aromatol 15.01.06, 21:53 poszukuję DOBREGO sklepu,gdzie można zakupić meble kuchenne,zastanawiałam się nad BRW...Może wiecie o czymś sprawdzonym. Dziękuję z góry za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artistry1 Re: ZAKUP KUCHNI 23.01.06, 08:24 My kupiliśmy przed świętami kuchnię w systemie Nika 250.Jak na razie nie ma problemu tylko trzeba uważac na uchwyty, są plastikowe i przy montarzu porysowały się:)Jak sie sprawuja na dłuższą mete jeszcze nie wiem sama jestem ciekawa opinii.Oprócz tego są pakowane fronty z frontami części do wszystkiego razem, więc niedogodność jest taka że trzeba otwierać wszystkie paczki aby sprawdzić co gdzie jest:), poza tym wszystko w porządeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pcarin Re: ZAKUP KUCHNI 03.02.06, 14:04 Jeśli chodzi o kuchnie Black Red White, to Nika jest najtańsza, więc mozna się domyslić jaka jest jej jakość. Jesli zależy Ci na kuchni "na lata" trzeba się liczyć z wiekszym wydatkiem a BRW ma bardzo duży wybór,ok 30 wzorów. W salonie na Diamentowej jest nawet program projektowy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś