Dodaj do ulubionych

Tablica świetlna EURO 2012

24.08.11, 13:48
No właśnie.
Była, psuła się, zdjęli ją a teraz widzę na niej reklamę dożynek diecezjalnych...
O co kaman? ;)
A przecież pamiętam tą orkiestrę , przemówienia, baloniki na uroczystym odsłonięciu tablicy...
To może Euro odwołali?
Obserwuj wątek
    • godgod Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 14:30
      Są jakieś priorytety. Wiadomo - dożynki diecezjalne - całe miasto tym żyje. A Euro za rok, a wiadomo co będzie w 2012 :-)
      • madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 15:39
        dozynki i MIASTO tym zyje!???
        oj, czasy sie zmienily, bo kiedys zboze i plony zbierano raczej na wsi.
        ale... zawsze przyjezdzal 1 sekretarz, bylo chlanie za darmo, w tiviku chwalili sie ilez to nie zebrali, a bida piszczala.
        co zas do diecezjalnych... coz, widac po pierwsze wypada dobrze zyc z klerem, po drugie chyba diecezja ma w swoim posiadaniu sporo ziem, niech wiec organizuja. tylko dlaczego znow za panstwowe?
        • misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 15:47
          Widać kobita z wielkiego miasta :)
          • madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 17:06
            widac masz kompleksy. polecam artykul pani Anny Tatarkiewicz o chamstwie i wsi.
            duzo bys sie nauczyl.
            jak widac twoich seksualnych i pochodzeniowych kompleksow nie wyleczy to forum
            • misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 21:33
              Co prawda boli?:)

Podobno już z jednego forum Cię usuneli?:)

Jak do tej pory jeszcze mojego żadnego postu nie usuneli a twoich już kilka to kto tu jest tzw."chamem"? :]

Ja tak wielkich kompleksów jak ty to nie mam i problemów nie wyszukuję.
              • madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 22:26
                wskaz mi to, z ktorego
                mnie usuneli. a ja potem wskaze ci watki, gdzie pokazujesz swoj kompleks nizszosci bycia faciem z tycim ... rozumkiem :')
              • gabryel_przesmiewca Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 16:22
                Misiek, ale o co Ty ją pytasz, przecież wszyscy plują a ta wciąż że deszcz pada :P
                Nawet jakby kopa dostała to by się nie kapnęła, że jej tu czy tam nie chcą :D
        • zdebeq Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 22:11
          mimo, że na samo słowo "kler" dostaję wysypki i wszelkie organizacje tego typu mnie drażnią, to chyba wspomniane wydarzenie ma charakter heppeningu quasikulturalnego. Organizatorem jest rzeczywiście Biskup wspólnie z włodarzami, ale chyba kościół w tym interesu nie ma (może z tacą przejdą).
          Ja bym się nie czepiał. Taki sam festyn jak inne. a czy będą chętni..czas pokaże.
          a na chlanie za darmo to miastowe też przyjdą :D. tylko że pewnie takiego nie będzie:D
          • jarexa Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 05:51
            Chciałem zauważyć, że odbiegacie deko od tematu (misiek, madziulec) :)
            Nie mam też nic przeciwko dożynkom. Ale hucznie odsłaniana tablica miała nam codziennie odliczać czas do Euro 2012...
            • misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 14:15
              Tablica jest znowu na swoim miejscu tylko jeszcze nie działa :)
              • guayazyl1 Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 19:28
                Urządzenie jednorazówką raczej nie jest i po mistrzostwach Europy rozebrane nie będzie. Jego możliwości są większe niż tylko wyświetlanie czterech rzędów cyferek. Szkoda, że nie pomyślano o tym żeby te możliwości wykorzystać do zamieszczania animacji, fotek i ciekawostek dotyczących Euro 2012 bo sam euro-kalendarz przestał już interesować kogokolwiek. W działaniach promocyjnych ogranicza nas tylko wyobraźnia. Tej wyobraźni jak widać...jak na lekarstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka