Dodaj do ulubionych

Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr...

13.08.09, 14:18
Ze wszystkim trzeba czekac do wyborów. A to nominacje, a to reformy...
liberalnydmokrata.blox.pl/
Obserwuj wątek
    • leon9910 Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 14:29
      A nam polakom jest przykro że przy władzy są tacy nieudacznicy i sterowane
      szumowiny antypolskie!!!
      • cree-is-me Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 14:34
        Niewątpliwie wszystkim "polakom" jest przykro, że ich moher w główkę
        uwiera. Natomiast wszyscy Polacy kolejny raz wyrażą swoją opinię
        przy najbliższych wyborach; i znowu dostaniecie to, na co sobie
        zasłużyliście, ćwikłowy ;P
        • adela_30 [...] 13.08.09, 14:38
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • pe1 Re: A co dzisiaj ukradliście panie Szetyna ?????? 13.08.09, 14:51
            Niewątpliwie pan Schetyna ukradł dzisiaj twoje tabletki.
            • adela_30 Re: A co dzisiaj ukradliście panie Szetyna ?????? 13.08.09, 14:59
              Eee....Szetyna ma na oku bardzie ambitne przekręty niż kradzież tabletek :) Nie
              po to trenował we Wrocławiu z małżonką żeby teraz jego doświadczenia poszły na
              marne :)
              PO-wcy mają przekręty zakorzenione głęboko. Taki już urok tych członków :)
              • gamon0 Koniec mitu o "fajnej" PO i "straszliwym" PiS... 13.08.09, 15:06
                widzą to w PO i po prostu coraz większa trwoga wśród Tusk&Co.

--
                Koniec baju, baju... będziem w raju.

• klikacz.net Szczygło kolejny kłamliwy kundelek swego prezia 13.08.09, 15:41
                  i jednocześnie kolejny który dostanie od niego kopa.
                  • wolnorynkowy rozumiem, że prezydent popiera bezprawie... 13.08.09, 17:29
                    Nie awansował człowieka, który wykonywał jak należy swoje obowiązki służbowe.
                    Dziwny ten nasz prezydent...
                    ======================================================================

tanie franki szwajcarskie - kup i płać niższą ratę
                    swojego kredytu
                    • klikacz.net nie da awansu ale my damy mu kopa w wyborach 13.08.09, 18:25
                      poleci na szczygle
                • rosol4 Re: Koniec mitu o "fajnej" PO i "straszliwym" PiS 13.08.09, 17:14
                  A po co kolejnych dziesieciu generalow w policji.
                  panie premierze moze czas przyszedl na gruntowna reforme policji by
                  ja odbiurokratyzowac podnoszac jej aktywnosc w dzialniu a nie w
                  sprawozdaniach.
                  W policji jak i w strazy starczy po jednym generale czynnym, by nie
                  doprowadzic do absurdu jak w przedszkolach czy zlobkach gdzie przy
                  obsadzie 10 osob /sprzataczka, kucharka, wychowawczynie/ mianowac na
                  etaty dyrektorskie.
                  Czy nadchodzi czas Marszalkow by zaspokoic oczekiwania politykow.
                  Panie premierze kiedy pan zmniejszy w policji i wojsku wspolczynik
                  biurokratow do sluzb operacyjnych i bojowych.
                  Kiedy pan drogowke wyciagnie z krzakow by scigali piratow drogowych,
                  siepaczy smierci w tym TIR-owcow niosacych postrach wsrod normalnych
                  kierowcow i wyborcow.
                  Czyzby nadszedl czas zwijania interesu, kopiujac poprzednie rzady
                  ktore na zakonczenie /w koncowce/ dzialania obdarowywali sie
                  nominacjami by zdazyc przed wymiecieniem i oderwaniem od koryta.
                  A gdzie dbanie o sondarze?
              • arius5 Wybraliscie durnia na prezydenta to teraz macie 13.08.09, 18:29
                Najlepiej wybierzcie sobie Jarka po raz drugi na premiera, na nic innego nie
                zaslugujecie.
        • leon9910 Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 15:00
          cree-is-me ty to należysz do tych polaków,którzy nie potrafią samodzielnie
          myśleć!!I dobro polski i polaków mają w głębokim poważaniu!!!Uległeś
          propagandzie antypolskiej trocko-michnikowskiej!!Gratuluję dobrego
          samopoczucia!!!Niech żyją bezmózgowcy i matoły twojego pokroju!!a POmyje będą
          mieli się dobrze!!!
          • fidelxxx Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 15:37
            Pomyje już dawno wylaliśmy na PiS.
    • ribik Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 14:29
      peterliberty napisał:

> Ze wszystkim trzeba czekac do wyborów. A to nominacje, a to reformy...
      > liberalnydmokrata.blox.pl/

A to otwarcie autostrady, tylko nie ma komu przeciąć wstęgi
    • leon9910 Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 14:31
      peterliberty !!jakie reformy jakie ustawy???
    • cenzuratura Nominacje dla nieudaczników, którzy... 13.08.09, 14:31
      ...nie potrafili znaleźć mordercy szefa policji?! A sprawa Olewników..?
      Zdegradować to całe towarzystwo, a nie awansować!
      • klikacz.net sprawa olewników to mi wisi 13.08.09, 18:28
        porachunki mafijne rozwiązywane za moje podatki
    • czarna.pati Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 14:32
      Jak się chce uderzyć to.... Wybiórcza zawsze się znajdzie.On uważa nominacja za
      dobre, Prezydent za złe.Dla mnie Prezydent jest głową mojej Ojczyzny i jakiś
      schecina może co najwyżej pożalić się Wybiórczej.
      • zayed Schetyna to jakis pion szarej eminecji ktora tu rz 13.08.09, 14:35
        Schetyna to jakis pion szarej eminecji ktora tu rzadzi.
        Nie bedzie im potrzebny to zniknie z Wybiorczej.
      • ko_menta_tors Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 15:47
        czarna.pati napisała:

> Jak się chce uderzyć to.... Wybiórcza zawsze się znajdzie.On uważa
        nominacja za dobre, Prezydent za złe.Dla mnie Prezydent jest głową
        mojej Ojczyzny i jakiś schecina może co najwyżej pożalić się
        Wybiórczej.

Takie poglądy mozna mieć, gdy głowa myli się z dupą...
      • ned_pap Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 18:48
        Jest coś, co mnie zawsze ciekawiło - czy wy czujecie się lepsi, przekręcając nazwiska tych, których nie lubicie? Czy też jest inny ku temu powód?
    • funny5 Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 14:34
      Piss-prezydent ma caly czas fochy
      • substantiv Wstega Wybiórcza 13.08.09, 14:40
        Wybiórcza, te wasze njusy od jakiegoś można czytać juz tylko jako propagande.

Uczył Marcin Marcina...: ten Schetyna umie przeciąć wstęgę czy nie - bo już sam
        ni wiem

+ + +
        Miałbym pewne rozwiązanie, ale ono nie pasuje do tego problemu.
        )))))><
    • doldama Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 14:37
      Najlepiszym wyjściem jest ubranie Pałcowego Karzełka w mundur
      wojskowy i wysłąć go do Afganistanu. MOŻE BY BARDZO SZYBKO ZMĄDRZAŁ.
      • substantiv temat zastępczy dla Radomia 13.08.09, 14:42
        temat zastępczy dla Radomia, ot co.

+ + +
        Miałbym pewne rozwiązanie, ale ono nie pasuje do tego problemu.
        )))))><
        • cillian1 Re: temat zastępczy dla Radomia 13.08.09, 15:04
          > temat zastępczy dla Radomia, ot co.

hmm, ty na swoim kompie możesz otworzyć tylko jedną stronę/zakładkę. Ja mogę
          czytać w kilku okienkach :D
    • zayed Michnicza propaganda gorsza od Rydzej 13.08.09, 14:45
      nie da sie tych spierdlin miniczych czytac.
      • pe1 Re: Michnicza propaganda gorsza od Rydzej 13.08.09, 14:53
        To po co tu siedzisz całymi dniami i je łykasz, trollu ?
        • meerkat1 Homo ZOMO 13.08.09, 14:59
          "W jednym z trzech pozostałych wniosków - podpisanych przez ministra
          Schetynę - dziwnym przypadkiem wyleciał fragment życiorysu tego
          kandydata, który dotyczył jego służby w ZOMO."

Homo ZOMO redivivus? I zadnych plusów?

Może choć jego dziadek służył przynajmniej w Informacji Wojskowej?
          • cillian1 Niech dadzą sobie po ryjach 13.08.09, 15:00
            a nie wygłaszają mądrości przed kamerami.
      • substantiv Re: Michnicza propaganda gorsza od Rydzej 13.08.09, 16:06

nie dziwota, ze sprzedaż Wybiorczej qunseqentnie spada
    • pisochlapus Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 15:00
      Prezydent o twarzy PiS-u robi swoje i nic się na to nie poradzi aż
      do wyborów. Poczekajmy jszcze trochę.
    • jona12 Kolejny KRETYN po kownackim 13.08.09, 15:07
      szczygło ze swoim PUSTYM MOZGIEM moze tylko działac na takich umysłowych
      INWALIDOW JAK ON SAM.SZCZYGŁO NAPISALES W 2006 ROKU WNIOSEK DO MPISS MALO ZE Z
      BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI TO MERYTORYCZNIE POSLUZYL ZA PAPIER TOALETOWY W
      WYCHODKU ZA STODOLA,NIECH SOBIE PRZYPOMNI TEN PÓŁMÓZG PISOSKI.
    • polak_kr Prezydent w ogóle nie powinien współpracować 13.08.09, 15:14
      z tym rzadem, odsuńmy PO od władzy.
      • cillian1 Re: Prezydent w ogóle nie powinien współpracować 13.08.09, 15:17
        i vice versa. Tylko jak wróci pis (tfu, tfu) to Tusk będzie musiał pracować z
        tymi idiotami, i jak sądzisz... Tusk wyjdzie na takiego idiotę jak leszek-śmieszek
    • samozwaniec1 Jeszcze 400 dni wytrzymamy z "prezydentem" 13.08.09, 15:22
      A potem bedzie juz Polska bez moherow i bez Paranoi i Schizofrenii...
      • bronimir Re: Jeszcze 400 dni wytrzymamy z "prezydentem" 13.08.09, 15:30
        Właściwie to 200 dni, potem to będą się z bratem miotać i bawić się w UFO.
        Ufojcie nam, ufojcie.
    • bronimir Na cholerę policji tylu generałow. 13.08.09, 15:25
      Lepiej inwestować w śledczych. Dwoch awansowanych to o dwoch za dużo. Generał
      to ktoś absolutnie nieprzydatny w służbie.
      • elucidator Re: Na cholerę policji tylu generałow. 13.08.09, 19:39
        Mozna by sie z tym zgodzic, ale to nie prezydent decyduje o ilosci etatow
        generalskich w roznch sluzbach. O tym decyduja odpowiednie ministerstwa.
    • prawdziwy-moher I znpwu zlamales prawo kundelku........ 13.08.09, 15:31
      Oczywiscie ze to do Schetyny.Kundel to nie owczarek.Coraz wiecej chcecie awansowac , nawet kryminalistow.Wiesz Grzesiu o co chodzi?
      • cillian1 Re: I znpwu zlamales prawo kundelku........ 13.08.09, 15:34
        przynajmniej cwani, i będą wiedzieli, jak wyłapać pisowską hołotę :)))))
        • prawdziwy-moher Re: I znpwu zlamales prawo kundelku........ 13.08.09, 15:35
          150 generalow w armii.Najwieksza armia w Europie.Generalow.
          • cillian1 Re: I znpwu zlamales prawo kundelku........ 13.08.09, 15:37
            nie no ja wiem, ale prezydent nie czepia się o ilość, tylko o to, że ich nie
            lubi ;) I to jest przezabawne :))))))
            • prawdziwy-moher Re: I znpwu zlamales prawo kundelku........ 13.08.09, 15:41
              Jeden z tych awansowanych zlamal prawo, inny po prostu nie zasluguje.To Schetyniopodobni, zrobili im obciach.Trzeba bylo przedyskutowac, a nie wystawiac kandydatow.Ci kandydaci zostali obszczani wlasnie przez PIO.Dobrego samopoczucia.
          • prawdziwy-moher ..Swoat sie smieje.............. 13.08.09, 15:38
            Jest taki kraj w swiecie gdzie general ma pod soba wielu pulkownikow,podpulkownikow, majorow, kapitanow i..400 zolnierzy.Liczac z generalem.Bierze na miesiac tylko 17 tysiecy plus dodatki.
            • cillian1 Re: ..Swoat sie smieje.............. 13.08.09, 15:42
              kurde, ale my nie o tym! My o tym, że kolo kogoś nie lubi i go olewa. Reszta to
              margines, który jest od końca wojny standardem. Przecież nikt nie pracuje do
              końca życia bez awansu, nikt!!!! Szeregowy po 10 latach musi iść wyżej, no chyba
              że taki sam głupek jak prezydent nasz malutki
              • prawdziwy-moher Re: ..Swoat sie smieje.............. 13.08.09, 15:48
                Zastanow sie nad kandyturami.Jeden z nich ma wiele zarzutow....korupcyjnych.Inny...szukaj sam.To latwizna.
                • cillian1 Re: ..Swoat sie smieje.............. 13.08.09, 15:51
                  ale my nie o tym ;) Co do zarzutów to w pisiarni też są i jakoś to plezydentowi
                  nie przeszkadza ;)
              • prawdziwy-moher Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 15:50
                Schetyna i Tusk pogrzebali tych ludzi na...do konca zycia.Przestepcy, nie beda rzadzic Polska.
                • cillian1 Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 15:52
                  dlatego odpadł lepper, giertych i jarek. A w wojsku to różnie bywa, wszak tam
                  legalni mordercy ;)
                  • prawdziwy-moher Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 15:55
                    Nie o to chodzi.Po prostu nie zasluzyli na awans.I go nie beda mieli.Chyba juz nigdy.Bo Tusk nie bedzie Prezydentem a ta antypolska apcja tez nie wygra wyborow.
                    • cillian1 Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 15:57
                      jak to się mówi, pożyjemy zobaczymy ;) Obyś się mylił ;)
                    • prawdziwy-moher Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 16:06
                      Tusk z gospodarską wizytą. Jak Gierek
                      PR-owcy premiera przeszli samych siebie. Donald Tusk przyjechał na parapetówkę do wsi Sieroniowice, którą rok temu zniszczyła trąba powietrzna. Pieniądze na odbudowę dał rząd. Premier zjadł ciasto i wypił szampana, a wszystko przypominało "gospodarskie wizyty" Edwarda Gierka z lat 70
                      • meerkat1 Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 16:27
                        prawdziwy-moher napisał:

> Tusk z gospodarską wizytą. Jak Gierek
                        > PR-owcy premiera przeszli samych siebie. Donald Tusk przyjechał na
                        parapetówkę
                        > do wsi Sieroniowice, którą rok temu zniszczyła trąba powietrzna.
                        Pieniądze na o
                        > dbudowę dał rząd. Premier zjadł ciasto i wypił szampana, a
                        wszystko przypominał o "gospodarskie wizyty" Edwarda Gierka z lat 70

Autentyk. Za co polecial prl-owski dziennikarz.:

"Jak wam sie żyje?! -zażartowal tow. pierwszy sekretarz E. Gierek.

-Dobrze! - zażartowali robotnicy."

I to niedopatrzenie wystarczyło.
                      • elucidator Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 19:46
                        A wizyty Jarka byly inne?
                    • klikacz.net bolszewiku ty śnisz ze kaczka nadal zostanie? 13.08.09, 18:27
                    • elucidator Re: ..Swiat sie smieje.............. 13.08.09, 19:45
                      Nawet jak Tusk nie zostanie prezydentem, ale wiele (n.p. sondaze) wskazuje na to
                      ze raczej zostanie, to bedzie inny prezydent, i jaki by nie byl to bedzie o
                      niebo rozsadniejszy od Kaczynskiego. I dlatego wielu z tych ludzi ktorym
                      Kaczynski odmowil awansu zostanie awansowanych po jego kadencji.
    • krakower Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 15:35
      Co za głupki to pisały. Mylą wypowiedzi Schetyny i Szczygła W
      dodatku ten bełkot...
    • alik666 ZOMO vs PZPR... 13.08.09, 15:41
      W cudzym oku dostrzegają karierę w ZOMO (i słusznie), ale we własnym to bliscy
      współpracownicy - członki PZPR - to im nie przeszkadzają.

Plus reszta hołoty, aferzystów i półgłówków. Jakby taki ZOMOwiec wsławił się w
      przytakiwaniu, to by mu taki i córkę oddał.
      • leon9910 Re: ZOMO vs PZPR... 13.08.09, 16:11
        alik666 a może się przypatrzysz gdzie więcej konfidentów?? no i popierający was
        szmatławiec GÓWNO-WYMIOTNA 90% konfidencji i aparatczyków!!!W tym zakresie nikt
        was nie prześcignie!!!
        • alik666 Re: ZOMO vs PZPR... 13.08.09, 16:23
          Tylko nie "was", bo nie wiesz o czym piszesz. Też tu komentujesz, więc może ty
          też należysz to tych "was". Dobrze jednak, że dostrzegasz, że aparatczycy i
          konfidenci "u was" też występują. Tylko te procenty to za mało ich, nawet jak na
          małpeczkę.
    • angrusz1 Schetyna: spadaj 13.08.09, 15:47
      robisz zła atmosferę .
      Kandydatury się uznagnia wcześniej a potem siedzi się cicho i cieszy
      się z tego co jest .
      • cillian1 Re: Schetyna: spadaj 13.08.09, 15:51
        tak jak z fotygą, piękną i reprezentatywną panią?
    • norton2 Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 15:59
      A czego można się spodziewać po takim nieuku i dyletancie??? Rodacy
      jeszcze trochę cierpliwości i z hukiem kaczor wyleci na ślepy tor
      wyborczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kociewiak2 Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 16:48
      Panie Szczyglo a jednak to pan jest teraz glownym zadymiarzem w
      palacu,ta zadowolona mina mowi wszystko.<teraz ja podkladam swinie>
    • oservattoreromano Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współpr... 13.08.09, 17:23
      No i gó... mnie to obchodzi. Niech mądrzejszy zejdzie ze sceny politycznej,a
      społeczeństwo oceni całość .
      Wg mojej oceny mamy do czynienia z osobnikami którzy dostali czapkę ze złotych
      piór, tylko żaden z nich nie umiarowe jej nosić, bo słoma zalegająca w butach
      im uwiera, i na tym koncentrują swoją uwagę- jak pozbyć się plebejskich
      nawyków, manier i poglądów...
      Żaden z nich nie ma nazwiska kończącego się na ski lub ski...
      Niestety spod strzech dobierane są władze; spod strzech rejonu kaszubskiego i
      spod strzech miasta stołecznego Warszawy.
      To, żeś żył i wychowywał się w mieście wcale nie oznacza , że nie masz słomy w
      butach...
      Mało tego-,trzeba aż pięciu pokoleń, aby ostanie źdźbło słomy opuściło twoje
      cholewki.
      Tak jest szanowni panowie DT i LK
      • cillian1 Re: Schetyna: Jest mi przykro z powodu złej współ 13.08.09, 18:05
        Kaczyński dawał im wszystko co chcieli. Czy niedoszły generał miał zakupić
        goździki i rozdawać przekupko? Na to wychodzi... niech łajza podpisuje, od tego
        w końcu jest, i za to mu płacimy! :)
    • tadjan Prezydent nie da generalskich awansów. Szefowi ... 13.08.09, 18:50
      a ja uważam że awanse wszelkie powinny być w wojsku wstrzymane, na
      grzyba nam tylu generałów.....
    • jankowski1960 Prezydent nie da generalskich awansów. Szefowi ... 13.08.09, 19:27

Juz niedlugo:
      pepepe.pl
    • wroclawianka2 Prezydent nie da generalskich awansów. Szefowi ... 13.08.09, 19:53
      Sprawa nominacji generalskich w Policji po raz kolejny udowodniła, że Lech
      Kaczyński jest bardzo małym człowiekiem (człowiekiem?) nie tylko wzrostem, ale
      też intelektem!
    • elucidator Witold Marczuk 13.08.09, 20:10
      A swego lojalnego kumpla, Witolda Marczuka bez zadnego wojskowego wyksztalcenia,
      kiedys m.inn. szefa Strazy Miejskiej w Warszawie za prezydentury Kaczynskiego,
      Kaczynski awansowal bez zadnych ceregieli na generala po zaledwie roku sluzby w
      wywiadzie wojskowym, mimo ze ciazyly na nim podejrzenia najpierw o to ze bedac
      podwladnym Kaczynskiego w BBN kierowal inwigilacja politykow, a potem ze
      niedopelnil obowiazkow sluzbowych kiedy byl generalnym inspektorem celnym. No
      ale byl lojalny wobec Kaczynskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka