Dodaj do ulubionych

Nowe bilety ZTM

16.08.11, 09:52
Witam, chciałam zapytać czy wiecie może gdzie można kupić nowe bilety ZTM, które są od dzis aktualne??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zdebeq Re: Nowe bilety ZTM 16.08.11, 10:05
      a nie tam gdzie stare?
      • 3goust Re: Nowe bilety ZTM 16.08.11, 10:12
        Nowe się jeszcze drukują i na dzień dzisiejszy leżą w ...drukarni NBP....

Wiec mało jest punktów gdzie je sprzedają....
        • elizakutyla Re: Nowe bilety ZTM 16.08.11, 10:26
          No właśnie byłam w kilku kioskach i nie było, dlatego pytam bo może komuś udało się kupić :)
          • em-k-a Re: Nowe bilety ZTM 16.08.11, 10:31
            w biletomacie przy PKP Legionowo piękne nowiuśkie się drukują
            :-)
            • jaceeek Re: Nowe bilety ZTM 16.08.11, 19:12
              Także u kierowcy można było dzisiaj kupić bilet. Niestety, tylko jednorazowy.
              • a-ksie Re: Nowe bilety ZTM 20.08.11, 23:07
                U kierowcy zawsze były i będą jednorazowe. Jak to mi wytłumaczył pan kierowca zagranie celowe zarobkowe. Tak się składa, ze jeżdżę w przeciwnym kierunku niż Warszawa i gdyby nie kiosk na husarskiej ( w tym momencie nie jeżdżą tam żadne autobusy ale bilety są zawsze)to znów płaciła bym podwójnie. Większość kiosków na trasie albo zamknięta albo nie ma,a i u kierowców też bilety szybko się kończą. Swoją drogą może warto przenieść nieczynne kioski w miejsca obecnych przystanków:)
                • benieck Re: Nowe bilety ZTM 21.08.11, 22:19
                  Szkoda, że w mieście jest tylko jeden biletomat bo tego przy stacji PKP Przystanek nie liczę ponieważ jeszcze nigdy nie widziałem żeby był uruchomiony.
    • 13ko13 Re: Nowe bilety ZTM 26.08.11, 21:55
      Szkoda, że nowe bilety jakoś dziwnie szybko znikają z kiosków np. tego przy dawnej pętli 723, albo ich wcale nie ma w innych kioskach. Konsekwencją jest to, że trzeba więcej płacić. Jesli nie ma 40 min kt kosztuje 3,80 -można dojechać na nim do Wwy, to trzeba kupować np. jednorazowy na 2 strefy za 5,60. :-/
      • pomagam-w-legionowie Re: Nowe bilety ZTM 26.08.11, 22:03
        W biletomacie zakupisz 40stki bez problemu. Jeszcze lepszym rozwiązaniem jezt zakup biletów via telefon komórkowy - w ten sposób minutowy kupisz zawsze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka