Dodaj do ulubionych

czy są brzydkie kobiety

01.04.05, 10:35
Na różnych forach panie sie skarżą, że są brzydkie. Rany, powiedzcie, czy są
kobiety brzydkie? uważam, że nie!
Każdy typ urody można zagospodarować tak, że wygląda atrakcyjnie. Mam racę?
Natura dała mi naturalnie kręcone włosy,
które nie poddają się żadnym zabiegą. Z twarzą już gorzej... wciąż wyglądam
jak dziecko i chyba tylko starość to
zmieni. Niemniej wiem, że odpowiednio eksponując cechy wyglądu nastolatki
mogę uchodzić za kobietę może nie ładną, ale ciekawą.
Myślę, że nalezy dokładnie się sobie przyjżeć i zaplanować sposób czesania,
noszenia glowy, patrzenia. No i ubierania się.
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 10:45
      Ja się od razu poddaję!:)))))
      • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 10:48
        a ja uważam, że niestety są na świecie brzydkie kobiety.Tak jak i brzydcy
        mężczyźni.
        ale oni mogą być brzydcy własnie dla mnie... ( wszystko wszak kwestią gustu
        jest) na szczęście wszyscy jestesmy "piekni" dla tych którzy nas kochają.
        • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 10:52
          a Ty zapominajko spróbuj siebie zaakceptować po prostu, i to co Ci się w sobie
          nie podoba. Pewnych rzeczy zmienić nie możemy, pozostaje się z nim
          jakoś "oswoić" i cieszyć się np. zdrowiem - jesli się je posiada oczywiście:).
          • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 12:42
            Jakie to są "brzydkie"? A jeśli dla kogoś brzydota jest piękna właśnie?
            Do kiedy jest piękno - a od kiedy zaczyna się brzydota?
            Wszystko jest rzeczą gustu. Jeden lubi flaczki, drugi kuper z kaczki, jak mawia
            mój kumpel z pracy.
            Pozdro, Zapominajko :))
            • qwerty.tarnow Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 12:45
              Teklo, nie pisze się "pozdro", tylko "yo, yo, yo". ;-)
    • karolinaj_18 Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 14:57
      Uważam że nie masz brzydkich kobiet wszystko to wynika z róznicy gustu każdemu
      podoba sie inna kobieta. Zreszta kazda kobieta ma to coś w sobie.
      • zapominaj-ka Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 15:06
        karolinaj_18 napisała:

> Uważam że nie masz brzydkich kobiet wszystko to wynika z róznicy gustu
        każdemu
        > podoba sie inna kobieta. Zreszta kazda kobieta ma to coś w sobie.

ale co?????
        • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 15:33
          No co????????
          • lubona Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 17:34
            No właśnie, to!!!!!!!!!!!
            • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 20:38
              a ja widziałam naprawdę widziałam, parę naprawdę brzydkich kobiet.
              Olga Tokarczuk napisała takie opowiadanie: najbrzydsza kobieta świata.
              Jak ulał pasuje do jednej tarnowianki.
              Zapewne biednej kobiety, zapewne.
              Niestety jej twarz cała pokryta brodawkami, naroślami, nawet głowa.
              Sorry, Teklo - ale naprawdę - ona jest brzydka.

Niestety brzydota to tez element tego świata - i nie udawajmy , ze jej nie ma.
              Pewnie się teraz narażę, ale naprawdę nie ma co udawać, że nie ma brzydkich
              ludzi, zwierząt itd.
              Rzecz gustu... powiecie.
              W wielu przypadkach tak, ale są takie , które nie podlegają dyskusji.
              Mam wymieniać: Krtstyna Feldman na przykład.
              Szalenie miła i symaptyczna kobieta, ale no... po prostu nieładna.
              A teraz posypią się na mnie gromy...
              Ale takie właśnie zdanie mam.
              Może jestem nienormalna.
              Trudno:)
              • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 20:40
                a posłanka Renata Beger czy ona jest ładna? lub poseł Ryszard Kalisz? lub poseł
                Witaszek?
                A moze to ja mam zbyt wyrafinowany gust:).
                • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 21:18
                  Renata Beger - też nie w moim guście. No ale ona ma w oczach te.. no.. te....:))
                  A Ryszard Kalisz - no, co by nie mówić o nim.. nie jest kobietą. A
                  Niezapominajka pytała o kobiety.
                  A Caro mówił tu gdzieś wcześniej, że facet ma być nieco tylko ładniejszy od
                  diabła. To ma wystarczyć. Tylko komu? :))
                  • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 21:20
                    e tam męskie usprawiedliwienie.
                    slav też tak mówi, a ja w to nie wierzę.
                    zresztą toż to jawna dyskryminacja - kobieta piękną ma być i zadbaną, a
                    facetowi wolno być tylko trochę ładniejszym od diabła? o nie!
                    • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 21:24
                      No - z ta tezą Caro pewnie by się zgodziła Zapominajka - ona pewnie nawet nie
                      wie, co to jest seksista.
                      Ale my - nie! Never.
                      Chociaz Fedorowicz kiedyś śpiewał "Mężczyzna nie musi być piękny, wystarczy że
                      ma w sobie coś.."
                      ... No i znowu wracamy do pytania o to "coś"...
                      --
                      Mężowie są jak dzieci - słodkie i urocze pod warunkiem, że cudze.
                    • qwerty.tarnow Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 21:46
                      Szatan niekoniecznie musi być brzydki. To własnie jego uroda powoduje, że
                      ludzie za nim idą...
                      • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 01.04.05, 21:49
                        nie bądź zbyt dosłowny qwerty:)
                        • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 05.04.05, 13:10
                          w sobotę na weselu widziałam naprawde brzydką kobietę...
                          choć może rzeczywiście była tylko zaniedbana? sama nie wiem:)
                          • kuczman Re: czy są brzydkie kobiety 06.04.05, 01:44
                            Wiecie co lubie w internecie?
                            Ze eliminuje pierwsze odruchowe wrazenia przy poznawaniu ludzi.
                            Pozwolilo mi to poznac sporo osob ktore polubilem za ich sposob myslenia,
                            promiennosc mysli i inteligencje.
                            Pozniej okazali sie byc gama ucielesnien z uszczerbkami "piekna" od minimalnych
                            az po calosc postaci. Taka kolej rzeczy dala mi wiele do myslenia.
                            Statystycznie, osoby o "ponad przecietnej" urodzie prowadza zycie z wiekszymi
                            sukcesami od reszty spoleczenstwa. Inni bardziej do nich lgna etc,
                            Taka juz nasza natura ze jestesmy wzrokowcami, to spadek po ewolucji.
                            • karolinaj_18 Re: czy są brzydkie kobiety 06.04.05, 18:44
                              A ja i tak uważam że nie ma brzydkich kobiet. W końcu ktoś się znajdzie kto je
                              pokocha i którym sie one spodobają. Renata Beger ma jakiegoś faceta, więc chyba
                              musi mu sie podobać.
                              • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 06.04.05, 20:54
                                hmmm... w ostaniej Polityce jest zdjęcie Renaty Beger. Renata pozuje na nimfę.
                                Pozostaje przy swoim - są brzydkie kobiety.
                                • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 06.04.05, 21:01
                                  Zdecydowanie tak. Zwłaszcza, gdy myślę o Renacie Beger. A to, że się komuś
                                  podoba, wcale nie musi oznaczać, że jest ładna. Może znaczyć, że ten, komu sie
                                  ona podoba, ma po prostu fatalny gust. I nic tu nie pomoże posiadanie kurwików
                                  w oczach.
                                  • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 06.04.05, 22:00
                                    no właśnie , mialam napisać to samo, ze jesli komuś się spodobała to może
                                    oznaczać , ze ma zły gust:), albo sam jest... bardzo brzydki:).
                                    Nie śmiałam napisać.
                                    Po wypowiedzi Tekli zrobiłam się odważna.
                                    • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 07:52
                                      wczoraj ktoś mi powiedział, ze Renata jest bardzo podobna do Fiony ze Shreka:)
                                      coś na rzeczy jest.
                                      • caro333 Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 08:05
                                        A przecież Fiona jest sympatyczna..? Więc p.Renata nie z tych ostatnich!:)
                                        • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 08:28
                                          Jak już wszystkie możliwości dyskusji zostały wyczerpane, bo interlokutor
                                          uparty albo niekumaty, to w Krakowie mówią: "A idze, idze..." (To do Caro)
                                          • caro333 Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 08:34
                                            "A idzze,idzze" znam i nawet lubię.:)A coście się tak na panią Renatkę
                                            uparły?!:)Znowu mi się dostanie (za obronę kurwików),ale się bedę upierał -
                                            znam brzydsze!:))
                                            • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 08:42
                                              nie no pewnie, ze są brzydsze:)
                                              • sigma12 Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 09:03
                                                owszem sa! to takie ,ktore w kontaktach z drugimi sa
                                                obcesowe ,chamskie ,zlosliwe,bezczelne,wulgarne,chlodne mimozy...
                                                A najlepszy opis zrobila p.H.Bielicka w jednym ze swych monologów.
                                                Najorszajest wlasnie u kobiet i ogolnie u ludzi "brzydota wnetrza"
                                                • lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 09:15
                                                  na pewno masz rację.
                                                • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 09:23
                                                  sigma12 napisała:

> owszem sa! to takie ,ktore w kontaktach z drugimi sa
                                                  > obcesowe ,chamskie ,zlosliwe,bezczelne,wulgarne,chlodne mimozy...

Wszystko naraz, czy wybrane te straszliwe wady? Bo nie wiem....
                                                  Niektóre z tych rzeczy, zastosowane w odpowiednich - niewielkich - dawkach,
                                                  nawet lubię - nie tylko u kobiet :))
                                                  • sigma12 Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 10:59
                                                    zazwyczaj jak ktos jest teklo chamski , to nie sa mu obce inne wymienione
                                                    cechy.
                                                    Chcesz uchodzic za oryginalna ,ze tak odpowiadasz? a moze trudno nie lubic
                                                    takie zachowania ,skoro samemu sie "pielegnuje " taki sposob bycia ;)

• lemuriza Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 11:00
                                                    ??????????????????????????????
                                                  • teklat Re: czy są brzydkie kobiety 07.04.05, 11:11
                                                    Nie, nie silę się na oryginalność. Po prostu tak jak Ty uważam, że mam prawo do
                                                    własnego zdania.
                                                    I gdyby w chamstwie mieściła się zimna mimozowatość, złośliwość i te inne
                                                    rzeczy, które byłaś łaskawa wymienić, to nie trzeba byłoby ich osobno nazywać.
                                                    Poza tym - chyba za bardzo uogólniasz. Ale to jest tylko moje zdanie.
    • qwerty.tarnow Koneser piękności 10.04.05, 17:16
      Zasłyszane - opowiada mama 3-latka, którego pierwszy raz zaprowadziła do
      przedszkola. Po południu przychodzi odebrać dziecko i pyta:
      - I jak? Byłeś grzeczny?
      - Byłem gzecny. Ale trosecke bylem tez niegzecny.
      - Tak??? A jak byłeś niegrzeczny?
      - Źbiłem dziewcynke jednom...
      - Dlaczego ją zbiłeś?!
      - Bo była bzydka...
      • teklat Re: Koneser piękności 10.04.05, 19:49
        i słusnie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka