Dodaj do ulubionych

NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:40
NO...jestem...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:51
      No k***a mac!!! Ile mozna czekac???????????????????????
      • Gość: miechal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:39
        ele!! a jakie piwo pilas??? Tyskie, zywiec? czy co tam
    • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:52
      Taaaaaaaaaaaa....wlasnie dostalam maila. Na Twoim temacie to ja jnuz dawno
      napisalam, co zrobilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 01:54
        juz sie nie denerwuj ....uspokukukspokuj :))
        • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:56
          No nie wiem, nie wiem :P. Jestem nerwowa ostatnio :P. Teraz to chyba bym
          przylala :D
          • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:57
            Prezcytales moje maile? Mniemam, iz tak...wiec slucham Moj Drogi, prosze,
            prosze-co tam wymysliles?
    • Gość: megz Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 01:59
      no jestes????
      • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:59
        NO jestem. Przeciez pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: meg Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:04
          co wymyslilem, a co masz na mysli... jezeli chodzi o Twoj usmiech i sniadanie
          no to bardzo sie ciesze....
          jezeli chodzi o te dzwonki wczoraj nie potem nic nie robilem, jedynie to
          zamarzalem na lodzi :)
          a forum- sama wiesz jak jest.
          sama kochasz choc z nim nie jestes.
          ja z nia skonczylem a to ze sie rozstalismy to jest moja porazka do ktorej sie
          przyznaje
          • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:07
            Tylko kużwa...po co ja mam to czytać? I jeszcze Twoj temat, ze kogos chcialbys
            poznac...:(. To znaczy, ze kogos szukasz....
            • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:09
              nikogo nie szukam, chce sobie pogadac z ludzmi i nigdy tego nie robilem na forum
              no to rzucilem, odrazu Tobie sie nasuwa szuka kobiety cos knuje... nikogo nie
              szukam, jak juz to kogos do pogadania
              • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:10
                Bla bla bla :P. Jasne...a potem będzie seks przez internet :P...Zapaliłabym,
                Mietas. Dzis nawet jednego nie zajarałam...Nawet nie mialam w popielniczce
                zadnych resztek. AAAAAAAAAAAAAAAA
                • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:12
                  i ja mam w to uwierzyc... a co seks na forum Tobie w glowie
                • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:13
                  jeszcze raz to przeczytałam "sama kochasz choc z nim nie jestes"-no może masz
                  troszke racji...tak tyci, tyci...Tylko, ze nie musialam tego czytac...
                  Ilu masz jeszcze dzisiaj pacjentow?
                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:14
                    Nie, seks przez neta to juz by bylo w ogole bez sensu...Klikanie w klawisze
                    mnie w ogole nie podnieca
                    • Gość: brzydal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:17
                      jakie klawisze, przcie to trzeba myszke klikac, i kursorem popracowac :))
                • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:16
                  a co robilas cos potem-teges szmeges- a co Ci sie najbardziej podobalo ?
                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:17
                    Najbardziej sie wkrecilam jak Ty mi powiedziales, ze tez robisz sobie
                    dobrze...I Twoj oddech, jak jeczales...Wrrrrrrrrrrr...To bylo bardzo sexi...
                    • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:21
                      patrz... hmm to dziala nawet przez telefon... mnie to samo wzielo
                      wiesz ze sie troche czuje jakbym mila kochanke
                  • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:18
                    brzydal tobie napisal :))
                    • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:21
                      Taaaaaaaaa:). Ale chyba trzeba cos pisac, zeby podniecic druga strone :)
                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:23
                        No wlasnie to mnie zdziwilo...Bo pierwszy raz tak mialam...Kiedys probowalam,
                        ale jedyny skutek byl taki, ze po prostu sie smialam...Tu-dizas...sam Twoj glos
                        mnie podnieca, to, co mowisz...Cholera...Znowu mnie zaczyna brac...Czuje bardzo
                        przyjemny ucisk w podbrzuszu...
                      • Gość: meg Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:24
                        szczegulow sie czepiasz :))
                        • Gość: anka Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:26
                          Ble ble ble...Nieprawda:P. Po prostu jestem praktyczna :) i wszystko
                          przewiduje...
                          • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:28
                            praktyczna, aha.... i co teraz bedziesz kozystac ze sluzbowego telefonu ???
                            • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:29
                              sluzbowego telefonu??? Dobra, cos tu zaszyfrowales, ale co??
                              • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:33
                                co ja moglem biedny zaszyfrowac... zeby dzwonic do siebie na kom...... z
                                wibracja np. albo ???
                                • Gość: anka Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:35
                                  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :). Hihihihihihi.Nie, to głupie :P.Wolałabym tak na
                                  zywo...A co do tej kochanki...Wiesz...Teraz nigdy nie bedziesz mial pewnosci,
                                  co robie, jak ze mna rozmawiasz :)
                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:38
                                    nieno, jak mi czasem zdradzisz co robisz to sie bardzo ciesze(:)))))
                                    jezeli to lubisz, i widzisz e to moze byc owocna dyskusja to czemu nie...
                                    • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:40
                                      hmmm...to może być bardzo owocna dyskusja...Sie rozmarzylam, naprawde...Chyba
                                      zaczne to robic czesciej...
                                      • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:47
                                        rozmazylas sie... a ja czesto sobie wyobrazam... ale Anka, powiedz szczerz-ty
                                        na mnie czekasz, ja chce zebys zyla normalnie, cieszyla sie zyciem praca i
                                        facetami, spotykala sie tak jak jest teraz (no bo karta telefoniczna sie kiedys
                                        konczy), nie chce nic planowac, chce zyc terazniejszoscia. czy tez masz
                                        poczucie jakbys byla naprawde po seksie
                                        • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:54
                                          Tak, naprawde czuje sie, jakbym byla po seksie...Dziwne, prawda?
                                          I tak-czekam na Ciebie. I nie jest to to, czego ja chce...Po prostu nie umiem
                                          tego zwlaczyc, rozumiesz? Przeciez bylam u michala, wczoraj na imprezie cos
                                          chcialam moze zaczac, nawet probowalam sie z kolesiem pocalowac...Nic-dupa.
                                          Rozumiesz??????????Inni faceci mnie nie kreca-a Ty swoim glosem potrafisz
                                          rozbudzic ttakie emocje...Nie poradze nic na to. Jesli Ci to przeszkadza-
                                          przepraszam. Nawet jesli uloze sobie zycie w jakis sposob to myslisz, ze co? Ze
                                          jak wrocisz do polski to ja nie polece jak na skrzydlach, zeby sie z Toba
                                          spotkac? Nie umiem w sobie tego zgasic, nie potrafie...Bo wierze...kiedys
                                          obejrzalam pewien odcinek "przyjaciol"...Padlo okreslenie-jestes moim
                                          homarem...Chodzi o to, ze homary ponoc wiaza sie na zawsze, ze sobie laza po
                                          dnie zbiornika trzymajac sie za szczypce...Ja naprawde sie staram,, ale nie
                                          umiem :/.Bo bylo dobrze...Zero klotni, wszystko bylo ok...nie wiem...co za sens
                                          rezygmowac z czegos dobrego?
                                          • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:03
                                            nie chce kochac i sie angazowac. narazie przestalem w to wierzyc i nie chce
                                            szukac wypowiedzi i staran. tak bylo i sie rozwalilo.zadawalem sobie pyania i
                                            tak dalej probowalem, ale nie... poprostu nie chce, nie moge.

• Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:05
                                              Ale nie musisz mnie kochać....
                                              • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:10
                                                Boisz sie...ja to rozumiem...i wiem, ze tak jest, mimo, ze wczesniej mowiles,
                                                ze to nie o to chodzi...Tylko, ze widzisz...Strach ma wielkie oczy.Ja ci
                                                powiem, jak ja odbieram to, co czulam;to, co bylo. Ja wiem, ze to bylo cos
                                                prawdziwego...Bo mam poczucie, ze nigdy nie przezyje czegos podobnego. Pie..
                                                prace, pieniadze, dobra materialne...To jest wazne.Ale ja sie zrealizuje
                                                dopiero jako ONA.I widzisz...to poczucie, ze nigdy nie bedzie juz tak samo, to,
                                                ze porownuje kazdego do Ciebie-wszyscy sa be.I trudno...jesli bede musiala byc
                                                sama to jakos to zniose...Na ta chwile po rpostu nie ma nikogo, kto by zapelnil
                                                po Tobie miejsce...
                                            • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:08
                                              kazdy telefon to dla mnie rozrywka i swietnie spedzony czas, lubie z toba
                                              rozmawiac, i jak sie okazuje kochac przez telefon... ale to jest to cos na
                                              zasadzie seksu bez zobowiazan. a mozesz to odebrac ze sie toba bawie.
                                              • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:11
                                                Widzisz...problem polega na ty, żeby nie obudzic sie z reka w nocniku..
                                                • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:13
                                                  a teraz to ja nie rozumiem
                                                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:18
                                                    No i dobrze, ze nie rozumiesz...
                                                    Kiedys sie balam mowic o swoich uczuciach, co mi sie nie podoba, a co lubie.
                                                    Balam sie milosci...Fajnie bylo, jak sie z kims spotykalam, ale po bogdanie to
                                                    bylo po prostu-bardzo Cie lubie, seks jest ok, moze cos z tego bedzie. To
                                                    kwestia powiedzenia sobie czego w zyciu sie chce...I cholera jasna-w sumie to
                                                    zaluje, ze powiedzialam Ci pewne rezczy...Nigdy jeszcze nie bylo mi tak trudno-
                                                    powiedziec komus cos, co wielu chce uslyszec, ale nie moc, bo lzy zatykaja
                                                    gardlo. Ze strachu...BO co On z tym zrobi...?CZy uzna to za wazne, czy wprost
                                                    przeciwnie-wyrzuci wszystko do kosza...Widzisz...ja do Ciebie czuje to, co
                                                    wtedy, nic sie nie zmienilo...A z drugiej strony...bardzo chetnie kopnelabym
                                                    Cie w tylek...
                                                  • Gość: wloczega Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:28
                                                    chialabys mnie kopnac w dupe...a to dobre, dobrze ze wiem, to kop.
                                                    wizisz tez mialem klopot z mowieniem tego co czuje i co chce... ale tego
                                                    zaczalem sie uczys, i rozumiec ze to jest potzrebne.nie tylko wiedziec ale czuc
                                                    jakie to jest.-tak tytulem wtracenia...
                                                    teraz sam chce okreslic sobie cel... co chce w tej sferze zycia...narazie chce
                                                    samotnosc wewnatrz, na zew. radosc zabawa, ale wewnatrz, nie wpuszczam.tz nie
                                                    chce nikogo kto chce byc blisko-denerwuje sie-jak sie ktos zblizy do mnie moge
                                                    pobic. jak mysle o sobie jedno slowo mi sie nasowa. wloczega
                                                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:30
                                                    ehhhh...jak sobie życzysz...
                                                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:32
                                                    szczerze? zniszczyles we mnie wiare...Ja przynajmniej powiedziałam michalowi na
                                                    samym poczatku, ze nic z tego nie bedzie, bo kocham innego...I wiedzial od
                                                    samego poczatku, co jest grane...I widzisz...Smieszne to jest wszystko, bo to
                                                    nie ja zaczelam Cie glaskac po wlosach i nie ja pierwsza zapytalam sieCiebie,
                                                    czy moge zasnac trzymajac Cie za reke...
                                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:39
                                                    i wiesz co teraz to nienawidze sam siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:44
                                                    E tam...gadasz...Taka prawda...Faktem jest, ze nie mam w sobie na chwile obecna
                                                    wiary, bo wiadomo-po prostu cos sie ze mna stalo-tak jak mowilam, po raz
                                                    pierwszy nie umiem znalezc pocieszenia w innym facecie-mimo, ze moglabym, ale
                                                    nie umiem. Bo wiem, jak moze byc, bo wiem, ze nigdy tego nie poczuje...Ale
                                                    coz...trzeba jakos zyc.I nawet jesli by to oznaczalo zycie bez milosci...Tyle,
                                                    ze ja nie chce byc sama...Zwiazki z rozsadku tez moga byc ciekae...
                                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:35
                                                    jesli chodzi o te plyty, Moj9Goya)switna piosenka, A Hold Nalepy to... jemu
                                                    skaldam Hold...
                                                    Jesli jest we mnie ludzka dusza
                                                  • Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:38
                                                    No...goya jest moja ulubiona plyta teraz...Jak Ci sie "Moj" podoba to zobaczymy
                                                    coi piwesz na cala plyte...Moja autobiografia, moj pamietnik...A nalepa-
                                                    zmyslowy, cudowny glos...Hold...ok...Jeszcze mis ie podoba "Film" czy jaki jest
                                                    ten prawdziwy tytul-wiadomo o co chodzi...
                                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:44
                                                    nienawidze siebie.nienzawidze siebei., nienawidze siebie...
                                                    ale do ku.. nedzy jezeli tak zrobilem znaczy ze tego potrzebowalem... wtedy mi
                                                    stasznie nerwy biegaly, a ty mnie uspokoilas-i jaki jest wynik i co rozwalil
                                                    sie Twooj zwiazek, bylem takim samym chojem jak Kamil,
                                                    tak jestem poje..y ...

• Gość: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:47
                                                    Heh...uspokoiłas...myslalam, ze dalam Ci troche wiecej-wiem, biore Cie za
                                                    slowka...Czy rozwaliles zwiazek...Mysle, ze byloby fajnie po powrocie, ale za
                                                    jakis czas bym sie wku..ala, ze on nie ma pracy i byloby niemilo...I albo by
                                                    byly klotnie, albo dusilabym to w sobie...
                                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:54
                                                    uspokoilas-na poczatku, bo pamietam jak latalem jak poparzony, -potem moglem
                                                    zasnac-teraz jest juz gdybanie...
                                                    dalas mi wiecej, pokazalas ze z kobieta trzeba rozmawiac, nalezy, byc otwartym
                                                    jezeli chce sie zachowac zdrowy zwiazek
                                                    mi sie wydaje ze jestem cynikiem, tworze sobie maske romtyka wrazliwca a
                                                    faktycznie jestem niewyrzytym, zacvhwianym emocjonalnie facetem, ktory sam nie
                                                    wie czego chce...
                                                    caly latam teraz w srodu
                                                    zaraz musze konczyc bo zamykaja
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:58
                                                    Bardzo dobrze sie okresliles, naprawde-brawo...Ja tez juz ide spac...I wiesz
                                                    co? Zastawiam sie, co zrobimy z tym forum...Nie pisz tu...Tzn. jak masz juz cos
                                                    napiiac to na maila...
                                                    Kolorowych snow...Nie wiem...Mam nadzieje, ze ta milosc kiedys minie, bo
                                                    strasznie mnie to wszystko boli...Bo kocham moje marzenie nieodwzajemniona
                                                    miloscia...
                                                  • Gość: wloczega Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:59
                                                    dobranoc
                                                    zaczalem mowic i uwalniac emocje, kiedys za bardzo chcialem nad nimi panowac,
                                                    teraz musze je uwalniac, i cieszyc sie...
                                                    nawet z gniewu i nienawisci... element... zycie
                                                    dobranoc
                                                  • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:56
                                                    uspokoilas-na poczatku, bo pamietam jak latalem jak poparzony, -potem moglem
                                                    zasnac-teraz jest juz gdybanie...
                                                    dalas mi wiecej, pokazalas ze z kobieta trzeba rozmawiac, nalezy, byc otwartym
                                                    jezeli chce sie zachowac zdrowy zwiazek
                                                    mi sie wydaje ze jestem cynikiem, tworze sobie maske romtyka wrazliwca a
                                                    faktycznie jestem niewyrzytym, zacvhwianym emocjonalnie facetem, ktory sam nie
                                                    wie czego chce...
                                                    caly latam teraz w srodu

zaraz musze konczyc bo zamykaja
                                                  • Gość: głupki Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:27
                                                    Ale wy beznadziejni jesteście...Ona-kocha jakiegos typa, ktory jej nie chce, bo
                                                    co? On-ku..!zebym ja mial takie problemy.Ile bym dal za kochajaca kobiete
                                                  • Gość: szeregowiec Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 23.01.06, 03:49
                                                    beznadziejni, a wiesz jak to wyglada????
                                                    to sie pochwal co sie z Toba dzieje
                                                    ile bys dal?
                                                    to sie porozgladaj, badz szczery, odpowiedzialny... to dziala
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:33
                                                    ja już jestem!!!!
    • Gość: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:37
      a jestes???
      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:39
        piłam lecha i okocim :)
        • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:42
          a jaka muza, z tego co slyszalem to disco blysko... dobrze ze tego kibla nie
          rozwalili :))
    • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:39
      a jakie piwo pilas?? zywiec, czy tyskie
      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:43
        kurde...Michal...jak wrocisz to cholera idziemy na impreze...uwielbiam z Toba
        tanczyc...
        • white.falcon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 00:44
          Że tak się wtrącę - powodzenia Wam życzę w czym by tam nie było. I spadam, by
          Wam nie przeszkadzać. :-)
          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:44
            dzikeujemy :P.bedzie dobrze ;)
        • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:44
          muza rozna...przewaznie house i disco..ale przy takiej sie spoko tanczy...ale
          byly tez takie latino..przy takich to sie fajnie tancy bioderkami...i sie
          ociera o rozne czesci ciala :).sprawdz poczte :P.wyslalam kilka fotek )
          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:47
            teraz słucham hitu-moze Ci nagram na plyte..."i don't want nobody baby...nobody
            but You" :)
          • Gość: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:48
            no wlasnie wchodze zaraz sprawdze... troche bym podylal, ale ostatnio chce mi
            sie tanczyc ale jak jestem wstawiony, ale wtedy to nie mam zmiluj :))
            • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:50
              oj...jak wrocisz to Cie tak wezme w obroty, ze tchu nie bedziesz mogl
              zlapac :p. nic w totka nie wygralam :(
              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:51
                something bout your body...got me thinking of nobody but You :)
                • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:55
                  pisz cos...
                • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:00
                  no to zatanczymy nagie tango :)))
                  a jak Twoja praca, idzie , czy pobilas rekord w kulki?
                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:02
                    nic dzisiaj nie napisalam...przeciez [poszlam na impreze :P.nagie
                    tango...hmmmmmmmmmmmmmmmm.....jak dla mnie ok :). Napisalam dzisiaj
                    opowiadanie :D
                    • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:08
                      to ja chce opowieadaniae, a kulki-rekord padl>????
                      troche komp mi wolno chodzi, no a zdjatka-przyjemne, bardzo ladnie wygladasz,
                      no i te nowe kolczyki, bardzo ladne....
                      ciacho do schrupania :))
                      • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:10
                        no teraz przeczytalem ze Ewa nagle zadzwonila, no tak....
                        a sztywna jest, a skad ta Ewa z pracy-bo nie kojaze ?
                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:11
                        nie, nie pobilam rekordu...To schrup, schrup...please....qrczaki...jak ja
                        dzisiaj cierpialam...wiesz;taniec to najlepsza gra wstepna..a potem to sie moze
                        dziac wielerzeczy... :>Kolczyki rezczywiscie pierwsza klasa :p.bardzo mi sie
                        podobaja :).
                        • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:12
                          tak, z pracy...wraca we wtorek.To ta od francuza
                        • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:14
                          zaraz tobie wysle kilka fotek, jak bylem w dani, kumpela mi przyslala :)) no a
                          na jednym jest moja czapka- ale niestety ta zginela gdzies w stanacvh .... :(
                          ciekawe co powiesz??
                          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:16
                            dobra...to czekam...Michal...mam dzisiaj niesamowita chec na
                            Ciebie...Chcialabym Cie calowac, dotykac, gryzc, chcialabym sie z toba kochac...
                            • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:18
                              kochac, pod prysznicem, a zaczac calowac po szyi....
                              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:19
                                nagie, mokre ciala...chcesz mnie dobic :P? calowac po szyi...glaskac Cie po
                                plecach, posladkach, tam tez...dzisiaj jednak nie chcialabym sie z toba
                                kochac...chcialabym, zebys mnie wzial sila, zerznal...po prostu...
                          • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:16
                            a na jednym zdjeciu jest moj misiek, rodzice mi go kupili w zakopanem jak
                            mialem cztery lata... a w Dani nazwalem go Puczero
                            • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:17
                              dobra :). czekam...na pewno mi sie spodobaja :).
                              • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:20
                                musisz uwaznie przegladac forum, bo niektore wiadomosci sie opozniaja :(
                                a zdjecia wyslalem. a teraz slucham Led Zepplin, ale dobra plkyta :)
                                i jeszcze jedno, zaraz na chwile ide do Chiropraktyka wyjasnic cala sprawe ze
                                mnie nie bylo
                                • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:22
                                  wysle tobie jeszcze kilka zdjec bys mila co ogladac, poczekasz...
                                • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:22
                                  no dobra, idz...zdjecia obejrzala...ale Ty tam mlodziutki jestes...a to jak
                                  lezysz rozwalony na kanapie-po prostu boskie :P
                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:23
                                    tak, jestem teraz przed kompem, dopoki nie pojdziesz do chiropraktyka
                                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:25
                                    no a w nastepnej serii, tam jestem z takim dlugim metalowym,,, nie pytaj co mu
                                    wtedy tlumaczylem....
                                    • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:25
                                      czekam, czekam :).michal...ja chyba zaraz umre...
                                    • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:27
                                      a jedno cie szczegolnioe ucieszy.... podejz... ze to pierwsze...
                                      jak....shhshshshsssss
                                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:27
                                        narazie jeszcze nic nie mam...
                                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:28
                                        narazie jeszcze nic nie mam
                                        • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:31
                                          no to poszlo, ale jeszcze mam, tylko chce jej najpierw przejrzec... :)))))
                                          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:33
                                            aco?? cenzurowac będziesz?? nie!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:36
                                              no pieknie...te z kajdankami-super.a to z hm...to fajka czy cos innego :>??
                                          • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:35
                                            no i zaraz nastepne, ale bez rewelacji :)
                                            • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:38
                                              nie cenzura, a skad... tylko wszytski angie powyrzucam :)))
                                              ale juz takich dobrych nie ma ale nich leci...
                                              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:39
                                                Slonceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                • Gość: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:42
                                                  Słońce? O tej porze chyba nie:-)))
                                                • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:42
                                                  slucham....
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:44
                                                    dochodzilam :P
                                                  • Gość: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:45
                                                    Hm, czy ty jestes słońcem?
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:45
                                                    nie, on jest :)
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:46
                                                    nie, On jest :)
                                                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:48
                                                    jestes tam ?
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:49
                                                    jestem...przecież cały czas pisze
                                                  • Gość: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:50
                                                    Ja tez piszę;-)
                                                  • Gość: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:50
                                                    To dobrze, czy żle?
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:51
                                                    przeczytaj temat topicu, a się dowiesz :)
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:49
                                                    jestem...przeciez caly czas pisze...
    • Gość: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:47
      Hmm, a dla kogo?
      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:48
        a dla mnie
        • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:52
          aha, dochodzilas hmmm....
          a co to za jakis ktos???
          na jednym zdjeciu rozpoznasz moja ukochana kurtke, ale niestety zaginela w
          podrozy na stopa :(
          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:53
            nie, no nie dochodzilam, bo jakos musze pisac:P. ale moze niedlugo...a te
            laseczki to niezle ;/
          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:54
            uszyje Ci ladniejsza ;)
            • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:57
              no i jest jezcze fota jak na stopa jechalismy.../
              hihihihi. stare czasy, laski, niezle ??? moze :)
              nie moj typ, Twoj to co innego :)
              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:59
                Nonono...ja mysle ;).Qrczaki...wiesz...gdybys tu byl gdzies w poblizu to juz
                bys lezal zmachany :P...sorek, ale dzisiaj mam taka...hmmm...chcice, ze
                hohoho...dawno takiej nie mialam :/
              • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:01
                poczekasz az wroce od chiropraktyka, (chce z nim pogadac bo takk glupio
                wyszlo) , ponoc wczoraj mnie szukal w bibliotece.
                ... czy idziesz spac???
                • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:02
                  a ile Ci to zajmie?
                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:04
                    jakies 20 min.? jezeli sie przeciagnie puszcze ci strzalke
                    • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:06
                      dobra...to ja czekam
                • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:03
                  no chetnie bym sie zmeczyl.... obejrzalas foty???
                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:04
                    no tak, obejrzałam...wszystkie 3 rzuty
                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:04
                    tak, wszystkie 3 rzuty
                    • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:06
                      bardzo ladnie wygladsz... kurcze, ciekawi mnie jak bys wygladala jakbys zrobila
                      sobie kreski kredka, tak na wys. oczu, wiesz o co mi chodzi?
                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:07
                        no raczej wiem...chyba tak sie nawet malowalam pare razy jak bylam w usa...
                        • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:11
                          tak pamietam, nawet masz zdjecie ;), ale jakby to wygladalo w nowym
                          zestawieniu ?? no to uciekam, wracam za jakies 20 min.
                      • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:10
                        no to ide, wracam za chwile... buziaczek w pysiaczek :)), no i z wkladka :))
                        • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:11
                          wrrrrr...tak, tego wlasnie potrzebowalam...czekam
                          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:30
                            Widywal ją codziennie. Wsiadała 4 przystanki po nim.Od jakiegos czasu zaczela
                            go fascynowac-piekna brunetka o ciemnych oczach, wysoka, zgrabna, ze sporym
                            biustem-na oko jakies srednie C. Zastanawial sie co robi-jeszcze studiuje czy
                            juz pracuje?Czy sie z kims spotyka? Jak ma na imie? Powoli zaczela wladac jego
                            snami-budzil sie mokry, z usmiechem na twarzy. Chciacl cos powiedziec, ale byl
                            zbyt niesmialy.Postanowil poprzestac na wyobrazeniach;przeciez i tak nie mial
                            szans, an pewno sie z kims spotyka.
                            Dzis jej nie bylo.Spoznil sie na tramwaj.Byl wsiekly bo za 20 minut mial
                            klientke, a jazda do pracy zajmowala mu ponad pol godziny.Pracowal jako
                            masazysta na obrzerzach miasta, w nowym osrodku odnowy biologicznej.Spozniony
                            biegl do swojego gabinetu.
                            -Nie musi sie pan tak spieszyc, klientka dzwonila, ze sie spozni.
                            Zwolnil krok i odetchnal z ulga.Zdazy wszystko przygotowac.Zalozyl sluzbowy
                            uniform, wyjal wszyystkie potrzebne oliwki, kremy, sprawdzil, czy ma
                            dostateczna ilosc czystych recznikow.Nagle rozleglo sie pukanie do drzwi, ktos
                            nasisnal klamke.
                            -Bardzo przepraszam za spoznienie, ale samochod mis ie zepsul po drodze.Niby
                            nowy, z slonu, a juz musialam go oddac do mechanika.
                            Odwrocil sie.Nogi mial jak z waty, serce walilo mu jak ,lot.To Ona.W
                            najsmielszych marzeniach nie przypuszczal, ze bedzie mu dane byc tak blisko
                            niej.
                            -Prosze-recznik.Tam moze sie pani przebrac. Siegnela po iego i przypadkiem
                            musnela jego dlon.Poczul wielki zar.Dlonie miala smukle, delikatne.Zdziwil sie,
                            ze tak niewielki gest wywolal w nim tak wielkie podniecenie.Kobieta wyszla zza
                            parawanu.Recznik siegal jej do poluda.Miala piekne noigi-gladkie,
                            opalone.Polozyla sie na kozetce
                            cd. :P
                            • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:35
                              no zaczena sie hehehe... czekam na cd :)
                              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:40
                                nchcesz teraz??
                                myslalam, ze napisze Ci to potem, w liscie :P
                              • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:42
                                nie zastalem go, pozniej do niego zadzwonie.
                                no a brat bardzo zadowolony z prezentu, jak wroce, chce hgdzies pojehac na
                                kilka dni..calkiem niezly pomysl, myslal o mazurach, ciekawe, ale nie wiem czy
                                bedzie chcialo mi sie plywac po alasce
                                • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:44
                                  heh...dlaczego nie? bedziesz juz mial doswiadczenia:)
                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:45
                                    kurde...umylam dzisiaj wlosy...po fryzjerze zawsze sie fajnie wyglada, a potem
                                    jest dupa :/...dzisiaj musialam zwiazac wlosy :/.ale w koncu mialam okzaje,
                                    zeby zalozyc moje opski z wildwood :P
                                    • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:47
                                      a znalazlas te opowiadania na poema. art
                                      • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:49
                                        znalazlam, ale czytalam tylko o sekstelefonie.jakies to niemrawe
                                        takie.Myslalam, ze bedzie lepiej :P. Potem przeczytam reszte...
                                        • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:57
                                          a wlasnie przegladam ta strone z aktami...ciekawe akta...trzeba sie sprawie
                                          lepiej przyjzec :))
                                          a jesli chodzi o opaske no... fajnie by bylo tak jakas zedrzec :))
                                          opowiadania-niemrawe-niezbyt dynamiczne ale ladnie opowiedziane historie.
                                          podoba mi sie ze ludzi potrafia pisac tak poprostu, zwyklymi slowami, zwykle
                                          historie... i ktos to czyta
                                          • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:00
                                            wiesz...kilka chwil temu wyobrazalam sobie, ze zdzierasz ze mnie
                                            ubranie...kiedys powiedziales, ze czasem miales ochote po prostu "to" zrobic,
                                            ale nie wiedziales, czy wypada...a to jest wrecz pozadane...:))))
                                            Akty-nom, zajebiste sa...Sliczne po prostu...
                                            Co do czytania. Rzeczywiscie fajne sprawa.Juz moje wypociny przeczytalo 37
                                            osob.Niby niewiele, ale zawsze cos...:P
                                            • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:06
                                              a jednak wypada.... zapamietam, zdjalem to ubranie i co dalej...???
                                              kurcze, dziewne ze czlowiek, siedzac czesto nie wie co mu jest, chce cos a nie
                                              wie, nie potrafi nazwac problemu, wrazenia, tego co siedzi?
                                              • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:07
                                                a dalej...
                                                całuj mnie wszedzie, rob mi dobrze tak, jak tylko Ty to potrafisz...
                                                • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:16
                                                  chrup, chrup.... a ciasteczko jest coraz slodsze, rozplywa sie w ustach
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:18
                                                    a wiesz co to jest:małe, czerwone i rozpływa się w ustach?
                                                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:23
                                                    boje sie pyatc, ale czy to nie... tred... albo ???
                                                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:20
                                                    a co to ta ewa???? z pracy
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:23
                                                    jaka ewa? do czego to bylo?????/
                                                    a do tej zagadki:
                                                    lechtaczka tredowatej ;p
                                                  • Gość: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:24
                                                    Kotek...ja chyba zaraz ide spac, bo juz prawie 3.30...
                                                  • megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:29
                                                    ja niedlugo i tak uciekam bo biblioteke zamykaja.. to klorowych snow, zeby cie
                                                    tam ... no i miala wile... bys chociaz troche sie zmeczona obudzila :))