Dodaj do ulubionych

To se posypałem

22.02.12, 19:27
Głowę popiołem
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:27
      I se przypomniałem
      • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:28
        żem z prochu powstał
          No i od razu se też pomyślałem
            że jednakowoż w proch się nie obrócę
              Albo wiem jestem POETĄ
              • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:29
                oraz Człowiekiem Renesansu
                  Czyli kimś nieśmiertelnym
                    jak niegdyś Faraon
                    • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:30
                      Ale nie mówcie do mnie "Faraon"
                        Bo współczesnym polskim emigrantom Faraon kojarzy się z mrówką
                          A ja nie jestem mrówką
                            Tylko - jak na wstępie tego ciekawego wątku.
                            • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:31
                              No i jak już se posypałem tę głowę
                                A popiół zapadł w głębokiej czuprynie
                                  To se pomyślałem
                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:32
                                    że o ile ja w proch się nie zamienię
                                      To ktoś inny mógłby się zamienić
                                        Żeby się zamienić w popiół to trzeba się najpierw spalić
                                          ale nie jak jaki tybetańki mnich
                                          • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:33
                                            co protestuje przeciw feudalno-komunistycznemu reżimowi chińskiemu
                                            • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:33
                                              Tylko taki, co to się spala ze wstydu
                                              • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:34
                                                Dajmy na to ktoś pisze "pamiętacie Odysejadę" ?
                                                  I natychmiast ulega samospaleniu ze wstydu
                                                    Czyli się spopiela
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:35
                                                    I dalej se pomyślałem
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:36
                                                    Że tak podstawową wiedzę "tytułologiczną" przeciętny tuziemiec między Odrą a Wisłą wynosi z przedszkola
                                                    Ja wyssałem ją z mlekiem matki
                                                    Którta byłą arystokratką
                                                    Tzn. jak widziała odpowiedni materiał
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:37
                                                    To opisywała go słowami
                                                    Arys to kratka !
                                                    No i dlatego jestem też Arystokratą
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:38
                                                    A Odyseję czytałem prawie dzieckiem w kolebce
                                                    Oczywiście mam na myśli Kolebkę Światowej Kultury
                                                    Czyli Kraków.
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:39
                                                    No to se postanowiłem przypomnieć treść Odysei
                                                    I wyszło mi, że tam nic nie ma o Koniu Trojańskim
                                                    Więc jeśli ktoś, kiedyś, gdzieś zasugerował, że jest inaczej
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:40
                                                    To mi wychodzi, że jest starą szkapą.
                                                    I to bez certyfikatu
                                                    No i się ucieszyłem to pomyślawszy
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:41
                                                    Niech żyje Środa Popielcowa zatem !
                                                    Zaczął się Wielki Post
                                                    Moje Posty też są Wielkie
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:42
                                                    I to właśnie jest dowód
                                                  • wscieklyuklad Re: To se posypałem 22.02.12, 19:42
                                                    na ciągłość narracji
    • olga_w_ogrodzie Re: To se posypałem 23.02.12, 17:53
      przyjaciółka podesłała mi link do tego wątku.
      no i nie miałam wyjścia : musiałam natychmiast Cie pokochać miłością wielką, czystą i prawdziwą.
      • czubata Re: To se posypałem 23.02.12, 18:08
        big_grin
      • wscieklyuklad Re: To se posypałem 23.02.12, 18:16
        I z wzajemnością, Olgo ! I z wzajemnością !
        • cieplanata Re: To se posypałem 23.02.12, 18:19
          ja też się w Olgu zakochałam smile
        • olga_w_ogrodzie Re: To se posypałem 02.03.12, 00:00
          a ja się obraziłam na foruma tego, bo, gdym poprzednio chciała rzec, że jak miło i ten teges, we w ogóle i miłość kwitnie, że ho, ho, ho,
          to mię się wyświetliło, że prosić się mam, bym co napisać mogła.
          to raz mogę bez proszenia, a raz mię na kolana rzucata ?
          a teraz znów mogę bez proszenia, no to nieobrażona oznajmiam, iż miłość moja do Układu Wyraźnie Wściekłego trwa i się ma dobrze.
          • hardy1 Re: To se posypałem 02.03.12, 00:24
            Nie Cię, nie Cię, Olgu/Olegu (bo nie wiem jakim zwrotem operować wink)
            Czasem furtkę trzeba przymknąć, kiedy trolle zza węgła chcą śmieci powrzucać przez płot. To właściwe postępowanie. Podwórko jest dla normalnych nautów. Chuliganów bierzemy za kołnierz i wystawiamy "przed" wink
            • olga_w_ogrodzie Re: To se posypałem 02.03.12, 17:18
              no to ja rozumiem już.

chuliganów wystawianie za próg popieram.

/a "Olga" to jaki rodzaj ?
              przecież nie męski wcale.../
              • hardy1 Re: To se posypałem 02.03.12, 19:43
                Nawet bez popierania wystawiamy chuliganów...ale dobrze jak popierane jest.

(Olga to nick żeński...tyle że "mężczyzna 111 lat" to typowy opis męskiego typu smile)
                • olga_w_ogrodzie Re: To se posypałem 04.03.12, 16:31
                  no tak.
                  zapomniałam, że prawdę o sobie ujawniłam gdzieś tam - facet, lat 111 i że, gdy ktoś zechce mnie sprawdzić, to wszystko się wyda.
                  co zrobić, podkulam swój starczy ogon i umykam wstydliwie.
                  • hardy1 Re: To se posypałem 04.03.12, 19:14
                    Chłopskim targiem - zastosuję pisownię żeńską "Olga", na wszelki słuczaj mając z tyłu głowy tego faceta dość wcześnie już urodzonego wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka