Dodaj do ulubionych

polecane hurtownie budowlane

24.10.11, 23:06
Jakie hurtownie z artykułami budowlanymi i niezbędnymi do wykończenia domu polecacie w Legionowie i okolicach.
Ja zdecydowanie odracam hurtownie elektryczną Dorian, duże kolejki, praktycznie brak obslugi, maly wybór i wysokie ceny.
Bimar też podobno mało wiarygodny jest ostatnio, jak wynika z forum.
Z góry dziekuje za wszelkie wskazówki!
Obserwuj wątek
    • ralphie Re: polecane hurtownie budowlane 25.10.11, 10:32
      marynianka napisała:

> Ja zdecydowanie odracam hurtownie elektryczną Dorian, duże kolejki, praktycznie
      > brak obslugi, maly wybór i wysokie ceny.

Do tego płatność kartą od 50zł...
      • hurapesymista Re: polecane hurtownie budowlane 07.11.11, 20:41
        Przecież to hurtownia. Z założenia nie dla klientów, co kupują puszkę i gniazdko. Stąd ten limit.

ralphie napisał:
        > Do tego płatność kartą od 50zł...
    • arekpanfil Re: polecane hurtownie budowlane 25.10.11, 18:06
      Ja brałem materiały z Budmaru - tranport na czas i w cenie łacznie z HDS - polecam, plus od Kowlaczyka (modlinska) - tutaj cena ok, ale z terminowością dostaw było gorzej i dopłata cena za transport HDS.
      pozdrawiam
      • toskaaaa Re: polecane hurtownie budowlane 26.10.11, 10:04
        możesz zamówić część materiałów przez neta np na hurtowniabudowlana24.pl/ - są trochę niższe ceny niż stacjonanie więc przy dużej ilości można oszczędzić i nie nabiegać się niepotrzebnie. Porównaj sobie z przykładowymi stacjonarnymi hurtowniami. Do tego są z Wawy więc szybko dostarczają..
        • roxy361 Re: polecane hurtownie budowlane 26.10.11, 21:07
          Michalów-Reginów po prawej stronie za skrętem na Nasielsk , reklama z napisem Thermo IB ale firma nazywa sie inaczej-bardzo dobre ceny i zawsze wszystko na czas.
    • marynianka Re: polecane hurtownie budowlane 05.11.11, 22:26
      polecam hurtownie:ul. Jana Kazimierza 325/1,05-126 Rembelszczyzna,bardzo sympatyczna obsługa i ceny przyjazne, zarówno produktów jak i dowozu w rejon legionowa, co ważne można negocjować cenę. Wystawiają też niektóre produkty na allegro.
      Jeżeli chodzi o asortyment to jest bardzo szeroki od płytek po drzwi nawet, minusem jest brak wystawy armatury i drzwi, obejrzeć można tylko płytki oraz towar nie znajduje się na miejscu najpierw trzeba dokonać zamówienia i dopiero albo przywożą do domu po kilku dniach z magazynu albo odbiera się osobiście.
      Polecam tą hurtownie i szukam w okolicy innych interesujących. W sklepach internetowych cena jest może troszkę niższa ale koszty dostawy są dużo wyższe.

• iwona_2015 Re: polecane hurtownie budowlane 18.06.13, 14:52
        A ja polecam fajny sklep z glazurami i wyposażeniem łazienek. Mają też hydraulikę, kanalizację i piece. Super obsługa, dobre ceny, dają rabaty. Zdecydowanie lepiej jak w internecie bo można kogoś się doradzić. Są w Legionowie na ul. Kościuszki 16 b DPAKNAUBER
        • maciekj70 Re: polecane hurtownie budowlane 24.10.14, 09:16
          Ja zaopatruje się w Gdyni w Sulimie sulima.gdynia.pl/ przy Opata Hackiego. Jak robiłem wykończeniówkę w mieszkaniu to wziąłem jeszcze od nich ekipę, bo się nie wyrabialem. Panowie znają się na rzeczy, więc mogę pracowników też polecić.
          • kluseczka00 Re: polecane hurtownie budowlane 18.05.15, 16:04
            sprawdzone najtańsze hurtownie polskie i chińskie
            allegro.pl/show_item.php?item=5368408179 .
            ,gorąco polecam
    • marcins123456 Re: polecane hurtownie budowlane 01.10.15, 13:57
      Jeśli chodzi o hurtownie budowlane, to ja polecam Elgrom (www.elgrom.pl/materialy-budowlane/bialystok/hurtownie-materialow-budowlanych), mają kilka swoich placówek w strategicznych miastach w całej Polsce, między innymi w Olsztynie, w Elblągu, w Gdyni i w Białymstoku. Korzystałem z ich oferty i byłem bardzo zadowolony. Oferują pełen asortyment towarów produkowanych przez uznanych producentów polskich i zagranicznych. Bardzo szeroka gama oferowanych towarów oraz bardzo duża baza transportowa zapewnia kompleksową obsługę inwestycji od fundamentu po dach, co skutkuje zadowoleniem klienta i pełną satysfakcją.
    • amadeusz85 Re: polecane hurtownie budowlane 25.08.16, 13:25
      A nie myślałeś o Allegro, ew. jakimś sklepie internetowym? Polecam osobiście hurtownie emkabhp.pl
    • arek6332 Re: polecane hurtownie budowlane 17.10.16, 10:54
      Dobrej jakości materiały budowlane znajdą Państwo na plexi-producent.pl serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą
    • Gość: Robert Re: polecane hurtownie budowlane IP: *.centertel.pl 06.11.23, 16:18
      MATERIAŁY BUDOWLANE W CZARNEJ BIAŁOSTOCKIEJ – OBSŁUGUJEMY BIAŁYSTOK I PÓŁNOCNO-WSCHODNIĄ POLSKĘ. spartexbialystok.webflow.io
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka