jarawa Re - Mularczyk pe_dale..... 11.08.09, 15:12 Pie.... PO, pierdo... Pis i wszystkie inne polskie partie polityczne. Pierd... zwolennikow PO, Donalda tez pier... Gosciu umie tylko kly do kamer szczerzyc, chociaz wole to od spoconej mordy Jarka i jego brata hahhaha. A polityczna qu... Mularczyk po takim wystapieniu przed TK juz dawno by skonczyla w pierdlu, w jakims normalnym kraju, to byla kpina z prawa, kpina - nic wiecej. Kazdy nie zacietrzewiony polityczne tylko logicznie myslacy wyciagnie wnioski a ci co ta qurve bronia sa po prostu pie...ieci na umysle i to zdrowo. Slyszycie debile? Jestescie ostro pojebani , nara Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 15:17 Jeżeli jest taki wyrok, to ten wyrok trzeba wykonać i go przeproszę. W przeciwieństwie do Radia Maryja, do Lecha Kaczyńskiego ja wyroki sądu uznaję i się do nich stosuję - powiedział Radiu TOK FM Stefan Niesiołowski. " Brawo tak się zachowuje człowiek honoru (w przeciwieństwie polskojezycznych istot nie posiadających tego przymiotu) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Nie wiedzailem, ze honor to przymiot 11.08.09, 15:20 Jak oni was w tym Szczytnie uczyli.No Filar, to on za bystry nie jest.Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Według Ciebie ten wyraz odnosi się tylko i 11.08.09, 15:26 wyłącznie do choroby wenerycznej, jak rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Trzymaj... żebyś się nie zagooglował na śmierć.:) 11.08.09, 15:29 www.sjp.pl/co/przymiot Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 15:23 Towarzyszu ja rozumiem, że lubicie gimnastykę i jesteście w związku z tym bardzo "elastyczni" ale takiej tezy (Niesiołowski i honor) to nawet wy nie dacie rady obronić.... Prędzej ci kręgosłup trzaśnie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 15:27 Spróbuję...:) Czy mogę się posłużyc przykładem jakim jest respektowanie prawa i szacunek dla wyroków sadów? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 15:38 > Czy mogę się posłużyc przykładem jakim jest respektowanie prawa i szacunek dla wyroków sadów? Nie. Szacunek dla prawa i respektowanie wyroków nie ma nic wspólnego z honorowym postępowaniem bo to by znaczyło, że jeśli nie zgadzam się z wyrokiem sądu i składam apelację to nie mam honoru... Nonsens, nie? Niechcę wchodzić teraz w przydługie dyskusje (szczególnie gdy miałaby ona dotyczyć tak marnej postaci jak niesioł) więc odeślę Cię Twoarzyszu do mojego postu nieco wyżej bo w nim zawarłem swoje spostrzeżenia dot; tego gostka... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 16:24 swan_ganz napisał: > > Czy mogę się posłużyc przykładem jakim jest respektowanie prawa > i szacunek dla wyroków sadów? > > > Nie. Szacunek dla prawa i respektowanie wyroków nie ma nic > wspólnego z honorowym postępowaniem bo to by znaczyło, że jeśli nie > zgadzam się z wyrokiem sądu i składam apelację to nie mam honoru... > Nonsens, nie? Ależ nie zgodze się z Tobą. Przeprowadźmy taki przewód myślowy. W zacietrzewieniu obraziłem człowieka podczas rozprawy sądowej udowodniono mi, że nie miałem racji. Jako człowiek honoru przepraszam a nie zasłaniam się procedurami czy nie wykonuję wyroku sadowego jak szacowny L.Kaczyński. Apelacje słuzą jedynie wyeliminowaniu tzw. pomyłki sadowej wiec nie jest to argument. > > Niechcę wchodzić teraz w przydługie dyskusje (szczególnie gdy > miałaby ona dotyczyć tak marnej postaci jak niesioł) więc odeślę Cię > Twoarzyszu do mojego postu nieco wyżej bo w nim zawarłem swoje > spostrzeżenia dot; tego gostka... skrót "TW" nie rozwija się na towarzysz...;)) Niesiołowskiego akurat nie uważam za wzór do nasladowanie niemniej na tle pisowskiej mizeroty umysłowej wypada nadzwyczaj korzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 15:25 Niesiolowski na prezydenta super kondydat PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Ide o zaklad, ze Stafanowi N najbardziej kasy zal 11.08.09, 15:27 bo przepraszenie, to on ma w nochalu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Ide o zaklad, ze Stafanowi N najbardziej kasy 11.08.09, 15:30 racja bedzie plakal za kasa do konca swiata Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Ziobro,Rydzyk,Kaczynski, nie wykonali wyroku sądu. 11.08.09, 15:43 i to nie razi "prawych i sprawiedliwych" Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo Re: Ziobro,Rydzyk,Kaczynski, nie wykonali wyroku 11.08.09, 15:58 grisza.14 napisał: > i to nie razi "prawych i sprawiedliwych" PIS uznaje takie postępowanie za "honorowe" ! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Jednego nadal nie rozumiem 11.08.09, 15:29 To znaczy ci kapusie bezpieki w Trybunale Konstytucyjnym zostali obrażeni za prawde, czy za nieprawde? A moze TW w sędziowskich togach obrazili sie tylko za ujawnienie prawdy? Bo w koncu tylko prawda może człowieka obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jednego nadal nie rozumiem 11.08.09, 15:34 To nazbyt skomplikowane aby Ci to wytłumaczyć. Mogę załozyć z dużą dozą prawdopodobieństwa, że każda próba zakończy się niepowdzeniem. Jeżeli Twoim zdaniem kapusiem jest każdy kto został zarejestrowany przez SB to wracaj do lektury GP. Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho tw_wielgus wie to dobrze z autopsji 11.08.09, 15:46 tw_wielgus mógłby Ci dać wykład, bo zna bardzo dobrze procedury, w końcu sam je przechodził... Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo agostinho, grisza14..o tych chamach jest artyku ł. 11.08.09, 15:56 i do nich podobnych,jak Rydzyk,Kęmpa,mocher, itd... Polecam artykuł Żakowskiego o tych chamach... wyborcza.pl/1,75515,6910142,Chamstwo_hula_w_internecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:-) 11.08.09, 16:00 Aleś se gościu autorytet znalazł! Uh, że hej! Żakowski to ten co na wiosnę 2007 roku taki spocony, drżącym głosem łkał, że lustracja jest beee... Rączki rozdygotane, przerażenie w oczach. he! Gratuluję autorytetu moralnego - dyżurnego rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:10 Oto jak autorytet moralny Geremek rekomendowal inny autorytet moralny Kapuscinskiego do przyjecia w szeregi PZPR: Rekomendacja Tow. Kapuscińskiego Ryszarda znam od pazdziernika 1951 r. z pracy w organizacji ZMP-owskiej na uczelni. Tow. Kapusciñski jest aktywista organizacji ZMP-owskiej o wysokim poziomie politycznym, du¿ym wyrobieniu politycznym i organizacyjnym, wzorowej postawie moralnej. W okresie pracy i studiów na Wydziale Historycznym tow. Kapusciñski przeszedl bardzo duzy wzrost polityczny i organizacyjny. Pracę jego jako przewodniczacego ZW ZMP cechowala ofiarnosc i oddanie, mlodzieñczy entuzjazm i zapal, bojowa postawa. W duzej mierze przyczynil siê do nadania szerszego rozmachu pracy ZMP- owskiej na Wydziale. W ciagu jego pracy na Wydziale dalo sie u niego zauwazyc szczególnie ciagle polepszanie metod pracy z ludzmi. Serdeczny stosunek aktywu, nowatorstwo metod wychowawczych sprawialy to, ze pod jego kierownictwem aktyw wydzialowy ZMP rósł i dojrzewał, jak równiez sprawily to, ze jest lubiany i cieszy się autorytetem na Wydziale. W trakcie jego rocznej pracy daly siê zauwazyc równiez powazne błędy i niedociagnięcia, a szczególnie: 1) niezrozumienie - kierowniczej roli organizacji partyjnej na Wydziale, niewlaściwy, nieprzemyslany stosunek do towarzyszy partyjnych na I roku, 2) niedojrzaly - ciagnacy się od poprzedniego roku akademickiego stosunek do studiów, do nauki, w ostatnim zdolal tow. Kapusciñski przelamac ten stosunek, o czym swiadcza jego dobre wyniki w sesji letniej, 3) nie w pelni kolektywny styl pracy w kierowaniu organizacja wydzialowa, wypływający glównie z braku zaufania do ludzi, do kolektywu, 4) niechętne przyjmowanie krytyki, jak tez zbyt maly samokrytycyzm, 5) często niedojrzalosc decyzji z mlodzieñczą fanfaronadą i lewactwem często wiążące się. Rozwój polityczny tow. Kapuscińskiego pociągał za soba stopniowe przezwyciężenie tych blędów. Częsc z nich tow. Kapusciński w pelni już przezwyciężyl. Oddanie, zapał i ofiarnosc tow. Kapuscińskiego zapewniaja dalszy jego wzrost i pelne przezwyciężenia błędów - ukształtowanie swej postawy na miarę czlonka Partii. Rekomenduję tow. Kapuscińskiego do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej jako przodujacego, ofiarnego aktywistę ZMP-owskiego, z przekonaniem, ze przybędzie naszej Partii godny jej czlonek. Bronislaw Geremek Nr leg. 0177096. Warszawa 30.VI.1952 [www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20090616&id=my21.txt] Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:34 Jak wy lubujecie się w cytatach i wypowiedziach wyciągniętych z przeszłości i wyrwanych z kontekstu. Do zakutego pisowskiego łba nie przyjdzie nawet na chwilę taka refleksja, że ludzie się zmieniają, że zmieniają się ich poglądy, że zmienia się kontekst historyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:39 gorzej, że świnia donosząca na SB zwykle pozostaje świnią nawet jak trafi do parlamentu RP. Bo ludzie się nie zmieniają. Tylko otoczenie się zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:46 Dlaczego pajacu tak źle piszesz o J.Kaczyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:48 czan-dra idź do szkoły. tam się takie zabawy uprawia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:51 Nie napisałeś buhahaha... Infantylny PiSowski pacan... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: vitiabravo znalazł autorytet - Żakowskiego!:- 11.08.09, 16:51 agostinho napisał: > gorzej, że świnia donosząca na SB zwykle pozostaje świnią nawet jak trafi do > parlamentu RP. Bo ludzie się nie zmieniają. Tylko otoczenie się zmienia... No dobrze. Przyjmijmy Twój punkt widzenia zatem co robił Jarosław Kaczyński kiedy ojczyzna była w potrzebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgus wie to dobrze z autopsji 11.08.09, 16:25 agostinho napisał: > tw_wielgus mógłby Ci dać wykład, bo zna bardzo dobrze procedury, w końcu sam je > przechodził... To przeceiz tak oczywiste że nawet nie trzeba o tym wspominac...;P Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Niesioł ty starcze odejdź z polityki opluwaczu 11.08.09, 15:50 precz z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS........ 11.08.09, 15:53 ekipa Tuska sromotnie przegrywa.Zaczynajac od Macierewicza,Ziobro i chociazby Mularczyk.Byly to procesy polityczne.Co do NiesiolowskiegoKapus z PRLu -broni agentow SB z PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo prawdziwy-moher, SB-PIS trzyma sie jeszcze4 mocno. 11.08.09, 15:57 ale już nie długo... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho przestań skomleć viatabravo! 11.08.09, 16:02 Ale się wysiliłeś! Piaskownicę w parku zamknęli, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho vitabravo - strzępek narwów :-) 11.08.09, 16:27 ohoho! aleś vitabravo intelektem błysnął! Eh! Sam Niesiołowski by się nie powstydził - w końcu kumpel i ten sam poziom mentalny, he he :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:00 Co do NiesiolowskiegoKapus z PRLu -broni a > gentow SB z PRLu. Nieprawda, Ciebie nie broni... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:29 Witaj, Jakieś świeto w pisowskiej kundladni że tak licznie wylegli na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:32 polowanie na psy z Platformy Obszczymurków po prostu, a co, chcesz żeby wziąć cię na sznurek Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:35 A tu mnie zaskoczyłeś...:))) To już tak kiepsko z kasą w PiS że do polowania uzywają kundli? Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:41 nie, nie tylko hycli, wiesz żadna praca nie hańbi, jak trzeba to postsowieckie ścierwo wyłapać... trudno... takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:47 Ciebie może nie hanbi... I wiesz mi wcale mnie to nie dziwi...:P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:48 autokorekta: "wierz"...:P Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:43 Witaj, No, dużo ich się tu wylęgło... Ale jakie to prymitywne, jak nie przymierzając, Suski... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:49 przestań skomleć! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:57 agostinho napisał: > przestań skomleć! ....?! słyszysz skomlenie..?! Tak ogólniej, słyszysz jakieś głosy? To one karzą Ci pisać to co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:49 Może to uczniowe jego prywatnej szkoły wybiegli w przerwie aby wylać swoje fluustracje na na polityka, który wprost bez owijania w bawełnę demaskuje kłamstwa pisowskich baronów. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 16:59 Ciekawe, czy dla ułatwienia pana który karmi te kundle, mają jedno imię, Eeee!. Wiesz, pan Gosiewski nie może się przemęczać, i pamiętać jak który się wabi, i tak ma kłopot z zapamiętaniem nazwisk swoich dwóch panów... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:10 Na poprzednim zjezdzie tej partii semantyków ustalono że w celu ujednolicenia i wprowadzenia jednakowych standardów kundle bedą kamione pokarmem kiti-cat, tym samym, który Jarek potajemnie podkrada kotu a który daje mu wielką sprawnosć umysłowa (kotu oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:16 A więc to Alik za tym stoi, to dlatego Jarka pytany o przywództwo w tej bandzie, odwraca kota ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:22 Mniemam ,że w gabinecie cieni Alik znajdzie się w ścisłym kierownictwie. Kto wie czy Kaczyński nie da mu jakiegoś ministerialnego stanowiska? Kaligula z Konia zrobił senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:29 Ale Kaligula wiedział, że koń go nie wygryzie, a z tym kotem to wiesz... Wyobraź sobie Suskiego z kotem na głowie, a to dlatego ma peruczkę pociągniętą werniksem, jak pisała isa stern, oni tam szykują przewrót... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:36 czan-dra napisał: Być może ale Kaczyńskigo kręci hardkor. Koń a nie podrapie a kot tak. No i to uczulenie które pozwala usprawiedliwić nieobecność na ważnych gosowaniach stwierdzeniem: nie byłem bo mi nie pozwoliło uczulenie, poprzedniego dnia głaskałem kota. Nie wiem co pisała isa.stern, nie czytałem ,nie mam pojęcia o jaki przewrót chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:42 Kiedyś z isą zastanawialiśmy się nad przedziwnej urody fryzurą Suskiego, ja doszedłem do wniosku, że tą zabójczą falę, na jego czaszce trzyma klej do tapet, a isa orzekła że trzyma się za pomocą werniksu, więc idąc dalej, to Suski robiąc tą dziwną fryzure, wiedział, że Alik może przejąć władzę, i już ma gotową czuprynę, do noszenia kota oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:47 Nie z własnej winy jestem specem od kosmetyków do włosów ale wydaje mi się, że taki efekt daje tylko "guma" (w zastepstwie można zastosowac cukier, byle nie "puder" bo ten zmienia kolor włosów). Werniks kojarzy mi się raczej z artykułem dla artystów plastyków a pana Suskiego raczej nie podejrzewam o to aby odwiedzał sklepy tego typu. Pójdę dalej w swoich przypuszczeniach i mając przed oczyma jego obleśny uśmiech sądze, że raczej jest częstym gościem sexshopów. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:51 Sugerujesz lubricator, czy klej do klejenia pekniętych sexy doll? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 17:59 W jego wypadku z całą pewnością wystarczy mąka zmieszana z wodą. Może być ziemniaczana chociaż nie wiem czy nie byłaby to obraza dla urzędującej głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 18:22 Sorry, że tak późno odpowiadam, ale mam małą kotkę, i ona nauczyła mnie dziś czegoś bardzo ważnego, nigdy, ale to przenigdy NIE WOLNO chodzić nago po mieszkaniu... > W jego wypadku z całą pewnością wystarczy mąka zmieszana z wodą. Tak, ale z domieszką cementu, za mocno się trzyma jak na samą mąkę... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Wszystkie procesy polityczne przeciw PiS... 11.08.09, 18:30 :)))))) nie pytam o szczegóły...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacja 11.08.09, 16:10 Przyniósł pan wstyd, więcej, zhańbił urząd wicemarszałka sejmu i robi pan to na co dzień. Kompromitje pan też PO (ale takich jest wielu) - może pana wywalą za to? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacj 11.08.09, 16:30 Jaki wstyd? Wstyd byłby wtedy gdyby wzorem ludzi bez honoru starał się zignorować wyrok ( wide prof. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacj 11.08.09, 16:33 Ubaw po pachy Niesioł i honor, buahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacj 11.08.09, 16:36 Z tego wnosze, że znaczenie słowa honor jest Ci obce, co mnie akurat nie dziwi po przeczytaniu paru postów Twojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacj 11.08.09, 16:46 przestań, nie rozśmieszaj mnie tymi żałosnymi uniesieniami. Plujesz jak Niesioł, to się nie dziw, że inni ci oddadzą. Przestań chlipać! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Panie Niesiołowski - ale wstyd i kompromitacj 11.08.09, 16:55 agostinho napisał: > Kompletnie Ci się pomieszało chłopczyku.. nie pluję a piszę. Generalnie nie przepadam za pluciem gdyż uważam to za zachowanie nie kulturalne. Napisz coś z polotem jakąś własną obserwację, którą będziesz potrafił uzasadnić. Napisane przez Ciebie słowa: "przestań, nie rozśmieszaj mnie tymi żałosnymi uniesieniami. Plujesz jak Niesioł > , > to się nie dziw, że inni ci oddadzą. Przestań chlipać!" W wielkie mnie wprawiły zdumienie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo agostinho , masz cztery pachy,kundlu... 11.08.09, 16:37 ty sie nie myjesz, tylko podlizujesz, psie... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho ohoho vitabravo popuszcza :-) 11.08.09, 16:44 he he popuściłeś, pożycz od kumpla pieluchę, pomoże ci w trudnej sytuacji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho..dobrze ci przywałił, młotku... 11.08.09, 16:46 twoja odpowiedż, to bełkot klocka w szambie... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho no nie kolejny matoł z PO! 11.08.09, 16:51 skąd się tyle tego tałatajstwa z Platformy Obszczymurków wzięło??? Więzienia otworzyli czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho..posraniec. 11.08.09, 16:54 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho eeeetam wymiękłeś jak każdy popapraniec :-( 11.08.09, 16:56 a taka fajna zabawa z POmatołkami była! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho..psia kupa na forum... 11.08.09, 16:58 można upaprać sobie buty ! miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho baranaba444, a buzi? 11.08.09, 17:01 pobaw się z tw_wielgus, to twój poziom, dasz radę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho, masz psie kawałek twojego przysmaku.... 11.08.09, 17:04 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho to ty??? 11.08.09, 17:09 chyba tak. No ale z taką ligą ścierwa jaką prezentujesz nie da się polemizować, żeby w g.... się nie ubabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Gutek, moherowy śmierdzielu, a Karskiego kochasz? 11.08.09, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Czy Niesiołowski sie a. powiesi, b.zrobi sepuku? 11.08.09, 16:38 A może po prostu krew go zaleje ze złości? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Członkowie PIS-u tak robia ? 11.08.09, 16:42 podrzynają sobie gardła !? Rzeżnia,tyle mają wyroków.. Kurski 5,Kaczynski,1 Ziobro 2{następne w toku" i sporo innych , tych dawniejszych.. www.eprzemysl.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=193&Itemid=63 Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu to zakłamany pisowski żałosny tzw. sąd 11.08.09, 16:39 Pan marszałek dziś da odpór we WSI24 Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 To jest zwykła ziobrowszczyzna polana sosem... 11.08.09, 16:44 rydzykowszczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Re: To jest zwykła ziobrowszczyzna polana sosem.. 11.08.09, 16:53 :-))) jednak powinieneś pójść do szkoły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho ..posraniec. 11.08.09, 16:55 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1649257,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho eee, czego mi to zrobiłeś??? 11.08.09, 16:58 wymiękłeś jak cienki TW Bolek, a taki ubaw miałem z was POpaprańcow... :-( łee... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 agostinho..psia kupa na forum...Uwaga! 11.08.09, 17:00 można wdepnąc i po butach ... miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Barnaba - cały sracz na forum (444 kupy) 11.08.09, 17:06 Przemieszane papierem z GW Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 janow5, a ty to żresz, locho... 11.08.09, 17:14 janow5, jak suka cie wys.ała? Odpowiedz Link Zgłoś
agostinho Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:18 Stefan Niesiołowski ma zwyczaj czytania wpisów na forum, wpisów, które go dotyczą. Nie da się ukryć, celowo uczestniczyłem w tym szambie, traktując to jako pewnego rodzaju "eksperyment na żywym organizmie". Mam nadzieję, że "szanowny" profesor wszystko sobie przeczyta bardzo uważnie. I zrozumie, że to on właśnie jest jednym z głównych odpowiedzialnych za to, że polskie fora przekształcają się właśnie w takie szambo, jak to. Poświęcam to szambo wicemarszałkowi, a znając jego wypowiedzi myślę, że czuje się w nim - jakby tu rzec... - swobodnie... I nie zdziwiłbym się nawet, gdyby on sam był jakimś "tw_wielgusem", "barnabą444", itd. Więc przestańcie skomleć nad poziomem dyskusji na forach, jak sam wicemarszałek daje przykład. No to do następnego "eksperymentu" ;-) Agostinho Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:24 Ogromne dzięki Panie Pośle Niesiołowski. Dzięki Panu Piskomuna dostaje szału, a przyzwoici ludzie mają pewność, że to patologiczne środowisko już nigdy w tym kraju nie dopadnie władzy. Całe szczęście, że uczciwych i myślących Polaków jest znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:24 Jak tak sobie spojrzę na ilosć wpisów to mam nieodparte wrażenie że nieźle się w tym szambie wytalpałeś, jak sądzę z wielką przyjemnościa. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:25 Nie pochlebiaj sobie prymitywie, ciebie (celowo z małej) traktuje się jak umysłowo opóźnionego, jesteś jak ścierwnik z PiSu, których tu pełno a teraz napisz to buhahaha, bez tego twój ( jak poprzednio) post jest niedokończony... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:27 sprawdziłem. Zgadza się: "Może nazwa tego ptaka jest niezbyt zachęcająca, ale za to jest to jedyny europejski ptaszek, który używa narzędzi. " Ten używa komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Niesioł to czyta :-) 11.08.09, 17:34 > Stefan Niesiołowski ma zwyczaj czytania wpisów na forum, wpisów, które go > dotyczą. skoro tak - to pozdrowionka dla p. marszałka...:) > No to do następnego "eksperymentu" ;-) > > Agostinho najwyraźniej ten "eksperyment" sprawił Ci niemałą rozkosz, przejechałeś przez ten wątek, jak p. Wróbel przez komisję ds. nacisków z równą gracją i wdziękiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
filominidanek Pogratulować! 11.08.09, 17:45 Ładnie ich wystawiłeś Kolego :-) A oni pisali od serca to teraz mają takie sobie miny :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pogratulować! 11.08.09, 17:49 filominidanek napisał: > Ładnie ich wystawiłeś Kolego :-) A oni pisali od serca to teraz mają takie sobi > e > miny :D To Twój kolega..?! W takim razie nie gratuluję....;D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 17:28 brak mi słów... Mularczyka za wyjątkową niegodziwość nie spotkała żadna kara, a Niesiołowskiego, dlatego że wyraził opinię o tym co zrobił ten typ - tak...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ...Gdyby............. 11.08.09, 17:29 Wszyscy ktorych oczernil Niesiolowski, wystapili na droge sadowa, bylby skonczony finansowo.Niektorzy uwazaja go za wariata, inni za niedorozwoja, inni natomiast nie przepuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 17:30 Przeciez swego czasu oczernil przed Milicja Obywatelska , swoja narzeczona.Dostala kilka lat wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 17:33 Dzis to szlagir PO, twarz PO.Podobnie jak Palikot.Tez zalatwia swoja zone.W tej PO , rzeczywiscie dziwni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 17:38 Wybrałem odpowiedz, mając do wyboru jeszcze polecenie odpowiedz cytujac, ale wybacz nie znalezłem niczego co mógłbym z Twoich głębokich przemysleń zacytować. Czy wiesz ze francuska kuchnia może spowodować odpadnięcie penisa? Szczególnie żabie udka są szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 17:58 To przeciez nie na temat.Podobnie jak Niesiolowski.Zamiast zabrac sie za kafary , grzebie sie w polityce.I jeszcze inne podobienstwo.Ministrem Obrony jest psychiatra.Ten zamiast leczyc Niesiolowskiego czy Palikota, prowadzi wojny.Zadziwiajace. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman ostatecznie dla Niesiołowskiego 11.08.09, 18:08 hiszpańskie muszki, szczególnie po ostatniej prośbie do Dody aby zawitała do Sejmu podniecić leciwego wicemarszałka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:18 Ależ jest... wierz mi, że jest chciażby z uwagi na to, że z uroków francuskiej kuchni korzystasz na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:27 Nigdy nie jadlem i nie bede jadl slimakow.Z prostej przyczyny-Slimaczku, slimaczku, pokaz rogi.....I tak zostalo.Co do kuchni francuskiej.Cenie.Dlatego mieszam polska z francuska.I to wychodzi na zdrowie.Duzo warzyw, lekkie mieso i wino.Do tego olej z oliwek.Ale....Niejednokrotnie robie(jako przysmak) kluski z ziemniakow.Z kapusta, lub twarogiem.Ciezkie danie, ale lepsze niz wszystko.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:34 To niedobrze preze, to b. zle. Czerwone francuskie wino popijane codziennie może spowodować napady nieuleczalnej depresji prowadzącej u meżczyzn rasy białej do wczesnej utraty włosów a w karańcowych wypadkach do impotencji. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:39 I jak glupote skomentowac?. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:45 Pozwól że zapytam niedyskretnie: wyłysiałeś ostatnimi czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:49 Czy wylysialem?.Ciekawe pytanie.Od wielu lat gole sie na lyso.Totalnie.A co z wlosami?.Nie chce patrzec .I tyle.Dobrze czuje sie w nowej fryzurze.Nawet do mordy pasuje.I grzebienia nie trzeba, i lakieru nie trzeba.I jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Gdyby............. 11.08.09, 18:53 A więc odpowiedź jest twierdząca. Hmmm... zatem można przyjać że masz drugi w wymienionych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman tyle bełkotu 11.08.09, 18:05 a zabrakło miejsca na przypomnienie istoty rzeczy, co takiego powiedział Niesiołowski że musi przepraszać, w wypowiedzi z 2008 roku Niesiołowski stwierdził że poseł PiS wyciągał z IPN fałszywe oświadczenia, czym skompromitował się jako adwokat, jako polityk i jako człowiek, a dzisiaj wychodzi na to że w ocenie Sądu skompromitował się swoją wypowiedzią Niesiołowski - ale gazetka takiej oceny nie postawi Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Niesiołowski musi przeprosić Mularczyka 11.08.09, 19:58 No i znalazł się kij na zapieniony komarologa ryj...... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie pierwszy to byłby przypadek... 12.08.09, 17:59 Oświadczam, że cofam słowa wypowiedziane w dniu 1 stycznia 1992 r. w Muzeum Kinematografii w Łodzi m.in. wobec małż. Teresy i Bogusława Kobierskich, a dotyczące p. Elżbiety Królikowskiej, którą przepraszam. Mając powyższe na uwadze, zobowiązuję się równocześnie do usunięcia z mojej książki pt. 'Wysoki brzeg' fragmentów, odnoszących się do Agnieszki, które mogą być kojarzone z osobą p. Elżbiety Królikowskiej, a nadto w przyszłości powstrzymywać się od wypowiedzi na temat p. E. Królikowskiej w kontekście wspomnianej sprawy. Tytułem dania moralnej satysfakcji zobowiązuję się wpłacić dwa i pół mil. Złotych na Dom Samotnej Matki, w okresie dwóch miesięcy od daty podpisania niniejszego oświadczenia. [Stefan Niesiołowski] https://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA&feature=related www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś