funny5 03.08.09, 19:38 Mozna sie bylo tego spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Jakim cudem te dzieci są dziećmi Jacksona? 03.08.09, 19:47 Jakim cudem te dzieci są dziećmi Jacksona? Zgodnie z prawami genetyki osobnik czarnoskóry z dziada pradziada bez wyjątku może spłodzić z osobnikiem białym tylko ciemnoskóre dzieci. Geny ciemnoskórych są tzw. genami dominującymi. I nawet gdyby zdarzył się jakiś kompletny wyjątek, wybryk natury to nie mógł się on zdarzyć jednemu osobnikowi trzy razy pod rząd. Inaczej wyglądałaby sytuacja, gdyby jeden z rodziców Jacksona był biały. Wtedy miałby on szansę (szansę, nie gwarancję!)na choć jedno białe dziecko. Przykładem są synowie B. Beckera - jeden czarny, a jeden biały, bo matka czarnoskórej żony Beckera była całkiem białą Niemką. Wg wszelkich znaków na niebie i ziemi szanse na procesy o ojcostwo dzieci Jacksona są duże. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Jakim cudem te dzieci są dziećmi Jacksona? 03.08.09, 20:20 Myślę, że nie do końca masz rację. Ostatnio pokazywano parę ( mieszkają w Anglii ) której urodziły się pod rząd bliźniaki, z których jedno jest białe a drugie czarne. Matka bliźniąt jet mulatką o ciemnej karnacji, ojciec jest "całkiem" białym Anglikiem. Jednak zarówno u jego przodków jak i u jej musiał wystąpić osobnik o innej karnacji. Fakt, że niebieskie oczy któregoś z dzieci Jacksona są niesamowite, niemniej jednak w moim "przeglądowym atlasie świata" na 134 stronie widnieje zdjęcie pt. "grupa wiejskich dzieci z Wysp Salomona" przedstawiające prześliczne Murzyniątka z bląd lokami. Odpowiedz Link Zgłoś
priller wspaniała wiadomość. światowy kryzys ominie polskę 03.08.09, 22:11 co my byśmy bez naszej gazety zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Re: Jakim cudem te dzieci są dziećmi Jacksona? 03.08.09, 22:05 eva15 napisało: > Zgodnie z prawami genetyki osobnik czarnoskóry z dziada pradziada bez wyjątku > może spłodzić z osobnikiem białym tylko ciemnoskóre dzieci. Zgodnie z prawami genetyki jesteś głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 A może bez cudu? 06.08.09, 15:33 eva15 napisała: > Jakim cudem te dzieci są dziećmi Jacksona? A może bez cudu? www.youtube.com/watch?v=c4uiPHtMSpM Przecież mają białe matki? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.heather Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dziećmi 03.08.09, 22:18 bez sensu. Ona ma 79lat - umrze lada chwila i dzieciaki znowu straca opiekuna. Nie mogli przyznac opieki komus kto nie stoi nad grobem? Odpowiedz Link Zgłoś
111111aaa Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dziećmi 03.08.09, 23:33 Ludzie ...on byl wykastrowany (mial jakis wypadek w dziecinstwie) z meskich spraw zostalo mu tylko golenie. Wlasnie dlatego zostal uniewiniony z oskarzenia o pedofilstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dzi 04.08.09, 01:31 111111aaa napisał: > Ludzie ...on byl wykastrowany (mial jakis wypadek w dziecinstwie) z > meskich spraw zostalo mu tylko golenie. Wlasnie dlatego zostal > uniewiniony z oskarzenia o pedofilstwo. Mylisz wykastrowanie z impotencją, biedaku pocieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dzi 06.08.09, 15:26 111111aaa napisał: > Ludzie ...on byl wykastrowany Naprawdę? www.youtube.com/watch?v=qZDlfRNRoc4 To do czego się tu zlatują co wieczór panny, mężatki i rozwódki? Tak to jest, jak się wierzy plotce pochodzącej z brukowców Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dziećmi 04.08.09, 01:10 Ale Michael Jackson nie był czarny tylko biały.Owszem kiedyś był czarny ale dawno temu,więc to normalne że dzieci tez są białe. A komu mieli przyznać prawo do opieki skoro nikt inny nie chciał tych dzieci i tak było w testamencie?Wiek nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dzi 04.08.09, 01:34 e-ftalo napisał: > Ale Michael Jackson nie był czarny tylko biały.Owszem kiedyś był czarny ale > dawno temu,więc to normalne że dzieci tez są białe. Swietne! Internet jest źródłem niesamowitej rozrywki. Sugerujesz poczciwcze, że jak ci utną ręką, to twoje dzieci też się bez ręki urodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
laru17 Matce Jacksona przyznano stałą opiekę nad dziećmi 04.08.09, 22:56 Pieprzycie pokoleji nie jego dzieci ,on nie był ojcem ,to kto był he? A mój śp. tato to czyim był ojcem ,może biologicznym nie, ale był moim i tylko mój i on mnie wychował.Ja miałam 1go tate.Zastanówcie się ,kto jest ważniejszy ten od genów czy ten co jest lub był[zmarł] iwychowywał bawił się ,uczył i jak trzeba to wypłata też była.Do wiadomosci tych co nie wiedzą co to jest wypłata,jak coś zmalujecie to się dowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś