patriszia 14.10.04, 08:49 we wtorek, za drugim podejściem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkownacki Re: a ja zdałam prawko :) 14.10.04, 09:48 gratuluje:)i co zglaszasz sie na ochotnika jako kierowca na nasze piwko na zlocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: a ja zdałam prawko :) 14.10.04, 13:16 a ja za katusa będe robiła czy za wielbłądzice? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a ja zdałam prawko :) 14.10.04, 12:22 O rany ! Super! Powiedz tylko, ktoredy bedziesz jezdzic, zebysmy uwazali ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: a ja zdałam prawko :) 14.10.04, 13:17 najpierw pokaż mi odwarznego który mi da samochód a kaszlakiem to dużych szkud niena robie a chyba tylko na to mnie narazie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a ja zdałam prawko :) 14.10.04, 13:44 No dobra, gdybym miala samochod pozyczylabym (jezdze samochodem meza ;-) bpo on ma sluzbowy) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: a ja zdałam prawko :) 15.10.04, 04:03 patriszia napisał: > we wtorek, za drugim podejściem :) wybacz za spoznione gratulacje ale z przyczyn technicznych nie moglem wczesniej, a w kwestii formalnej jakim samochodem jezdzi Twoj maz? bede wiedzial kiedy go unikac gdy bedzie za kierownica kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś