jarexa 24.08.11, 13:48 No właśnie. Była, psuła się, zdjęli ją a teraz widzę na niej reklamę dożynek diecezjalnych... O co kaman? ;) A przecież pamiętam tą orkiestrę , przemówienia, baloniki na uroczystym odsłonięciu tablicy... To może Euro odwołali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godgod Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 14:30 Są jakieś priorytety. Wiadomo - dożynki diecezjalne - całe miasto tym żyje. A Euro za rok, a wiadomo co będzie w 2012 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 15:39 dozynki i MIASTO tym zyje!??? oj, czasy sie zmienily, bo kiedys zboze i plony zbierano raczej na wsi. ale... zawsze przyjezdzal 1 sekretarz, bylo chlanie za darmo, w tiviku chwalili sie ilez to nie zebrali, a bida piszczala. co zas do diecezjalnych... coz, widac po pierwsze wypada dobrze zyc z klerem, po drugie chyba diecezja ma w swoim posiadaniu sporo ziem, niech wiec organizuja. tylko dlaczego znow za panstwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 15:47 Widać kobita z wielkiego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 17:06 widac masz kompleksy. polecam artykul pani Anny Tatarkiewicz o chamstwie i wsi. duzo bys sie nauczyl. jak widac twoich seksualnych i pochodzeniowych kompleksow nie wyleczy to forum Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 21:33 Co prawda boli?:) Podobno już z jednego forum Cię usuneli?:) Jak do tej pory jeszcze mojego żadnego postu nie usuneli a twoich już kilka to kto tu jest tzw."chamem"? :] Ja tak wielkich kompleksów jak ty to nie mam i problemów nie wyszukuję. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 22:26 wskaz mi to, z ktorego mnie usuneli. a ja potem wskaze ci watki, gdzie pokazujesz swoj kompleks nizszosci bycia faciem z tycim ... rozumkiem :') Odpowiedz Link Zgłoś
gabryel_przesmiewca Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 16:22 Misiek, ale o co Ty ją pytasz, przecież wszyscy plują a ta wciąż że deszcz pada :P Nawet jakby kopa dostała to by się nie kapnęła, że jej tu czy tam nie chcą :D Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Tablica świetlna EURO 2012 24.08.11, 22:11 mimo, że na samo słowo "kler" dostaję wysypki i wszelkie organizacje tego typu mnie drażnią, to chyba wspomniane wydarzenie ma charakter heppeningu quasikulturalnego. Organizatorem jest rzeczywiście Biskup wspólnie z włodarzami, ale chyba kościół w tym interesu nie ma (może z tacą przejdą). Ja bym się nie czepiał. Taki sam festyn jak inne. a czy będą chętni..czas pokaże. a na chlanie za darmo to miastowe też przyjdą :D. tylko że pewnie takiego nie będzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
jarexa Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 05:51 Chciałem zauważyć, że odbiegacie deko od tematu (misiek, madziulec) :) Nie mam też nic przeciwko dożynkom. Ale hucznie odsłaniana tablica miała nam codziennie odliczać czas do Euro 2012... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 14:15 Tablica jest znowu na swoim miejscu tylko jeszcze nie działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Tablica świetlna EURO 2012 25.08.11, 19:28 Urządzenie jednorazówką raczej nie jest i po mistrzostwach Europy rozebrane nie będzie. Jego możliwości są większe niż tylko wyświetlanie czterech rzędów cyferek. Szkoda, że nie pomyślano o tym żeby te możliwości wykorzystać do zamieszczania animacji, fotek i ciekawostek dotyczących Euro 2012 bo sam euro-kalendarz przestał już interesować kogokolwiek. W działaniach promocyjnych ogranicza nas tylko wyobraźnia. Tej wyobraźni jak widać...jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś