ilif 24.01.11, 09:10 znana jest komuś restauracja CARSKA na Piaskach pod wiaduktem? jaka jest obsługa, jakie jedzenie, organizacja itd. i czy warto zorganizować tam niedużą imprezę rodzinną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiorente Re: Restauracja CARSKA - opinie 24.01.11, 11:07 W 2008 r. wyprawiłam w Carskiej swoje wesele. Mogę Ci z czystym sumieniem polecić tą restaurację. Bardzo ładny wystrój sali, jedzenie bardzo dobre i bardzo miła obsługa. Jedyny minius - sala do tańczenia jest niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Restauracja CARSKA - opinie 24.01.11, 21:57 Byłam w zeszłym roku na dwóch imrezach w Carskiej i bez zarzutu-jedzenie bardzo smaczne, wystrój bardzo przyjemny tez chce w tym roku zrobic tam urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: Restauracja CARSKA - opinie 25.01.11, 11:14 nic u nich nie organizowałam, ale kilka razy uczestniczyłam w imprezach - nie widziałam w zasadzie niczego o co by się przyczepić można fakt - salka do tańca nieduża :( Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Re: Restauracja CARSKA - opinie 27.01.11, 23:46 tam właśnie odbywało się wesele mojej córki (2009); wszystko było zgodne z ustaleniami i na najkorzystniejszych warunkach (w stosunku do innych miejscowych firm); faktem jest, że obiekt nie jest specjalnie duży i nie należy oczekiwać rozpasanych wymagań co do pomieszczeń logistycznych - co do oceny wielkości sali tanecznej to jej wynik zależy od ilości gości chcących tańczyć (wg. mnie weselisko można tu organizować do 90 osób); tak czy owak polecam tę restaurację ze względów ekonomicznych, estetycznych, wystroju, punkualności, jakości potraw i uczciwości personelu; a sprawa kapeli to już zupełnie inny problem, choć równie ważny jak miejsce imprezy; my dokonaliśmy dobrego wyboru w obydwu sprawach; Odpowiedz Link Zgłoś
buccino Re: Restauracja CARSKA - opinie 31.01.11, 15:53 Być może na imprezy zorganizowane warto tam pójść, ja natomisat mam niezbyt dobre wspomnienia z zapowiedzianej wcześniej kolacji na 10 osób. Personel doskanale wiedział tego tego dnia na którą przyjdziemy pomimo to na zamówiony posiłek czekaliśmy 50 minut!!!!!!!!! W końcu kiedy już dostaliśmy zamówione dania okazało się że obsługa nie ma pojęcia o właścicwym sposobie i kolejności podawania dań włącznie z kciukiem w zupie pani kelnerki. Jedynym pocieszeniem w tym wszystkim może być to, że tak jak wspomnieli moi poprzednicy jedzenie faktycznie jest niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkas24 Re: Restauracja CARSKA - opinie 20.07.11, 23:25 Dzisiaj ostatni raz byłam w Carskiej, więcej moja noga tam nie stanie! W 8 osób wybraliśmy się na obiad, nikogo poza nami nie było. Po przyjęciu zamówienia czekaliśmy około 40 minut na zupę! Następnie 3 osoby dostały drugie danie z 20 minut później, reszta musiała jeszcze poczekać jakieś 30 minut i kiedy już wszyscy zjedli ja dostałam swoje gnocchi ze szpinakiem, które zresztą było niezjadliwe (zamawiałam je już kiedyś wcześniej i było pyszne z pomidorkami koktajlowymi parmezanem itp. teraz było tylko ze szpinakiem serem pleśniowym i kilkoma kawałkami kurczaka). Tak więc obiad na który przyszliśmy ok 16.30 zakończył się po 19. Na deser się nie zdecydowaliśmy bo baliśmy się, że nie zdążymy do zamknięcia! Napiwku nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
toja2007 Re: Restauracja CARSKA - opinie 21.07.11, 13:01 My w styczniu robiliśmy tam przyjęcie na 25 osób. Bardzo miło, sprawnie. Jedzenie smaczne, goście zadowoleni. Właścicielki sympatyczne. Obejrzeliśmy kilka lokali w Legionowie, tylko w tym dostalismy czarno na białym: co dostajemy - za jaką kwotę (bez żadnych dodatkowych ukrytych kosztów). Jeżeli miałabym się czepiac, to jedna kelnerka na tyle osób to trochę mało, ale to naprawdę jakbym się miała czepiać, bo pani radziła sobie świetnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Restauracja CARSKA - opinie 23.07.11, 22:00 Kilkanaście miesięcy to sporo czasu i oczywiście mogło się coś zmienić - ale co do dużej imprezy, którą Carska realizowała na moje/córki zamówienie, nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś