akumulator1 17.06.13, 13:15 Dziś rano odmalowano przejście podziemne przy stacji pkp, pytanie - ile wytrwa w takim stanie? Obstawiam że maksymalnie do przyszłego weekendu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Przejście odmalowane 17.06.13, 18:25 Róż różem, ale patrzyłam jak oni malowali. Te kropki na ziemi mnie jakos przerażają. Podobnie jak ... odchody w wejściu, które były w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
dagrod2007 Re: Przejście odmalowane 17.06.13, 19:46 W sobotę przechodziłem przejściem tunelu pkp legionowo przystanek ----- Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka_lwo Re: Przejście odmalowane 17.06.13, 22:04 Trochę off topic, ale mam wnerwa. Całkiem niedawno wjeżdżając do windy przy PKP Legionowo zastałem na środku całkiem ludzką kupę. Chcąc nie chcąc wrzuciłem na plecy wózek z juniorem i popełzłem na schody. Jak można, za przeproszeniem, wys**ć się w publicznej windzie??? I jeszcze co za barany blokują windę wciskając ten żółto-czerwony przycisk? Winda stoi na dole, matka z dzieckiem ma niby zostawić malucha albo sam wózek i zejść na dół, wycisnąć przycisk i wjechać po dziecko/wózek żeby zjechać jeszcze raz, tyle że z wózkiem? Wózkiem, którego może już tam nie być? Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Przejście odmalowane 17.06.13, 22:29 ja proponuje mały wandalizm, na który to władze miasta przymkną oko... i zamkną oczy straży miejskiej i policji... mianowicie, rozlejmy beton na schodach... a że będzie w kształcie podjazdu to przypadek... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
trombonosek Re: Przejście odmalowane 17.06.13, 23:08 Niezły pomysł, będzie można założyć gumowce i poślizgać się na tych kupach... Odpowiedz Link Zgłoś
modernlook Malowanie trawy na zielono 20.06.13, 08:00 Przejście odmalowali, bo była wizyta szwajcarów i niedługo przejście wróci do normy. gazetapowiatowa.pl/artykuly/Budowa-legionowskiego-dworca-symbolicznie-otwarta,2728.html www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/aktualnosci;kategoria-wszystkie;id-4680 akumulator1 napisał(a): > Dziś rano odmalowano przejście podziemne przy stacji pkp, pytanie - ile wytrwa > w takim stanie? Obstawiam że maksymalnie do przyszłego weekendu :( Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: Malowanie trawy na zielono 20.06.13, 08:58 dokładnie to samo miałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Malowanie trawy na zielono 20.06.13, 12:15 Może i ściany pomalowali, ale na ziemi to dalej szlam i aż niedobrze się robi Odpowiedz Link Zgłoś
mat-mus Re: Malowanie trawy na zielono 22.06.13, 11:40 Dziwicie się, że tylko ściany pomalowali? Przecież szwajcarzy nie mogli patrzeć pod nogi mając obok oblicze naszego Romana. Musieli wpatrywać się w nie i uśmiech nie schodził im z oblicza. Mam nadzieję tylko, że kopiąc tę "pierwszą łopatę" nie natknęli się na "niewybuch" lub inny ładunek emocjonalny i nie wycofają się z pieniędzy. Bo gdzie i za co wtedy powstanie Centrum Komunikacji Społecznej ? Odpowiedz Link Zgłoś