woloszki 24.04.12, 21:36 witam, Czy ktoś ma namiary na firmy w naszym mieście lub okolic oferujące tego typu usługi i ewentualnie mógłby wyrazić opinie z fachowości tej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: termowizja 24.04.12, 22:16 www.monitoring-tv.pl/ zadzwoń tu i zapytaj Marcina Mrozińskiego, nie gwarantuję, że mają, ale może coś doradzą Odpowiedz Link Zgłoś
lila901 Re: termowizja 24.07.12, 17:08 Ja polecam firmę www.energero.pl/ korzystałam z ich usług, zapłaciłam ok. 280zl Odpowiedz Link Zgłoś
chroniczny_brak_czasu Re: termowizja 29.10.12, 17:38 ja polecam www.thermoscan.pl nie są tani ale posiadają kamerę o wysokiej rozdzielczości co bardzo pomogło w dokładnym umiejscowieniu usterek. Poza tym posiadają uprawnienia biegłego sądowego. Po przedstawieniu od panów raportu firma która wykonała mi docieplenia bardzo szybko zajęła się poprawieniem swoich niedoróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatek Re: termowizja 28.02.13, 10:02 W każdym wątku o termowizji lila901 poleca firmę www.energero.pl/ bo dla nich pracuje, licha to kryptoreklama i trochę nachalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugala.pawel Re: termowizja 28.02.13, 11:36 Witam serdecznie Nazywam się Paweł Gugała i zajmuje się badaniami termowizyjnymi. Posiadam profesjonalny sprzęt, najwyższej jakości oraz niezbędne doświadczenie i wiedzę. Na co dzień obsługuje rynek Warszawski i Piaseczyński, Olsztyński i Szczycieński ale podejmuje również ciekawe zlecenia z całego kraju. Zapraszam do współpracy. pozdrawiam Paweł Gugała www.termowizyjnebadania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gugala.pawel Re: termowizja 28.02.13, 11:46 Witam serdecznie Nazywam się Paweł Gugała i zajmuje się badaniami termowizyjnymi. Posiadam profesjonalny sprzęt, najwyższej jakości oraz niezbędne doświadczenie i wiedzę. Na co dzień obsługuje rynek Warszawski i Piaseczyński, Olsztyński i Szczycieński ale podejmuje również ciekawe zlecenia z całego kraju. Zapraszam do współpracy. pozdrawiam Paweł Gugała termowizyjnebadania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ardantes Re: termowizja 02.08.16, 22:43 Proponuję moje usługi termowizyjne. Szybko. tanio. Profesjonalnie. www.ardantes.pl 603 769 359 Odpowiedz Link Zgłoś
ardantes Re: termowizja 03.08.16, 12:51 Proponuję moje usługi termowizyjne. Szybko. tanio. Profesjonalnie. www.ardantes.pl 603 769 359 Odpowiedz Link Zgłoś