Dodaj do ulubionych

dobry lokal na imprę

23.06.11, 11:57
Chcę wyprawić swoje urodzinki( piętnaste x2) i poszukuję lokalu odpowiedniego.Wiem ,że Oficerska jest ok ale nie wiem czy na taka okazję .Myślałam o Kuźni smaku ,ale nie znam blizszych opini na jej temat.Może ktoś z Was zna ten lokal,a może zna lepszy na taką okazję.Dodaje ,że moi znajomi są dość wyluzowani jak na ludzi po trzydziestce ,więc ważna jest atmosfera i obsługa.Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • kasiafoszner Re: dobry lokal na imprę 24.06.11, 15:05
      Myślę, że Euforia by się nadała - ul. Słowackiego, niedaleko PKP (obok włoskiej restauracji}
      Można zamknąć drzwi działowe i mielibyście dla siebie całą oddzielną salę.
      Tel. do osoby zajmującej się organizacją tam imprez: 5O1 O2 O2 35

Moja opinia o miejscu: jedzenie - bardzo dobre, wybór alkoholu - b. dużo win, obsługa - miła, wystrój - kwestia gustu.
    • adamlegionowo Re: dobry lokal na imprę 27.06.11, 10:56
      to zależy czego oczekujesz i najprawdopodobniej od finansów np:
      - jeżeli chcesz posiedzieć ze znajomymi przy kolacji, wino itd wybierz restaurację typu Girasoli przy kopernika albo chorwacka, kwestia smaku (ja wolę włoskie jedzenie)
      - chcesz melanż ze znajomymi z dj, idź do gryffu albo do fabryki - tam będziesz miał sporo "nieznajomych" :), w euforii nie byłem jeszcze więc się nie wypowiadam.
      - jeśli chcesz mieć imprezę zasiadaną z możliwością tańczenia i lokal tylko dla siebie to idź do AUT na stadionie, bo dla takiej grupy tam Ci zamkną lokal.
      Już gdzieś o tym pisałem że robiłem tam chrzciny, duży ogródek, grill a widziałem tam zamontowaną kulę i światła przenajróżniejsze, więc imprezy taneczne też robią. My nie korzystaliśmy bo robiliśmy w ciągu dnia i bez %%% bo ksiądz zakazał :( ale jedzenie ok.
      - W kuźni smaku znajomy robił komunię to też smakowało mu jedzenie, a w oficerskiej byłem na weselu to smacznie ale bardziej weselnie niż urodzinowo (zależy co kto lubi).

Pozdr
      Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka