Dodaj do ulubionych

Chamstwo !!!

21.07.09, 07:55
System (chyba) podrzucił mi zielsko do ogródka! Wywaliło mi roślinkę, która normalnie rosła i czekała aż dojrzeje i zamiast rośliny pojawił się chwast, i przyszedł mail:

W jednym z twoich ogrodów rozpleniły się chwasty. Postaraj się jak najszybciej się ich pozbyć, w przeciwnym razie twoj mały ogródeczek będzie wkrótce wyglądał jak dżungla!
Obserwuj wątek
    • cudko1 Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 08:06
      taaa ja już tak miałam ze trzy razysuspicious
    • ez-aw Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 08:31
      Owszem, to system.
      I uprzedzano o tym, że może tak być. Dzięki temu znowu masz cel i gra nie jest
      nudna wink
      • aurinko Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 08:34
        ez-aw napisała:

> Owszem, to system.
        > I uprzedzano o tym, że może tak być. Dzięki temu znowu masz cel i gra nie jest
        > nudna wink

A guzik, gra nie zrobiła się dzięki temu ciekawsza, to mnie tylko bardziej
        wkurzyło. Po kij mam coś sadzić jak mi jakiś system to ukradnie i jeszcze
        zielsko podrzuci.
        • ez-aw Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 08:37
          Widzę że ostro się zdenerwowałaś. Jeśli cie to pociesz, to mojemu mężowi system
          dał kreta. Ty roślinki wywalisz migiem, a on się trochę namęczy z kasą by
          wywalić gada.
          • aurinko Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 08:39
            Kreta też już dostałam tongue_out Fakt, że nie od systemu tylko ktoś mi podrzucił, ale
            dostałam. I nie usuwam go.
            • jasti Re: Chamstwo !!! 21.07.09, 15:46
              A mi wlasnie dzisiaj ktos podrzucil kreta, normalne chamstwo wink
              • cafe_tee Re: Chamstwo !!! 22.07.09, 20:18
                ja dostałam 2 krety od systemu.
                W sumie miałabym to w d..pie - niech siedzą, ale dlaczego za każdym razem odjęto
                mi kasę z konta?????????? to dopiero wnerw!! Człowiek stuka na drugi ogród,a tu
                "system" kasę zabiera!!!
                a chwasty? pfff...smile
                • sylki Re: Chamstwo !!! 23.07.09, 11:07
                  jak system ci kase zabrał ???? Za co, za to że podrzucił ci kreta??
                  Przecież to bez sensu sad
                  Jeżeli tak robią to może zgłoś to adminowi czy komu tam na forum ZI
                  wydaje mi się, że tak nie powinno być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka