matrox232 12.07.13, 12:22 Hej!!! Znacie jakiś dobry sklep ze sprzętem i odzieżą treningową do sportu walki ? ? Musze kupić coś porządnego .. Polecicie mi cos ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walery1234 Re: Sport walki 08.08.13, 15:07 Napisz konkretnie co chcesz kupić to może Ci doradzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrox232 Re: Sport walki 13.08.13, 10:19 Chodzą mi po głowie rękawice, ściągacze elastyczne itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
walery1234 Re: Sport walki 11.10.13, 15:04 Ale się tu kozaczek trafił... ech po forach pełno jest takich. A wracając do tematu to chciałbym się spytać czy nie chciałbyś tego kupić przez internet, bo wtedy bym miał dla ciebie coś ciekawego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: Sport walki 08.08.13, 20:33 Napisz jaki sport walki uprawiasz jeśli krakowskie sztuki walki..to polecam allegro dobre maczety i niezłe noże...hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
harold99 Re: Sport walki 17.10.13, 13:52 Nie każdy kibicuje krakowskim zespołom, to po pierwsze. Sklep bmafshop.pl jest nawet, nawet, spodobał mi się, to po drugie. Jeśli ktoś zaczyna trenować, niech spyta się swojego nowego trenera, w co warto się zaopatrzyć, potem niech kupuje, to po trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: Sport walki 17.10.13, 21:56 Jeśli ktoś poważnie szuka sprzętu (ubioru) do trenowania sztuk walki....to najpierw podaje jaki rodzaj sportu uprawia...Bo np w karatedze nie będzie ćwiczył boksu... ;) a w spodenkach kyokushin... Odpowiedz Link Zgłoś
walery1234 Re: Sport walki 22.11.13, 13:55 Znam ten sklep właśnie też chciałem doradzić koledze, aby tam zajrzał, no ale za mało napisał, ja tam kupiłem rękawice bokserskie i też staram się tam kupować suplementy diety i witaminy bo są w dobrych cenach, a wysyłka jest błyskawiczna Odpowiedz Link Zgłoś