Dodaj do ulubionych

Serwis rowerowy Legionowo

16.03.17, 12:30
Od niedawna mieszkam w Chotomowie, posiadam dwa rowery i szukam sprawdzonego serwisu, najlepiej w Legionowie, który weźmie je pod piekę. Przed wakacjami chciałbym również kupić rower szosowy dla żony. Który sklep i serwis możecie polecić? Czytałem bardzo dobre opinie o RAV Serwis i o sklepie przy studni oligoceńskiej.
Obserwuj wątek
    • mar000mar Re: Serwis rowerowy Legionowo 16.03.17, 12:52
      Sam z polecenia trafiłem do RAV Serwis w tamtym roku i nie chcę już słyszeć o innych serwisach w naszym mieście. Fachowość, niskie ceny, krótki czas napraw i przede wszystkim normalne podejście do klienta, a nie naciąganie na zbędne koszty. Uważam, że nie ma lepszego serwisu w Legionowie, więc śmiało polecam!
    • krukmonika Re: Serwis rowerowy Legionowo 16.03.17, 13:18
      W RAV Serwis kupiłam rower górski dla syna. Miła atmosfera - klient jest traktowany z uwagą i indywidualnie, dodatkowo przystępne ceny i dobra lokalizacja. Pierwszy przegląd gwarancyjno-regulacyjny nowego roweru po przejechaniu określonej ilości km jest gratis!
      Zostawiłam też do przeglądu swój dość stary rower i jestem zadowolona z naprawy - działa jak należy!
      Polecam wszystkim, Monika Kruk
      • kka69 Re: Serwis rowerowy Legionowo 22.03.17, 20:03
        A czy jest w Legionowie tani sklep z częściami do rowerów?
        Chodzi mi np o zakup łańcucha, spinki do niego, supportu itp.
        • kubu5 Re: Serwis rowerowy Legionowo 24.03.17, 11:40
          Wie ktoś może gdzie w Legionowie można dostać porządne U-locki Kryptonite lub ONGUARD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka