cudko1 20.08.09, 19:47 wiecie te buxki no ... no wiecie czasami ich brakuje, moze by tak szanowne szefostwo włączyło opcje co?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 20:15 Przyłączam się do apelu Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 20:23 Co wy widzicie w tym bb code,.Syf tylko sie robi fe! Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 22:33 Dokładnie, bbcode tylko bajzel zrobi, zwłaszcza, że domeną e-mam jest wbijanie sobie gigantycznych suwaczków i migających obrazków w sygnaturki. Precz z bbcode Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 22:42 jakich emam tu nie mam emam, a zresztą a sio ja jestem była emamm i sio, mi suwaczki nie przeszkadxają - mimo ze sama takowych nie robię ja chce buźki Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 22:52 cudko1 napisała: > ja chce buźki Przecież są nawiasy i tak dalej Co Ty zamiast pisać chcesz obrazkować? Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 22:57 ale zaraz zareaz buzki sobie mozesz ustawic w swoich ustawieniach przecie. Wrocławianki! Ciekawość to pierwszy stopień do ... Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: bb code - do moderacji 20.08.09, 23:02 Właśnie! Zaznacz sobie w ustawieniach "Emotikony zawsze" i będziesz miała swoje buźki bez męczenia nimi innych PP Odpowiedz Link Zgłoś