Dodaj do ulubionych

Syreny w centrum handlowym

IP: *.crowley.pl 19.01.05, 21:41
Byłam tam w czasie takiego alarmu, ochroniarze biegali jak z pieprzem i na
zapytania pracowników centrum odpowiadali, że nadal nie wiedzą, co się
dzieje. A ludzie, rzeczywiście niespecjalnie się przejęli.
Obserwuj wątek
    • Gość: abcdefg Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.osk.pl / *.osk.pl 19.01.05, 22:09
      Hahahaha.... Mieszkam w Osowej, ponad 10 tys. mieszkanców. Od lat nie ma tu
      żadnego systemu alarmowego na wypadek zagrożenia np. skażenia srodowiska
      (lotnisko, kolej, CPN, itd). Co tam Manhattan. Zero reakcji ze stromu Urzędu
      Miejskiego, Rady Osiedla itd.,
      • Gość: tia, dezorientacja Re: Syreny w centrum handlowym IP: 81.219.109.* 19.01.05, 23:48
        heh, znam klimat. mniej więcej w sierpniu robiłam zakupy w sklepie "albert"/manhattan. włączył się alarm. ochrona zdezorientowana. alarm wyje. zostawiłam koszyk wypełniony zakupami i wyszłam na zewnątrz.
    • Gość: maruda A co działa prawidłowo? IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.05, 00:25

Ciekawy ten Manhattan. Oddanie wielu biur opóźniło sie o trzy miesiące.
      Dyrekcja, i tak wystawiła faktury najemcom za użytkowanie biur za okres
      opóźnienia. Przez dwa miesiące po oddaniu walczono z klimatyzacją w biurach.
      Ludzie musieli latem przychodzić do pracy ciepło ubrani. Później walczono z
      internetem. Teraz z alarmami. Dyrekcja zaczyna żebrać opłatami za parking.

• kalinowski11 Re: A co działa prawidłowo? 20.01.05, 08:44
        No i jeszcze smród spalin na poziomie Alberta . Zaczyna się układać to wszystko
        w jedną całość . Jednak ktoś się bardzo śpieszył ... ?
    • Gość: segregator Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.chello.pl 20.01.05, 12:24
      Ciekawe, czy instalacja alarmowa była właściwie sprawdzona przy odbiorze
      obiektu i czy nie było do niej uwag?
      • Gość: miki Re: Syreny w centrum handlowym IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.05, 14:16
        Jak widac i slychac nazwa do niczego nie zobowiazuje.Jedynie powoduje usmieszek
        zazenowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka