kicho_nor 17.08.14, 07:07 Depresją targany z duszą jak burzą zasłoniętym niebem wołam o białego Kamaza wypełnionego rurkami z kremem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Dzyń dybry 17.08.14, 07:18 Moje wiersze jak perły rzucone co rusz Ale cóż? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 17.08.14, 08:16 Twoje perly rzucone sa jak morze.... co moze. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dzyń dybry 17.08.14, 09:52 Zorro jesteś jak samolot z Malezji ach. Tylko Ty tylko Ty się poznałeś na mojej wielkiej poezji Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 17.08.14, 10:08 Niech się, o Kicho_norze dusza Twa rozchmurzy, a na liczku zagości uśmiech, gdyż po burzy Słońce na niebie kwitnie, i owad się cieszy. Ja do białych Kamazów nie pragnę się spieszyć bowiem to ich plandeki kryją wprawdzie rurki, lecz nie z kremem. Te w ciele zdolne robić dziurki! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dzyń dybry 17.08.14, 10:28 Albo taki wierszyk o dużej wartości poetyckiej. Na Kalejdoskopie nie delektują się jak Podwórko ciszą tylko o doktorze WU peany te najwierniejsze piszą. Trzy serca niewieście zniewolił doctore dni noce o nim i w obiadu porę. Przechodniu powiedz Sparcie w obiadową porę że we trzy go dopadły by poległ doctore Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 17.08.14, 10:48 Zatem - jako przechodzień - przystanę na chwilę. Trzy na jeden? I tak im zrobię Termopile! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dzyń dybry 17.08.14, 11:16 Pomnij przechodniu choć Leonidas w klasie poległ gdy przewaga widząc że nie da się. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 17.08.14, 11:23 Cieszą mnie te sugestie (i liczę na wsparcie) gdyż przechodnie przystaje niekoniecznie w Sparcie. Gdy tamże wznoszą wrzaski (to moja promesa) głupcy co je wszczynają, nie woje Kserksesa! Zatem to Ci oznajmiam - i spokojnym tonem: co dla nich Termopilem, dla mnie Maratonem! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 17.08.14, 12:10 ale mnie nie zestrzelisz, he? kicho_nor napisał: > Zorro > jesteś jak samolot z Malezji > ach. Tylko Ty tylko Ty się poznałeś > na mojej wielkiej poezji Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dzyń dybry 17.08.14, 13:39 Ja bym doctore odradzał robić Termopile przeciwnik mieczy nie ma, ma wałki do ciasta i robótek ręcznych szpile. Walkę podjąć takim przeciwnikiem to mości doctore to wybacz odradzam, trąci dyshonorem Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 17.08.14, 13:53 Toteż - jak widzisz - milczę, wołan to tablicy choć "szydełka" nie mogą swej powściągnąć chcicy wciąż biadolą "pod wpływem nieustannej presji" a to o Misogino, a to o depresji, co symbolem są chamstwa, (które ponoć boli). Ja tymczasem o życiu - także o Eboli! Dyskurs trzeba prowadzić zaś na potrzeb miarę, tedy - chociaż "szydełko" zawsze ma swą parę co szeregi zacieśnia wołając "ZAUWAŻ", ja w nosie na to dłubię powściągając kuraż, po czym puszczam dyskretnie - bardziej niźli wiatry. A oponent? To iskra (ta z góralskiej watry). Niebo chwilkę rozświetli (jeno z boskiej łaski). Nie dla niej przeznaczone pieczone kiełbaski... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 07:31 oj Kicho, Kicho..... Fotki z bylej Jugoslawii ogladasz? Wiesz, jak byl kiedys maz "Jugol" to i fotki z tamtych czasow na pamiatke sa. Jedyne co z czasow "swietnosci2 pozostalo..... Bo i Jugoslawii nie ma i meza tez..... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Dzyń dybry 22.08.14, 10:09 Zorro, co było to było, ale mamy tu zasadę: rodzin nautów nie ruszamy! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Dzyń dybry 22.08.14, 12:25 1zorro-bis napisał: > a kto mowi o rodzinie? Byłych rodzin ani innych układów damsko-męskich też nie ruszamy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 14:41 O.K Masz racje. Ale...jak pisalem o mojej zonie to nie protestowalas? To nie rodzina? Kurcze....no, zeby tylko sie nie dowiedziala. Bo bendem mial.....przechlapane. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 14:54 Sorelino..... zobacz! to ja z zona na moztorze! Moze byc? 4.bp.blogspot.com/-qm79QD7lXTQ/UG23R0xgjzI/AAAAAAAABCA/_JoNsnii3io/s1600/debelabl.PNG Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 14:56 no i troche sportu robie. Tak dla zdrowia. 4.bp.blogspot.com/-QJDwzqM21Bk/UHxyh5yE_JI/AAAAAAAABj8/02cjrXiyMUc/s1600/debelidj.PNG Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 14:57 a tutaj z zona na urlopie..... 1.bp.blogspot.com/-Gko1N-vCpWA/UG23Qhn3tMI/AAAAAAAABB4/Hucf2N2JrmM/s1600/debela.PNG Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 14:58 ...a tutaj wpieprzam bule. Oczywiscie ukradziona..... 3.bp.blogspot.com/-Liq5jL-PT30/UcnpxBQWr1I/AAAAAAAAEng/kuCHubjvqtE/s1600/dikke-fan-van-mcdonalds.jpg Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:16 1zorro-bis napisał: > Sorelino..... > zobacz! to ja z zona na moztorze! Lepiej, żeby żona tego nie zobaczyła!!! A w ogóle to... chrzanisz! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:21 no, lepiej zeby nie zobaczyla. Bo jak zona w Sowietach na saksach to ja tak imprezke kincze..... W naszym mieszkanku. www.zottel-roki.de/wp/wp-content/uploads/2009/10/unterm-tisch.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:24 ...i najgorsze jest to, ze opo imprezce nie wszystkie kobitki chca isc do domu. Takie to sa te.....blondi. webknigge.files.wordpress.com/2011/02/besoffen-bei-facebook.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:26 nawet kot sasiada ma dosyc.... scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfp1/t51.2885-15/10413042_669198253135988_1480197674_a.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:28 no, zona sie w sowietach opala a ja musze prac.....sorry....balowac. 1.bp.blogspot.com/-83kZ8hwGAiI/UcnrG9E7u_I/AAAAAAAAEoM/W_BcixCKf5M/s1600/dikke-gestrande-walvis-zonnen.PNG Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:30 no, ale jak u mnie jest imprezka to przynajmniej jest co jesc..... 2.bp.blogspot.com/-0jMj0mriPuE/Ucntc2zpm_I/AAAAAAAAEpE/q_yOSAMx8NI/s1600/dikke-man-barbecuen.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:56 no i fiótka z urlopu. Ulubionym autem ....Jugo-Cabrio. www.motorstown.com/images/zastava-jugo-08.jpg Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 16:12 Tą autową "Zastawą" nie przewieziesz grilla... nie będzie dobrej zastawy na stołach Chociaż, nie powiem, mięsko apetyczne w nim. Znaczy w grilliu. Ale pewnie sam zeżarłeś wszystko, nic innym złaknionym nie zostawiając Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 16:14 PS. Nie widzę też tego małego fiut... znaczy fiótka Odpowiedz Link
k.karen Re: Dzyń dybry 22.08.14, 17:07 Z tych... rodzinnych fotek Zorro, to widać, że ma wielką stopę życiową. Je tylko to, co zdrowe. Jest dobry i piękny, a młody tak bardzo, że jeszcze może dziecko urodzić; więc nie pytaj Hardy o "fiótka" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 17:42 k.karen napisała: > Z tych... rodzinnych fotek Zorro, to widać, że ma wielką stopę życiową. Je ty > lko to, co zdrowe. Jest dobry i piękny, a młody tak bardzo, że jeszcze może dz > iecko urodzić; więc nie pytaj Hardy o "fiótka" > > > Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 22.08.14, 20:24 Wielka stopa= big foot = Yeti? Jest coś na rzeczy! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 23:06 Oto Yeti, znaczy Zorro. Czy go wielkie stopy bolą? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 17:42 schowany! Schowany!! hardy1 napisał: > PS. Nie widzę też tego małego fiut... znaczy fiótka Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 23:07 ... pewnie czeka na lepsze czasy... znaczy na powrót Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 17:41 Jasne! Hardy....i do tego jeszcze....bule! hardy1 napisał: > Tą autową "Zastawą" nie przewieziesz grilla... nie będzie dobrej zastawy na sto > łach Chociaż, nie powiem, mięsko apetyczne w nim. Znaczy w grilliu. Ale pewn > ie sam zeżarłeś wszystko, nic innym złaknionym nie zostawiając Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 23:08 O kurde! Nawet buły innym nie zostawiłeś?! Wielkiś pewnie smutek uczynił tym obżarstwem swoim Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 23.08.14, 14:31 tak sobie czasem mysle o niektorych Poleczakach na "dzikim zachodzie"..... I dochodze do wniosku, ze lepiej zaczynac jako "Putzfrau" i konczyc jako szef, niz zaczynac dupskiem i konczyc......no tak, dupska juz nikt nie chce. W tym wieku..... Mialem pare takich znajomych "karierowiczek" i dzisuiaj cieeeeenko to wyglada. No coz....jedne pracuja cale zycie glowa a inne....... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 23.08.14, 16:03 kurcze.....kim to juz czlowiek nie byl? Bylem nawet......elektyrkiem ! A o pradzie mam takie pojecie jak krowa o lataniu. No, ale mysle ze lepiej kiedys bylo zaczynac od pradu jak dzisiaj byc .....pod pradem. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 23.08.14, 23:13 To mamy Zorro podobne karty w swym życiorysie. Na początku pracy też byłem elektrykiem. Kilka miesięcy, ale zawsze A niektórych prąd wciąga jak wir, coraz niżej i niżej Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Dzyń dybry 25.08.14, 16:44 Sorki, ale nie wytrzymałam. Cuuudne! > Powiem Ci AL tak. Ja niepełnosprawne umysłowo osoby /brzydkie słowo/ utożsamiam z naszymi młodszymi braćmi - ze zwierzątkami . Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dzyń dybry 25.08.14, 21:48 Można stąd wyprowadzić relacje – zwierzęta- zwierzęta hodowlane- bydło. Porównując niepełnosprawnych umysłowo do zwierząt należy by zaliczyć porównującego do niepełnosprawnych umysłowo a co za tym idzie do zwierząt i w tym też zwierząt hodowlanych zwanych dalej itd. itd. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 26.08.14, 09:19 Kicho.....nooooooo, zyskales nowego "przyjaciela" na pewnym forum. kicho_nor napisał: > Można stąd wyprowadzić relacje – zwierzęta- zwierzęta hodowlane- bydło. > Porównując niepełnosprawnych umysłowo do zwierząt należy by > zaliczyć porównującego do niepełnosprawnych umysłowo a co za tym idzie do > zwierząt i w tym też zwierząt hodowlanych zwanych dalej itd. itd. > > > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 26.08.14, 07:01 nooooooo..... Bo to slowa pewnego "filozofa" z pewnego forum.... tan.nawe napisała: > Sorki, ale nie wytrzymałam. Cuuudne! > > > Powiem Ci AL tak. Ja niepełnosprawne umysłowo osoby /brzydkie słowo > / utożsamiam z naszymi młodszymi braćmi - ze zwierzątkami . Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 23.08.14, 16:46 Poczkaj, poczkaj Zorro, chyba wczoraj chciano nawet o tym fragmencie swej autobiografii gdzieśtamgdzieśtam dyskutować, ale już nie pamiętam kto i gdzie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Dzyń dybry 23.08.14, 20:25 No troszkę może. Bo wiesz, tam chciano opowiedzieć o swoich doświadczeniach, odwieszać jakiś wątek cy cuś - taki autobiograficzny ekshibicjonistyczny masochizm. A mnie całkiem mało interesuje, na co się łapie chłopa na Zachodzie. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dzyń dybry 22.08.14, 16:09 Na szczęście te blondi już nie miały siły gwałcić... ... ale mam to samo zdanie co Sorellina, Zorro. Chcesz pisać o swoich krewnych, to pisz. Każdy ma prawo. Ale zostawmy rodziny innych w spokoju. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 17:41 Hardy....no wlasnie pisze. I zamieszczam fotki! Zeby sie pochwalic. Jak inni...... hardy1 napisał: > Na szczęście te blondi już nie miały siły gwałcić... > > ... ale mam to samo zdanie co Sorellina, Zorro. Chcesz pisać o swoich krewnych, > to pisz. Każdy ma prawo. Ale zostawmy rodziny innych w spokoju. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:12 1zorro-bis napisał: > O.K > Masz racje. > Ale...jak pisalem o mojej zonie to nie protestowalas? > To nie rodzina? Rodzina, najbliższa Twojarodzina! A nie protestowałam, bo o swojej rodzinie masz prawo pisać, ale spraw osobistych innych - uważam - nie powinniśmy na forum poruszać. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzyń dybry 22.08.14, 15:19 o kolegach tez nie? No bo tutaj jestem z kumplami na piwie..... derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2011/08/besoffene-urlauber.jpg Odpowiedz Link