ptr0 21.08.09, 17:25 Piękna Polka musi wygrać! Ładna była też jeszcze miss Rumunii ale widzę że odpadła, szkoda... Do boju, blondynki górą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pekulityk Finalistki Miss Universe 21.08.09, 21:25 prosiak z polski jest najpiękniejszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Finalistki Miss Universe 21.08.09, 23:14 Polka ma zdecydowanie najgorszą figurę. Zaskakujące, że dostała się aż do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Finalistki Miss Universe 22.08.09, 00:31 Co to jest? Wybory Miss KDL? (dla młodzieży - Krajów Demokracji Ludowej ;) Wszystkie z byłych krajów komunistycznych. To wręcz statystycznie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
torelek Finalistki Miss Universe 22.08.09, 00:49 Może na żywo wygląda lepiej, bo na tym zdjęciu to niespecjalnie... Brzuszek, butelkowate uda... Trochę siłowni by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 01:53 qrna, ladniejsze mozna zobaczyc na codzien na naszych ulicach kto takie maszkary kwalifikuje do tych konkursow ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink3 Miss Universe 2009 22.08.09, 05:26 Eee, cos ta nasza reprezentantka nie za bardzo... w zlym humorze chyba;) Nie udala sie w tym roku. tuvida.aol.com/especiales/miss-universe/europe-contestants Ale inne dziewczyny niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin Re: Miss Universe 2009 22.08.09, 09:14 Ja się dziwię, dlaczego w ankiecie Bułgarka wypadła tak nisko. Ciemna, opalona, zdrowo wyglądająca... ale może mnie jako kobiecie nie przystoi oceniać kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
minka_fe Ale dlaczego nie wypada? ;) 22.08.09, 10:43 Ja bym głosowała na Rosjankę.Piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Ale dlaczego nie wypada? ;) 22.08.09, 10:49 Z tego towarzystwa faktycznie rosjanka wygląda najlepiej i o dziwo najbardziej naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
exuk Polka? zbyt spasiona by miala szanse 22.08.09, 09:46 tłusty brzuch i obwisłe uda Odpowiedz Link Zgłoś
minka_fe Re: Polka? zbyt spasiona by miala szanse 22.08.09, 10:53 Obwisłe? :D Dobre Może nie wypada najlepiej na tle tych pieknych dziewczyn, ale wyluzuj; bo ani nie ma tłustego brzucha, ani obwisłych ud. Chciałbyś mieć taką kobietę ;P Lepiej mieć troszkę więcej ciała i byc zadowolonym z siebie, niż wiecznie, fanatycznie, dążyć do jakiegoś ideału lalki Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
mistral666 Re: Polka? zbyt spasiona by miala szanse 22.08.09, 11:49 Chyba zapominasz, że są to wybory miss. tu nie ma miejsca na niedoskonałości. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Polka? zbyt spasiona by miala szanse 23.08.09, 21:25 > tłusty brzuch i obwisłe uda Niestety musze Ci przyznac racje.. Odpowiedz Link Zgłoś
brrzana Finalistki Miss Universe 22.08.09, 11:23 buhaha a na stronce oficjalnej miss kosova jest w albumie z kandydatkami z azji:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuchwa84 Finalistki Miss Universe 22.08.09, 14:13 Nie chcialbym byc niemily ale Polska ma tyle pieknych kobiet,a na wybory miss zawsze jada jakies srednio urodziwe. Nasza kandydatka tu wypada najgorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 14:59 a mnie się właśnie Polka najbardziej podoba. Później Kosowo, dalej Węgry i Estonia. Na poprzednich wyborach widywałam znacznie brzydsze reprezentantki naszego kraju. Ta - przyjemnie zaskakuje na ich tle. Coś mi się wydaje, ze krytykujecie Polkę tylko za to, ze jest Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
lyzwinski Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 15:11 Polka bedzie miala tendencje do tycia. Brzuszek zbyt okragly od tego piwa pod kioskiem a moze mamusia za duzo pyz gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Finalistki Miss Universe 22.08.09, 15:27 Ale ta nasza brzydko wyszła na zdjęciu albo ... jest tak brzydka i gruba w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
a.anonym Polka "simply the best"- swietna calosc, Rosjanka 22.08.09, 16:14 (nie wyglada na nia) sie nie umywa, dupa jak sanie a waska w ramionach, male obwisle cycki - jakby byla zlozona z dwoch niezbyt dopasowanych czesci, reszta podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluber77 Finalistki Miss Universe 22.08.09, 16:17 Polka tak patrzac obiektywnie jest najladnijsza pelna i ma nawiekszego cycka:D Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 16:33 bluber77 napisał: > Polka tak patrzac obiektywnie jest najladnijsza pelna i ma nawiekszego cycka no moze, ale jedno jest pewne - nie masz pojecia co oznacza slowo "obiektywnie" Odpowiedz Link Zgłoś
hrlech Finalistki Miss Universe 22.08.09, 16:37 Wszystkie jak siostrzyczki jednakowo chudziutkie,muszą trzymać nogi skrzyżowane w nożyce,bo byłaby niezaładna "brama wiatru" i przeciąg! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozek.monika Finalistki Miss Universe 22.08.09, 17:13 Polka - prawdziwie urocza, naturalna, usmiechnieta, figura kobieca - piekna Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Finalistki Miss Universe 22.08.09, 20:02 Żadna z kandydatek nie zachwyca urodą lub figurą, Rosjanka wygląda chyba najlepiej. Za to Polka to porażka - typowa polska "piękność", która nie wie co to fitness...Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 20:18 Chciałam jeszcze dodać, że pani wgląda po prostu jak Angelika :D LOL (wcześniej nie zauważyłam imienia) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 22:13 To jakiś żart? Spasione blade balerony z cellulitisem! Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Finalistki Miss Universe 22.08.09, 22:35 Kosovo i Rosja...Panienka z Polski chyba pomyliła konkursy, jakby ogłaszali konkurs na ....blondynkę, to pewnie by i wygrała. Jest tłusta, z obwisłym, co z tego, że dużym biustem, uda grube czyli jednym słowem ze sportem nigdy się nie przyjaźniła.. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: Finalistki Miss Universe 23.08.09, 01:11 kat_ja1 napisała: > Kosovo i Rosja...Panienka z Polski chyba pomyliła konkursy, jakby ogłaszali > konkurs na ....blondynkę, to pewnie by i wygrała. Jest tłusta, z obwisłym, co z > tego, że dużym biustem..... przemyj oczka ciaptaku i.wp.pl/a/f/jpeg/20651/3AngelikaJakubowska.jpeg www.jaslo4u.pl/1fot/misspolonia/angelikajakubowska17.jpg www.efakt.pl/Miss-Universe,galeria,348,2.html facet.wp.pl/gid,10533838,img,10533846,kat,1007871,galeriazdjecie.html?T[page]=3 misspolonia.com.au/blog/wp-content/uploads/2009/01/angelina-jakubowska-3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vvitek23 Re: Finalistki Miss Universe 23.08.09, 21:21 Zdjęcia ewidentnie ruszane w photoshopie, od pierwszego do ostatniego. Inna sprawa, że tylko Polka jak kobieta wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Re: Finalistki Miss Universe 23.08.09, 22:16 Jestem fanem urody naszych kobiet, ale ta to typ blond laski z wiejskiej dyski...Klasy Kręglickiej to ona nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne Re: Finalistki Miss Universe 24.08.09, 00:07 mac_bakos napisał: > Jestem fanem urody naszych kobiet, ale ta to typ blond laski z wiejskiej > dyski... a w jaki sposob to wplywa na ich urode ? Odpowiedz Link Zgłoś
money.pl mamy takie piekne dziewczyny,kto wybral to nieszcz 23.08.09, 07:04 escie z nadwaga ???????? reszta takz ecalkowicie przecietna.teraz juz widac,ze impreza rozgrywana jest wsrod swoich na zasadzie "kto zaplaci wiecej organizatorom" Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl przeciez to proste 23.08.09, 10:36 najladniejsza jest ta z najwiekszymi cyckami. zawsze tak bylo i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax To tez jest piekne? 23.08.09, 13:47 news.makemeheal.com/images/maxi-mounds-breast-implants.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Re: To tez jest piekne? 23.08.09, 22:31 Piękno to rzecz obiektywna, ale babka z linka nie przeszłaby do konkursu bo nie spełnia wymagań jurorów. Natomiast w ramach danej grupy zbliżonych wyglądem kobiet statystycznemu facetowi zawsze będzie się podobać ta z największym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: To tez jest piekne? 24.08.09, 00:15 fc_pl napisał: > Piękno to rzecz obiektywna... akurat ! zerknij moze do slownika co oznacza slowo "obiektyne" uhahahaha > Natomiast w ramach danej grupy zbliżonych wyglądem > kobiet statystycznemu facetowi zawsze będzie się podobać ta z > największym biustem. musisz byc baaaardzo przecietnym ....tfffu statystycznym facetem i nie mow za innych Odpowiedz Link Zgłoś
madznun Re: przeciez to proste 23.08.09, 22:20 Ale te cycki wchodzą jej pod pachy! Odpowiedz Link Zgłoś