kasia10.76 13.10.14, 12:39 Witam zepsuł mi się piekarnik, poszukuje fachowca do naprawy. Piekrnik Whirpool. okolice Legionowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kka69 Re: szukam fachowca od piekarnika 13.10.14, 19:26 Jak objawem uszkodzenie jest niedziałający programator w piekarniku, to do wymiany na 99% jest programator, praktycznie nienaprawialny. Ten producent ma problemy z programatorami w pewnych seriach piekarników. Wymiana programatora kosztuje około 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maxcom1 Re: szukam fachowca od piekarnika 13.10.14, 19:26 Z czystym sumieniem polecam Pana Romana (posiada uprawnienia gazownicze) to przesympatyczny człowiek i super fachowiec, podjął się naprawy mojego piekarnika jakieś pół roku temu pomimo, że inni "fachowcy" albo podawali ceną z sufitu albo polecali kupno nowej kuchni . Pan Roman również podejmuje się napraw hydraulicznych i elektrycznych. Prawdziwa "złota rączka", jeśli jesteś zainteresowana namiarami napisz na prv, bo nie chcę posadzenia o reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia10.76 Re: szukam fachowca od piekarnika 14.10.14, 12:11 a mogę prosić namiary? najlepiej na maila kasia2c76@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
digitalsound Re: szukam fachowca od piekarnika 02.12.14, 14:22 Czesc! Wielka prosba czy moge równiez prosic o namiar na fachowca. Piekarnik przestał grzać :( bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt76 Re: szukam fachowca od piekarnika 18.05.15, 13:47 podbijam temat Poszukuję fachowca od piekarnika Samsung w Legionowie. Wyświetla się błąd E-83 - brak komunikacji z panelem :( Ktoś, coś ? Odpowiedz Link Zgłoś