Dodaj do ulubionych

Komplementy, komplementy :D

26.02.16, 19:02
"Ty jak się postarasz co całkiem mądra jesteś" big_grin
Taki komplemencik od pięcioletniego dziewczęcia dziś usłyszałam tongue_out

A Wam jak dzisiaj poszło? Był jakiś komplemencik?
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:34
      "jesteś problematyczna"

tak mi powiedział dzisiaj nowo poznany facet który napisał do mnie na gg
      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:37
        już sie pożegnaliśmy, chyba ze względu na moją problematyczność tongue_out
      • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 19:38
        no gimbaza, gimbaza...
        kto jeszcze się bawi w zagadywanie na gg...

ale pamiętam, i mi się zdarzało... z 10-15 lat temu... teraz czułbym się zażenowany
        • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:14
          No zagadał... co poradzić.
          Na gg ZAWSZE jestem niewidoczna smile (fotke swoją nieco w ciemnościach wrzuciłam do awatara w zachodzie słońca, w październiku gdzieś i od tego czasu ktoś się czasem odezwie. Mi też się zdarzyło w katalogu wyszukac ale już mi przeszło tongue_out)
          Co w tym złego? gg to może nawet lepszy sposób na znalezienie partnera niż poratl? Przynajmniej więcej przypadków jest normalnych. wiadomo że nie wiesz czy dana osoba jest sparowana. na gg trafiasz na osobę która nie szuka z napinką tak jak ma to miejsce na portalach.
          Czemu tak w ogóle jestem problematyczna? bo na Jego pytanie czy sie spotkamy odp że jeszcze nie wiem. Koleś z początku wydawał się ok i wygladał sobie smile Odpowiedziałam że wpierw muszę Go poznać. No i tak oto jestem problematyczna tongue_out
          Później już całkowicie dowalił. Po czym nastąpiło pożeganie. dowiedziałam się że nie ejstem dla niego. Nie dogadamy się. Powiedział że na seks czeka do 3 randki max. Nie akceptuje tego to nie mamy o czym pisać. Masakra. ale miło że powiedział o swoich wymaganiach...
          a ponoć kobiety są zdesperowane suspicious
          co do kolesi z gg. zdarzają sie tacy z którymi da się pisać smile dłuzej...
          a nawet spotkać smile
          • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:26
            mnie w portalach przeraża ta cała napinka. Ukierunkowanie na jedno. poznawanie się w którym od razu dąży się do spotkania, do randek. nie lubię tego słowa... Ja wolę się z kimś spotkać, bez zakładania niczego. (nago? big_grin takie głupie skojarzenie czytajac ponownie te słowa)
            Jakbym zarejestrowała się na portalu randkowym to czułabym sie jak jakis towar wystawiona na półkę.
            Towar na oglądanie, do wzięcia a byc może nawet skonsumowania jeśli dojdzie się z nim do kasy, jeśli piknie.

Piszę w ten sposób a sądzę że jesli nie znajdzie mi sie nikogo w naturzę to za jakiś czas. rok? zarejestruje się na badoo big_grin suspicious liczę na to że natura będzie szybsza, pierwsza smile
            i nie będę musiała nigdzie się wystawiać uncertain
            • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 20:42
              jeszcze młoda brzoskwinka jesteś, coś se przygadasz smile
              • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 21:02
                Może tongue_out może sobie przygadam, choć wątpie... i czegoś nie chce.
                Czy młoda? widzę że w moim wieku i wyżej to facetów mało...

a tak w ogóle... kiedy osttanio byliście u fotografa?
                ja nie licząc mojego wtorkowego wybryku, gdy po lekrzach, gdy w lekkiej gonitwie, zaliczyłam jeszcze fotografa (efekt w profilu... pobędzie kwadrans... bo się wstydzę.. żeby mi tak w ślepia patrzono suspicious) to moja wcześniejsza wizyta była dokładnie dekadę temu tongue_out
                Nigdy nie lubiłam siebie na zdjeciach. Zawsze uważałam że wygladam zbyt mało kobieco a nawet mesko. I te zdjecia tak od razu nie zaakceptowałam. Teraz już ujdą smile
                się wstydzę suspicious
                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 21:12
                  w sumie to sie zastanwiałam czy musze robić do dowodu. czy mam to już z głowy
                  Dekadę temu musiało być odsłonietę ucho (lewe?), bez kolczyków.
                  Nie wiem jak jest teraz,
                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:29
                    Nawet nie wiedziałam że teraz są takie wymogi co do zdjęcia do nowego dowodu osobistego od marca 2015 suspicious

Twarz ma zajmować 70 - 80 %, na wprost (10 lat temu patrzyłam lekko na boczek tongue_out).
                    i nie powinno się robić zdjęcia wcześniej niż 6 mies przed złozeniem wniosku. taaaa

https://www.24ikp.pl/serwis/mieszkancy/urzedy/20151125zdjecia/gr/01.jpg

nawet 3 zdj im nie odpowiada tongue_out

w necie mi sie znalazło jak wyglądały stare dowody. jakie były opisy
                    na ten przykład.
                    Twarz - owalna, pociągła
                    usta - normalne
                    wzrost- średni, wysoki
                    włosy - i tutaj jeden opis mi się spodobał - szpakowate ^^
                    • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:33
                      czemu dowod zmieniasz?
                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:39

jeszcze mam czas smile
                        ale zdjecia potzrebowałam i będzie na zaś.
                        6 miesiecy minie zanim dowód wyrobie tongue_out
                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:44
                          nie pytałem, ile ci to czasu zajmie, tylko czemu wymieniasz?
                          ale rozumiem, że kończy się?
                          zapomniało mi się, że to ma jakiś termin ważności.
                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:06
                      haha mi dowodu nie dadzą po operacjibig_grin przestanę istniećbig_grin
                • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:52
                  Byłam ze 4 miesiące temu, bo też do dowodu robiłam. I wiesz co ? Te nasze fotki są trochę podobne - okulary, asymetryczny przedziałek ( tylko w drugą stronę ) big_grin
                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:56
                    jak to te wasze? czajeeeee sadsadsad
                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 22:57
                    smile

aż bym chciała Cie zobaczyć smile
                    • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:03
                      wrzuciłam do profilu
                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:05
                        Miło Cię widzieć smile
                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:08
                          włosy pofarbowałaś?
                          lepiej...
                          • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:12
                            i wyprostowała smile ładnie
                          • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:24
                            ja?
                            nie

i nie wyprostowałam.
                            na oryginalnej (z płytki) widać mnie "całą"
                            wcześniej dodałam ale i usunełam po parunastach minutach. dokładniej było mnie widać...
                            zaraz dodam :p
                            obawiałam sie jak mój strój wyjdzie na zdj. czy nie bedzie sie to wszytsko gryzło uncertain

kłaki mi szybko urosły od sierpnia.
                            też moze dodam w krótkich jak byłam big_grin
                            znowu mam ochotę coś z nimi zrobić. obciać. póki nie urosły bo później bedzie szkoda.
                            a i wkrótkich tak źle nie wygladam.

mam fazę na zdj. jeszcze dzisiaj to usune tongue_out

hmmm. miło tak kogoś z twarzy zobaczyć. dzieki Maruda smile
                            zrobiłby to ktos jescze?
                            • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:27
                              ja do marudy pisałam
                              • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:29
                                do mnie pisałaś. a ja pisałem o mavice.
                                wydawało mi się że włosy jakieś takie brązowe i proste.
                                • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32
                                  ooookkkej ale pisałąm o zdjęciu marudy, bo jakieś bardziej kręcone jej włosy kojarzę
                                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:34
                                  no to namieszaliście ^^
                                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:50
                                  a jakie wcześniej miałam włosy, ze teraz podejrzewałeś mnie o ufarbowanie ich?
                                  osttanio farbowałam.... w gimnazjum ? big_grin
                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:54
                                    jakieś jaśniejsze się na tych zdjęciach, co wklejałaś kiedyś, wydawały.
                                    i taka sopyła, no kręcone jak u pudla.
                                    ale w sumie to raz rzuciłem okiem na tę fotkę, nawet nie kliknąłem, żeby było większe.
                                    a może to dlatego, że najpierw obczaiłem marudę. ona napisała, że podobnie, więc się zasugerowałem i podobieństwa dostrzegłem big_grin
                              • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32
                                Każda fryzjerka zaraz mi te włosy prostuje. Ale ja sama nie mam cierpliwości i umiejętności.
                            • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:35
                              m. masz asymetrię twarzy? ale skóra ok wygląda, albo makijaż co niestety podejrzewam, bo zmarchy miałas na innych fotkach
                              • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:42
                                operację sobie zrobiłam big_grin
                                u fotografa tongue_out zapewne retuszu użył.

zmarszki od uśmiechu, na zdj prawie ze się nie uśmiechałam.
                                oki.. jedna stroną, ta w leciutkim cieniu.
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:45
                                  ja nie ma powodów do uśmiechu to i zmarch mam mniejbig_grin
                              • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:43
                                Każdy jest trochę asymetryczny. Kiedyś widziałam zdjęcia, które były retuszowane tak, aby twarze na nich były idealnie symetryczne. I wiesz co ? Te symetryczne twarze wcale nie były ładne, a na pewno nie piękne.
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:46
                                  no ale u niektórych widac bardziej u innych nie, tutaj m. widac jak na dłoni, ale co tam liczy się wnętrzebig_grin
                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:47
                                    mi to nie przeszkadza ^^
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:53
                                      wyglądasz inteligntnie na fotce, gdybym ciebie nie czytał m. to bym sie nabrałtongue_out
                                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 27.02.16, 00:01
                                        już nie wyglądam tongue_out

DN
                                        • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 27.02.16, 00:03
                                          a czemu już nie?tongue_out
                      • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:06
                        noooładnie.
                        ale uśmiechnij się! big_grin
                        • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:08
                          nie da się, na widok aparatu natychmiast szczękościsku dostaję suspicious
                      • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:08
                        widzę, że większośc ludzi jest przeciętna
                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:10
                          ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłeś big_grin
                          coś jak masło maślane
                        • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:11
                          wystarczy, że Ty jest ponadprzeciętny wink
                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:15
                            o taaakbig_grin ja bym chciał być jak wy nie wyróżniać się wygladem na niekorzyść, takie życie jest wujowe niestety, tylko nie kumam czemu szaraczki tak sobie słodzą i wszyscy udają, że są ładni... to powinno być zarezerwowane dla tych z okładek modeli, modelek no i sex maszyn, czym jeste gośc bez mięśni albo babka bez ciałka fajnego?
                            • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:19
                              rozwiń proszę zdanie "wszyscy udają, że są ładni" bo nie kumam
                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:22
                                no słodzicie sobie tutaj a przeciętne osoby z wyglądu, to samo się na fejsie dzieje, wszyscy wszystkim słodzą, a czuć na kilometr i widać, że nie ma to wiel wspólnego z prawdą
                                • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:24
                                  ja nie wiem, po co się ludzie tak okłamują...
                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:31
                                    bo jest miło fajnie, wy na forum to robicie
                                    • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:33
                                      na forum nie zawsze jest miło, fajnie.
                                      • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:37
                                        no tak politykabig_grin onyksa konflikty z m.big_grin
                                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:38
                                          zawsze coś big_grin
                                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:41
                                            ja tam lubię poczytać jak baby se do gardeł skaczą, prwdziwe ludzkie emocje a nie słodkie pierdzenie do kawusi albo na papatki dobranocki
                                            • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:42
                                              a co Ty tu tak się rozpisujesz? fote miałeś dać tongue_out
                                              • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:43
                                                Tadeusz Ci komplement wymyśli...
                                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:48
                                                haha za stara jesteś na zbieranie pokemonówbig_grin
                                • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:26
                                  a kto tutaj słodził ?
                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:30
                                    jabig_grin
                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:30
                                    ja pisałem o fejsie.
                                    tzn. nie mam, ale wiem, że ludzie tam zdjęcia wrzucają i słodzą w komciach. no po co to, po co...
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:32
                                      mnie na innym forum ludzie doprowadzili do porządku, najjgorzej to kłamać w sprawie wyglądu, a jest to często praktykowane
                                      • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:34
                                        eeee... czasem można jakiś komplement wymyślić. co to komu szkodzi?
                                        • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:36
                                          szkodzi temu, ze zaburza obraz rzeczywistości
                        • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:13
                          dawaj teraz Ty fripoo-fote big_grin
                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:16
                            nie zrobię ci tego wiataminobig_grin
                            • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:19
                              dlaczemu? marudę znam, mavika się już eksponowała wielokrotnie... kogoś nowego bym zobaczyła tongue_out
                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:23
                                po operacji jak dobiję do przeciętności to ok mogę się pokazać w stanie obecnym jest to problemem
                                • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:25
                                  mavice się pokazałeś.
                              • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:35
                                big_grin
                                suspicious
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:39
                                  m. starzejesz si ę niestety widać pazur czasu cię bierze jak teraz nie będziesz reagować to potem będziesz żałowała uwierz mi
                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:43
                                    wierzę
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:47
                                      haha akuratbig_grin już nic nie napiszętongue_out
                            • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:23
                              dawaj do oceny! big_grin
                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:30
                                tadek to uderzenie poniżej pasa, jestem brzydki serio, co ja poradzę? muszę się operować i tyle i nie w ppolandi bo tutaj już całą sumke mam, ale polska jest do tyłu w chiurgi plastycznej
                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 26.02.16, 23:02
                  m. masz asymetrię twarzy i męskie rysy bardziej męska jesteś ode mniebig_grin to ja już widzę kogo przyciąga moja poczta a wczęsniej ggbig_grin
                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 27.02.16, 16:06
                    Oj Fripkuuu, NIGDY nie pisaliśmy na gg tongue_out
                    Nie chciałeś się wkręcić w pisanie, mając w głowie poprzedni przypadek.
                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 14:40
                      nigdy więcej żadnych znajmości net gg
                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 19:26
                        bo pisanie na gg za bardzo Ci sie podobało z poprzednią kobitką i nie chcesz kolejnego razu.
                        Zadnych znajomosci net? z nikim privów nie piszesz? nie wierze. Bez ludzi byś nie wytrzymał. Bez wirtulanych, w końcu tylko ich masz. Twój wybór
                        • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 21:56
                          mam ludzi z krwi i kościtongue_out a wirtualnie z nikim nie piszętongue_out jakbnyś nie zauwazyła do ciebie też nie zaagaduje i nawe nie wiesz jak mi z tym dobrzebig_grin pisałem na gg i był to błąd, ale na błedach się najlepiej uczyćtongue_outa ty kombinuj mavka młodośc trwa sekunde tyłek zwiędnie cycki opadną i wtedy przekonasz się ile naprawdę znaczysz dla facetów, ty lubisz ludzia będziesz miała okazję pozanć prawdziwegobig_grin
                          • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:22
                            nie piszesz bo nie odpisuje tongue_out
                            nic nie będę kombinować.
                            • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:38
                              dlaczemu mu nie odpisujesz?
                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:42
                                bo ona nie lubi czytać jak ktoś inny ma racje, a mnie denerwuje ciągłe ściemnianie maviki, ona jak się zapomni to pisze prawdę, a potem zonk bo przypomina sobie, ze to fripobig_grin
                              • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:53
                                czemu mam pisać z kimś kto piszę tylko z nudy?
                                • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:57
                                  no a co?
                                  ma pisac gdy sie nie nudzi bo robi ciekawsze rzeczy?
                                • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:57
                                  no a co?
                                  ma pisac gdy sie nie nudzi bo robi ciekawsze rzeczy?
                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:03
                                    nie o to chodzi...
                                    wiedziałam że coś w tym stylu napiszesz.

bede uciekać spać
                                    rano pobudka tongue_out
                                    i okrutnie spiąca....
                                    • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:10
                                      nie sciemniaj tylko napisz kiedy zaczynasz?
                                      • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:13
                                        mavcia lubi jak się trochę do niej łasibig_grin
                                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:19
                                          ja wiem... musze okazac zainteresowanie. wysluchac. wejsc w dialog. a nie tak od razu chciec znac konkrety
                                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:18
                                        czy to ważne.?
                                        przed 6 pobudka tongue_out

DN
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:00
                                  wybacz ale kiedy miałem pisać?
                                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:00
                                  ok. jaki Fripo jest wiadomo. Ja nie lubie gdy ktoś mi wkłada nie moje słowa w moje usta i mówi mi kim jestem. No i... juz nie chce mi sie tłumaczyć.
                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:06
                                    ale ty się sama gubiłas w tym swoim pisaniu...
                            • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:42
                              nie ma sensu pisac z kimś prywatnie skoro nadaje się na innych falach
                              • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:02
                                ale powiedz ty jak wyscie sie na priv skumali skoro ty masz profil nieaktywny?
                                rozumiem ze kiedys byl... i kto nawiazal kontakt? tongue_out
                                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:04
                                  wiadomo kto ^^

wtedy mnie ciagnęło do takich typków. tzn. z niemocami.
                                  pisąłam już o tym. do Noa i MIda też zagadałam tongue_out
                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:08
                                    bez honoru...
                                    zeby tak panna zaczepiala...
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12
                                      haa ja w rezerwie byłem po paziątkubig_grin
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:11
                                  matka mavika do mnie napisałabig_grin znawca ludzkiej psychikibig_grin chba miała potrzebę sercatongue_out aa skończyło się tak jak tutaj czyli na pisaniu o sobie, ale ja się w takie bzdety nie bawię, do tego to ma psiapsióły, do tego wiaodomo mavcia chciała żeby ja ludx widział - czy jest łądna czy nie, nic innego jak tutaj na forum, miala we wizytówce swoje fotki, o czym i mnie powiadamiałabig_grin
                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:15
                                    znaczy sie jakby wciskala ci swoje fotki? wink
                                    • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:19
                                      skończcie już panowie suspicious

do jutra.... dziubaski big_grin tongue_out
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:30
                                      a na forum zdjuęć nie dała? chciała dowiedzieć się czy jest łądna czy nie, miała pomagać mi niby a pomogła sobie i tylee ją widziałembig_grin
                        • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:07
                          mavi to od pierwszego arbeit?
                          we wtoreczek?
                          • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:20
                            dzisiaj mieszkania szukałam big_grin tak żeby się obeznać suspicious jakby.... ale nie będzie jakby.
                            z resztą... Jutro się dowiem czy w ogóle nie ma u mnie przeciwwskazań, czy jestem zdolna tongue_out
                            • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:26
                              spirometrii nie mogłam zrobić suspicious
                              tzn. ze 3 próby miałam żeby dobić do normy...
                              jak to.... Kiedys na basanie pływałam pod wodą przeszło pól basanu, że ja słabe płucka? ;> myślę że nieumijętnie dmuchałam ^^ za bardzo chciałam na wstępie ( bo miało być mocne dmuchnięcie tongue_out) i później brakowało mi powietrza.
                              • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:37
                                przecież już pisałaś o tej spirometrii...
                                nie powtarzaj się, bo przestaną czytać tongue_out
                                • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:44
                                  chyba tylko my dwaj ją czytamy, choć ja się przyznam,że tylko krótkie posty na dłuższe to nie mam siły....
                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:51
                                    też mi się tak wydaje big_grin

myślę że żadna kobitka mnie nie czyta.
                                    a jeśli płeć męska... to tylko WY.
                                    a czytałeś Fripek o spirometrii? big_grin
                                    • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 22:54
                                      nie czytam cię tylko po łebkach, jeszcze nie zwariowałem do resztybig_grin
                                    • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:03
                                      Wy powinniście się w trójkę spotkać... widać, że ciągnie Was do siebie big_grin
                                      • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:04
                                        big_grin
                                      • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:08
                                        mi to witamin brakujebig_grin
                                        • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12
                                          Ić nabądź drogą kupna jakiś suplement wink
                                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:30
                                            nie ma jak naturabig_grin
                                            • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 14:40
                                              to cytrynę wink
                                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 23:55
                                                a tak szczerze golisz się pod pachami?
                                                • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 09:37
                                                  a co? jakiś nowy fetysz?
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 09:59
                                                    oj coś czuje, że zapuściłąś się tam i raz na tydzień tylko
                                                  • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:26
                                                    <facepalm>
                                                    pomyliłeś adresy z tego typu dyskusjami...
                                                    eot
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:29
                                                    zdarza się
                                      • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:12
                                        jeszcze bysmy sie o mawike pobili tongue_out
                                        • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:16
                                          eeee. Fripowi już dawno przeszłam. Przez moje bruzdy nosowo wargowe i asymetryczna twarz big_grin
                                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:32
                                            wiem co sobie myślisz, że frip pisze na złośc a tak naprawde fripa podniecasz
                                        • witamina_b12 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:25
                                          zapewne smile
                                          • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:38
                                            jasne....mavika to egoistka ona ma tak naprawdę w gołej dupie innych, pisze niekończące się poematy o sobie, na dłuższą mętę jest męcząca
                                            • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:44
                                              dokladnie. ona potrzebuje drugiego ludzia by sluzyl jako zwierciadlo w ktorym sie odbija i ocenia
                                              • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 28.02.16, 23:53
                                                ona i tak jutro zaprzeczy.
                                                • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 15:58
                                                  a czemu niby mam zaprzeczać ? tongue_out
                                                  przecież tak to tutaj wygląda. I sama tego chciałam. Chciałam się poznac i stałam się egocentryczna.
                                                  znacie mnie tylko z tej nienamacalnej strony wink
                                                  pewnie w naturze nie ma różnicy tongue_out
                                                  Nigdy mnie pewnie też nie poznacie...
                                                  kiedyś... hmmm ze dwa lata temu chciałam jechać na spotkanie forumowe. wtedy też z Tadkiem się umawiałam co by mniepo wawie oprowadził big_grin niedużo brakowało bym ja odwiedziała. ale to jeszcze przede mną. Kiedyś była we mnie chęć by się poznac zludzmi forumowymi a teraz? hmmm czuję się obca? nieważne tongue_out
                                                  na pewno nie ma we mnie takiej chęci jak kiedyś.
                                                  • tdf-888 nie łżyj! 29.02.16, 16:02
                                                    z tadkiem się umawiałaś??
                                                    tadkowi zaproponowałaś i tadek nie podjął tematu, bo nie był zainteresowany tą atrakcją.
                                                    tyle gwoli ścisłości.
                                                  • mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:30
                                                    i tak było.
                                                    Miałam okazję jechać do wawy, Z tadkiem zagadałam bo on w ciagu dnia wolny, inni pracujący to nie pokazaliby mi Wawy.
                                                    ale Tadek sie mnie bał, żeby nie spacerowac z jakimś pasztetem. po roku dopiero się na forum ujawniłam. No i nie chciał brać za mnie odpwoiedzialności ^^
                                                    Wtedy z racji ze w obcym miescie nigdy sama nie byłam to i miałam myśli że miło jakby ktoś towarzyszył. Wawki nie zwiedziłam w samotnosci ale inne miasteczko tak. Kilka miechów temu. Nawet odleglejsze tongue_out prawie 500 kilosów. Dało się. Poradziłam sobie w obcym mieście. nie zgubiłam się ^^
                                                    wiecej dzisiaj postów pewnie nie napisze... nie mam z czego sad a co do lekarza... powiedziałam mu tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:34
                                                    kilka dni w obcym mieście tongue_out
                                                    tydzień.
                                                    szkoda że tak mało pozwiedzałam.
                                                    każdegi dnia nie wyruszałam. czasem na mieszkaniu posiedziałam. pomidorową ugotowałam.... swoją pierwszą tongue_out
                                                    mogłam więcej tongue_out
                                                    miło było. fajne CAAŁKOWITE odciecie od domu. nigdy tak długo nie byłam poza domem tongue_out
                                                  • tdf-888 Re: nie łżyj! 29.02.16, 16:41
                                                    to było wtedy, co myślałem, że cię zamknęli w psychiatryku?
                                                  • mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 18:39
                                                    nie. wtedy bylam w koszarach. z kims. nie dla przyjemnosci. dla przyjemnosci, dla oderwania od codziennosci pozniej wyjechalam. p.s. omordowalam sie przy tym poscie. napisany tylko przy uzyciu myszki. myslalam ze sie nie da. mozna..
                                                  • tdf-888 Re: nie łżyj! 29.02.16, 18:41
                                                    doceniam! kiss
                                                  • mavika_88 Re: nie łżyj! 29.02.16, 19:43
                                                    big_grin docen drugi raz. za posrednictwem wyszyk google sie logowalam i post ten pisalam. nastepnie kopiowalam. wszystko pisane myszka. dobrze ze wyszuk google jest klawa ekranowa. wiecej cierpliwosci nie mam.kopiuje do samotnych.
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 23:58
                                                    ja cię widziałem w realubig_grin ale ty mnie nie poznałaśtongue_out
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 29.02.16, 23:59
                                                    prima aprilis oczywiściebig_grin
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 00:48
                                                    pamiętam jak miałaś przyjechać jeszcze byłem pod wawką pracowałemtongue_out tam
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 08:51
                                                    do ciebie też?? dwie sroczki za ogon a może i więcej!!
                                                    obrotna bestyjka smile
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:05
                                                    mavika chciała niby mi pomagać wyjść do ludzibig_grin a chodziło o to żeby pomóc samej sobie, stąd dała mi namiar na siebie na naszej klasie, co bym jej urodę komentował i wychwalałtongue_out
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:11
                                                    dobrze, że się wtedy z nią na to oprowadzanie nie umówiłem. wygrało lenistwo, perspektywa niańczenia i wdzięczenia się do maviki jakoś mnie nie zmotywowała.
                                                    teraz bym jeszcze bardziej żałował, z tą wiedzą, że ona sobie tak z każdym pogrywała...
                                                    a ja myślałem, że tylko ja taki wyjątkowy... wink

no ale cóż... i tu się znowu sprawdza, to co wspominałem: nie okażesz dziewczynie wystarczającego zainteresowania, to znajdzie sobie dodatkowe dopełnienie.
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:32
                                                    mavcia to cwana bestyjabig_grin nawet paziątku było wykorzystane to tylko przystawka na rozgrzewkę przed przystojnym wysokim facetem no i jakby nie było sponsor bo za wszystko płaćił a mavcia się opierała nibybig_grin mnie chciała spotkać na oglądanie mojej brzydoty z ciekawości a ja za eksponat robił nie będę dziękuję bardzo
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:43
                                                    mavika to nie moje klimaty...
                                                    nie mam cierpliwości na takie zapoznawanie się pitu - pitu pisanki i zamulanie na spacerkach, o jakie piękne chmurki i kolorowy most.
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 10:48
                                                    to tylko pozory big_grin poza tym mavika klepie biede i pewnie tak zostanie, więc na sponsoring też byś się musiał przygotować, oczywiście na wygląd w ogóle nie zwraca uwagi ale jak wysyłała mi swoje ideały to szczęka opadabig_grin oczywiście swoim wyglądem też się nie przejmuje, ale żaliła się że brzydnie na jesieni to byłotongue_out ona pisze prawdę jak się zapomni
                                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 19:20
                                                    nie mam sily pisac a tym bardziej nawiazywac do czegokolwiek. w dodatku pisanie mysza. ledwo zyje. mam zakwasy na... mozgu. ide chyba spac. ludz ktory sie dzisiaj dowiedzial ze bede pracowac zapytal jak. czy znajomosci. a ja nic. juz opinia o mnie krazy ze ja pracowita. - kierowniczka z ktora rozmowke mialam. mam na nia uwazac. dwulicowa i na poczatku idzie fala. jaka by nie byla. ech. ponad swoje sily dzialam.... bo sily marne. dzisiaj tylko szkolenie -wyklady, plus 3 testy a czuje sie jak po maratonie. to najgorszy dla mnieczas - brak formy, a jednoczesnie moze okazac sie najlepszym. dopiero teraz czuje sie zatrudniona. podpisiki zlozone. formalnosci dopelnione. chce tylko sily teraz.... zmykam do wyrka
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 19:34
                                                    potem załóż następny temat,gdzie będziesz opisywać swoje doświadczenia z firmy tongue_out
                                                    z szefową znowu nie trafiłaś... kekeke tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 21:19
                                                    prawdopodobnie nie trafiłam ale... polubiła mnie skoro to dzięki niej sie dostałam, dzieki Niej oczywiscie pośrednio, bo dzieki sobie. No i nie lubi gdy ktoś ma robotę załatwiąna. Ha!! 3 osoby poznane mi już po rozmowach. dobrze ze wczesniej nikogo nie znalam smile dobrze ze nawet kolezanka z LO sie wczesniej nie napatoczyła.
                                                    a żebyś wiedział że założe watek. Może trochę zaskoczę... ale to na dniach. Mavika mądrzeje.
                                                    inne priorytety. no i.... zmeczenie.... pewnie będzie. skoro dzisiaj ledwo żyje. wiec energii na pisania nie bede tracic. hmmmmm ................... z dwa tyg temu frip powiedział że potzrebuję psychiatry. posłuchałam go. pierwsza wizyte mam za sobą. tydziń temu. Nie dzieki Niemu. Staruch ulubieniec to dostrzegł. tzn. uzmysłowił mi. Chyba poszłam gł. dlatego że chce byc sprawna w pełni siły. No i już po pierwszej wizycie przeoisał antydepresanty. (zero poprawy, na efekty ponoc tzreba czekać) nie myślałam że po moich objawach zdiagnozuje mi deprechę. nie myślalam ze ja mam. Ostatnio.... od kilku miechów..... nie dzieało się dobrze... a ja w tym wszytskim siedziłam. odciełam się jeszcze od swiata zew. Potrafiłam z domu tydzień w ogole nie wychodzić. nawet... do przyrody... róznie się zycie toczy. Bywa ze pieści. że szczypie. Osttani rok.... niemlaże ze z każdej mozliwej strony. Końcówka to już masakra sad No ale.... zapomnieć !! życ tym co tu i teraz. I dbać by przyszosc była lepsza. Trochę mnie to wszytsko bedzie kosztowało. tzn. duzo wiecej enrgii bede musiała włozyć. a watek ząłoze i Cie zaskoczę. żeby zmadrzec pomyśliłam za nim ten Twój post przeczytałam. a teraz zmykam spac. (w domu o niczym nie wiedzą... i sie nie dowiedzą. nie musza wiedzieć c sie ze mną dzieje. dam rade!! teraz bedzie tylko lepiej. choć.... ogólnie to mega dziwnie jest. sie wygrzebie smile jak teraz nawet duuuuużo robię na siłę, to w końcu się rokręce i może poleci. to jak rozruszać zastałe tryby. potem zatrybi a praca moze być oliwa. tez pomoże. a ludz? juz mam wrażenie ze za duzo go... tzn na chwile ok. lubie. nie przyzwyczajona do obcego człowikea. przywykne. bedzie dobrze. )

DN
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 22:03
                                                    polubiła cię... tak jak poprzednia big_grin nawet piwko razem piłyście... suspicious
                                                    a będzie podobnie, jak nie przyliżesz dupki, a ty jesteś niewprawiona w ludzkie interakcje i ludzkie gierki, więc będzie ciężko... mizdrzyć się etc...
                                                    a to że będziesz dobrze robić, to tylko część sukcesu, a nawet może być na niekorzyść - przypomnij sobie, że w szkole prymusi nie mieli łatwo... wink
                                                  • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:02
                                                    Tadek daj dziewczynie spokój suspicious
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:26
                                                    moje pisanie nie ma mocy sprawczej a jak cos to moze sie mavika przygotowac na gorsze chwile
                                                  • maruda2 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:29
                                                    Nie pochlebiaj sobie - nie podejrzewam Cię o posiadanie mocy sprawczej suspicious Ale Ona dopiero zaczyna tę robotę i zapewne sama, bez czyjejś pomocy, się denerwuje. Po co dokładać ?
                                                  • tdf-888 Re: Komplementy, komplementy :D 01.03.16, 23:34
                                                    ale ja jej dobrze zycze tylko bedac bardziej doswiadczonym przestrzegam.
                                                    a wiem jaka mavika jest szczera i przez to moze miec problem
                                                  • fripooo Re: Komplementy, komplementy :D 02.03.16, 00:17
                                                    w pracy prymus ma dobrze, przynajmniej u mnie, najwięcej zarabia