nabuz77 22.07.09, 08:07 i to jest świństwo. Płacę abonament od 1959 roku. Pazerni z kablówki powinni płacić do KRRIT abonament a nie brać podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terleo Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 08:20 Gdzie? W którym kraju użytkownik r.i tv płaci podwójnie? Który nauczyciel nagradza dwiema ocenami ucznia za tę samą odpowiedź? Która policja świata doczesnego karze dwoma mandatami za to samo wykroczenie? Czy Pan Bóg nagrodzi mnie niebem i rajem; a grzesznika wyśle do dwu piekieł? Piekło jest przecież jedno - nazywa się POLSKA. Panie Prezydencie - TO jest piękne zadanie dla pana; Rodacy nie liczcie na RPO - Kochanowski był tylko jeden . . . Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 08:25 Gdzie? W którym kraju użytkownik r.i tv płaci podwójnie? Który nauczyciel nagradza dwiema ocenami ucznia za tę samą odpowiedź? Która policja świata doczesnego karze dwoma mandatami za to samo wykroczenie? Czy Pan Bóg nagrodzi mnie niebem i rajem; a grzesznika wyśle do dwu piekieł? Piekło jest przecież jedno - nazywa się POLSKA. Panie Prezydencie - TO jest piękne zadanie dla Pana. Rodacy nie liczcie na RPO - Kochanowski był tylko jeden . . . Odpowiedz Link Zgłoś
karolski4n nie mam telewizora 22.07.09, 08:39 A co jezeli nie mam zarejestrowanego telewizora? (bo np. rzeczywiscie go nie mam, badz 'zapomnialem' go zarejestrowac) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Nie ma pojęcia abonament telewizyjny 22.07.09, 08:44 to jest podatek od posiadania telewizora. Czy mam płacić rachunki w knajpie za cos czego nie dostałem? Nie oglądam publicznej to i nie płacę, poczta może pocałować moją klamkę. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 09:25 KRRiT może mnie pocałowac w d...ę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 09:27 Płać, płać.... Reżymowa TVP jest dla takich, jak Ty :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gchlapusik Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 09:28 Powiem tak, Rada Krajowa nich robi sobie co chce- brać pieniądze potrafią, a nikt nie zmusi mnie do opłaty, pod którą się nie podpisałem- narzucanie opłat to haracz!! Z tego co wiem, jest to wbrew konstytucji (którą na pewno zmienią pod siebie, jak będzie taka potrzeba), żeby odgórnie zmuszać ludzi do płacenie za TV. Więc co masz w domu wędki, płać składki do PZW haha dobre Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Masz kablówkę? Abonament i tak trzeba płacić 22.07.09, 09:35 nie dam ani grosz na Farfałów, Kammeli i innych darmozjadów. TV mam do oglądania filmów z wypożyczalni i niech się KRRiT i posrana poczta wali :-P Odpowiedz Link Zgłoś