Dodaj do ulubionych

termowizja

24.04.12, 21:36
witam,
Czy ktoś ma namiary na firmy w naszym mieście lub okolic oferujące tego typu usługi i ewentualnie mógłby wyrazić opinie z fachowości tej usługi.
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: termowizja 24.04.12, 22:16
      www.monitoring-tv.pl/ zadzwoń tu i zapytaj Marcina Mrozińskiego, nie gwarantuję, że mają, ale może coś doradzą
    • lila901 Re: termowizja 24.07.12, 17:08
      Ja polecam firmę www.energero.pl/ korzystałam z ich usług, zapłaciłam ok. 280zl
      • chroniczny_brak_czasu Re: termowizja 29.10.12, 17:38
        ja polecam www.thermoscan.pl nie są tani ale posiadają kamerę o wysokiej rozdzielczości co bardzo pomogło w dokładnym umiejscowieniu usterek. Poza tym posiadają uprawnienia biegłego sądowego. Po przedstawieniu od panów raportu firma która wykonała mi docieplenia bardzo szybko zajęła się poprawieniem swoich niedoróbek.
      • paulatek Re: termowizja 28.02.13, 10:02
        W każdym wątku o termowizji lila901 poleca firmę www.energero.pl/ bo dla nich pracuje, licha to kryptoreklama i trochę nachalna :)
    • gugala.pawel Re: termowizja 28.02.13, 11:36
      Witam serdecznie
      Nazywam się Paweł Gugała i zajmuje się badaniami termowizyjnymi. Posiadam profesjonalny sprzęt, najwyższej jakości oraz niezbędne doświadczenie i wiedzę. Na co dzień obsługuje rynek Warszawski i Piaseczyński, Olsztyński i Szczycieński ale podejmuje również ciekawe zlecenia z całego kraju. Zapraszam do współpracy.
      pozdrawiam
      Paweł Gugała
      www.termowizyjnebadania.pl
      • gugala.pawel Re: termowizja 28.02.13, 11:46
        Witam serdecznie
        Nazywam się Paweł Gugała i zajmuje się badaniami termowizyjnymi. Posiadam profesjonalny sprzęt, najwyższej jakości oraz niezbędne doświadczenie i wiedzę. Na co dzień obsługuje rynek Warszawski i Piaseczyński, Olsztyński i Szczycieński ale podejmuje również ciekawe zlecenia z całego kraju. Zapraszam do współpracy.
        pozdrawiam
        Paweł Gugała
        termowizyjnebadania.pl
    • ardantes Re: termowizja 02.08.16, 22:43
      Proponuję moje usługi termowizyjne. Szybko. tanio. Profesjonalnie.
      www.ardantes.pl
      603 769 359
    • ardantes Re: termowizja 03.08.16, 12:51
      Proponuję moje usługi termowizyjne. Szybko. tanio. Profesjonalnie.
      www.ardantes.pl
      603 769 359
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka