Dodaj do ulubionych

Chwila prywaty

29.11.16, 20:43
Zanim zacznę, proszę o wybaczenie za prywatę.

Moja Matka. Od dziesięciu lat jest tylko wspomnieniem. Dla mnie tak żywym, jakby wciąż żyła.
To niemożliwe, żeby Jej nie było! Bo dla mnie żyje, a jednocześnie tak bardzo, tak boleśnie odczuwam Jej brak...
Dziś obchodziłaby swoje urodziny, a za dni kilka imieniny.
Wcześniej straciłam Ojca i wielu bliskich, ale dopiero gdy straciłam Matkę, zrozumiałam, czym jest samotność.
Ale pamiętam Jej bezwzględną miłość, Jej optymizm, Jej ukochanie życia... Zaraziła mnie tym...
Kocham życie... Po prostu, zwyczajnie, po ludzku.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Chwila prywaty 29.11.16, 23:13
      No mnie brakuje syna, niesamowicie brakuje, 2 grudnia skonczylby 25 lat, od 5-iu tyg. nie zyje.
      • sorel.lina Re: Chwila prywaty 29.11.16, 23:17
        Dunajcu, nie wiem, nie umiem nawet sobie wyobrazić, jaką pustkę czujesz...
      • 1agfa Re: Chwila prywaty 30.11.16, 00:36
        Dunajcu, pamiętam. Każdego dnia pamiętam i myślę o tym wypadku. Współczuję Ci.

dunajec1 napisał:

> No mnie brakuje syna, niesamowicie brakuje, 2 grudnia skonczylby 25 lat, od 5-i
        > u tyg. nie zyje.
    • 1agfa Re: Chwila prywaty 30.11.16, 00:54
      Brakuje słów, Sorellino...Przecież jest, z Tobą w Twoich wspomnieniach, jest w Twoich najbliższych.
      Bardziej Cię rozumiem, niż myślisz. Rozumiem dotkliwe uczucie braku.
      Zamiast słów - umieszczam kwiatek.
      Proszę...
      sad

http://3.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SR4cyIHSlmI/AAAAAAAAGFU/oGsoal19Jsc/s400/kwiaty19.gif
    • k.karen Re: Chwila prywaty 30.11.16, 12:26
      Sorellino, tu nie ma czego wybaczać. Jesteś na swoim Podwórku, wśród przyjaciół, z którymi dzielimy się nie tylko radościami, ale i smutkami.

Współczuję Ci i rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka