Dodaj do ulubionych

Oj doloż moja, doloż

06.11.14, 17:08
Doradźcie mi, co zrobić z kolejną nagrodą, jaką zdobyłem?
Dostałem przed chwilą mail z następującą informacją:

Szanowny Panie Doktorze,

Miło mi poinformować, że został Pan laureatem konkursu - krzyżówki nt leku Olfen firmy Teva.
Konkurs został przeprowadzony poprzez platformę edukacyjną esculap.com/edu

Nagrodą w konkursie jest roczna prenumerata (6 numerów) czasopisma „Reumatologia”, wyd. Termedia
Bardzo bym prosiła w odpowiedzi na tę wiadomość wpisać adres, pod który życzy sobie Pan otrzymywać prenumeratę, wraz z pełnymi danymi osobowymi.

Gratuluję wygranej!

pozdrawiam serdecznie,
(tu dane osobowe nadawcy)

Znacie może jakiegoś reumatologa, to mu odstąpię prenumeratę, tym cenniejszą, iż będącą owocem wygranej.

Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 17:10
      Tu dodam, że to nie jedyny sukces:

Szanowny Panie Doktorze,

Miło mi poinformować, że został Pan laureatem III edycji konkursu nt leku Metformax firmy Teva.
      Konkurs został przeprowadzony poprzez platformę edukacyjną esculap.com/edu

Nagrodą w konkursie jest półroczna prenumerata czasopisma „Medycyna Praktyczna”.

Gratuluję wygranej!

pozdrawiam serdecznie,

• k.karen Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 17:46
        Ojej, ojej, ojejku, jejku!
        Nie znam żadnego reumatologa, ale wygooglałam sobie, że niedaleko, bo w Głogowie jest.
        To prześlij mi te "Reumatologie", a ja myku, myku i mogę przekazać.
        Tylko napisz takie ładne zrzeczenie się nagrody.

Ale nie wiem co z tą "Medycyną Praktyczną", bo się nie znam. Chcesz ją też przekazać dla jakiegoś lekarza dyżurującego w szpitalu i robiącego dodatkową, wieczorową specjalizację z ginekologii?
        • wscieklyuklad Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 18:11
          No nie, z Medycyną Praktyczną jestem silnie związany emocjonalnie z tytułu sukcesów, więc z tej prenumeraty nie zrezygnuję!
          Jak uzyskasz zgodę na przekaz Reumatologii to daj cynk - w pisaniu zrzeczenia nagród mam już pewne doświadczenia w myśl zasady: tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga.
          Mam nadzieję, że już niedługo podnieceni ujadacze rozewrą pysiątka z zaskoczenia.
          Ale o tym sza, bo to już międzynarodowa arena konkursowa zatem kilka poprzeczek wyżej.
          • 1zorro-bis Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 18:29
            WU....Ty lepiej siedz cicho bo Cie znowu "arystokracja" na widelec wezmie. Arystokratyczny, ma sie rozumiec.....big_grinbig_grinbig_grin
            • k.karen Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 18:38
              A Ty, Zorro, lepiej odbierz pocztę, o! wink
          • k.karen Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 18:37
            Ale z tą Reumatologią, to Twoja zgoda na przekazanie jest potrzebna.
            Ja tylko podrzucę, jakby co big_grin
            • k.karen Re: Oj doloż moja, doloż 06.11.14, 18:52
              Uuuuu... poczytałam opinie o tym reumatologu sad i myślę, to czasopismo koniecznie musi być dostarczone!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka