rodzynia 11.09.10, 16:18 Całkiem udany początek sezonu. Dużo się działo podczas pierwszego odcinka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 11.09.10, 16:27 Ja miałam dokładnie odwrotne uczucia wynudzilam się potwornie,gdyby nie damon rzucilabym ten serial w ..sina dal no dobra.. mam bloga... a nawet dwa raz , dwaJ "panu bogu poza kotami nic się do końca nie udało" Odpowiedz Link
luczijka Re: Vampire Diaries 2 sezon 11.09.10, 18:10 ilekobietamalat napisała: > > Ja miałam dokładnie odwrotne uczucia wynudzilam się potwornie,gdyby nie damon > rzucilabym ten serial w ..sina dal > Ja tak samo Nawet Katherine nie pomogła Ps. A na Popcornerze hymn pochwalny na temat tego odcinka No ale ja prawie nigdy się z nimi nie zgadzam Czytam tylko dlatego, żeby się ponabijać z ich "wspaniałego" stylu Odpowiedz Link
rodzynia Re: Vampire Diaries 2 sezon 12.09.10, 01:15 No to rzeczywiście inaczej, o ile mnie nudziło wiele odcinków 1 sezonu - szczególnie te w środku, to w przypadku tego mogę się zgodzić z paniami z Popcornera. Zgadzam się jedynie, że Damon to najlepszy punkt serialu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 13.09.10, 22:34 A i jak myślicie jakim to stworem okaże się być Tyler? Czyżby wilkołakiem? Jeżeli tak to kiiiichaaaa . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 13.09.10, 22:45 na 100% wilkolak. jak nie to bede mooocno zdziwiona;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Vampire Diaries 2 sezon 15.09.10, 14:59 Na bank wilkołak Scenarzyści VD nie są na tyle "kreatywni" , żeby wymyślać takie dziwne stwory jak w TB Odpowiedz Link
luczijka Re: 1x02 17.09.10, 23:24 aniuta75 napisała: > Noooo podoba mi się Claire jako wampirzyca . Claire znaczy Caroline Też mi się podoba Odpowiedz Link
ilekobietamalat 4? 01.10.10, 15:28 dzisiejszy generalnie.. odpadlam w polowie odcinka;D moze w wolnej chwili sie wezme, ale juz nawte damon mnie nie przytrzymuje.. no nudza, smeca ze fuj owle ten czas poswiecic supkowi;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4? 01.10.10, 15:47 ilekobietamalat napisała: owle > ten czas poswiecic supkowi;D No Odpowiedz Link
rodzynia Re: 4? 01.10.10, 15:57 Czwartego jeszcze nie oglądałam, ale oprócz pierwszego odcinka (ale to widzę tylko wg mnie , rzeczywiście nuda.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 30.10.10, 09:33 Ano sie działo . Ciekawe co to za stwór porwał biedną Elenę. Tak czy siak Kachę będą musieli z lochów uwolnić pewnie . Odpowiedz Link
luczijka 9 07.11.10, 15:05 Wampir o imieniu Klaus? WTF? Do tej pory turlam się ze śmiechu Czegoś głupszego chyba nie mogli wymyślić Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 07.11.10, 15:16 Może un teraz jest Klaus a wcześniej był np Lucius albo Tiberius . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 09:01 w nosie mam klausa i wszelkich innych... ta scena na koncu, z damonem.. normalnie nie ogladalam juz tego dziadostwa regularnie, tylko tak jak mi sie przypomnialo.jais odxinek ominelam,jakis ogladalam na przewijaniu.. a teraz znow bede musiala regularnie i dokladnie;> boooziuuu a tak apropos to chyba 8 a nie 9 odcinek Odpowiedz Link
ka_thy Re: 9 08.11.10, 10:03 Ach, scena z Damonem śliczna Fajnie zrobiona i pomyślana - "szkoda, że tego nie będziesz pamiętać" Ach Co do Klausa natomiast - jak te drzwi się otworzyły to ja czekałam, że pojawi sie w nich... Russell. Tak mi pasował do tej sceny Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 12:05 > Co do Klausa natomiast - jak te drzwi się otworzyły to ja czekałam, że pojawi s > ie w nich... Russell. Tak mi pasował do tej sceny a przez ta scene z damonem to nawet mialam przeblysk zeby ksiazke przeczytac..ale chyba juz mi przeszlo; Odpowiedz Link
ka_thy Re: 9 08.11.10, 16:51 Zapomniałam wspomnieć jaki szlachetny był Damon - skoro ona i tak nic nie będzie pamiętać mógł pójść na całość a zdobył się tylko na ojcowski pocałunek. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 08.11.10, 16:56 Nooooo porządnie się chłopak zachował . Ciekawa jestem czy ją skutecznie "zaczarował" i faktycznie nie będzie pamiętała . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 20:29 aniuta75 napisała: > Nooooo porządnie się chłopak zachował . > Ciekawa jestem czy ją skutecznie "zaczarował" i faktycznie nie będzie pamiętała > . > > no musi pamietac nooo.. czegos takiego sie kurde, nie zapomina! ach ten damon Odpowiedz Link
gaudia Re: 9 09.11.10, 02:05 ilekobietamalat napisała: > a przez ta scene z damonem to nawet mialam przeblysk zeby ksiazke przeczytac..a > le chyba juz mi przeszlo; jestem w szoku - miałam tak samo! Mnie przeszło, gdy pomyślałam, że wszak przeczytałam już kilka stron i padłam przy 'Stefano" wg mnie Stefano przebija Klausa, przebija nawet Gwidona Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 9 09.11.10, 13:24 gaudia napisała: > wg mnie Stefano przebija Klausa, przebija nawet Gwidona stefano rzadzi! jak przeczytalam na wiki,ze w ksiazce on jest stefano to kwiczalam ze smiechu ale oni tam chyba sa wlochami nie? wiec niby to wyjasnione..no ale imo wszystko! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:53 dokladnie tak gadzinki. on jest stefano salvatore nazwisko chyba brzmi z wloska co nie? i . nie czytajta ksiazki...ksiazka to insza bajka. ja czasem zaluje ze czytam harrisowa. czasem moglam se odlozyc czytanie na pozniej...ale tylko czasem zaluje. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:50 ka_thy napisała: > Ach, scena z Damonem śliczna Fajnie zrobiona i pomyślana - "szkoda, że tego > nie będziesz pamiętać" Ach no.... ach.... no glupia jesti byla. nawet ksiazce byla durna jak nie wiem co... ja bym sie 7 sekund nie zastaanwiala ale mnie jak wiadomo o zdanie sie nikt nie pyta nie wiedziec czemu... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:49 wy tu sie z kalusa smiejecie..ale ale! a tu boska rose gra boska bella z supka!!! ha! Odpowiedz Link
ilekobietamalat yes yes yes! 05.12.10, 19:25 niech tego stefana w tym grobowcu na amen zamkna!!D boszz, gdyby nie ten biedny cudny,zly i niedobry damon to naprawde przestalabym ogladac, no ale niee mogee nooooo Odpowiedz Link
gaudia Re: yes yes yes! 05.12.10, 19:46 och, mnie też ulżyło mógłby tam pobyć choć przez parę odcinków, Kaśka by się nim zajęła, tylko szelest kości niosłoby po lesie...i stukot czasem zwłaszcza, że Boone jakby mniej gałkami przewraca ostatnio, więc tym bardziej jestem za. Panbuk, mógłby ten Bohun wykorzystać sytuejszyn i jakoś bardziej stanowczo załatwić sprawy z Eleną Odpowiedz Link
ka_thy Re: yes yes yes! 08.12.10, 07:53 Co Wy chcecie od Stefana? Ja tam go lubię Ale... Tak przepotwornie wynudził mnie ten odcinek, że zaczęłam się zastanawiać czy chcę dalej oglądać Wampiry. Ta przerwa w emisji plus multum nowych bohaterów i zaczęłam się gubić. No i fabuła pokomplikowana chyba na siłę. Odpowiedz Link
asia.asz Re: 11 19.12.10, 14:58 o zesz wlasni jestem w trakcie 11 odcinka,to juz wiem ze go uwolnia ps, jak dla mnie tez moglby tam siedziec i siedziec, oczywiscie zginac nie moze bo wtedy piekny damon nie bedzie mial juz byc dla kogo przeciwwaga, wiec najlepiej wlasnie jakby go gdzies zamkneli Odpowiedz Link
aniuta75 16 25.02.11, 21:13 W końcu fajny odcinek . Znaczy mnie się podobało, nie wiem jak Wam . Ktoś to jeszcze ogląda? Odpowiedz Link
gaudia Re: 16 26.02.11, 20:53 ja oglądam ale już mi się wszystko myli co wspólnego ma ojciec Eleny z Johnem Gilbertem? W ogóle z tym ojcem wiele zapomniałam czy Matt jest wyleczony, czy został wampirem? Już nawet mi się myli jakie pokrewieństwo łaczy Jennę i Elenę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 26.02.11, 21:04 > co wspólnego ma ojciec Eleny z Johnem Gilbertem? W ogóle z tym ojcem wiele zapo > mniałam To jest ta sama osoba . > > czy Matt jest wyleczony, czy został wampirem? Wyleczony > > Już nawet mi się myli jakie pokrewieństwo łaczy Jennę i Elenę Jenna jest jej ciotką, czyli siostrą jej mamy (znaczy nie Isobel tylko tej co ją wychowywała) oraz jej ojca Johna Gilberta . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 26.02.11, 21:05 > Jenna jest jej ciotką, czyli siostrą jej mamy (znaczy nie Isobel tylko tej co j > ą wychowywała) oraz jej ojca Johna Gilberta . W sensie jej biologicznego ojca. Biologicznymi rodzicami Eleny są Isobel i John Gilbert. Odpowiedz Link
gaudia Re: 16 26.02.11, 23:45 Aniuta, jesteś kochana, dzięki! to mi jeszcze wyjaśnij, jak to jest z tym JG, że żył wtedy i tera. wdzięczna gau Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 27.02.11, 09:28 Ale jak wtedy i tera? To młody chłop jest, córkę małoletnią ma. Isobel też jest młodą laską jak i młodym wampirem. Może Ci się miesza? Bo tych Gilbertów od groma było. Jakiś tam przodek co jego dzienniki czytają to Johnatan, tatuś Eleny to John a jej brat (de facto przyrodni) to Jeremy . Kuźwa jakby nie mogli każdemu innej literki dać . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 27.02.11, 12:52 a jej brat (de facto przyrod > ni) to Jeremy Dupa tam przyrodni . Brat cioteczny, czy kuzyn, czy jak to się zwie o . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 16 25.09.11, 19:59 dobra. jestem po 17 i sie wkurze jak alaric bedzie klausem,. normalnie sie wk..urze! ide ogladac dalej. a matt jest durny rormalnie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 16 25.09.11, 20:00 i druga sparwa...nie mowcie mi ze nie bedzie wiecej wilkolakow bo sie wkurze. lubie tyylera.... no lubie no! Odpowiedz Link
pszczolaasia 17 25.09.11, 20:06 acha juz kumam. on jest tylko nawiedzony. uf uf. de ogladac dalej. ajhejtju! bylam normalniejsza bez tego serialu... Odpowiedz Link
aniuta75 21 15.05.11, 23:15 A co tu cisza taka w tym wątku??? Już dzisiaj nie dam rady finału zobaczyć chociaż korci mnie straszliwie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 21 16.05.11, 10:12 Przez te wampiry po nocach oglądane miałam dzisiaj sen z Jeremym w roli głównej, ale ciało Tylera miał . Odpowiedz Link
aniuta75 22 16.05.11, 22:05 Nieeee nooooo. Bez sensu. 21 o wieeeleee lepszy był. A ten to jakies popierdółki . Oglądajcie ludzie i gadajcie ze mną nooo . Odpowiedz Link
ka_thy Re: 22 22.05.11, 20:52 Ech, ja dopiero zaliczyłam Wampiry - wszystko co leciało od grudniowej przerwy. Wcześniej jakoś mi się nie chciało. I muszę powiedzieć, że serial daje radę Tylko Stefana mi zepsuli chociaż ostatnio ta jego nieskazitelność i dobroć charakteru zaczęła mi działać na nerwy więc nie zdenerwowałam się tak bardzo Szkoda mi Jenny, bo bardzo lubiłam tę postać (zresztą kogo ja tam nie lubiłam, chyba tylko Johna Gilberta ), szkoda mi Alarica. A gdyby Jeremy nie wrócił z tamtego świata to chyba bym się zapłakała. Łącznie z Bonnie. A z Klausa to niezły sk...wiel jest Czyli znów będzie zamiana ról w rodzinie Salvatore - teraz Stefan będzie ten zły? I wyjedzie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 22 22.05.11, 22:35 Myślę, że wyjedzie do czasu... Aż jego lasce znowu jakieś niebezpieczeństwo zagrozi to wtedy wróci, wściekły i żądny mordu . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:25 nie moge znalezc pierwszosezonowego wontala to sie tu wpisze. no koncowka pierwszego sezonu mnie zamiotla ech ja bym tam dajmona nie dosunela....mrau Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:26 mialo byc. ja bym sie tam od dajmona nie odsunela! nie dosunela... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:50 Wiesz... Zawsze tez można to w drugą stronę odczytać - nie miałabyś nic przeciwko aby to on Cię dosunął . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 10:07 dosunac przytulic bym sie w sumie mogla a on by mnie mogl ewentualnie posunac na mojej czarnej liscie goracyh przystojniakow juz jest... jest tam dżony dip vin disel din łinczester dejmon eryk tysiacletni wiking khal drogo kriksos ech. harem normalnie...no.. mam obstawiony kazdy dzien tygodnia Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 19:19 pszczolaasia napisała: > dosunac przytulic bym sie w sumie mogla a on by mnie mogl ewentualnie po > sunac chyba pora zmienic ustawienia loluma na "18+ " ;>> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 19:37 E tam. Dzisiejsza młodzież mogła by nas zapewne duuużo nauczyć . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 20:42 nie badz taka skromna po 1 szym odcinku (nie bede was czytac) to ja bym jeszcze mocniej dajmona do łona.... i jeszcze mocniej stefana dupsko chude kopnela... a ten lody co chodzil z viki to wilkolak jest? stawiam na wilka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:09 czy mi sie wydaje czy drugi sezon jest macz macz macz beter niz pierwszy? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:44 Może nie better ale akcja się zagęszcza . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:57 powiem ci ze jest macz macz bo do pierwszych 3 odcinkow z pierwszej serii podchodzilam z 20 razy a tu ide jednym ciurkiem...nooo to widac, ze sie zageszcza...wujek tez jest fajny likantrop tez mi nazwa... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 13:26 Bo się wciągłaś babo . Ale w sumie się nie dziwię, bo ja też . I nie dam złego słowa powiedzieć na ten serial . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 13:52 Mnie się najlepiej oglądało sezon pierwszy. W drugim zaczęłam się gubić i musiałam oglądnąć to ciurkiem, odcinek za odcinkiem, żeby złapać kto z kim i dlaczego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 14:14 ale ta elena to jest jednak durnaaaaa...jak but. jezus jak ja bym sie z nia zamienila...bym od razu porzadek tam zrobila Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 25.09.11, 14:09 no wiec ja wlasnie ejstem na 14 odcinku i powiem wam ze toto jest macz macz beter niz pierwszy sezon. watal wilkolakow podomie mi sie bardzo. i nowy wodz atachy tez mi sie podobie taki w moim typie facet. kocham takich krotko szczyzonych seozon trzeci chyba tez sobie zobacze dopiero w calosci. ja chyba tak ole zreszta od razu przysiasc do calosci niz czekac tygodniami i potem wkurzajace przerwy... w kazdym arzie z ksiazka to nie ma nci psolnego ale siakos tu to mnie nie razi;-> Odpowiedz Link