koham.mihnika.copyright 09.08.09, 09:22 Brawo, co za meska solidarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocomoni Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 09:24 Jaki ojciec. Dawca nasienia!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
romys1 Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 09:36 Super prawdziwy "przyjaciel". Czy te dzieci jeszcze za mało przeszły? Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 13:20 Skór.... bosy trochę łysy trochę kosy!! Jeżeli dał tą spermę to powinien uszanować to, że dziewczynka Michaela uważała za ojca, po co jej miesza w głowie?! Ja bym mu baty olbrzymie na kark dał. Piękna hAmeryka, gdzie nie ma Boga, a za to najważniejsza kasa, bez względu na to ile ofiar to za sobą pociągnie. Cieszę się, że mieszkam w Polsce, bo moje dzieci nie widzą przynajmniej takiego gów.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nic straconego 09.08.09, 17:28 baraqs napisał: > Cieszę się, że mieszkam w Polsce, bo moje dzieci nie widzą przynajmniej takiego gów..[/b] Jeszcze zobaczą; jak nie takie "gów...", to inne... Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 To w takim układzie matką swej córki jest Jackson? 09.08.09, 10:03 No bo inaczej mi nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To matką swej córki jest Jackson 09.08.09, 10:19 upierdek07 napisała: > No bo inaczej mi nie wychodzi. Chyba nie... Ale, rzeczywiście; można się w tym wszystkim pogubić. Co za czasy! Kiedyś też panowie wychowywali dzieci innych panów, często nawet o tym nie wiedząc, ale wszystko odbywało się - chciałam napisać - po Bożemu... Po prostu żona szła w długą i tyle. A dzisiaj? - Jakieś in vitra, banki spermy (A jajeczek też? Ktoś słyszał?), sztuczne zapłodnienia, matki- surykatki; a może - surojadki, albo inne surogatki... Koniec świata!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 10:23 U nas to się inaczej robi. Rodzi się dziecko i potem na chybił trafił wskazuje się kto jest ojcem, a jak się metoda na chybił-trafił nie powiedzie to się typuje następnego kandydata. I tak można skreślać numerki, ale po jakichś pięciu/dziesięciu następuje kompromitacja i nawet sądy wtedy nie pomogą. Trzeba się zapaść pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 hmmm, ciekawe.... 09.08.09, 10:51 czyzby ktos miał ochote na czesc majątku Jacksona? Odpowiedz Link Zgłoś
dees82 Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 11:13 Wcale nie powiedziałabym, że Paris ma jasną karnację. Wręcz przeciwnie. Ale podobieństwo do tatki chrzestnego jakieś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lokiferrari Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 11:41 to jakiś kolejny spisek masonów, bo wg tego www.humbug.pl/texts/view?art=Zagadka_smierci_Michaela_Jacksona_wyjasniona? jacksona załatwili masoni. nei wiem czy to prawda, ale może jakies ziarenko w tym tkwi, kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
michak-is-me Re: Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 12:51 Przestańcie tego humbuga tak reklamować, to jest taki jakby Fakt, to co oni tam piszą to nawet w połowie nie prawda, kilka informacji, które tam przeglądałem miały w sobie małe ziarenko prawdy, a reszta... no cóż, widać że redaktorom się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
cc.c Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 12:09 Ciekawe , dlaczego ten domniemany tatuś nie odzywał się do tej pory? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 12:37 cc.c napisała: > Ciekawe , dlaczego ten domniemany tatuś nie odzywał się do tej pory? tak trudno się domyśleć ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cc.c Re: Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 13:42 > tak trudno się domyśleć ? :D mnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ojciec córki Jacksona- sprawa jest jasna 09.08.09, 12:49 Przecież jest to stare a mądre powiedzenie: " Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi- O PIENIĄDZE !" Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Mudżyn 09.08.09, 13:18 To bardzo prawdopodobne! Przecież MJ był mużynem a dzieci są białe.Cuda? Nie! Ktoś "strzelał" z boku... Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: Mudżyn 09.08.09, 13:30 Najważniejsze, że dzieci kochał, a one kochały jego, więc jeżeli ktoś był tylko biologicznym ojcem, i podczas życia M.J. deklarował milczenie, to po co teraz podnosić rwetes, krzywdzić te dzieci, mieszać w ich głowach?! Kur... przecież nie dość, że dziecko straciło rodzica, to jeszcze teraz drugi raz go straci, gdyż wyszło na jaw, że te rodzic nie był prawdziwym rodzicem, i macie pojęcie jak mocno będzie cierpiało, i jak to może się odbić na jej przyszłości?! Kur... wszystko dla szmalu, zero miłości do bliźniego, zero poszanowania przyjacielskiego, zero rozsądku, za to przeogromna chęć bycia sławnym, bogatym, kochanym przez suczki, które w USA tylko patrzą na zasobność portfela. USA kraj w którym ludzi ocenia się nie po wiedzy, statusie społecznym, a po ilości gotówki jaką się dysponuje, tak więc masz kasę, będziesz miał żonę, dzieci, wszystko, ale jak Ci się kasa skończy, uważaj, bo stracisz to co uważałeś, że tak Cię kocha, i owszem kochało, przyjaciele, żona, dzieci, ale twoją mamonę, gdy jej nie ma, czas znaleźć innego tatusia, męża itp... Chory, powalony system, chory powalony kraj, a ja kocham Polskę, może nie idealną, ale tu jeszcze da się znaleźć prawdziwą żonę, prawdziwego przyjaciela, choć o to też już u nas coraz trudniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Mudżyn 09.08.09, 17:36 baraqs napisał: > a ja kocham Polskę, może nie ideal > ną, ale tu jeszcze da się znaleźć prawdziwą żonę, Czym różni się prawdziwa żona od - domyślam się - nieprawdziwej? Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 "Wiadomości" z brukowców: 09.08.09, 13:38 1. Debbie Rowe oświadczyła, nie jest genetyczną matką dzieci Jacksona, a Jackson nie był ich genetycznym ojcem. 2. Prawnik Debbie Rowe oświadczył, że Debbie Rowe jest genetyczną matka dzieci Jacksona i może się poddać testom DNA. 3. Jackson był od dzieciństwa bezpłodny, ojcem genetycznym dzieci Jacksona był jego dermatolog. 4. Dermatolog żąda testów DNA. 5. Dermatolog (już nie żąda testów DNA) oświadcza, że nie jest ojcem dzieci Jacksona. 6. Jackson miał 25-letniego nieślubnego syna - owoc jednej nocy z fanką z Norwegii. 7. 25-letni syn Jacksona żąda testów DNA. 8. 25-letni syn Jacksona (już nie żąda testów DNA) zaprzecza, że jest synem Jacksona, oświadcza, że zaprzyjaźnił się z Jacksonem w 1996 roku. 9. Jackson miał sekretną kochankę. 10. Jackson miał 2 sekretnych kochanków. 11. Jackson zmarł z głodu. 12. Jackson się dobrze i zdrowo odżywiał. I tak dalej... Tak a propos: ojcem chrzestnym starszych dzieci Jacksona jest "Kevin sam w domu" czyli Macalay Culkin, a nie ten dziwny gościu.. Który zresztą pewnie jutro wygłosi protest i jutrzejsza wiadomość będzie sensacyjna: "Oświadcza, że nie jest ojcem córki Jacksona!" Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: "Wiadomości" z brukowców: 09.08.09, 14:51 Ale za to GW ma o czym pisać! Gdzie te czasy, gdy GW była poważną i wiarygodną gazetą... Ale to się skończyło w końcówce lat 90. I ani wchodzenie do d... Tuskowi, ani podlizywanie się gawiedzi przez zaniżanie poziomu w niczym nie pomogło, o czym świadczą ostatnie kursy Agory: jak ktoś kupił w 1999 roku akcje za 50 PLN, dzisiaj za nie dostanie ledwie 20 PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: "Wiadomości" z brukowców: 09.08.09, 19:41 > Ale za to GW ma o czym pisać! Gdzie te czasy, gdy GW była poważną i > wiarygodną gazetą... A co ten artykuł debilu ma wspólnego z GW? Żal mi ludzi którzy nawet nie potrafią rozróżnić źródeł tego co czytają. Ale prawackie naiwniaki tak już mają, można im wcisnąć każdą ciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: "Wiadomości" z brukowców: 10.08.09, 08:22 grundol1 napisał: > A co ten artykuł debilu ma wspólnego z GW? To, że GW zamieszcza go na swoim portalu. W pewnie też w poniedziałkowym wydaniu papierowym. Tym samym schodzi do roli szmatławca (zresztą nie pierwszy raz). Tego typu brukowe sensacyjki kilkugodzinne nie powinny się znajdować w gazecie, która chce uchodzić za poważną. GW - jeśli chodzi o Jacksona, ale nie tylko - od lat cytuje tylko szmatławe źródła, nie próbując nawet rzetelnego dziennikarstwa. A żal, bo kiedyś to była rzetelna gazeta. Była. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Twierdzi, że jest ojcem córki Jacksona 09.08.09, 18:10 To ordynarna bujda !-Ojcem corki Majkela jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś