Dodaj do ulubionych

kostiumy kąpielowe

21.06.11, 08:17
czy mamy w Legionowie sklep gdzie mozna kupić kostium kąpielowy ale taki żeby stanik był w normalnej rozmiarówce? tzn nie S, M, L tylko normalnie obwód i wielkość miseczki :)
ostatnio widziałam w Arkadii w jednym sklepie z bielizną ale tam kostium kosztuje 180zł, może u nas jest troche taniej?
Obserwuj wątek
    • clakier Re: kostiumy kąpielowe 21.06.11, 09:04
      obawiam się ze takie luksusy to u nas niedostępne, ewentualnie jeśli w ogóle to miseczka najwyżej do rozmiaru D :(
      ja kupuję w internecie.... niestety
      • madziulec Re: kostiumy kąpielowe 21.06.11, 10:15
        Problem, ze akurat nie mozna przymierzyc. I rozmiar jednej formy nie rowna sie rozmiarowi innej nie mowiac juz o kroju.
        • clakier Re: kostiumy kąpielowe 21.06.11, 10:31
          zawsze mozna odesłać....
          ja na razie nie znalazłam lepszej metody :(
          • madziulec Re: kostiumy kąpielowe 21.06.11, 11:27
            Ja wole mimo wszystko pojechac na Grochowska.
            • quick-share Re: kostiumy kąpielowe 21.06.11, 22:22
              to ja juz chyba do Arkadii :D
              ale 180zl to troche sporo, liczyłam że u nas bedzie coś tańszego..

a na Grochowskiej co jest? i jakie ceny?
              • aura1508 Re: kostiumy kąpielowe 04.08.11, 18:30
                Szczerze polecam sklep PeachField. Jest to sklep stacjonarny i internetowy. Ja tam często kupuję bieliznę na swój nietypowy rozmiar (75H). Polscy producenci nie robią kostiumów na taki rozmiar, angielscy owszem :-D
                Polecam :-)
                sklep stacjonarny mieści się w Warszawie na ul. Żeromskiego ale można zamówić na stronie www. Nie ma problemu z zamianą czy odesłaniem bielizny.
                Mają teraz super wyprzedaż, sama się obkupiłam korzystając z okazji :-D
                www.peachfield.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka