Dodaj do ulubionych

Cisza przed burzą...

12.08.07, 18:03
A nad Wwą właśnie przeszła piekna burza....lubię burze...krople
uderzające w dach nie wiem czemu uspokajają mnie....wyciszają...
choć czasem wręcz odwrotnie...pobudza do pewnych działańwink
Obserwuj wątek
    • debest3 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 18:46
      a nad naszo wsio przeleciał meteoryt.....smile)))
      • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 19:15
        Już je widać?wink no tak zmierzch zapadłwink
        i jakie wrażenia?wink
    • skorpionica11 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 19:48
      i to jaka burza az sie przestraszylam tych blysków
      nagle widno w oknie hardkor
      • kusiciel_dusz Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 20:09
        i kto Cię trzymał za rękę podczas tego hardkoru?smile
        • debest3 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 20:39
          no chyba za żądło raczej...
          • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 21:30
            I już po strachuwink
            nawet deszczyk ucichł...
            • bettina75 Re: Cisza przed burzą... 12.08.07, 21:57
              Hmm u Was burza...... a u mnie dzisiaj slonecznie bylo i nawet sie opalalamsmile)
              podobno jutro ma padac...ciekawe czy sie sprawdzismile
              • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:07
                Dziś chyba też się na burzę zanosi...
                rano było słoneczko...
                nie lubię tylko w burze jechać samochodem...
                • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:41
                  uciekaj tylko przed bijącymi piorunami a reszta t juz z górkismile
                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:43
                    Lubię burzę ale jak jestem bezpiecznasmile
                    a najbardziej w nocy...nie wiem czemuwink
                    • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:46
                      a ja lubie burzę o każdej porzesmile))
                      i błyskawice
                      • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:48
                        Serio?wink no popatrzsmile a ja myślałam ze koty w burze chowają się pod łóżkobig_grin
                        • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 14:49
                          do łóżka i wtulają sie ...smile
                          • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:08
                            a co z ogonkiem?? tongue_outP
                            • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:12
                              ogonek też znikawink
                              • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:15
                                Taa ciekawa teoriawink
                                • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:17
                                  to akurat praktykawink
                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:18
                                    Mamy Ci wierzyć na słowo jak mniemam?winkP
                                    a ja sądzialam ze deszczyk Ci w niczym nie przeszkadzawink
                                    • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:19
                                      a to zależy od intensywności opadówsmile
                                      • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:21
                                        i co wtedy?? ogonek bardziej się kurczy??wink)))
                                        • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:21
                                          głupio wyglądasmile)
                                          • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:25
                                            zmoknięty zapewne jest mniejszywink))
                                            • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:28
                                              długość sie nie zmieniasmile)))) oj niegrzecznasmile))
                                              • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:32
                                                leniwykot napisał:

> długość sie nie zmieniasmile)))) oj niegrzecznasmile))

A grubość?winkP
                                                • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:37
                                                  kurczy siętongue_outPPP
                                                • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:38
                                                  wizualnie taksmile)) bo niestety nastroszona sierść pod wpływem
                                                  przmoczenia wodą powoduje oklapnięcie jakże delikatnej struktóry
                                                  kociega poszycia i niestety w ten oto sposób ogon juz nie wygląda
                                                  tak okazalesmile))

i w tym momencie zazdroszcze myszkom bo im deczszyk nie przeszkadza
                                                  zawszewyglądają rewelacyjniesmile)
                                                  • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 15:56
                                                    jeżeli o siebie myszki dbają to i owszem są rewelacyjnesmile) i też nie dają się
                                                    złapać byle jakiemu kotkowiwink))
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 16:45
                                                    uciekaj myszko do dziury bo cie goni kot burysmile))
                                                  • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 16:47
                                                    nie taka strachliwa ta myszkawink)
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 16:48
                                                    no popatrz co to sie na tym swiecie porobilo smile)
                                                    myszy sie kota nie bojąsmile))
                                                  • khinga Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 17:06
                                                    tylko nie wrzucaj wszystkich myszy do jednego workawink)
                                                    możesz co niektóre wystraszyćwink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 13.08.07, 17:09
                                                    mysz myszy nie równa więc i worki są różne smile))
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:44
                                                    Właśnie nadchodzi...burza jak sie patrzy...oj bedzie sie działo za
                                                    oknemwink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:47
                                                    przyślij ja do mnie lubie burzęsmile))
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:48
                                                    Wiesz że ja tez lubiewink))
                                                    gdybys tu był miałbys i burzewink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:49
                                                    echhhh sad(((
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:52
                                                    Aż sie serce kraje tym westchnięciem...sad
                                                    cóż jestem tylko...puchem marnym...
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:54
                                                    serce niech będzie całe pewnie jeszcze sie przydasmile))
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 22:58
                                                    Tobie na pewnosmile
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:01
                                                    a Tobie niesad nie rozumiem
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:02
                                                    leniwykot napisał:

> a Tobie niesad nie rozumiem

A ja mam serce? sad
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:01
                                                    aneczkaa16.wrzuta.pl/audio/1zzfU03Z9G/sdm_-_dotykaj_mnie
                                                    dla Ciebiesmile
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:04
                                                    nie mam nic w zamiansad(
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:07
                                                    Wystarcza ...wiesz co wierszem pisanesmile)
                                                    chcialam sie zrewanzowaćwink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:08
                                                    rewanż z namiastką smile jestem twoim dłużnikiemsmile))
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:10
                                                    Nie nie...nie jesteś dłużnikiemwink
                                                    to i tak nic w porównaniu...z wszechświatem (pamietasz Alchemika?)
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:12
                                                    alchemika nie zapomnę smile) każda droga prowadzi do celu tylko trzeba
                                                    pamietać co jest tym celemsmile)
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:13
                                                    A jesli nie ma celu?...
                                                    trzeba zyc tak jakby kazdy dzień dzisiejszy mial być ostatnim...
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:14
                                                    cel musi być chocby najmniejszy bo inaczej....
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:16
                                                    Ok maly cel: skonczyc studiasmile
                                                    ale na tym sie zycie nie konczy, prawda?
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:17
                                                    nie po drodze mozna sobie postawić jeszcze inne celesmile mniejsze
                                                    łatwiejsze i je realizowaćsmile
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:19
                                                    Ni chadzam na łatwiznywink
                                                    żartujęsmile) osiągnięciem moze być kazdy dzien przezyty w zgodzie z
                                                    sobąsmile
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:21
                                                    ta zgoda z samym sobą?

jest zastanawiająca bo nie wiem co to oznacza tak do końcasad
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:23
                                                    Chyba za póżno na takie rozważania wink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:28
                                                    chyba taksad((
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:30
                                                    Zazwyczj wieczór czy noc sklania do takich wywodów filozoficznych u
                                                    mniewink)
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:31
                                                    z uwagą przeczytamsmile)
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:33
                                                    Wiesz ze czasem sie zagalopuje i sama potem nie wiem o co mi
                                                    chodzilowink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 16.08.07, 23:40
                                                    zawsze można zrobić errate swojej wypowiedzismile))
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 17.08.07, 11:27
                                                    Chyba istotne jest jednak pierwsze wrazenie po wypowiedziwink
                                                    czasem trudno zatrzeć negatywne odczuciawink
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 17.08.07, 20:39
                                                    dużo zależy od słuchającegosmile)) i jego wyrozumiałoścismile
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 17.08.07, 23:50
                                                    Wyrozumiałości i cierpliwości wink
                                                    a to juz wyższa szkoła jazdysmile
                                                  • leniwykot Re: Cisza przed burzą... 18.08.07, 17:51
                                                    a na początku potrzebna jest odrobina dobrej wolismile))
                                                    niby tylko odrobina ale jakże ciężko ją w sobie znaleźćsad
                                                  • monnia3 Re: Cisza przed burzą... 19.08.07, 14:14
                                                    Jak już pisałam jesli obydwu stronom zalezy to porozumienie nie jest
                                                    czyms nieosiagalnymsmile
                                                    wystarczy dobra wola obywdu stronsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka