metron1 08.09.16, 12:23 Czy komuś ostatnio udało się wysłać "Pytanie do Prezydenta" z formularza z głównej strony miasta ??? Nie przychodzi link zwrotny z potwierdzeniem adresu mailowego Próbuję już któryś kolejny raz w odstępie kilku dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: Pytania do Prezydenta 08.09.16, 21:17 Może "Legionowo porusza" tak wciągnęło Prezydenta Smogorzewskiego, że nie ma czasu na zwykłą komunikację z petentami? Odpowiedz Link Zgłoś
i.blotny Re: Pytania do Prezydenta 10.09.16, 18:03 Kilka razy próbowałem z tego korzystać, za każdym razem bez skutku. Może trzeba trafić na jakąś gorącą linię? Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Pytania do Prezydenta 10.09.16, 21:23 Może ulepszyli formatkę przyjmowania pytań i te niewygodne już odrzucają na etapie wysyłania (linka) :) Ja wysyłałem pytanie czemu pominieto 200 metrów mojej ulicy w utwardzaniu (kostka/asfalt są na obu końcach ulicy) a dokładnie w środku ulicy zostawiono 200 metrów gruntowej.... raz dostałem odpowiedź nie na moje pytanie. Drugi raz nie doczekałem się odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Pytania do Prezydenta 11.09.16, 23:20 Już chyba wiem w czym jest rzecz. Po prostu blokowane są adresy mailowe które najprawdopodobniej trafiły na czarną listę ratusza Przed chwilą spróbowałem wysłać pytanie z innego adresu mailowego i proszę po kilku sekundach miałem link zwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
sikorski_hubert Re: Pytania do Prezydenta 12.09.16, 20:24 A otwiera wam się "Kodeks etyki" z tej strony? www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/strefa-mieszkanca-iso mi po kliknięciu pojawia się strona główna legionowa, ale może mam coś kompem... Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Re: Pytania do Prezydenta 16.09.16, 18:20 w ostatnim czasie wysyłałam kilkakrotnie zapytania i przychodził mi link, działało ok... niestety jak widzę nikt nie ma ochoty odpowiedzieć na zadane pytania... Odpowiedz Link Zgłoś