fotoleg 27.08.10, 17:43 Chyba jestem jasnowidzem , jadę sobie trasą toruńską i myślę : ten dźwig na 100% przewróci się , nie minęło kilka dni i proszę : www.tvnwarszawa.pl/-1,1671036,0,,runal_dzwig_przy_torunskiej,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Jestem jasnowidzem 27.08.10, 18:43 Mozesz mi karty postawic ;)?? Ile bierzesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
fotoleg Re: Jestem jasnowidzem 27.08.10, 21:49 Poczekam aż będzie więcej chętnych to założę firmę wróżbiarską :) A tak na poważnie dźwig stał krzywo i to było widać . Następny będzie trzęsący się most na kanałku żerańskim ( królewskim ) przy ulicy Białołęckiej a w następnej kolejności krzywy dziesięciopiętrowy blok na Tarchominie . Dziwię się tylko że nikt tego nie widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
fotoleg Re: Jestem jasnowidzem 27.08.10, 22:35 Już Prezydent Legionowa dba o to żeby nic złego nam się nie stało :) Jest trochę starych dużych suchych drzew i tylko czkam aż się przewrócą . Jedno widzę ze swojej działki , założę się że nie postoi roku , na szczęście przewróci się na pustą działkę . To naprawdę duże drzewo , jak 4 piętrowy blok , Brzoza całkiem sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Jestem jasnowidzem 28.08.10, 11:02 tak, tak... Brzozy bywają niebezpieczne :) a odczyniasz uroki ? od pewnego czasu mam wrażenie że przyplątało się do mnie jakieś dobre słowo od wielbicielki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fotoleg Re: Jestem jasnowidzem 28.08.10, 12:19 Są różne sposoby na odczynianie uroków np: Posypywanie głowy węglami z ogniska - w przypadku złego uroku na osobie. Okrążenie nawiedzonego miejsca 9 razy, przeciwnie do wskazówek zegara. Splunięcie przez lewe ramie. Pukanie w niemalowane drewno. Krąg z soli, lub sól rozsypana przy wejściu do domu. Okadzanie miejsca, lub osoby dymem z odpowiednich ziół lub kadzideł. Osobiście doradzam posypywanie popiołem :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Jestem jasnowidzem 28.08.10, 19:42 ale jak taką babę dorwać i jej szuflą na łeb popiół zapodać ? ;) eee i czy no ten... gorący ? Odpowiedz Link Zgłoś
fotoleg Re: Jestem jasnowidzem 28.08.10, 20:18 tylko laleczka :) www.klatwa-voodoo.pl/images/voodoo1.jpg proponuję gorący :) skuteczność gwarantowana :) Odpowiedz Link Zgłoś