szarlotka_ja 26.02.16, 19:02 "Ty jak się postarasz co całkiem mądra jesteś" Taki komplemencik od pięcioletniego dziewczęcia dziś usłyszałam A Wam jak dzisiaj poszło? Był jakiś komplemencik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:34 "jesteś problematyczna" tak mi powiedział dzisiaj nowo poznany facet który napisał do mnie na gg Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:37 już sie pożegnaliśmy, chyba ze względu na moją problematyczność Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:38 no gimbaza, gimbaza... kto jeszcze się bawi w zagadywanie na gg... ale pamiętam, i mi się zdarzało... z 10-15 lat temu... teraz czułbym się zażenowany Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:14 No zagadał... co poradzić. Na gg ZAWSZE jestem niewidoczna (fotke swoją nieco w ciemnościach wrzuciłam do awatara w zachodzie słońca, w październiku gdzieś i od tego czasu ktoś się czasem odezwie. Mi też się zdarzyło w katalogu wyszukac ale już mi przeszło ) Co w tym złego? gg to może nawet lepszy sposób na znalezienie partnera niż poratl? Przynajmniej więcej przypadków jest normalnych. wiadomo że nie wiesz czy dana osoba jest sparowana. na gg trafiasz na osobę która nie szuka z napinką tak jak ma to miejsce na portalach. Czemu tak w ogóle jestem problematyczna? bo na Jego pytanie czy sie spotkamy odp że jeszcze nie wiem. Koleś z początku wydawał się ok i wygladał sobie Odpowiedziałam że wpierw muszę Go poznać. No i tak oto jestem problematyczna Później już całkowicie dowalił. Po czym nastąpiło pożeganie. dowiedziałam się że nie ejstem dla niego. Nie dogadamy się. Powiedział że na seks czeka do 3 randki max. Nie akceptuje tego to nie mamy o czym pisać. Masakra. ale miło że powiedział o swoich wymaganiach... a ponoć kobiety są zdesperowane co do kolesi z gg. zdarzają sie tacy z którymi da się pisać dłuzej... a nawet spotkać Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:26 mnie w portalach przeraża ta cała napinka. Ukierunkowanie na jedno. poznawanie się w którym od razu dąży się do spotkania, do randek. nie lubię tego słowa... Ja wolę się z kimś spotkać, bez zakładania niczego. (nago? takie głupie skojarzenie czytajac ponownie te słowa) Jakbym zarejestrowała się na portalu randkowym to czułabym sie jak jakis towar wystawiona na półkę. Towar na oglądanie, do wzięcia a byc może nawet skonsumowania jeśli dojdzie się z nim do kasy, jeśli piknie. Piszę w ten sposób a sądzę że jesli nie znajdzie mi sie nikogo w naturzę to za jakiś czas. rok? zarejestruje się na badoo liczę na to że natura będzie szybsza, pierwsza i nie będę musiała nigdzie się wystawiać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:42 jeszcze młoda brzoskwinka jesteś, coś se przygadasz Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 21:02 Może może sobie przygadam, choć wątpie... i czegoś nie chce. Czy młoda? widzę że w moim wieku i wyżej to facetów mało... a tak w ogóle... kiedy osttanio byliście u fotografa? ja nie licząc mojego wtorkowego wybryku, gdy po lekrzach, gdy w lekkiej gonitwie, zaliczyłam jeszcze fotografa (efekt w profilu... pobędzie kwadrans... bo się wstydzę.. żeby mi tak w ślepia patrzono ) to moja wcześniejsza wizyta była dokładnie dekadę temu Nigdy nie lubiłam siebie na zdjeciach. Zawsze uważałam że wygladam zbyt mało kobieco a nawet mesko. I te zdjecia tak od razu nie zaakceptowałam. Teraz już ujdą się wstydzę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 21:12 w sumie to sie zastanwiałam czy musze robić do dowodu. czy mam to już z głowy Dekadę temu musiało być odsłonietę ucho (lewe?), bez kolczyków. Nie wiem jak jest teraz, Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:29 Nawet nie wiedziałam że teraz są takie wymogi co do zdjęcia do nowego dowodu osobistego od marca 2015 Twarz ma zajmować 70 - 80 %, na wprost (10 lat temu patrzyłam lekko na boczek ). i nie powinno się robić zdjęcia wcześniej niż 6 mies przed złozeniem wniosku. taaaa nawet 3 zdj im nie odpowiada w necie mi sie znalazło jak wyglądały stare dowody. jakie były opisy na ten przykład. Twarz - owalna, pociągła usta - normalne wzrost- średni, wysoki włosy - i tutaj jeden opis mi się spodobał - szpakowate ^^ Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:39 jeszcze mam czas ale zdjecia potzrebowałam i będzie na zaś. 6 miesiecy minie zanim dowód wyrobie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:44 nie pytałem, ile ci to czasu zajmie, tylko czemu wymieniasz? ale rozumiem, że kończy się? zapomniało mi się, że to ma jakiś termin ważności. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:06 haha mi dowodu nie dadzą po operacji przestanę istnieć Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:52 Byłam ze 4 miesiące temu, bo też do dowodu robiłam. I wiesz co ? Te nasze fotki są trochę podobne - okulary, asymetryczny przedziałek ( tylko w drugą stronę ) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:24 ja? nie i nie wyprostowałam. na oryginalnej (z płytki) widać mnie "całą" wcześniej dodałam ale i usunełam po parunastach minutach. dokładniej było mnie widać... zaraz dodam :p obawiałam sie jak mój strój wyjdzie na zdj. czy nie bedzie sie to wszytsko gryzło kłaki mi szybko urosły od sierpnia. też moze dodam w krótkich jak byłam znowu mam ochotę coś z nimi zrobić. obciać. póki nie urosły bo później bedzie szkoda. a i wkrótkich tak źle nie wygladam. mam fazę na zdj. jeszcze dzisiaj to usune hmmm. miło tak kogoś z twarzy zobaczyć. dzieki Maruda zrobiłby to ktos jescze? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:29 do mnie pisałaś. a ja pisałem o mavice. wydawało mi się że włosy jakieś takie brązowe i proste. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32 ooookkkej ale pisałąm o zdjęciu marudy, bo jakieś bardziej kręcone jej włosy kojarzę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:50 a jakie wcześniej miałam włosy, ze teraz podejrzewałeś mnie o ufarbowanie ich? osttanio farbowałam.... w gimnazjum ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:54 jakieś jaśniejsze się na tych zdjęciach, co wklejałaś kiedyś, wydawały. i taka sopyła, no kręcone jak u pudla. ale w sumie to raz rzuciłem okiem na tę fotkę, nawet nie kliknąłem, żeby było większe. a może to dlatego, że najpierw obczaiłem marudę. ona napisała, że podobnie, więc się zasugerowałem i podobieństwa dostrzegłem Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32 Każda fryzjerka zaraz mi te włosy prostuje. Ale ja sama nie mam cierpliwości i umiejętności. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:35 m. masz asymetrię twarzy? ale skóra ok wygląda, albo makijaż co niestety podejrzewam, bo zmarchy miałas na innych fotkach Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:42 operację sobie zrobiłam u fotografa zapewne retuszu użył. zmarszki od uśmiechu, na zdj prawie ze się nie uśmiechałam. oki.. jedna stroną, ta w leciutkim cieniu. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:45 ja nie ma powodów do uśmiechu to i zmarch mam mniej Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:43 Każdy jest trochę asymetryczny. Kiedyś widziałam zdjęcia, które były retuszowane tak, aby twarze na nich były idealnie symetryczne. I wiesz co ? Te symetryczne twarze wcale nie były ładne, a na pewno nie piękne. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:46 no ale u niektórych widac bardziej u innych nie, tutaj m. widac jak na dłoni, ale co tam liczy się wnętrze Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:53 wyglądasz inteligntnie na fotce, gdybym ciebie nie czytał m. to bym sie nabrał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:06 noooładnie. ale uśmiechnij się! Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:08 nie da się, na widok aparatu natychmiast szczękościsku dostaję Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:08 widzę, że większośc ludzi jest przeciętna Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:10 ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłeś coś jak masło maślane Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:11 wystarczy, że Ty jest ponadprzeciętny Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:15 o taaak ja bym chciał być jak wy nie wyróżniać się wygladem na niekorzyść, takie życie jest wujowe niestety, tylko nie kumam czemu szaraczki tak sobie słodzą i wszyscy udają, że są ładni... to powinno być zarezerwowane dla tych z okładek modeli, modelek no i sex maszyn, czym jeste gośc bez mięśni albo babka bez ciałka fajnego? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:19 rozwiń proszę zdanie "wszyscy udają, że są ładni" bo nie kumam Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:22 no słodzicie sobie tutaj a przeciętne osoby z wyglądu, to samo się na fejsie dzieje, wszyscy wszystkim słodzą, a czuć na kilometr i widać, że nie ma to wiel wspólnego z prawdą Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:24 ja nie wiem, po co się ludzie tak okłamują... Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:31 bo jest miło fajnie, wy na forum to robicie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:33 na forum nie zawsze jest miło, fajnie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:37 no tak polityka onyksa konflikty z m. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:41 ja tam lubię poczytać jak baby se do gardeł skaczą, prwdziwe ludzkie emocje a nie słodkie pierdzenie do kawusi albo na papatki dobranocki Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:42 a co Ty tu tak się rozpisujesz? fote miałeś dać Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:43 Tadeusz Ci komplement wymyśli... Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:48 haha za stara jesteś na zbieranie pokemonów Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:30 ja pisałem o fejsie. tzn. nie mam, ale wiem, że ludzie tam zdjęcia wrzucają i słodzą w komciach. no po co to, po co... Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32 mnie na innym forum ludzie doprowadzili do porządku, najjgorzej to kłamać w sprawie wyglądu, a jest to często praktykowane Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:34 eeee... czasem można jakiś komplement wymyślić. co to komu szkodzi? Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:36 szkodzi temu, ze zaburza obraz rzeczywistości Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:13 dawaj teraz Ty fripoo-fote Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:19 dlaczemu? marudę znam, mavika się już eksponowała wielokrotnie... kogoś nowego bym zobaczyła Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:23 po operacji jak dobiję do przeciętności to ok mogę się pokazać w stanie obecnym jest to problemem Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:39 m. starzejesz si ę niestety widać pazur czasu cię bierze jak teraz nie będziesz reagować to potem będziesz żałowała uwierz mi Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:47 haha akurat już nic nie napiszę Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:30 tadek to uderzenie poniżej pasa, jestem brzydki serio, co ja poradzę? muszę się operować i tyle i nie w ppolandi bo tutaj już całą sumke mam, ale polska jest do tyłu w chiurgi plastycznej Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:02 m. masz asymetrię twarzy i męskie rysy bardziej męska jesteś ode mnie to ja już widzę kogo przyciąga moja poczta a wczęsniej gg Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 27.02.16, 16:06 Oj Fripkuuu, NIGDY nie pisaliśmy na gg Nie chciałeś się wkręcić w pisanie, mając w głowie poprzedni przypadek. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 14:40 nigdy więcej żadnych znajmości net gg Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 19:26 bo pisanie na gg za bardzo Ci sie podobało z poprzednią kobitką i nie chcesz kolejnego razu. Zadnych znajomosci net? z nikim privów nie piszesz? nie wierze. Bez ludzi byś nie wytrzymał. Bez wirtulanych, w końcu tylko ich masz. Twój wybór Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 21:56 mam ludzi z krwi i kości a wirtualnie z nikim nie piszę jakbnyś nie zauwazyła do ciebie też nie zaagaduje i nawe nie wiesz jak mi z tym dobrze pisałem na gg i był to błąd, ale na błedach się najlepiej uczyća ty kombinuj mavka młodośc trwa sekunde tyłek zwiędnie cycki opadną i wtedy przekonasz się ile naprawdę znaczysz dla facetów, ty lubisz ludzia będziesz miała okazję pozanć prawdziwego Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:22 nie piszesz bo nie odpisuje nic nie będę kombinować. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:42 bo ona nie lubi czytać jak ktoś inny ma racje, a mnie denerwuje ciągłe ściemnianie maviki, ona jak się zapomni to pisze prawdę, a potem zonk bo przypomina sobie, ze to fripo Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:53 czemu mam pisać z kimś kto piszę tylko z nudy? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:57 no a co? ma pisac gdy sie nie nudzi bo robi ciekawsze rzeczy? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:57 no a co? ma pisac gdy sie nie nudzi bo robi ciekawsze rzeczy? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:03 nie o to chodzi... wiedziałam że coś w tym stylu napiszesz. bede uciekać spać rano pobudka i okrutnie spiąca.... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:10 nie sciemniaj tylko napisz kiedy zaczynasz? Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:13 mavcia lubi jak się trochę do niej łasi Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:19 ja wiem... musze okazac zainteresowanie. wysluchac. wejsc w dialog. a nie tak od razu chciec znac konkrety Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:18 czy to ważne.? przed 6 pobudka DN Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:00 wybacz ale kiedy miałem pisać? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:00 ok. jaki Fripo jest wiadomo. Ja nie lubie gdy ktoś mi wkłada nie moje słowa w moje usta i mówi mi kim jestem. No i... juz nie chce mi sie tłumaczyć. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:06 ale ty się sama gubiłas w tym swoim pisaniu... Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:42 nie ma sensu pisac z kimś prywatnie skoro nadaje się na innych falach Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:02 ale powiedz ty jak wyscie sie na priv skumali skoro ty masz profil nieaktywny? rozumiem ze kiedys byl... i kto nawiazal kontakt? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:04 wiadomo kto ^^ wtedy mnie ciagnęło do takich typków. tzn. z niemocami. pisąłam już o tym. do Noa i MIda też zagadałam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:08 bez honoru... zeby tak panna zaczepiala... Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12 haa ja w rezerwie byłem po paziątku Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:11 matka mavika do mnie napisała znawca ludzkiej psychiki chba miała potrzebę serca aa skończyło się tak jak tutaj czyli na pisaniu o sobie, ale ja się w takie bzdety nie bawię, do tego to ma psiapsióły, do tego wiaodomo mavcia chciała żeby ja ludx widział - czy jest łądna czy nie, nic innego jak tutaj na forum, miala we wizytówce swoje fotki, o czym i mnie powiadamiała Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:15 znaczy sie jakby wciskala ci swoje fotki? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:19 skończcie już panowie do jutra.... dziubaski Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:30 a na forum zdjuęć nie dała? chciała dowiedzieć się czy jest łądna czy nie, miała pomagać mi niby a pomogła sobie i tylee ją widziałem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:07 mavi to od pierwszego arbeit? we wtoreczek? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:20 dzisiaj mieszkania szukałam tak żeby się obeznać jakby.... ale nie będzie jakby. z resztą... Jutro się dowiem czy w ogóle nie ma u mnie przeciwwskazań, czy jestem zdolna Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:26 spirometrii nie mogłam zrobić tzn. ze 3 próby miałam żeby dobić do normy... jak to.... Kiedys na basanie pływałam pod wodą przeszło pól basanu, że ja słabe płucka? ;> myślę że nieumijętnie dmuchałam ^^ za bardzo chciałam na wstępie ( bo miało być mocne dmuchnięcie ) i później brakowało mi powietrza. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:37 przecież już pisałaś o tej spirometrii... nie powtarzaj się, bo przestaną czytać Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:44 chyba tylko my dwaj ją czytamy, choć ja się przyznam,że tylko krótkie posty na dłuższe to nie mam siły.... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:51 też mi się tak wydaje myślę że żadna kobitka mnie nie czyta. a jeśli płeć męska... to tylko WY. a czytałeś Fripek o spirometrii? Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:54 nie czytam cię tylko po łebkach, jeszcze nie zwariowałem do reszty Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:03 Wy powinniście się w trójkę spotkać... widać, że ciągnie Was do siebie Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12 Ić nabądź drogą kupna jakiś suplement Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 23:55 a tak szczerze golisz się pod pachami? Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 09:59 oj coś czuje, że zapuściłąś się tam i raz na tydzień tylko Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:26 <facepalm> pomyliłeś adresy z tego typu dyskusjami... eot Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12 jeszcze bysmy sie o mawike pobili Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:16 eeee. Fripowi już dawno przeszłam. Przez moje bruzdy nosowo wargowe i asymetryczna twarz Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:32 wiem co sobie myślisz, że frip pisze na złośc a tak naprawde fripa podniecasz Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:38 jasne....mavika to egoistka ona ma tak naprawdę w gołej dupie innych, pisze niekończące się poematy o sobie, na dłuższą mętę jest męcząca Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:44 dokladnie. ona potrzebuje drugiego ludzia by sluzyl jako zwierciadlo w ktorym sie odbija i ocenia Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 15:58 a czemu niby mam zaprzeczać ? przecież tak to tutaj wygląda. I sama tego chciałam. Chciałam się poznac i stałam się egocentryczna. znacie mnie tylko z tej nienamacalnej strony pewnie w naturze nie ma różnicy Nigdy mnie pewnie też nie poznacie... kiedyś... hmmm ze dwa lata temu chciałam jechać na spotkanie forumowe. wtedy też z Tadkiem się umawiałam co by mniepo wawie oprowadził niedużo brakowało bym ja odwiedziała. ale to jeszcze przede mną. Kiedyś była we mnie chęć by się poznac zludzmi forumowymi a teraz? hmmm czuję się obca? nieważne na pewno nie ma we mnie takiej chęci jak kiedyś. Odpowiedz Link
tdf-888 nie łżyj! 29.02.16, 16:02 z tadkiem się umawiałaś?? tadkowi zaproponowałaś i tadek nie podjął tematu, bo nie był zainteresowany tą atrakcją. tyle gwoli ścisłości. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:30 i tak było. Miałam okazję jechać do wawy, Z tadkiem zagadałam bo on w ciagu dnia wolny, inni pracujący to nie pokazaliby mi Wawy. ale Tadek sie mnie bał, żeby nie spacerowac z jakimś pasztetem. po roku dopiero się na forum ujawniłam. No i nie chciał brać za mnie odpwoiedzialności ^^ Wtedy z racji ze w obcym miescie nigdy sama nie byłam to i miałam myśli że miło jakby ktoś towarzyszył. Wawki nie zwiedziłam w samotnosci ale inne miasteczko tak. Kilka miechów temu. Nawet odleglejsze prawie 500 kilosów. Dało się. Poradziłam sobie w obcym mieście. nie zgubiłam się ^^ wiecej dzisiaj postów pewnie nie napisze... nie mam z czego a co do lekarza... powiedziałam mu Odpowiedz Link
mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:34 kilka dni w obcym mieście tydzień. szkoda że tak mało pozwiedzałam. każdegi dnia nie wyruszałam. czasem na mieszkaniu posiedziałam. pomidorową ugotowałam.... swoją pierwszą mogłam więcej miło było. fajne CAAŁKOWITE odciecie od domu. nigdy tak długo nie byłam poza domem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:41 to było wtedy, co myślałem, że cię zamknęli w psychiatryku? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 18:39 nie. wtedy bylam w koszarach. z kims. nie dla przyjemnosci. dla przyjemnosci, dla oderwania od codziennosci pozniej wyjechalam. p.s. omordowalam sie przy tym poscie. napisany tylko przy uzyciu myszki. myslalam ze sie nie da. mozna.. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 19:43 docen drugi raz. za posrednictwem wyszyk google sie logowalam i post ten pisalam. nastepnie kopiowalam. wszystko pisane myszka. dobrze ze wyszuk google jest klawa ekranowa. wiecej cierpliwosci nie mam.kopiuje do samotnych. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 23:58 ja cię widziałem w realu ale ty mnie nie poznałaś Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 00:48 pamiętam jak miałaś przyjechać jeszcze byłem pod wawką pracowałem tam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 08:51 do ciebie też?? dwie sroczki za ogon a może i więcej!! obrotna bestyjka Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:05 mavika chciała niby mi pomagać wyjść do ludzi a chodziło o to żeby pomóc samej sobie, stąd dała mi namiar na siebie na naszej klasie, co bym jej urodę komentował i wychwalał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:11 dobrze, że się wtedy z nią na to oprowadzanie nie umówiłem. wygrało lenistwo, perspektywa niańczenia i wdzięczenia się do maviki jakoś mnie nie zmotywowała. teraz bym jeszcze bardziej żałował, z tą wiedzą, że ona sobie tak z każdym pogrywała... a ja myślałem, że tylko ja taki wyjątkowy... no ale cóż... i tu się znowu sprawdza, to co wspominałem: nie okażesz dziewczynie wystarczającego zainteresowania, to znajdzie sobie dodatkowe dopełnienie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:32 mavcia to cwana bestyja nawet paziątku było wykorzystane to tylko przystawka na rozgrzewkę przed przystojnym wysokim facetem no i jakby nie było sponsor bo za wszystko płaćił a mavcia się opierała niby mnie chciała spotkać na oglądanie mojej brzydoty z ciekawości a ja za eksponat robił nie będę dziękuję bardzo Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:43 mavika to nie moje klimaty... nie mam cierpliwości na takie zapoznawanie się pitu - pitu pisanki i zamulanie na spacerkach, o jakie piękne chmurki i kolorowy most. Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:48 to tylko pozory poza tym mavika klepie biede i pewnie tak zostanie, więc na sponsoring też byś się musiał przygotować, oczywiście na wygląd w ogóle nie zwraca uwagi ale jak wysyłała mi swoje ideały to szczęka opada oczywiście swoim wyglądem też się nie przejmuje, ale żaliła się że brzydnie na jesieni to było ona pisze prawdę jak się zapomni Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 19:20 nie mam sily pisac a tym bardziej nawiazywac do czegokolwiek. w dodatku pisanie mysza. ledwo zyje. mam zakwasy na... mozgu. ide chyba spac. ludz ktory sie dzisiaj dowiedzial ze bede pracowac zapytal jak. czy znajomosci. a ja nic. juz opinia o mnie krazy ze ja pracowita. - kierowniczka z ktora rozmowke mialam. mam na nia uwazac. dwulicowa i na poczatku idzie fala. jaka by nie byla. ech. ponad swoje sily dzialam.... bo sily marne. dzisiaj tylko szkolenie -wyklady, plus 3 testy a czuje sie jak po maratonie. to najgorszy dla mnieczas - brak formy, a jednoczesnie moze okazac sie najlepszym. dopiero teraz czuje sie zatrudniona. podpisiki zlozone. formalnosci dopelnione. chce tylko sily teraz.... zmykam do wyrka Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 19:34 potem załóż następny temat,gdzie będziesz opisywać swoje doświadczenia z firmy z szefową znowu nie trafiłaś... kekeke Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 21:19 prawdopodobnie nie trafiłam ale... polubiła mnie skoro to dzięki niej sie dostałam, dzieki Niej oczywiscie pośrednio, bo dzieki sobie. No i nie lubi gdy ktoś ma robotę załatwiąna. Ha!! 3 osoby poznane mi już po rozmowach. dobrze ze wczesniej nikogo nie znalam dobrze ze nawet kolezanka z LO sie wczesniej nie napatoczyła. a żebyś wiedział że założe watek. Może trochę zaskoczę... ale to na dniach. Mavika mądrzeje. inne priorytety. no i.... zmeczenie.... pewnie będzie. skoro dzisiaj ledwo żyje. wiec energii na pisania nie bede tracic. hmmmmm ................... z dwa tyg temu frip powiedział że potzrebuję psychiatry. posłuchałam go. pierwsza wizyte mam za sobą. tydziń temu. Nie dzieki Niemu. Staruch ulubieniec to dostrzegł. tzn. uzmysłowił mi. Chyba poszłam gł. dlatego że chce byc sprawna w pełni siły. No i już po pierwszej wizycie przeoisał antydepresanty. (zero poprawy, na efekty ponoc tzreba czekać) nie myślałam że po moich objawach zdiagnozuje mi deprechę. nie myślalam ze ja mam. Ostatnio.... od kilku miechów..... nie dzieało się dobrze... a ja w tym wszytskim siedziłam. odciełam się jeszcze od swiata zew. Potrafiłam z domu tydzień w ogole nie wychodzić. nawet... do przyrody... róznie się zycie toczy. Bywa ze pieści. że szczypie. Osttani rok.... niemlaże ze z każdej mozliwej strony. Końcówka to już masakra No ale.... zapomnieć !! życ tym co tu i teraz. I dbać by przyszosc była lepsza. Trochę mnie to wszytsko bedzie kosztowało. tzn. duzo wiecej enrgii bede musiała włozyć. a watek ząłoze i Cie zaskoczę. żeby zmadrzec pomyśliłam za nim ten Twój post przeczytałam. a teraz zmykam spac. (w domu o niczym nie wiedzą... i sie nie dowiedzą. nie musza wiedzieć c sie ze mną dzieje. dam rade!! teraz bedzie tylko lepiej. choć.... ogólnie to mega dziwnie jest. sie wygrzebie jak teraz nawet duuuuużo robię na siłę, to w końcu się rokręce i może poleci. to jak rozruszać zastałe tryby. potem zatrybi a praca moze być oliwa. tez pomoże. a ludz? juz mam wrażenie ze za duzo go... tzn na chwile ok. lubie. nie przyzwyczajona do obcego człowikea. przywykne. bedzie dobrze. ) DN Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 22:03 polubiła cię... tak jak poprzednia nawet piwko razem piłyście... a będzie podobnie, jak nie przyliżesz dupki, a ty jesteś niewprawiona w ludzkie interakcje i ludzkie gierki, więc będzie ciężko... mizdrzyć się etc... a to że będziesz dobrze robić, to tylko część sukcesu, a nawet może być na niekorzyść - przypomnij sobie, że w szkole prymusi nie mieli łatwo... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:26 moje pisanie nie ma mocy sprawczej a jak cos to moze sie mavika przygotowac na gorsze chwile Odpowiedz Link
maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:29 Nie pochlebiaj sobie - nie podejrzewam Cię o posiadanie mocy sprawczej Ale Ona dopiero zaczyna tę robotę i zapewne sama, bez czyjejś pomocy, się denerwuje. Po co dokładać ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:34 ale ja jej dobrze zycze tylko bedac bardziej doswiadczonym przestrzegam. a wiem jaka mavika jest szczera i przez to moze miec problem Odpowiedz Link
fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 02.03.16, 00:17 w pracy prymus ma dobrze, przynajmniej u mnie, najwięcej zarabia Odpowiedz Link