anesta 14.08.09, 08:17 Piękne zdjęcie... Hahaha... szkoda tylko, że dość bezsensownie upozowane. Od kiedy trzeba się stukać kieliszkami od szampana bez szapmana w środku? A butelka na stole, jak była zakorkowana, tak jest nadal :) Miooodziooo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekguma1 Tuskowa propaganda sukcesu 14.08.09, 09:19 Wybory prezydenckie już niebawem. Spece od pinokiowej propagandy muszą się jeszcze wiele nauczyć. Zdjęcie pozowane jak byk. Nawet nie chciało im się otworzyć butelki, albo postawić jakiejś pustej. Może by tak Pinokio pojechał tam gdzie skorumpowana i niekompetentna władza do dzisiaj nie uporała się ze skutkami powodzi i tornad. Odpowiedz Link Zgłoś
djmiixer Re: Premier na parapetówce 14.08.09, 10:26 "Towarzysz Edward Gierek podczas gospodarskiej wizyty w jednej z opolskich wsi z troską i łzą w oku pochylił się nad problemami zwykłych ludzi". Czasy się zmieniają, ale metody pozostają te same. Teraz jest to ukochany przywódca Donald i Gazeta Wyborcza zamiast Trybuny Ludu Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: Premier na parapetówce 14.08.09, 11:37 Nie wazne ze ludzie poszkodowani ciesza sie i sa zadowoleni z pomocy rzadu, dla przecietnego DEBILA polskiego najwazniejsze JEST:ze butelka nie otwarta, ze kieliszek pusty,a ze Gierek robil to samo,I tacy DEBILE wybrali sobie PREZY--DENTA pozal sie boze,z ktorego caly swiat sie smieje,aon sie smieje z Tuska ze ten zna j.angielski.DEBILE!!!wasi ojcowie zrobili was chyba na probe i zapomnieli zabic!!!Awasze matki wydalily was tylko po to zebyscie smierdzieli na tym swiecie,bo nic pozytywnego w was nie ma.Wspolczuje wam. Odpowiedz Link Zgłoś
anesta Re: Premier na parapetówce 14.08.09, 13:39 Ja Ciebie nie obrażam, zatem proszę, byś Ty nie obrażał mnie. I proszę również, trzymaj się z dala od moich preferencji politycznych. Nie wiesz, na kogo i czy w ogole głosowałam. Zatem Twoja wypowiedź jest tyleż infantylna, co głupia, chamska i całkowicie mylna. A prezydent - może być Twój :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: Premier na parapetówce 16.08.09, 23:44 jezeli czujez sie obrazony to znaczy ze moja wypowiedz o debilach trafila na odpowiedni grund!Ja mialem na mysli to ze jezeli Tusk pojechal do tych ludzi na parapetowe to jest fajne jest normalny facet (nawet jak palil trawke)Obama tez palil)Zjadl z nimi kolacje ,i nie wazne czy kiliszki byly pelne on poprostu BYL i to sie ceni w nim.A PREZYDETA nie wybieralem (uchowaj mnie boze)i zostan ty ze swoim idolem(PREZY-DENTEM) "SZESC-BOZE" "P O Z D R A W I A M" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Premier na parapetówce 14.08.09, 16:37 djmiixer napisał: > "Towarzysz Edward Gierek podczas gospodarskiej wizyty w jednej z > opolskich wsi z troską i łzą w oku pochylił się nad problemami > zwykłych ludzi". Czasy się zmieniają, ale metody pozostają te same. **************************** I dlatego tow. Gierek wspominany jest raczej dobrze. Bracia Kaczyńscy mogliby się od towarzyszy PZPR pewnych dobrych rzeczy nauczyć, bo jak na razie mają we łbach tylko to, co w komunizmie było najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Premier na parapetówce 14.08.09, 11:48 Dobrze, że dotrzymał słowa. Źle, że próbuje na dotrzymaniu obietnicy się lansować i podciągać słupki, dotrzymywanie obietnic przez polityków powinno być obowiązkowe. Ale ze mnie idealista. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Premier na parapetówce 14.08.09, 14:15 Gospodarska wizyta i kilka głebokich przemyśleń naszego przywódcy. Cholera, to jakaś teleportacja? Odpowiedz Link Zgłoś