Dodaj do ulubionych

Vampire Diaries 2 sezon

11.09.10, 16:18
Całkiem udany początek sezonu. Dużo się działo podczas pierwszego odcinka smile
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 11.09.10, 16:27

Ja miałam dokładnie odwrotne uczuciawink wynudzilam się potwornie,gdyby nie damon rzucilabym ten serial w ..sina dalwink

no dobra.. mam bloga... a nawet dwa
      raz ,
      dwaJ
      "panu bogu poza kotami nic się do końca nie udało"
      • luczijka Re: Vampire Diaries 2 sezon 11.09.10, 18:10
        ilekobietamalat napisała:

>
        > Ja miałam dokładnie odwrotne uczuciawink wynudzilam się potwornie,gdyby nie damon
        > rzucilabym ten serial w ..sina dalwink
        >

Ja tak samo suspicious big_grin Nawet Katherine nie pomogła tongue_out

Ps. A na Popcornerze hymn pochwalny na temat tego odcinka suspicious No ale ja prawie nigdy się z nimi nie zgadzam big_grin Czytam tylko dlatego, żeby się ponabijać z ich "wspaniałego" stylu big_grin suspicious
        • rodzynia Re: Vampire Diaries 2 sezon 12.09.10, 01:15
          No to rzeczywiście inaczej, o ile mnie nudziło wiele odcinków 1 sezonu - szczególnie te w środku, to w przypadku tego mogę się zgodzić z paniami z Popcornera.
          Zgadzam się jedynie, że Damon to najlepszy punkt serialu smile
          • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 13.09.10, 22:33
            Dzięki Ci Panie za Damona big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
            • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 13.09.10, 22:34
              A i jak myślicie jakim to stworem okaże się być Tyler? Czyżby wilkołakiem? Jeżeli tak to kiiiichaaaa tongue_out.
              • ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 13.09.10, 22:45
                na 100% wilkolak. jak nie to bede mooocno zdziwiona;D
                • luczijka Re: Vampire Diaries 2 sezon 15.09.10, 14:59
                  Na bank wilkołak wink Scenarzyści VD nie są na tyle "kreatywni" suspicious, żeby wymyślać takie dziwne stwory jak w TB big_grin
    • aniuta75 1x02 17.09.10, 22:54
      Noooo podoba mi się Claire jako wampirzyca big_grin.
      • luczijka Re: 1x02 17.09.10, 23:24
        aniuta75 napisała:

> Noooo podoba mi się Claire jako wampirzyca big_grin.

Claire znaczy Caroline wink big_grin Też mi się podoba big_grin
        • aniuta75 Re: 1x02 17.09.10, 23:32
          Oj tam tongue_out. Claire, Caroline - jeden grzyb big_grinbig_grin.
    • ilekobietamalat 4? 01.10.10, 15:28
      dzisiejszy generalnie.. odpadlam w polowie odcinka;D moze w wolnej chwili sie wezme, ale juz nawte damon mnie nie przytrzymuje.. no nudza, smeca ze fujsmile owle ten czas poswiecic supkowi;D
      • aniuta75 Re: 4? 01.10.10, 15:47

owle
        > ten czas poswiecic supkowi;D

No big_grinbig_grinbig_grin
        • rodzynia Re: 4? 01.10.10, 15:57
          Czwartego jeszcze nie oglądałam, ale oprócz pierwszego odcinka (ale to widzę tylko wg mnie smile, rzeczywiście nuda..
      • aniuta75 Re: 4? 02.10.10, 23:43
        Faktycznie przycieniowali w tym odcinku tongue_out.
        • gaudia 7 30.10.10, 01:30
          noooo
          łoł, łoł!!!

co za odcinek
          • aniuta75 Re: 7 30.10.10, 09:33
            Ano sie działo big_grin.
            Ciekawe co to za stwór porwał biedną Elenę. Tak czy siak Kachę będą musieli z lochów uwolnić pewnie suspicious.
    • luczijka 9 07.11.10, 15:05
      Wampir o imieniu Klaus? WTF? big_grin big_grin big_grin Do tej pory turlam się ze śmiechu wink big_grin Czegoś głupszego chyba nie mogli wymyślić suspicious big_grin
      • aniuta75 Re: 9 07.11.10, 15:16
        Może un teraz jest Klaus a wcześniej był np Lucius albo Tiberius wink.
        • luczijka Re: 9 07.11.10, 15:26
          Tja, to już prędzej Gwidon big_grin wink ;P
          • ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 09:01
            w nosie mam klausa i wszelkich innych...
            ta scena na koncu, z damonem.. normalnie nie ogladalam juz tego dziadostwa regularnie, tylko tak jak mi sie przypomnialo.jais odxinek ominelam,jakis ogladalam na przewijaniu.. a teraz znow bede musiala regularnie i dokladnie;>
            boooziuuu

a tak apropos to chyba 8 a nie 9 odcinekwink
            • ka_thy Re: 9 08.11.10, 10:03
              Ach, scena z Damonem śliczna wink Fajnie zrobiona i pomyślana - "szkoda, że tego nie będziesz pamiętać" smile Ach big_grin

Co do Klausa natomiast - jak te drzwi się otworzyły to ja czekałam, że pojawi sie w nich... Russell. big_grin Tak mi pasował do tej sceny big_grin
              • ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 12:05
                > Co do Klausa natomiast - jak te drzwi się otworzyły to ja czekałam, że pojawi s
                > ie w nich... Russell. big_grin Tak mi pasował do tej sceny big_grin

big_grin

a przez ta scene z damonem to nawet mialam przeblysk zeby ksiazke przeczytac..ale chyba juz mi przeszlo;tongue_out
                • ka_thy Re: 9 08.11.10, 16:51
                  Zapomniałam wspomnieć jaki szlachetny był Damon - skoro ona i tak nic nie będzie pamiętać mógł pójść na całość tongue_out a zdobył się tylko na ojcowski pocałunek. smile
                  • aniuta75 Re: 9 08.11.10, 16:56
                    Nooooo porządnie się chłopak zachował big_grin.
                    Ciekawa jestem czy ją skutecznie "zaczarował" i faktycznie nie będzie pamiętała wink.
                    • ilekobietamalat Re: 9 08.11.10, 20:29
                      aniuta75 napisała:

> Nooooo porządnie się chłopak zachował big_grin.
                      > Ciekawa jestem czy ją skutecznie "zaczarował" i faktycznie nie będzie pamiętała
                      > wink.
                      >
                      >

no musi pamietac nooo.. czegos takiego sie kurde, nie zapomina!big_grin
                      ach ten damonwink
                • gaudia Re: 9 09.11.10, 02:05

> a przez ta scene z damonem to nawet mialam przeblysk zeby ksiazke przeczytac..a
                  > le chyba juz mi przeszlo;tongue_out

jestem w szoku - miałam tak samo! Mnie przeszło, gdy pomyślałam, że wszak przeczytałam już kilka stron i padłam przy 'Stefano"

wg mnie Stefano przebija Klausa, przebija nawet Gwidona big_grin
                  • ilekobietamalat Re: 9 09.11.10, 13:24
                    gaudia napisała:
                    > wg mnie Stefano przebija Klausa, przebija nawet Gwidona big_grin

stefano rzadzi!big_grin jak przeczytalam na wiki,ze w ksiazce on jest stefano to kwiczalam ze smiechubig_grin ale oni tam chyba sa wlochami nie? wiec niby to wyjasnione..no ale imo wszystko!big_grin
                    • pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:53
                      dokladnie tak gadzinki. on jest stefano salvatoresuspicious nazwisko chyba brzmi z wloska co nie?
                      i . nie czytajta ksiazki...ksiazka to insza bajka. ja czasem zaluje ze czytam harrisowa. czasem moglam se odlozyc czytanie na pozniej...ale tylko czasem zaluje.
              • pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:50
                ka_thy napisała:

> Ach, scena z Damonem śliczna wink Fajnie zrobiona i pomyślana - "szkoda, że tego
                > nie będziesz pamiętać" smile Ach big_grin

no.... ach....

no glupia jesti byla. nawet ksiazce byla durna jak nie wiem co... ja bym sie 7 sekund nie zastaanwiala ale mnie jak wiadomo o zdanie sie nikt nie pyta nie wiedziec czemu...
        • pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:49
          wy tu sie z kalusa smiejecie..ale ale! a tu boska rose gra boska bella z supka!!!smile ha!big_grin
          • pszczolaasia Re: 9 23.09.11, 20:49
            klausa mialo byc;->
    • ilekobietamalat yes yes yes! 05.12.10, 19:25
      niech tego stefana w tym grobowcu na amen zamkna!!big_grinD
      boszz, gdyby nie ten biedny cudny,zly i niedobry damon to naprawde przestalabym ogladac, no ale niee mogee nooooo big_grin
      • gaudia Re: yes yes yes! 05.12.10, 19:46
        och, mnie też ulżyło
        mógłby tam pobyć choć przez parę odcinków, Kaśka by się nim zajęła, tylko szelest kości niosłoby po lesie...i stukot czasem

zwłaszcza, że Boone jakby mniej gałkami przewraca ostatnio, więc tym bardziej jestem za. Panbuk, mógłby ten Bohun wykorzystać sytuejszyn i jakoś bardziej stanowczo załatwić sprawy z Eleną
        • ka_thy Re: yes yes yes! 08.12.10, 07:53
          Co Wy chcecie od Stefana? tongue_out Ja tam go lubię smile Ale... Tak przepotwornie wynudził mnie ten odcinek, że zaczęłam się zastanawiać czy chcę dalej oglądać Wampiry. Ta przerwa w emisji plus multum nowych bohaterów i zaczęłam się gubić. No i fabuła pokomplikowana chyba na siłę. sad
          • aniuta75 11 14.12.10, 22:37

No i Stefek na wolności big_grinbig_grinbig_grin.
            • asia.asz Re: 11 19.12.10, 14:58
              o zeszwink wlasni jestem w trakcie 11 odcinka,to juz wiem ze go uwolnia

ps, jak dla mnie tez moglby tam siedziec i siedziec, oczywiscie zginac nie moze bo wtedy piekny damon nie bedzie mial juz byc dla kogo przeciwwaga, wiec najlepiej wlasnie jakby go gdzies zamknelitongue_out
    • aniuta75 16 25.02.11, 21:13
      W końcu fajny odcinek big_grin. Znaczy mnie się podobało, nie wiem jak Wam tongue_out.
      Ktoś to jeszcze ogląda? suspicioussuspicioussuspicious
      • ilekobietamalat Re: 16 26.02.11, 08:46
        ano fajnysmile
        • gaudia Re: 16 26.02.11, 20:53
          ja oglądamtongue_out

ale już mi się wszystko myli

co wspólnego ma ojciec Eleny z Johnem Gilbertem? W ogóle z tym ojcem wiele zapomniałamsad

czy Matt jest wyleczony, czy został wampirem?

Już nawet mi się myli jakie pokrewieństwo łaczy Jennę i Elenęsad
          • aniuta75 Re: 16 26.02.11, 21:04
            > co wspólnego ma ojciec Eleny z Johnem Gilbertem? W ogóle z tym ojcem wiele zapo
            > mniałamsad

To jest ta sama osoba smile.

>
            > czy Matt jest wyleczony, czy został wampirem?

Wyleczony smile

>
            > Już nawet mi się myli jakie pokrewieństwo łaczy Jennę i Elenęsad

Jenna jest jej ciotką, czyli siostrą jej mamy (znaczy nie Isobel tylko tej co ją wychowywała) oraz jej ojca Johna Gilberta smile.
            • aniuta75 Re: 16 26.02.11, 21:05
              > Jenna jest jej ciotką, czyli siostrą jej mamy (znaczy nie Isobel tylko tej co j
              > ą wychowywała) oraz jej ojca Johna Gilberta smile.

W sensie jej biologicznego ojca.

Biologicznymi rodzicami Eleny są Isobel i John Gilbert.
              • gaudia Re: 16 26.02.11, 23:45
                Aniuta, jesteś kochana, dzięki!

to mi jeszcze wyjaśnij, jak to jest z tym JG, że żył wtedy i tera.

wdzięczna gau
                • aniuta75 Re: 16 27.02.11, 09:28
                  Ale jak wtedy i tera? To młody chłop jest, córkę małoletnią ma. Isobel też jest młodą laską jak i młodym wampirem.

Może Ci się miesza? Bo tych Gilbertów od groma było. Jakiś tam przodek co jego dzienniki czytają to Johnatan, tatuś Eleny to John a jej brat (de facto przyrodni) to Jeremy big_grin. Kuźwa jakby nie mogli każdemu innej literki dać tongue_out.
                  • aniuta75 Re: 16 27.02.11, 12:52
                    a jej brat (de facto przyrod
                    > ni) to Jeremy big_grin

Dupa tam przyrodni tongue_out. Brat cioteczny, czy kuzyn, czy jak to się zwie o big_grin.
      • pszczolaasia Re: 16 25.09.11, 19:59
        dobra. jestem po 17 i sie wkurze jak alaric bedzie klausem,. normalnie sie wk..urze! ide ogladac dalej. a matt jest durny rormalnie...
        • pszczolaasia Re: 16 25.09.11, 20:00
          i druga sparwa...nie mowcie mi ze nie bedzie wiecej wilkolakow bo sie wkurze. lubie tyylera.... no lubie no!
          • pszczolaasia 17 25.09.11, 20:06
            acha juz kumam. on jest tylko nawiedzony. uf uf. de ogladac dalej.
            ajhejtju! bylam normalniejsza bez tego serialu...
    • aniuta75 21 15.05.11, 23:15

A co tu cisza taka w tym wątku??? suspicious
      Już dzisiaj nie dam rady finału zobaczyć chociaż korci mnie straszliwie big_grin.
      • aniuta75 Re: 21 16.05.11, 10:12
        Przez te wampiry po nocach oglądane miałam dzisiaj sen z Jeremym w roli głównej, ale ciało Tylera miał big_grinbig_grinbig_grin.
    • aniuta75 22 16.05.11, 22:05

Nieeee nooooo. Bez sensu. 21 o wieeeleee lepszy był. A ten to jakies popierdółki tongue_out.
      Oglądajcie ludzie i gadajcie ze mną nooo big_grin.
      • ka_thy Re: 22 22.05.11, 20:52
        Ech, ja dopiero zaliczyłam Wampiry - wszystko co leciało od grudniowej przerwy. Wcześniej jakoś mi się nie chciało. I muszę powiedzieć, że serial daje radę big_grin Tylko Stefana mi zepsuli wink chociaż ostatnio ta jego nieskazitelność i dobroć charakteru zaczęła mi działać na nerwy więc nie zdenerwowałam się tak bardzo tongue_out Szkoda mi Jenny, bo bardzo lubiłam tę postać (zresztą kogo ja tam nie lubiłam, chyba tylko Johna Gilberta tongue_out), szkoda mi Alarica. A gdyby Jeremy nie wrócił z tamtego świata to chyba bym się zapłakała. Łącznie z Bonnie. wink A z Klausa to niezły sk...wiel jest tongue_out

Czyli znów będzie zamiana ról w rodzinie Salvatore - teraz Stefan będzie ten zły? I wyjedzie?
        • aniuta75 Re: 22 22.05.11, 22:35
          Myślę, że wyjedzie do czasu... Aż jego lasce znowu jakieś niebezpieczeństwo zagrozi to wtedy wróci, wściekły i żądny mordu big_grin.
    • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:25
      nie moge znalezc pierwszosezonowego wontala to sie tu wpisze.
      no koncowka pierwszego sezonu mnie zamiotlasuspicious
      ech ja bym tam dajmona nie dosunela....mraususpicious
      • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:26
        mialo byc. ja bym sie tam od dajmona nie odsunela! nie dosunela...sciana
        • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 09:50
          Wiesz... Zawsze tez można to w drugą stronę odczytać - nie miałabyś nic przeciwko aby to on Cię dosunął winksuspiciousbig_grin.
          • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 10:07
            dosunac przytulic bym sie w sumie moglasuspicious a on by mnie mogl ewentualnie posunacbig_grin na mojej czarnej liscie goracyh przystojniakow juz jest...
            jest tam
            dżony dip
            vin disel
            din łinczester
            dejmon
            eryk tysiacletni wiking
            khal drogo
            kriksos
            ech. harem normalnie...no.. mam obstawiony kazdy dzien tygodniabig_grin
            • ilekobietamalat Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 19:19
              pszczolaasia napisała:

> dosunac przytulic bym sie w sumie moglasuspicious a on by mnie mogl ewentualnie po
              > sunacbig_grin

chyba pora zmienic ustawienia loluma na "18+ " ;>>
              • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 19:37
                E tam. Dzisiejsza młodzież mogła by nas zapewne duuużo nauczyć suspiciousbig_grinbig_grinbig_grin.
              • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 20.09.11, 20:42
                nie badz taka skromnatongue_outtongue_outtongue_out
                po 1 szym odcinku (nie bede was czytac) to ja bym jeszcze mocniej dajmona do łona....
                i jeszcze mocniej stefana dupsko chude kopnela...
                a ten lody co chodzil z viki to wilkolak jest? stawiam na wilkatongue_out
    • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:09
      czy mi sie wydaje czy drugi sezon jest macz macz macz beter niz pierwszy?
      • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:44
        Może nie better ale akcja się zagęszcza smile.
        • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 12:57
          powiem ci ze jest macz macz bo do pierwszych 3 odcinkow z pierwszej serii podchodzilam z 20 razy a tu ide jednym ciurkiem...nooo to widac, ze sie zageszcza...wujek tez jest fajnysuspicious likantroptongue_out tez mi nazwa...
          • aniuta75 Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 13:26
            Bo się wciągłaś babo smile.
            Ale w sumie się nie dziwię, bo ja też big_grin. I nie dam złego słowa powiedzieć na ten serial winksuspiciousbig_grinbig_grinbig_grin.
            • ka_thy Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 13:52
              Mnie się najlepiej oglądało sezon pierwszy. W drugim zaczęłam się gubić i musiałam oglądnąć to ciurkiem, odcinek za odcinkiem, żeby złapać kto z kim i dlaczego wink
              • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 21.09.11, 14:14
                ale ta elena to jest jednak durnaaaaa...jak but. jezus jak ja bym sie z nia zamienila...bym od razu porzadek tam zrobilasuspicious
    • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 2 sezon 25.09.11, 14:09
      no wiec ja wlasnie ejstem na 14 odcinku i powiem wam ze toto jest macz macz beter niz pierwszy sezon. watal wilkolakow podomie mi sie bardzo. i nowy wodz atachy tez mi sie podobiesuspicious taki w moim typie facet. kocham takich krotko szczyzonychsuspicious
      seozon trzeci chyba tez sobie zobacze dopiero w calosci. ja chyba tak ole zreszta od razu przysiasc do calosci niz czekac tygodniami i potem wkurzajace przerwy...
      w kazdym arzie z ksiazka to nie ma nci psolnego ale siakos tu to mnie nie razi;->
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka