Dodaj do ulubionych

kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopanym

03.01.13, 12:22
zna ktoś tego chłopaka?
Obserwuj wątek
    • 3goust Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 12:44
      według gazet ogólnopolskich, był to jeden z radnych Legionowa....
      Jak patrze na lokalne, również pojawia się ta informacja wiec ten Legionowianin był radnym....
      • 3goust Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 12:49
        3goust napisał:

> według gazet ogólnopolskich, był to jeden z radnych Legionowa....
        > Jak patrze na lokalne, również pojawia się ta informacja wiec ten Legionowianin
        > był radnym....
        Radnym Powiatu Legionowskiego wiec każdy powinien go znać...
        • dikoj Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 13:28
          www.powiat-legionowski.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=1906
    • kukuryku20 Napadnięty?! 03.01.13, 13:51
      Ten "napadnięty" dostał zarzut umyślnego spowodowania ciężkich obrażeń ciała, które skutkowały śmiercią 25-letniego warszawiaka (wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zarzut-pobicia-ze-skutkiem-smiertelnym-w-Sylwestra-uslyszal-Piotr-P-radny-PiS,wid,15220941,wiadomosc.html). Według informacji Radia Zet jest to Piotr P., radny PIS z Legionowa. Więcej: pislegionowo.pl/?page_id=53
    • qbek_11 Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 13:54
      www.tygodnikpodhalanski.pl/?mod=news&strona=1&id=17447
      .."Podejrzany mężczyzna to Piotr P., radny powiatu legionowskiego, były kandydat do Europarlamentu. Dziś zasłabł na sali rozpraw"

i co na to Prezes?
      • sibeliuss Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 14:07
        wyborcza.pl/1,126565,13137046,Tragiczny_sylwester_w_Zakopanem__Podejrzany_to_radny.html
        • tuitambylec Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 03.01.13, 14:32
          www.gazetaecho.pl/radny-pis-zabil-w-obronie-wlasnej_63248
    • kwitkows Na razie wolny 03.01.13, 16:07
      "To najprawdopodobniej nie uderzenie konarem było bezpośrednią przyczyną śmierci [...] sąd nie przychylił się do wniosku prokuratorów o tymczasowe aresztowanie 32-letniego samorządowca."

Cały tekst: krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13138707,To_nie_uderzenie_konarem_zabilo_warszawiaka_.html#ixzz2GvQYYRvW

krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13138707,To_nie_uderzenie_konarem_zabilo_warszawiaka_.html
    • narewa [...] 03.01.13, 18:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • guayazyl1 Z początku myślałem... 03.01.13, 19:07
        że pobiło się dwóch krewkich górali.
        Później okazało się, że to byli dwaj warszawiacy (jeden prawie).
        Warto było jechać po to aż do Zakopanego?
        Przepraszam za sarkazm.
    • tworek26 Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 04.01.13, 13:15
      Szkoda mi chłopaka- każdego z nas to mogło spotkać. My również ze znajomymi bawiliśmy się na sylwestra gdzie przyczepiło się do nas kilku oprychów na całe szczęście nie skończyło się tak drastycznie. Współczuję Ci kolego.

• kka69 Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 04.01.13, 19:00
        Ciekawe , czy Pan Piotr Płaciszewski będzie nadal radnym w Legionowie?
        Czy prawo i sprawiedliwość nie dam mu krzywdy zrobić?
        • tuitambylec Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 04.01.13, 19:05
          Jeżeli nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem, to dlaczego miałby przestać być radnym?
          A wszystko wskazuje na to, że może być niewinny: www.gazetaecho.pl/warszawiak-nie-zginal-od-galezi-piotr-p-niewinny_63316
          • tomjani Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 06.01.13, 19:00
            Calkiem możliwe nawet, że radny obronił się przed grupą tych samych bandziorów, którzy chwilę później zamordowali kogoś zupełnie innego. A dziennikaskie hieny wietrzą łakomą sensację: polityk PiS nareszcie mordercą...
        • zdebeq Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 04.01.13, 21:01
          Ja mam nadzieje ze to sąd będzie bronił pokrzywdzonych a nie przynależność partyjna.
          Czy może uważacie, że Piotrek po prostu jest seryjnym gwałcicielem i morderca? Mogę uprzejmie donieść, że kiedyś spotkałem go na wagarach w ogólniaku.
          • misiek1974 Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 05.01.13, 15:04
            zdebeq napisał:

> > Mogę uprzejmie donieść, że kiedyś spotkałem go na wagarach w ogólniaku.

Co na wagary się chodziło? :D
            • zdebeq Re: kim jest Legionowianin napadnięty w Zakopany 05.01.13, 22:42
              absolutnie nigdy
    • kroal Re: Nagranie TV Tygodnika Podhalańskiego 05.01.13, 19:51
      Nagranie Wiadomości Lokalnych Telewizji Tygodnika Podhalańskiego: Wydanie 01/2013 - o tych wydarzeniach:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x6XKo-nClnI#t=79s
    • kolkatolka Re: TVPodhale o tym zdarzeniu 06.01.13, 19:47
      Relacja TVPodhale
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eQboPUcOOvg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka