03.12.14, 19:15
tak nie zostawię!
Nie popuszczę!
List do rządu napiszę!
List do jakiegoś szpitala wystosuję!
I zapytam, jak śmieli to ukrywać??!!!

www.tvn24.pl/jaroslaw-kaczynski-o-naciskach-na-sady-trzaska-wieczorek-odpowiada,495333,s.html
Co za hołota!
Co za dranie!
Co za trollizm!
JA NIE POPUSZCZĘ! (a podobno jeszcze bardziej ostre i wulgarne słowa ocenzurowano!)
Obserwuj wątek
    • 26maj Re: Ja tego 03.12.14, 21:15
      ze śmiechu można popuścić
      • k.karen Re: Ja tego 03.12.14, 21:37
        Nam może do śmiechu, ale inaczej to widzi prawie trzystutysięczna grupa ludzi, którzy pracowali w komisjach wyborczych. Moim zdaniem powinni złożyć do sądu pozew zbiorowy przeciwko paranoicznemu cynikowi, Kaczyńskiemu.

wiadomosci.gazeta.pl/Samorzad2014/1,140990,17057328,_Przypieto_nam_latke_falszerzy__Pierwszy_raz_glowna.html#Cuk
        • 26maj Re: Ja tego 03.12.14, 22:00
          babka miała racje że na fałszowanie trzeba mieć czas, to media roztrzęsły że komisje przestały pracować i jeszcze członkowie opuszczali lokale wyborcze
          • dunajec1 Re: Ja tego 03.12.14, 23:33
            A gdzie byli w czasie falszowania pisowscy mezowie zaufania? Sraczke mieli wtedy i ich nie bylo?
            • 26maj Re: Ja tego 03.12.14, 23:48
              wybory wygrali magicy PR
              • ulisses-achaj Re: Ja tego 04.12.14, 00:31
                "Złotousty" poseł Girzyński, wzorzec moralności, Piotr Skarga PiSu może dołączyć do "świętej trójcy" Hofmana i ska.... Gdyby tak się stało, chyba umrę ze śmiechu.. smile smile

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17072076,Hofman__Kaminski__Rogacki_i_Girzynski__Z_sejmowego.html
                • wscieklyuklad Re: Ja tego 04.12.14, 17:10
                  Zgodnie z obietnicą nie zostawiłem samemu sobie tego niebywale skrajnego przykładu najoczywiściej oczywistego chamstwa.
                  Skreśliłem list do Szanownej Pani Premier Ewy, z zapytaniem, czy przekazała Kancelarii Szanownego Pana Prezydenta Zniewoloney Oyczyzny taśmę z nagraniem bratania się z Szanownym Panem Prezesem pisiacznym, a to w celu uzmysłowienia w/w, iż zakopano topór wojenny i położono kres agresji.
                  Skreśliłem list do samego Pana Prezydenta Zniewoloney Oyczyzny z zapytaniem, czy wie, iż jego Rzeczniczka publicznie oskarżyła Szanownego Pana Prezesa pisiacznego o schizofrenię.
                  W liście tym zaznaczyłem, iż używanie tego typu określeń jest przez niektóre kręgi - zwłaszcza w trakcie pełni Księżyca (ale też i w innych fazach) przyjmowane zdecydowanie negatywnie oraz prowadzi do znacznego pogorszenia i tak już kiepściutkiego wyjściowo nastroju.
                  Niestety Gov.pl (zgodnie ze skrótem) dotychczas nie raczył odpowiedzieć na pytanie zaniepokojonego elektora, czyl mnie.
                  Dziś wieczorem gościem tvn.24 będzie jednak Szanowny Pan Prezydent, który - na co gorąco liczę
                  - przejął się treścią apelacji i ni chybi publicznie odetnie się od trollowskich wypowiedzi swej Rzeczniczki.
                  Wniosek?
                  Jak czegoś nie chcecie zostawić na pastwę losu, pis- zta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka