sorel.lina 02.09.16, 00:40 Wicepremier Morawiecki dla BBC: "Wierzę, że wiele osób wróci do Polski. Setki a może tysiące Polek i Polaków w przeciągu 5 lat." Zaiste, pan minister Morawiecki człowiekiem wielkiej wiary jest! www.huffingtonpost.co.uk/entry/hundreds-of-thousands-of-poles-may-leave-britain-says-polands-deputy-prime-minister_uk_57c7fa0ae4b085cf1ecd1159 Kilka komentarzy nautów pod informacją o przewidywanych powrotach rodaków do IV RP: Zbyszek 4 godzin temu hahahahaaha Morawiecki, ocipieliscie?? Ani z UK, ani z Niemiec, Francji ani znikąd..nie chcą z wami mieć nic do czynienia....towarzyszu. Właśnie 4 miliony siedzi na walizkach by zdążyć uciec przed wsadzeniem w kamasze. MH 4 godzin temu Może, ale dopiero po upadku PiS. Taki mam zamiar. king 6 godzin temu Chyba p. Morawiecki musi zmienić wiarę albo powinien leżeć krzyżem 24 godz do końca swojej kadencji. Idiota jarosław 8 godzin temu Ten"ekonomista" po histori jest strrrasznie wierzący. Wierzy w milion elektrycznych aut, wierzy w bilion złotych na rozwój polskiej gospodarki, wierzy wreszcie w nieomylnego Jarosława Polskęzbawa... A ja wierzę, że pis najpóźniej w 2017 roku j..nie na kaczy sziób! Artur Londyn 9 godzin temu Morawiecki i PiSis licza na przyplyw Polakow z UK którzy to pomoga załatać dziurę w budżecie. Nikt o zdrowych zmyslach nie wróci do kraju w którym łamana jest konstytucja a rządzący zamiast patrzec na dobro ludzi trzymaja z klerem. Po powrocie z UK do PL każdego spotka rozczarowanie i wszechobecny kaczyzm. Dziękuję nie dla mnie. Wole pozostac w cywilizowanym kraju w ktorym mam wiecej swobód obywatelskich będąc cudzoziemcem niż w ojczyźnie. Sorry panie Morawiecki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Powroty 02.09.16, 07:49 tak? I co on mialby tym ludziom do zaoferowania? Mundury i czlonkostwo w ONR? Odpowiedz Link