju. Jestem człowiekiem i zamierzam nim pozostać na zawsze, niech zatem nie dziwi fakt, że staję w tym przypadku zdecydowanie za jedną z tych osób. Palikot broni naszej ludzkiej godności w starciu z rasistowskim zachowaniem. Jest dla mnie oczywiste jakie powinno być rozstrzygnięcie sądu. Jednak jak to zwykle bywa w tym kraju możemy po raz kolejny, jako społeczeństwo stać się ofiarą manipulacji ludzi obłudnych. Niech się tak nie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy szkoda, ze twoj idol nie byl tak bezwarunkowy 21.07.09, 23:58 ararera napisał: > Cieszy mnie, że w Polsce istnieje tak bezwarunkowy w walce z obłudą polityk jak > Palikot. Zasmuca jedynie fakt, że jest on w swych działaniach tak odosobniony. > Nie mogę doczekać się werdyktu sądu bo w tej batalii zostają zestawione dwie n > ajbardziej skrajne, moim zdaniem, medialne postacie w naszym kraju. Jestem czło > wiekiem i zamierzam nim pozostać na zawsze, niech zatem nie dziwi fakt, że staj > ę w tym przypadku zdecydowanie za jedną z tych osób. Palikot broni naszej ludzk > iej godności w starciu z rasistowskim zachowaniem. Jest dla mnie oczywiste jaki > e powinno być rozstrzygnięcie sądu. Jednak jak to zwykle bywa w tym kraju możem > y po raz kolejny, jako społeczeństwo stać się ofiarą manipulacji ludzi obłudnyc > h. Niech się tak nie stanie! bezkompromisowy i zdeterminowany w szefowaniu komisji przyjaznego panstwa, ktora miala szanse zrobil polske bardziej przyjaznym krajem dla swoich obywateli... jedyna osoba, ktora moze zweryfikowac komentarz rydzyka jako rasistowski lub nie, jest zakonnik... wiec nie osadzaj, skoro nie znasz jego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
prokuraturarejonowa Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 23:59 Oj, biedni rasisci, tacy przesladowani i dyskryminowani i to w majestacie prawa! Az radosc ogarnia z tego zalu... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 00:03 No i teraz Rydzyk złoży doniesienie na Palikota, potem odwrotnie, i jeszcze raz. Ubaw dla mas, a na końcu dziura budżetowa i płacić będą nasze prawnuki Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Re: Maybach - Helikopter = news GW 22.07.09, 00:09 Bo obaj to niezłe...... .Dałabym im jedną celę Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadztezczlowiek Wstyd! 22.07.09, 00:12 Widac, ze Rydzyk nie ma poukladane w glowie. Ja sie wstydze za Rydzyka. W stosunku do tego milego czarnoskorego chrzescijanina, tak sie zachowac. Ktory jeszcze do tego lubi Rydzyka radio. Rydzyka chyba juz nie lubi. Rydzyk nie jest chrzescijaninem. Predzej juz diablem w ludzkiej skorze. Czym bardziej Kosciol nic tutaj nie robi. Tym bardziej wydaje mi sie, ze caly kosciol jest chory. Powinienem sie z tej organizacji wypisac, ktora czesto ludzi biednych okrada, a sama buduje sobie palace i jezdzi najnowszymi samochodami. To nie jest kosciol Chrystusa! Odpowiedz Link Zgłoś
jkal ja sie wstydzę za POlikota i przyjazne państwo, na 22.07.09, 00:46 nawet bilety kolejowe w naszym kraju nie są honorowane we wszystkich podmiotach będących w strukturze PKP. Jeżeli takiej głupiej sprawy nie POtrafi ta pseudokomisja wyprostować, to co tu mówić o działalności tejże. Budżet rozpitulony, a komisyja za darmo nie pracuje mimo, że nic nie robi. A co, stać nas na to. Jako POdbudowa stanowi więc działalność śledczo- prokuratorska POsła w sprawach czwarto-,czy też pięciorzędnych, stanowiąc papkę dla niedouczonych pseudoyntektualistów POdawaną w brukowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy 100% racji, jkal... 22.07.09, 00:50 jkal napisał: > nawet bilety kolejowe w naszym kraju nie są honorowane we wszystkich podmiotach > będących w strukturze PKP. Jeżeli takiej głupiej sprawy nie POtrafi ta pseudok > omisja wyprostować, to co tu mówić o działalności tejże. Budżet rozpitulony, a > komisyja za darmo nie pracuje mimo, że nic nie robi. A co, stać nas na to. Jako > POdbudowa stanowi więc działalność śledczo- prokuratorska POsła w sprawach czw > arto-,czy też pięciorzędnych, stanowiąc papkę dla niedouczonych pseudoyntektual > istów POdawaną w brukowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 ma racje 22.07.09, 00:35 Palikot bywa niekonwencjonalny ale ma racje. Polska potrzebuje wiecej takich ludzi jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 00:37 Palikot to chory facet po prostu chory facet! Myślę, że niebezpiecznie chory i zaczynam się bać! No bo co będzie, jak zacytuję znane polskie powiedzenie: Ciemno jak u murzyna w d... - to przyjdzie Palikot i poda mnie do sądu o rasizm. Jak nazwę kleksa - Żydem (Wzorem Aleksandra Fredry) to zjawi się Michnik, Żakowski, Olejnik, Wojewódzki i cała reszta i zostanę orkarżony o antysemityzm. Albo kradzież nazwę, że ktoś mi coś podiwanił i już widzę jak do sądu podają mnie Oleksy, Kwaśniewski, Jaruzelski i cała reszta! Goły jak Święty Turecki kłania się Państwu maciekgr - mając nadzieję, że muzułmanie nie podadzą mnie do sądu wzorem idioty Palikota! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry zamknac ta czarna bestie 22.07.09, 00:58 rozpalony kociol ze smola juz czeka na tego diabla Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy masz na mysli rydzyka czy czarnego zakonnika??? 22.07.09, 01:14 wybitniemadry napisała: > rozpalony kociol ze smola juz czeka na tego diabla Odpowiedz Link Zgłoś
pali_kota_zlodziejski_interes Oszust_Peniskot_Do_Pierdla__!!!:) ))))))))))))))))) 22.07.09, 01:24 GWno kabluje: ..... Palikotas otrzymuje z anonimowych spółek w rajach podatkowych milionowe pożyczki z niewiadomych źródeł. .... Palikot założył w 2007 r. w Luksemburgu spółkę, a ta zaraz zaczęła pożyczać mu pieniądze. Miała je od małej spółki, której adresem jest skrzynka pocztowa na Cyprze. Jej udziałowcy rezydują na Karaibach. Według byłej żony Peniskota, Marii Nowińskiej - właśnie tam Paligłup ukrył część majątku. .................................................................................................................. Tadeusz Cymański: Czy Platforma Obywatelska uznaje, że jest to w porządku, żeby politycy uciekali od podatków przez raje podatkowe? .................................................................... W USA, W BRYT. I FRANCJI ZA TAKIE OSZUSTWO PODATKOWE TRAFIŁBY TEN PALIKOTAS NA 10 LAT ZA KRATY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: Oszust_Peniskot_Do_Pierdla__!!!:) ))))))))))) 22.07.09, 05:00 Po co z PALIKOTA ROBIC ZAKONNIKA? Rydzol juz wam nie WYSTARCZA? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 02:21 Czy ktos wreszcie zajmie sie szmranymi interesami Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 22.07.09, 04:51 Najpierw trzeba rozliczyc Rydzola,OBLESNA SWINIE I NACZELMEGO ZLODZIEJA KOSCIOLA KATOLICKIEGO W POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: edek47 22.07.09, 14:13 edek47 napisał: > Najpierw trzeba rozliczyc Rydzola,OBLESNA SWINIE I NACZELMEGO > ZLODZIEJA KOSCIOLA KATOLICKIEGO W POLSCE. Glupoty beznadziejne pleciesz i nie myslisz z powodu slepej nienawisci. O. Rydzyk jest kontrolowanany i rozliczany jak rzadko ktory z Polakow. Gdyby mieli na niego haka, to juz bardzo dawno by go pograzyli - na czym zreszta im bardzo zalezy!!! Natomiast takie kanalie jak Palikot i wiele jemu podobnych "macherow" moga robic co im sie tylko podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 02:45 NAJWYZSZY CZAS ZEBY TEN 'KOSCIELNY NACIAGACZ i general armi mocherowej zrozumial ze prawo jest dla,,w s z y s t k i ch,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Radio z ryjem pod kazda strzecha!!! 22.07.09, 05:26 RADIO Z RYJEM JEST GADZINOWKA Watykanu i propagandowa tuba oglupiajaca spoleczenstwo.To jest 'sredniowieczne' radio prowadzone przez zboczencow zakonnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy edek, 4 jadowite posty w ciagu ostatniej godziny.. 22.07.09, 05:45 ulzylo ci juz??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy no to dawaj dalej... 22.07.09, 05:53 dla niektorych forum to dobra metoda rozladowania sie... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: no to dawaj dalej... 22.07.09, 06:04 Bym pisal jeszcze, ale ta cholerna CENZURA GW MNIE DENERWUJE. Blokuja moje posty,lewackie smierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 06:23 Bardzo licze na to,ze bezkarnosc Ojca Rydzyka w koncu znajdzie swoj final. Ten czlowiek ma ewidentnie jakies problemy psychiczne, ktore sa tolerowane, poniewaz posiada oprocz tego tak zwana charyzme. Czaruje bardziej nieswiadomych i pokrzywdzonych przez lata, a tych bystrzejszych bardzo szybko eliminuje. No i co z tego,ze nosi habit. Ten czlowiek nie ma skrupulow,potrafi byc rownie okrutny co czarujacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Kto wierzy ze Prokurator smie ukarac Pana Rydzyka? 22.07.09, 07:02 hahahahaha....To nie Stany. To Polska.... Odpowiedz Link Zgłoś