lubona 24.02.05, 22:50 już o nas zapomniał, czy ja czegoś nie doczytałam? Nie Wiecie czasem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Czy Henio.... 24.02.05, 23:27 lubona napisała: > już o nas zapomniał, czy ja czegoś nie doczytałam? Nie Wiecie czasem? Nooo... faktycznie, ja już jakiś czas temu się zastanawiałam, co z Heniem. A obiecywał nam opowieści z dalekich stron...Nie ma Henia już od dłuższego czasu niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Czy Henio.... 25.02.05, 08:12 A może,nie daj Boże,chory?Bez Niego nasze forum traci niewątpliwie na uroku i kolorycie.Henryku! Odezwij sie koniecznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czy Henio.... 25.02.05, 12:41 z tego co pamiętam, to pisał coś o wyjeździe do sąsiedniego kraju. I nie wiem czy w związku z tym nie miał mieć jakiegoś utrudnionego dostępu do Internetu (nawał pracy, niedostępność łącza, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Czy Henio.... 26.02.05, 05:47 E tam... Henio w krainie goraco krwistych chuanitas, nie ma czasu na pisanie, rece a tym bardziej oczy ma baaaaardzo zajete! Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Czy Henio.... 26.02.05, 10:13 Henio już przywykł do tych tam, gorącokrwistych.Tyle lat.. A teraz rzeczywiście wspominał, że pakuje kondora i leci. Wróci, wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czy Henio.... 26.02.05, 12:09 "Powrócisz tu Gdzie nadwiślański dom Powrócisz tu..." Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Czy Henio.... 26.02.05, 14:10 Tez bym chcial.... Ale teraz bede mial trzy tygodniowa namiastke:P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czy Henio.... 26.02.05, 20:14 Szczęśliwi czasu nie liczą... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Czy Henio.... 26.02.05, 22:33 Mnie też wydrze jutro z Tarnowa. "Służbowo, na statek" :))) Do Karpacza mnie wysyłają na jakieś szkolenie. Kurcze, najchętniej zabrałbym z sobą narty... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czy Henio.... 26.02.05, 23:46 Takim to dobrze... Ja też w przyszłym tygodniu jadę, ale tylko na dzień. I w dodatku poza wyznaczonymi godzinami pracy. Więc co to za przyjemność. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś