GoĹÄ: Głupiaania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:40 NO...jestem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:51 No k***a mac!!! Ile mozna czekac??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miechal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:39 ele!! a jakie piwo pilas??? Tyskie, zywiec? czy co tam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:52 Taaaaaaaaaaaa....wlasnie dostalam maila. Na Twoim temacie to ja jnuz dawno napisalam, co zrobilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 01:54 juz sie nie denerwuj ....uspokukukspokuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:56 No nie wiem, nie wiem :P. Jestem nerwowa ostatnio :P. Teraz to chyba bym przylala :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:57 Prezcytales moje maile? Mniemam, iz tak...wiec slucham Moj Drogi, prosze, prosze-co tam wymysliles? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megz Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 01:59 no jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:59 NO jestem. Przeciez pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meg Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:04 co wymyslilem, a co masz na mysli... jezeli chodzi o Twoj usmiech i sniadanie no to bardzo sie ciesze.... jezeli chodzi o te dzwonki wczoraj nie potem nic nie robilem, jedynie to zamarzalem na lodzi :) a forum- sama wiesz jak jest. sama kochasz choc z nim nie jestes. ja z nia skonczylem a to ze sie rozstalismy to jest moja porazka do ktorej sie przyznaje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:07 Tylko kużwa...po co ja mam to czytać? I jeszcze Twoj temat, ze kogos chcialbys poznac...:(. To znaczy, ze kogos szukasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:09 nikogo nie szukam, chce sobie pogadac z ludzmi i nigdy tego nie robilem na forum no to rzucilem, odrazu Tobie sie nasuwa szuka kobiety cos knuje... nikogo nie szukam, jak juz to kogos do pogadania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:10 Bla bla bla :P. Jasne...a potem będzie seks przez internet :P...Zapaliłabym, Mietas. Dzis nawet jednego nie zajarałam...Nawet nie mialam w popielniczce zadnych resztek. AAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:12 i ja mam w to uwierzyc... a co seks na forum Tobie w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:13 jeszcze raz to przeczytałam "sama kochasz choc z nim nie jestes"-no może masz troszke racji...tak tyci, tyci...Tylko, ze nie musialam tego czytac... Ilu masz jeszcze dzisiaj pacjentow? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:14 Nie, seks przez neta to juz by bylo w ogole bez sensu...Klikanie w klawisze mnie w ogole nie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brzydal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:17 jakie klawisze, przcie to trzeba myszke klikac, i kursorem popracowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:16 a co robilas cos potem-teges szmeges- a co Ci sie najbardziej podobalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:17 Najbardziej sie wkrecilam jak Ty mi powiedziales, ze tez robisz sobie dobrze...I Twoj oddech, jak jeczales...Wrrrrrrrrrrr...To bylo bardzo sexi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:21 patrz... hmm to dziala nawet przez telefon... mnie to samo wzielo wiesz ze sie troche czuje jakbym mila kochanke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:18 brzydal tobie napisal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:21 Taaaaaaaaa:). Ale chyba trzeba cos pisac, zeby podniecic druga strone :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:23 No wlasnie to mnie zdziwilo...Bo pierwszy raz tak mialam...Kiedys probowalam, ale jedyny skutek byl taki, ze po prostu sie smialam...Tu-dizas...sam Twoj glos mnie podnieca, to, co mowisz...Cholera...Znowu mnie zaczyna brac...Czuje bardzo przyjemny ucisk w podbrzuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meg Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:24 szczegulow sie czepiasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:26 Ble ble ble...Nieprawda:P. Po prostu jestem praktyczna :) i wszystko przewiduje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:28 praktyczna, aha.... i co teraz bedziesz kozystac ze sluzbowego telefonu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:29 sluzbowego telefonu??? Dobra, cos tu zaszyfrowales, ale co?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:33 co ja moglem biedny zaszyfrowac... zeby dzwonic do siebie na kom...... z wibracja np. albo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:35 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :). Hihihihihihi.Nie, to głupie :P.Wolałabym tak na zywo...A co do tej kochanki...Wiesz...Teraz nigdy nie bedziesz mial pewnosci, co robie, jak ze mna rozmawiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:38 nieno, jak mi czasem zdradzisz co robisz to sie bardzo ciesze(:))))) jezeli to lubisz, i widzisz e to moze byc owocna dyskusja to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:40 hmmm...to może być bardzo owocna dyskusja...Sie rozmarzylam, naprawde...Chyba zaczne to robic czesciej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 02:47 rozmazylas sie... a ja czesto sobie wyobrazam... ale Anka, powiedz szczerz-ty na mnie czekasz, ja chce zebys zyla normalnie, cieszyla sie zyciem praca i facetami, spotykala sie tak jak jest teraz (no bo karta telefoniczna sie kiedys konczy), nie chce nic planowac, chce zyc terazniejszoscia. czy tez masz poczucie jakbys byla naprawde po seksie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:54 Tak, naprawde czuje sie, jakbym byla po seksie...Dziwne, prawda? I tak-czekam na Ciebie. I nie jest to to, czego ja chce...Po prostu nie umiem tego zwlaczyc, rozumiesz? Przeciez bylam u michala, wczoraj na imprezie cos chcialam moze zaczac, nawet probowalam sie z kolesiem pocalowac...Nic-dupa. Rozumiesz??????????Inni faceci mnie nie kreca-a Ty swoim glosem potrafisz rozbudzic ttakie emocje...Nie poradze nic na to. Jesli Ci to przeszkadza- przepraszam. Nawet jesli uloze sobie zycie w jakis sposob to myslisz, ze co? Ze jak wrocisz do polski to ja nie polece jak na skrzydlach, zeby sie z Toba spotkac? Nie umiem w sobie tego zgasic, nie potrafie...Bo wierze...kiedys obejrzalam pewien odcinek "przyjaciol"...Padlo okreslenie-jestes moim homarem...Chodzi o to, ze homary ponoc wiaza sie na zawsze, ze sobie laza po dnie zbiornika trzymajac sie za szczypce...Ja naprawde sie staram,, ale nie umiem :/.Bo bylo dobrze...Zero klotni, wszystko bylo ok...nie wiem...co za sens rezygmowac z czegos dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:03 nie chce kochac i sie angazowac. narazie przestalem w to wierzyc i nie chce szukac wypowiedzi i staran. tak bylo i sie rozwalilo.zadawalem sobie pyania i tak dalej probowalem, ale nie... poprostu nie chce, nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:05 Ale nie musisz mnie kochać.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:10 Boisz sie...ja to rozumiem...i wiem, ze tak jest, mimo, ze wczesniej mowiles, ze to nie o to chodzi...Tylko, ze widzisz...Strach ma wielkie oczy.Ja ci powiem, jak ja odbieram to, co czulam;to, co bylo. Ja wiem, ze to bylo cos prawdziwego...Bo mam poczucie, ze nigdy nie przezyje czegos podobnego. Pie.. prace, pieniadze, dobra materialne...To jest wazne.Ale ja sie zrealizuje dopiero jako ONA.I widzisz...to poczucie, ze nigdy nie bedzie juz tak samo, to, ze porownuje kazdego do Ciebie-wszyscy sa be.I trudno...jesli bede musiala byc sama to jakos to zniose...Na ta chwile po rpostu nie ma nikogo, kto by zapelnil po Tobie miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:08 kazdy telefon to dla mnie rozrywka i swietnie spedzony czas, lubie z toba rozmawiac, i jak sie okazuje kochac przez telefon... ale to jest to cos na zasadzie seksu bez zobowiazan. a mozesz to odebrac ze sie toba bawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:11 Widzisz...problem polega na ty, żeby nie obudzic sie z reka w nocniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:13 a teraz to ja nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:18 No i dobrze, ze nie rozumiesz... Kiedys sie balam mowic o swoich uczuciach, co mi sie nie podoba, a co lubie. Balam sie milosci...Fajnie bylo, jak sie z kims spotykalam, ale po bogdanie to bylo po prostu-bardzo Cie lubie, seks jest ok, moze cos z tego bedzie. To kwestia powiedzenia sobie czego w zyciu sie chce...I cholera jasna-w sumie to zaluje, ze powiedzialam Ci pewne rezczy...Nigdy jeszcze nie bylo mi tak trudno- powiedziec komus cos, co wielu chce uslyszec, ale nie moc, bo lzy zatykaja gardlo. Ze strachu...BO co On z tym zrobi...?CZy uzna to za wazne, czy wprost przeciwnie-wyrzuci wszystko do kosza...Widzisz...ja do Ciebie czuje to, co wtedy, nic sie nie zmienilo...A z drugiej strony...bardzo chetnie kopnelabym Cie w tylek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wloczega Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:28 chialabys mnie kopnac w dupe...a to dobre, dobrze ze wiem, to kop. wizisz tez mialem klopot z mowieniem tego co czuje i co chce... ale tego zaczalem sie uczys, i rozumiec ze to jest potzrebne.nie tylko wiedziec ale czuc jakie to jest.-tak tytulem wtracenia... teraz sam chce okreslic sobie cel... co chce w tej sferze zycia...narazie chce samotnosc wewnatrz, na zew. radosc zabawa, ale wewnatrz, nie wpuszczam.tz nie chce nikogo kto chce byc blisko-denerwuje sie-jak sie ktos zblizy do mnie moge pobic. jak mysle o sobie jedno slowo mi sie nasowa. wloczega Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:30 ehhhh...jak sobie życzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:32 szczerze? zniszczyles we mnie wiare...Ja przynajmniej powiedziałam michalowi na samym poczatku, ze nic z tego nie bedzie, bo kocham innego...I wiedzial od samego poczatku, co jest grane...I widzisz...Smieszne to jest wszystko, bo to nie ja zaczelam Cie glaskac po wlosach i nie ja pierwsza zapytalam sieCiebie, czy moge zasnac trzymajac Cie za reke... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:39 i wiesz co teraz to nienawidze sam siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:44 E tam...gadasz...Taka prawda...Faktem jest, ze nie mam w sobie na chwile obecna wiary, bo wiadomo-po prostu cos sie ze mna stalo-tak jak mowilam, po raz pierwszy nie umiem znalezc pocieszenia w innym facecie-mimo, ze moglabym, ale nie umiem. Bo wiem, jak moze byc, bo wiem, ze nigdy tego nie poczuje...Ale coz...trzeba jakos zyc.I nawet jesli by to oznaczalo zycie bez milosci...Tyle, ze ja nie chce byc sama...Zwiazki z rozsadku tez moga byc ciekae... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:35 jesli chodzi o te plyty, Moj9Goya)switna piosenka, A Hold Nalepy to... jemu skaldam Hold... Jesli jest we mnie ludzka dusza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:38 No...goya jest moja ulubiona plyta teraz...Jak Ci sie "Moj" podoba to zobaczymy coi piwesz na cala plyte...Moja autobiografia, moj pamietnik...A nalepa- zmyslowy, cudowny glos...Hold...ok...Jeszcze mis ie podoba "Film" czy jaki jest ten prawdziwy tytul-wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:44 nienawidze siebie.nienzawidze siebei., nienawidze siebie... ale do ku.. nedzy jezeli tak zrobilem znaczy ze tego potrzebowalem... wtedy mi stasznie nerwy biegaly, a ty mnie uspokoilas-i jaki jest wynik i co rozwalil sie Twooj zwiazek, bylem takim samym chojem jak Kamil, tak jestem poje..y ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:47 Heh...uspokoiłas...myslalam, ze dalam Ci troche wiecej-wiem, biore Cie za slowka...Czy rozwaliles zwiazek...Mysle, ze byloby fajnie po powrocie, ale za jakis czas bym sie wku..ala, ze on nie ma pracy i byloby niemilo...I albo by byly klotnie, albo dusilabym to w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:54 uspokoilas-na poczatku, bo pamietam jak latalem jak poparzony, -potem moglem zasnac-teraz jest juz gdybanie... dalas mi wiecej, pokazalas ze z kobieta trzeba rozmawiac, nalezy, byc otwartym jezeli chce sie zachowac zdrowy zwiazek mi sie wydaje ze jestem cynikiem, tworze sobie maske romtyka wrazliwca a faktycznie jestem niewyrzytym, zacvhwianym emocjonalnie facetem, ktory sam nie wie czego chce... caly latam teraz w srodu zaraz musze konczyc bo zamykaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 03:58 Bardzo dobrze sie okresliles, naprawde-brawo...Ja tez juz ide spac...I wiesz co? Zastawiam sie, co zrobimy z tym forum...Nie pisz tu...Tzn. jak masz juz cos napiiac to na maila... Kolorowych snow...Nie wiem...Mam nadzieje, ze ta milosc kiedys minie, bo strasznie mnie to wszystko boli...Bo kocham moje marzenie nieodwzajemniona miloscia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wloczega Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:59 dobranoc zaczalem mowic i uwalniac emocje, kiedys za bardzo chcialem nad nimi panowac, teraz musze je uwalniac, i cieszyc sie... nawet z gniewu i nienawisci... element... zycie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 22.01.06, 03:56 uspokoilas-na poczatku, bo pamietam jak latalem jak poparzony, -potem moglem zasnac-teraz jest juz gdybanie... dalas mi wiecej, pokazalas ze z kobieta trzeba rozmawiac, nalezy, byc otwartym jezeli chce sie zachowac zdrowy zwiazek mi sie wydaje ze jestem cynikiem, tworze sobie maske romtyka wrazliwca a faktycznie jestem niewyrzytym, zacvhwianym emocjonalnie facetem, ktory sam nie wie czego chce... caly latam teraz w srodu zaraz musze konczyc bo zamykaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: głupki Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:27 Ale wy beznadziejni jesteście...Ona-kocha jakiegos typa, ktory jej nie chce, bo co? On-ku..!zebym ja mial takie problemy.Ile bym dal za kochajaca kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szeregowiec Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 23.01.06, 03:49 beznadziejni, a wiesz jak to wyglada???? to sie pochwal co sie z Toba dzieje ile bys dal? to sie porozgladaj, badz szczery, odpowiedzialny... to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:33 ja już jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mietas Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:37 a jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:39 piłam lecha i okocim :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:42 a jaka muza, z tego co slyszalem to disco blysko... dobrze ze tego kibla nie rozwalili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:39 a jakie piwo pilas?? zywiec, czy tyskie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:43 kurde...Michal...jak wrocisz to cholera idziemy na impreze...uwielbiam z Toba tanczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 00:44 Że tak się wtrącę - powodzenia Wam życzę w czym by tam nie było. I spadam, by Wam nie przeszkadzać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:44 dzikeujemy :P.bedzie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:44 muza rozna...przewaznie house i disco..ale przy takiej sie spoko tanczy...ale byly tez takie latino..przy takich to sie fajnie tancy bioderkami...i sie ociera o rozne czesci ciala :).sprawdz poczte :P.wyslalam kilka fotek ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:47 teraz słucham hitu-moze Ci nagram na plyte..."i don't want nobody baby...nobody but You" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.gci.net 29.01.06, 00:48 no wlasnie wchodze zaraz sprawdze... troche bym podylal, ale ostatnio chce mi sie tanczyc ale jak jestem wstawiony, ale wtedy to nie mam zmiluj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:50 oj...jak wrocisz to Cie tak wezme w obroty, ze tchu nie bedziesz mogl zlapac :p. nic w totka nie wygralam :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:51 something bout your body...got me thinking of nobody but You :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:55 pisz cos... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:00 no to zatanczymy nagie tango :))) a jak Twoja praca, idzie , czy pobilas rekord w kulki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:02 nic dzisiaj nie napisalam...przeciez [poszlam na impreze :P.nagie tango...hmmmmmmmmmmmmmmmm.....jak dla mnie ok :). Napisalam dzisiaj opowiadanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:08 to ja chce opowieadaniae, a kulki-rekord padl>???? troche komp mi wolno chodzi, no a zdjatka-przyjemne, bardzo ladnie wygladasz, no i te nowe kolczyki, bardzo ladne.... ciacho do schrupania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:10 no teraz przeczytalem ze Ewa nagle zadzwonila, no tak.... a sztywna jest, a skad ta Ewa z pracy-bo nie kojaze ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:11 nie, nie pobilam rekordu...To schrup, schrup...please....qrczaki...jak ja dzisiaj cierpialam...wiesz;taniec to najlepsza gra wstepna..a potem to sie moze dziac wielerzeczy... :>Kolczyki rezczywiscie pierwsza klasa :p.bardzo mi sie podobaja :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:12 tak, z pracy...wraca we wtorek.To ta od francuza Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:14 zaraz tobie wysle kilka fotek, jak bylem w dani, kumpela mi przyslala :)) no a na jednym jest moja czapka- ale niestety ta zginela gdzies w stanacvh .... :( ciekawe co powiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:16 dobra...to czekam...Michal...mam dzisiaj niesamowita chec na Ciebie...Chcialabym Cie calowac, dotykac, gryzc, chcialabym sie z toba kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:18 kochac, pod prysznicem, a zaczac calowac po szyi.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:19 nagie, mokre ciala...chcesz mnie dobic :P? calowac po szyi...glaskac Cie po plecach, posladkach, tam tez...dzisiaj jednak nie chcialabym sie z toba kochac...chcialabym, zebys mnie wzial sila, zerznal...po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:16 a na jednym zdjeciu jest moj misiek, rodzice mi go kupili w zakopanem jak mialem cztery lata... a w Dani nazwalem go Puczero Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:17 dobra :). czekam...na pewno mi sie spodobaja :). Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:20 musisz uwaznie przegladac forum, bo niektore wiadomosci sie opozniaja :( a zdjecia wyslalem. a teraz slucham Led Zepplin, ale dobra plkyta :) i jeszcze jedno, zaraz na chwile ide do Chiropraktyka wyjasnic cala sprawe ze mnie nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:22 wysle tobie jeszcze kilka zdjec bys mila co ogladac, poczekasz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:22 no dobra, idz...zdjecia obejrzala...ale Ty tam mlodziutki jestes...a to jak lezysz rozwalony na kanapie-po prostu boskie :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:23 tak, jestem teraz przed kompem, dopoki nie pojdziesz do chiropraktyka Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:25 no a w nastepnej serii, tam jestem z takim dlugim metalowym,,, nie pytaj co mu wtedy tlumaczylem.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:25 czekam, czekam :).michal...ja chyba zaraz umre... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:27 a jedno cie szczegolnioe ucieszy.... podejz... ze to pierwsze... jak....shhshshshsssss Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:27 narazie jeszcze nic nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:28 narazie jeszcze nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:31 no to poszlo, ale jeszcze mam, tylko chce jej najpierw przejrzec... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:33 aco?? cenzurowac będziesz?? nie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:36 no pieknie...te z kajdankami-super.a to z hm...to fajka czy cos innego :>?? Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:35 no i zaraz nastepne, ale bez rewelacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:38 nie cenzura, a skad... tylko wszytski angie powyrzucam :))) ale juz takich dobrych nie ma ale nich leci... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:39 Slonceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:42 Słońce? O tej porze chyba nie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:44 dochodzilam :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:45 Hm, czy ty jestes słońcem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:45 nie, on jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:46 nie, On jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:49 jestem...przecież cały czas pisze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:50 Ja tez piszę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:50 To dobrze, czy żle? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:51 przeczytaj temat topicu, a się dowiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:49 jestem...przeciez caly czas pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blue_moon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:47 Hmm, a dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:48 a dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:52 aha, dochodzilas hmmm.... a co to za jakis ktos??? na jednym zdjeciu rozpoznasz moja ukochana kurtke, ale niestety zaginela w podrozy na stopa :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:53 nie, no nie dochodzilam, bo jakos musze pisac:P. ale moze niedlugo...a te laseczki to niezle ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:54 uszyje Ci ladniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 01:57 no i jest jezcze fota jak na stopa jechalismy.../ hihihihi. stare czasy, laski, niezle ??? moze :) nie moj typ, Twoj to co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:59 Nonono...ja mysle ;).Qrczaki...wiesz...gdybys tu byl gdzies w poblizu to juz bys lezal zmachany :P...sorek, ale dzisiaj mam taka...hmmm...chcice, ze hohoho...dawno takiej nie mialam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:01 poczekasz az wroce od chiropraktyka, (chce z nim pogadac bo takk glupio wyszlo) , ponoc wczoraj mnie szukal w bibliotece. ... czy idziesz spac??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:02 a ile Ci to zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:04 jakies 20 min.? jezeli sie przeciagnie puszcze ci strzalke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:06 dobra...to ja czekam Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:03 no chetnie bym sie zmeczyl.... obejrzalas foty??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:04 no tak, obejrzałam...wszystkie 3 rzuty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:04 tak, wszystkie 3 rzuty Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:06 bardzo ladnie wygladsz... kurcze, ciekawi mnie jak bys wygladala jakbys zrobila sobie kreski kredka, tak na wys. oczu, wiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:07 no raczej wiem...chyba tak sie nawet malowalam pare razy jak bylam w usa... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:11 tak pamietam, nawet masz zdjecie ;), ale jakby to wygladalo w nowym zestawieniu ?? no to uciekam, wracam za jakies 20 min. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:10 no to ide, wracam za chwile... buziaczek w pysiaczek :)), no i z wkladka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:11 wrrrrr...tak, tego wlasnie potrzebowalam...czekam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:30 Widywal ją codziennie. Wsiadała 4 przystanki po nim.Od jakiegos czasu zaczela go fascynowac-piekna brunetka o ciemnych oczach, wysoka, zgrabna, ze sporym biustem-na oko jakies srednie C. Zastanawial sie co robi-jeszcze studiuje czy juz pracuje?Czy sie z kims spotyka? Jak ma na imie? Powoli zaczela wladac jego snami-budzil sie mokry, z usmiechem na twarzy. Chciacl cos powiedziec, ale byl zbyt niesmialy.Postanowil poprzestac na wyobrazeniach;przeciez i tak nie mial szans, an pewno sie z kims spotyka. Dzis jej nie bylo.Spoznil sie na tramwaj.Byl wsiekly bo za 20 minut mial klientke, a jazda do pracy zajmowala mu ponad pol godziny.Pracowal jako masazysta na obrzerzach miasta, w nowym osrodku odnowy biologicznej.Spozniony biegl do swojego gabinetu. -Nie musi sie pan tak spieszyc, klientka dzwonila, ze sie spozni. Zwolnil krok i odetchnal z ulga.Zdazy wszystko przygotowac.Zalozyl sluzbowy uniform, wyjal wszyystkie potrzebne oliwki, kremy, sprawdzil, czy ma dostateczna ilosc czystych recznikow.Nagle rozleglo sie pukanie do drzwi, ktos nasisnal klamke. -Bardzo przepraszam za spoznienie, ale samochod mis ie zepsul po drodze.Niby nowy, z slonu, a juz musialam go oddac do mechanika. Odwrocil sie.Nogi mial jak z waty, serce walilo mu jak ,lot.To Ona.W najsmielszych marzeniach nie przypuszczal, ze bedzie mu dane byc tak blisko niej. -Prosze-recznik.Tam moze sie pani przebrac. Siegnela po iego i przypadkiem musnela jego dlon.Poczul wielki zar.Dlonie miala smukle, delikatne.Zdziwil sie, ze tak niewielki gest wywolal w nim tak wielkie podniecenie.Kobieta wyszla zza parawanu.Recznik siegal jej do poluda.Miala piekne noigi-gladkie, opalone.Polozyla sie na kozetce cd. :P Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:35 no zaczena sie hehehe... czekam na cd :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:40 nchcesz teraz?? myslalam, ze napisze Ci to potem, w liscie :P Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:42 nie zastalem go, pozniej do niego zadzwonie. no a brat bardzo zadowolony z prezentu, jak wroce, chce hgdzies pojehac na kilka dni..calkiem niezly pomysl, myslal o mazurach, ciekawe, ale nie wiem czy bedzie chcialo mi sie plywac po alasce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:44 heh...dlaczego nie? bedziesz juz mial doswiadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:45 kurde...umylam dzisiaj wlosy...po fryzjerze zawsze sie fajnie wyglada, a potem jest dupa :/...dzisiaj musialam zwiazac wlosy :/.ale w koncu mialam okzaje, zeby zalozyc moje opski z wildwood :P Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:47 a znalazlas te opowiadania na poema. art Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:49 znalazlam, ale czytalam tylko o sekstelefonie.jakies to niemrawe takie.Myslalam, ze bedzie lepiej :P. Potem przeczytam reszte... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 02:57 a wlasnie przegladam ta strone z aktami...ciekawe akta...trzeba sie sprawie lepiej przyjzec :)) a jesli chodzi o opaske no... fajnie by bylo tak jakas zedrzec :)) opowiadania-niemrawe-niezbyt dynamiczne ale ladnie opowiedziane historie. podoba mi sie ze ludzi potrafia pisac tak poprostu, zwyklymi slowami, zwykle historie... i ktos to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:00 wiesz...kilka chwil temu wyobrazalam sobie, ze zdzierasz ze mnie ubranie...kiedys powiedziales, ze czasem miales ochote po prostu "to" zrobic, ale nie wiedziales, czy wypada...a to jest wrecz pozadane...:)))) Akty-nom, zajebiste sa...Sliczne po prostu... Co do czytania. Rzeczywiscie fajne sprawa.Juz moje wypociny przeczytalo 37 osob.Niby niewiele, ale zawsze cos...:P Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:06 a jednak wypada.... zapamietam, zdjalem to ubranie i co dalej...??? kurcze, dziewne ze czlowiek, siedzac czesto nie wie co mu jest, chce cos a nie wie, nie potrafi nazwac problemu, wrazenia, tego co siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:07 a dalej... całuj mnie wszedzie, rob mi dobrze tak, jak tylko Ty to potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:16 chrup, chrup.... a ciasteczko jest coraz slodsze, rozplywa sie w ustach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:18 a wiesz co to jest:małe, czerwone i rozpływa się w ustach? Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:23 boje sie pyatc, ale czy to nie... tred... albo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:20 a co to ta ewa???? z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:23 jaka ewa? do czego to bylo?????/ a do tej zagadki: lechtaczka tredowatej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 03:24 Kotek...ja chyba zaraz ide spac, bo juz prawie 3.30... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!Prywatna 29.01.06, 03:29 ja niedlugo i tak uciekam bo biblioteke zamykaja.. to klorowych snow, zeby cie tam ... no i miala wile... bys chociaz troche sie zmeczona obudzila :))