tw_kaczor 29.08.09, 17:28 A kiedy Rydzyk odda pieniądze stoczniowcom...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popeye_marynarz Farfał: Udostępniamy TV Trwam tylko archiwalia ... 29.08.09, 17:54 no cóż jeśli Rudzyk załatwił Farfałwi ciepłą posadkę t chyba zrozumiałe dlaczego Farfał jest dla Rydzyka taki łaskawy Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Więc dlaczego " tajna"? 29.08.09, 21:12 jakoś tak to zrozumiałem, ze umowa dotyczy wszystkiego z wyjątkiem seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Farfał: Udostępniamy TV Trwam tylko archiwalia ... 29.08.09, 23:03 A ja bym chciała wiedzieć za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Farfał: 30.08.09, 01:30 czyli nowa obsesja zydowskiej gazety.Kazdy Polak, ktory wymknal sie spod zydowskiej kontroli,jest obwachiwany i odpowiednio traktowany, patrz pod Giertych, prof. Nowak,czy dyr.Rydzyk itd Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Farfał: 30.08.09, 05:21 koszerny51 napisał: > czyli nowa obsesja zydowskiej gazety.Kazdy Polak, ktory wymknal sie > spod zydowskiej kontroli,jest obwachiwany i odpowiednio traktowany, > patrz pod Giertych, prof. Nowak,czy dyr.Rydzyk itd Każdy Polak, który się wymknął spod żydowskiej kontroli? Czy ty wiesz, biedaku, co piszesz??? Polska to katolicki kraj i tutaj się leży krzyżem przed Żydem i imię Żydówki umieszcza w nazwie własnej rozgłośni radiowej! Więc są kontrolowani od tysiąca lat przez grupę przebiegłych Żydów... Ale masz rację, pan Farfał ma gdzieś taką "kontrolę" i okrada własną firmę i jest zwykłym faszystowskim cwaniakiem na pasku innego cwaniaka z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Farfał: 30.08.09, 05:26 tow.Zydzie brednie jakies piszecie,niby wiecie kto byl Zydem przed dwoma tysiacami lat, a nie wiecie ze Zydzi budowali faszyzm, komunizm i nazizm,wstyd mi za was Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Wszystko spisek żydowski :) - paranoja i debilizm 30.08.09, 07:38 jak już się pozbędziecie żydów to kto następny w kolejce? cyganie, arabowie, murzyni, żółtki, brązowoocy, zielonoocy, bruneci, szatyni, rudzi zostaną niebieskoocy blondyni i łysi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Farfał: 30.08.09, 13:43 Szanowny panie! "Niby" wiem, kto był Żydem przed dwoma tysiącami lat ale wiem z calą pewnością, że pan nie wie, co pisze. Więc może to panu uświadomię - pisze pan faszystowskie bzdury, nadziewane pszenno- buraczanym antysemityzmem ala LPR/NOP/Radio Maryja. Podsyca pan w sobie nienawiść rasową, obcym ludziom przypisując cechy narodowe. Odpowiadam panu z pełną świadomością, że nic do pana nie dotrze, bo jest pan chory. Na nienawiść, na pogardę dla innych ludzi. Wstyd mi, że w moim Narodzie są takie indywidua, jak pan, Farfał, Rydzyk, Nowak, Gertych. Jesteście naszym narodowym wstydem, porównywalnym ze wstydem za chorobę weneryczną. To wasze "poglądy" doprowadziły do pogromów, holocaustu, komunizmu, wypędzeń. Wasza pogarda. Jest niedziela - jeśli pan jest katolikiem (w co wątpię) to niech się pan pomodli do Żydów, którzy dali panu wiarę, a pan im ją odebrał. Wraz z prawem do życia. W Starym Testamencie jest zapisana zasada - oko za oko - ząb za ząb...I na pana przyjdzie stosowna pora. Odpowiedz Link Zgłoś
goyahkla Re: Farfał: 30.08.09, 19:59 A Pani jest komuszko-nazistką i to Pani nie przeszkadza pisać dyrdymały! Ale taka rola "pożytecznych idiotek" niby postępowy, niby oświeconych. A jak to mówili starzy ludzie "ciemna jak tabaka w rogu". Tylko jak zwykle wyzywać od najgorszych potraficie chorzy z nienawiści towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
andrjufree Farfał: Udostępniamy TV Trwam tylko archiwalia ... 30.08.09, 12:15 przepraszam dlaczego ten faszysta jeszcze nie siedzi za kratami Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 coz 30.08.09, 13:39 normalna umowa busienssowa jest dla GW wielkim problemem, tudzuez trzeba sie doszukac sensacji mimo ze sensacji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś