Dodaj do ulubionych

Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014

11.08.14, 10:34
Witam,

Czy macie też problem z siecią Orange? Od 2 dni jakaś masakra. Znika zasięg. Nie mogę nigdzie dzwonić itp... To samo ma moja żona. Więc wina telefonu na pewno nie. Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło.
Obserwuj wątek
    • teleon Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 11.08.14, 20:31
      A gdzie tak jest bo ja np nie mam żadnych problemów z Orange?
      • telemann Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 12.08.14, 22:01
        Ja też mam problemy z zasięgiem w Orange - os. Jagiellońska, tak od dwóch dni?
        • puma198113 Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 13.08.14, 10:57
          Kurna, jakaś masakra. Dokładnie os. Jagielońska. Tylko z balkonu mogę dzwonić. Odcięty jestem od świata. 6 lat tutaj mieszkam i nigdy takiego problemu nie było. Dzwoniłem do orange to powiedzieli mi że mam zmienić tryb połączeniowy na bodajże jakiś G2. Cały telefon przewertowałem i nigdzie nie mam takiej opcji. Jaja sobie robią czy jak. Żona też ma orange i ma ten sam problem.
          • teleon Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 14.08.14, 16:22
            Dziwne bo ja problemów nie mam a też mieszkam i pracuję na Os Jagiellońska. Nie żebym jakoś bronił Orange albo był fanem ale u mnie wszystko działa ( jak i na trzech innych telefonach znaczy Rodzina ) i na 2G i na 3G.
            Jaki masz telefon - podaj model to poszukam w necie jak ustawić 2G.
            T
            • kka69 Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 14.08.14, 18:29
              Ten słaby zasięg , to jest akcja promocyjna NOWY ZASIĘG ORANGE.

www.youtube.com/watch?v=qlh1vR5keiQ
              • unoman Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 01.12.14, 09:40
                uff, dobrze, że ostatniej umowy z Orange nie przedłużałem, przy takim zrywaniu netu w smartfonie to żadna oferta mnie nie skusi... A pisanie reklamacji.... a piszcie sobie, ciężko dostać upust za coś co nie działa , mają w dooo...
    • orangeekspert1 Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 19.08.14, 14:39
      W tej okolicy mogą jeszcze występować utrudnienia w działaniu sieci. Trwają też prace nad uruchomieniem nadajników w technologii UMTS900 co powinno w przyszłości poprawić sytuację. Staramy się, aby utrudnienia zostały usunięte możliwie jak najszybciej.
      • alan_25 Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 19.08.14, 15:28
        A nie wydaje Ci się dziwne, że skarżą się tylko klienci Orange , a nie T-Mobile - skoro sieć 2g, 3g, U900 jest współdzielona?
        • orangeekspert1 Re: Problem z zasięgiem Orange - sierpień 2014 22.08.14, 14:58
          Jeśli problem będzie się utrzymywał to zgłoś go nam korzystając z formularza dostępnego tutaj zasieg-orange.wp.pl/. Opcja „zgłoś problem” będzie dostępna po zalogowaniu i wybraniu dokładnej lokalizacji. Sprawdzimy to.

alan_25 napisał:

> A nie wydaje Ci się dziwne, że skarżą się tylko klienci Orange , a nie T-Mobile
          > - skoro sieć 2g, 3g, U900 jest współdzielona?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka