Gość: zuza IP: *.crowley.pl 19.01.05, 21:41 Byłam tam w czasie takiego alarmu, ochroniarze biegali jak z pieprzem i na zapytania pracowników centrum odpowiadali, że nadal nie wiedzą, co się dzieje. A ludzie, rzeczywiście niespecjalnie się przejęli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcdefg Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.osk.pl / *.osk.pl 19.01.05, 22:09 Hahahaha.... Mieszkam w Osowej, ponad 10 tys. mieszkanców. Od lat nie ma tu żadnego systemu alarmowego na wypadek zagrożenia np. skażenia srodowiska (lotnisko, kolej, CPN, itd). Co tam Manhattan. Zero reakcji ze stromu Urzędu Miejskiego, Rady Osiedla itd., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia, dezorientacja Re: Syreny w centrum handlowym IP: 81.219.109.* 19.01.05, 23:48 heh, znam klimat. mniej więcej w sierpniu robiłam zakupy w sklepie "albert"/manhattan. włączył się alarm. ochrona zdezorientowana. alarm wyje. zostawiłam koszyk wypełniony zakupami i wyszłam na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda A co działa prawidłowo? IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.05, 00:25 Ciekawy ten Manhattan. Oddanie wielu biur opóźniło sie o trzy miesiące. Dyrekcja, i tak wystawiła faktury najemcom za użytkowanie biur za okres opóźnienia. Przez dwa miesiące po oddaniu walczono z klimatyzacją w biurach. Ludzie musieli latem przychodzić do pracy ciepło ubrani. Później walczono z internetem. Teraz z alarmami. Dyrekcja zaczyna żebrać opłatami za parking. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: A co działa prawidłowo? 20.01.05, 08:44 No i jeszcze smród spalin na poziomie Alberta . Zaczyna się układać to wszystko w jedną całość . Jednak ktoś się bardzo śpieszył ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segregator Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.chello.pl 20.01.05, 12:24 Ciekawe, czy instalacja alarmowa była właściwie sprawdzona przy odbiorze obiektu i czy nie było do niej uwag? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.05, 14:16 Jak widac i slychac nazwa do niczego nie zobowiazuje.Jedynie powoduje usmieszek zazenowania. Odpowiedz Link Zgłoś