iwonapa 07.04.08, 17:16 Nie mylić z tipsami, tych nie znoszę. Tak sobie wymyśliłam, że sobie zafunduję, ale wcześniej chciałąbym zasięgnąć porady. Ktoś ma albo miał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piccola_m Re: żel na paznokcie 07.04.08, 17:33 Ja miałam. Byłam bardzo zadowolona, chodziłam na uzupełnianie raz na dwa tygodnie. Uważam, że nie ma nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja305 Re: żel na paznokcie 07.04.08, 19:43 Ja też mam żelowe, bardzo dobrze się trzymają, uzupełniam raz na trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: żel na paznokcie 07.04.08, 20:07 a jak sie takli zel nakłada?tez trzeba spiłowywac paznokcie co bolu? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja305 Re: żel na paznokcie 08.04.08, 18:35 Ja mam nałożony na naturalną płytkę czyli po prostu na swoje paznokcie.Nie trzeba skracać tak jak przy tipsach, bo to raczej nie jest przedłużanie,a długość raczej zależy od twoich paznokci, tyle że ma się spokój z manicure na trzy tygodnie. Kosmetyczka nakłada dwie warstwy żelu,brokat, ozdóbki czy jak kto chce i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma Re: żel na paznokcie 08.04.08, 19:14 A ceny? Ile kosztuje uzupełnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: żel na paznokcie 09.04.08, 08:46 widziałam zel w sklepie czy moge go nałozyc sobie sama w domu?a jak potem go zmyc? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
alicja305 Re: żel na paznokcie 09.04.08, 19:05 Żelu się raczej nie zmywa, a po prostu spiłowuje, hm fajnie to brzmi :) i nakłada na nowo, więc to raczej nie jest uzupełnianie tylko nomalnie nowy manicure, a tak poza tym to po nałożeniu żelu dłoń wkłada się pod specjalną lampę, w celu utwardzenia go. Ja płacę średnio 40-50 zł, ale ceny pewnie są różne w zależności od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś