elek16 30.09.15, 22:44 Witam czy jest w Legionowie gabinet specjalizujący się w ćwiczeniach pleoptycznych i ortoptycznych wzroku. Jeśli tak to proszę o namiary. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: ortoptysta 30.09.15, 23:11 ortoptyka.pl/content/category/6/43/40/ kiepsko z Legionowem :( Odpowiedz Link Zgłoś
bela8008 Re: ortoptysta 01.10.15, 19:48 Polecam ortoptystę z Mediqa. W zeszłym roku wyleczyła naszego syna. Przyjmuje dwa razy w tygodniu.Niestety tylko prywatnie, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka102 Re: ortoptysta 29.01.16, 14:16 Trudno kogoś tak naprawdę polecić. My dla dziecka 5 letniego z zezem szukaliśmy pomocy przez rok. Byliśmy w trzech gabinetach ortoptycznych. Najbardziej dokładną, szczegółową diagnozę dostaliśmy od pani ortoptystki w Luxmedzie - Profemed, na AL. Jerozolimskich (Hotel Mariot). Z diagnozą ortoptyczną poszliśmy do lekarza okulisty dziecięcego, który specjalizuje się w zezach, przyjmuje w Profemedzie. Na szczęście u nas obeszło się bez operacji. Ćwiczeniami ortoptycznymi, dobrze dobranymi okularami i zasłanianiem oka uniknęliśmy operacji na zeza. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
elek16 Re: ortoptysta 06.10.15, 21:02 a napiszcie mi jakie badanai robi ta ortoptystka w Mediqu, jak ćwiczy z dizeckiem- iel kosztuje wizyta. Mam namiary na ortoptystkę z Wołomina ale tam dlaeko, ale bedizemy chyba jeżdzić koszt 400 zlo- 10 spotkań i ćwiczeń pleoptycznych po 30 min, choc też sama ćwiczę i widzenie jest lepsze niz mies temu u 4 latka :))))) no ale teraz nam doszlo łzawienie jednego oka i szukamy alergologa bo jest także podejrzenei alergii... Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower7531 Re: ortoptysta 21.10.15, 09:55 Polecam panią Urszulę Koszykowska. Naprawdę przemiła kobieta i znakomita specjalistka. My chodzimy do Profemedu w Mariocie. Wizyty nie sa tsnie, ale uwazam ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek111 Re: ortoptysta 07.01.16, 11:11 Ortoptystka p. Kasia przyjmuje na Ceramicznej 20 (salon optyczny) - to okolice Ratusza Białołęka. Chodziłam tam ze swoim dzieckiem i jestem bardzo zadowolona. nr tel. 22 203 66 16 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek111 Re: ortoptysta 17.01.16, 18:44 Jeżli to jeszcze potzrebna informacja to wiem, że jest na Tarchominie gabinet na ul. Ceramicznej w salonie optycznym. Odpowiedz Link Zgłoś