wandad 24.07.09, 13:47 www.canada411.ca/search/si/2/Polowin/Canada,Canada POLOWIN R 613-728-8564 50 Emmerson Ave Ottawa, ON K1Y 4P7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrns Ale zadzwonić trzeba 24.07.09, 14:52 na podany numer, a nie pisać tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Kolega po prostu zademonstrował polucjantom... 24.07.09, 17:34 ...do czego służą te śmieszne typografy z monitorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Ale zadzwonić trzeba 24.07.09, 21:20 Potwierdzam informacje o Ottawie. A dzwonic z Toronto nie chce mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 Re: Ale zadzwonić trzeba 24.07.09, 21:25 [b]Może wiem gdzie on jest - moze nie... Ale najwyraźniej on by bardzo chciał , żeby się od niego odpier....ć ! Zechciejcie to uszanować! a DZIAŁANIA GORZOWSKIEJ MILICJI...? Łapcie złodzieji i bandytów , facetowi dajcieświęty spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cipera niech żyje refleks milicjantów!!! 23 lat później!! 25.07.09, 14:55 placek358 napisał: > [b]Może wiem gdzie on jest - moze nie... Ale najwyraźniej on by > bardzo chciał , żeby się od niego odpier....ć ! Zechciejcie to > uszanować! a DZIAŁANIA GORZOWSKIEJ MILICJI...? Łapcie złodzieji i > bandytów , facetowi dajcieświęty spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czuly-wojtek Re: Zniknął w tajemniczych okolicznościach... 23 24.07.09, 15:05 Nie ma czym się podniecać. Gościu zwiał do lepszego świata i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bity_po_ryju Lekko przesadzil ,chociaz go rozumiem 24.07.09, 20:43 No moze dla rodziny powienien miec troche zrozumienia. To sie robi tak, ze sie "zbiera mysli" i pakuje w dlugi list. tam sie po kolei tlumaczy raz na zawsze, dlaczego ma sie dosc, przede wszystkim, Polski i dlaczego wybralo sie zycie za granica. To ta latwiejsza czesc, wystarczy wstawic swe uwagi o polskich, zacietych mordach, zawisci, nienawisci do wszystkiego co normalne. potem sie pisze o rodzinie, zeby sie op..oli, bo kasy i tak nie dostana a wiezo sie azdnych z nimi nie czuje. Na koniec sie pisze, zeby sie nie martwili i nie szukali kontaktu, bo tak jest lepiej. I to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Poszukajcie na naszej klasie 24.07.09, 21:16 Tam z pewnoscia reklamuje sie ten biznesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
feowe Re: Poszukajcie na naszej klasie 25.07.09, 10:37 hahahahahah... doooobre ;p a tak na marginesie. facet nie żyje od 23 lat. zamordowali go pewnie w tych Włoszech a listy zostały sfabrykowane. bo nikt mi nie powie, że nagle ot tak zniknął, napisał dwa listy i przez 15 lat nie dał znaku życia. no wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś