saabb 01.10.13, 22:06 Muszę wypożyczyć auto na 3tyg. Czy ktoś miał styczność z tą firmą www.grupa77.com.pl/ Są z Legionowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwitkows Re: rent car 01.10.13, 22:35 Na prawdę chcesz wypożyczyć czy tylko ich zareklamować? Zaspamowali całe miasto banerami... Ja korzystałem z 99rent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 02.10.13, 09:19 nie chcę ich reklamować, nie mam ku temu powodu... potrzebuje wypożyczyć na 2 tyg auto bo swoje wstawiam do serwisu a niestety muszę jakoś dojeżdżać do kolejki... wszystko super tylko jakie tam są ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: rent car 02.10.13, 09:41 Faktycznie , masz rację z tymi cenami, auta z tej grupa77 są drogie i stare. Może pożycz auto z serwisu, gdzie zostawiłeś swoje auto. Np. pożyczając auto z serwisu reno płacisz za nie już od 60 zł za dobę. I są to nowe modele aut. A są też serwisy , co na czas naprawy wypożyczają auto gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 02.10.13, 10:26 Niestety serwis gdzie zostawiam auto nie dysponuje obecnie autem zastępczym, które mogę wypożyczyć. Muszę poszukać na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 02.10.13, 14:03 Po pierwsze jest pare wypozyczalni oferujących auta z tego co pamiętam po 49 zł. KOleżanka pożyczała. Zadowolona. Po drugie, zmień serwis, bo nei dość, że biora auto na 2 tygodnie (kiepscy chyba, skoro muszą na aż tyle) to pozbawiają Cię na tak długo auta bez możliwości auta zastępczego :) PS Kiepska próba reklamy wypozyczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 02.10.13, 16:56 pewnie madziulec nie zdążyłaś przeczytać mojej niecenzuralnej odpowiedzi... to teraz zgodnie z zasadami: PS odpowiadaj na pytania bez dodawania swoich 3 groszy. aaa i naucz się czytać bo napisałem już, że nie mam powodu dla którego miałbym reklamować wymienioną firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: rent car 02.10.13, 17:25 nie ma możliwości wypowiedzenia się na temat jakiejkolwiek firmy czy fachowca, bo albo jest to reklama albo kopanie dołów przez konkurencję. Jedynie można walić w pysk radnych i wytykać błędy ortograficzne innym piszącym tutaj. Takie są zasady. Ja nigdy nie musiałem wypożyczać samochodu w kraju, ale na cenę chyba szczególny mają wpływ warunki ubezpieczenia (oprócz modelu czy wieku pojazdu oczywiście). Nie życzę nikomu, żeby podczas naprawy swojego samochodu musiał naprawiać też zastępczy z powodu dziwnie skonstruowanej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 02.10.13, 18:27 Krzysiu, mozna sie wypowiedzieć. Ale jeśli masz od razu w pytaniu odpowiedź to średnio rozgarnięty troll forumowy, do których sie niektórzy zaliczają, jest w stanie rozpoznać prowokację. Niestety na niskim poziomie ;) A jak tenże troll jeszcze niecenzuralnie odpowiada no to tym bardziej świadczy o tym, że sobie chciał reklamke zrobić. Naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: rent car 02.10.13, 18:50 Swego czasu wypożyczałem w firmie podobnej do tej z pierwszego posta. Taka ekipa karków co to mieli i wypożyczalnię samochodów i agencję ochrony i przy okazji chyba długi odzyskiwali ;-) Samochody mieli różne, było 206, 406, Albea, Mercedes A, wszystko takie 5-10 lat. Ceny od ok. 60-70PLN z dobę, ale te kilka tańszych samochodów było cały czas zajętych... Ale mieli jedną zaletę, której nie miało większość wypożyczalni - nie chcieli kaucji. Większość pozostałych wymaga blokady na karcie kredytowej albo kaucji w gotówce. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 02.10.13, 20:10 expressrent.eu/reservation/cennik www.wypozyczalnia-aut24.pl/samochody-osobowe-cennik-oferta/ www.wypozyczalniasamochodow.info/cennik,3,top.html Mozna porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
nielot_dodo Re: rent car 02.10.13, 22:36 To na 3 tyg. czy na 2 ??? Za sześć dych to jest assistance na rok i w razie draki auto przyprowadzają na podwórko do wiochy pn. Chotomów, umyte i zatankowane, wiek mniej niż 3 lata. Pierwsze 3 doby free, potem nie wiem - widocznie mam lepszy serwis ;-) Co prawda z assistance fabrycznym ale akurat pech mnie trafił kiedyś na wys. Grazu, to miałem hotel + obrok na czas wymiany turbiny. Inaczej pewnie do końca życia nie widziałbym Grazu :-), przejeżdżając kiedyś nawet 3 x w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 02.10.13, 23:19 na 2tyg... w pierwszej wersji miało być 3tyg ale okazało się, że będzie krócej. I dajmy sobie spokój z ocenami serwisów bo oddaje auto na swapa a nie na jakąś tam pierdołę do naprawy. W takim przypadku chyba assistance nie zadziała.... Madziulec czasami na takie baby jak Ty trzeba zniżyć się do niecenzuralnej wypowiedzi, nawet trolle muszą to zrobić. Gdzie Ty widzisz w moim pytaniu zarazem odpowiedź? Chciałem wypożyczyć auto a że w oko wpadła mi reklama tej firmy to zapytałem, czy ktoś miał z nią styczność. Gdzie tu reklama??? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem??? Czy jak ktoś napisze, że chce przyjechać z Wawy do Legionowa i zapyta jak się jedzie Transludem to będzie to próba reklamy bądź prowokacji???!!! Czy nie siedziałaś czasem w jednej ławce z Antonim??? Wszędzie widzisz podstęp i prowokację i co najgorsze Trolle (może czas odstawić syropek). Wiesz, wydaje mi się, że jesteś sponsorowana przez wielkie lobby farmaceutyczne... wszyscy, którzy Cię czytają muszą brać coś na uspokojenie. Temat uważam za zamknięty, samochód wypożyczony w innej firmie. PS Firma grupa77 pewnie się cieszy, że tak wątek się rozwinął. Nie ważne jak się mówi, ważne że w ogóle. Miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 03.10.13, 07:48 Chłop a taki mało ogarniety ;) Ja rozumiem, ja baba, tylko kuchnia, dziecko i kościół. No ale tenże chłop nie umie wyszukiwareczki, wpisać, samochód, wypozyczalnia, Warszawa i tak dalej. I uważa, że skoro oplakatowali właśnie całe miasto jedyną wypozyczalnią z cinquecento to w ten sposób to zareklamuje. Kochany to się robi inaczej :)))) I nie na poziomie "bab" ;) Przy okazji wiemy, że na Ciebie trzeba uważać, boś cham ;) i języka za zębami trzymać nie umiesz i dla Ciebie dyskusja to z ryjem na druga osobę i ponizenie go. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 03.10.13, 09:10 Twój post świadczy tylko o tym, że czytanie ze zrozumieniem przychodzi Ci z trudem, ale już kreowanie rzeczywistości z łatwością... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 03.10.13, 09:55 Jak osobie nierzeczywistej, bo o ile jak widac sledzisz moje poczynania sugerując syropek na uspokojenie (czyżby Guayazyl ;)))) to zdajesz sobie sprawe, że masz do czynienia z osobą wirtualną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 03.10.13, 10:26 Madziulec... syropek to bierzesz ale na co innego... bo widzisz Trolle, prowokacje itp. Mam dalej Ci pokazywać, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną? Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: rent car 03.10.13, 09:11 swoją drogą mogli te banery "U Adasia" zamowic. Bo jak dla mnnie, to tych co użyli są mało czytelne. Ja stojąc w kolejce do przejazdu kolejowego,miałem problem wyczytać co tam napisali. Grafika przykułamójwzrok, tylko na takim tle, napisy mało czytelne.... Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: rent car 03.10.13, 09:23 to fakt, szczególnie numer telefonu mało widoczny... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: rent car 03.10.13, 09:56 Ja się zastanawiałam czy banner wskazuje os speców od "mokrej roboty". A samochód ... do napadów albo co. Ale cieniasem na napad???? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakwasny Re: rent car 03.10.13, 14:54 Witam, fajnie, że w końcu u nas można wypożyczyć auta, a nie jeżdzić po wawie. W u biegłym roku, korzystałam z wypożyczalni w Jabłonnie Rebe Car. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: rent car 03.10.13, 15:58 tylko zeby sie nie okazalo ze jest tak jak z taksówkami. Taniej zamowic z warszawy niz lokalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitek713 Re: rent car 19.06.14, 23:33 ja polecam ren a car ja byłem zadowolony :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: rent car 20.06.14, 08:22 Ale klakier. ludzie.gazeta.pl/pitek713/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś