zuzka323 25.10.04, 14:14 Moze ktoś podpowie mi gdzie w Legionowie zajmują sie zakładaniem rolet. potrzebuje pilnie i niedrogo:) e-legionowo pomóż prosze:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: prywata...a co:( 25.10.04, 15:06 A jakie rolety potrzebujesz? Wewnetrzne czy zewnetrzne????? Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: prywata...a co:( 25.10.04, 15:47 dokladnie jakiego typu rolety, bo ja moge polcic ddo wewnetrznych (rolety, zaluzje i takie tam) firme majaca siedzibe na Ul. Kwiatowej, na odcinku od ulicy Zakopiańskiej w strone Jabłonny (za górka jakies 200 metrów po lewej stronie). Zakladali u mnie w domku kila lat temu i ostatnio na innych oknach i bardzo sobie chwale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: prywata...a co:( 25.10.04, 16:00 chyba udalo mi sie podrzucic namiar firmy, która polecał polokokt a sam zapomnialem ze przeciez tez mialem montowane w zeszlym roku, firma ma siedzibe na 3-go Maja, nastepny budynek za nieszczesna pizzernia Dominium. nawet przyjechali bezpłatnie przejrzec i wyregulowac jedna rolete bo sie szyna odkleila po 4 mies, i od tego czasu wszystko jest luxus Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: prywata...a co:( 25.10.04, 15:50 po to jest tez te forum zeby taka prywate robic :) hmm...wiem ze jest firma Apex w dawnym Anacie przy Sowińskiego mają: okna, rolety, żaluzje oraz mają swój sklep chyba też przy rynku (duza reklama na obskurnym narożnym budynku fotografa jadac Piłsudskiego od stacji PKP). znalazlem tez cos w necie : MAGNUM SYSTEM LEMAR S.C. 05-120 Legionowo Kwiatowa 108 (0-22) 784-55-75 �aluzje markizy rolety (ten odcinek Kwiatowej bedzie od Zakopiańskiej w prawo.) ADAMS ZPU A.PERKOWSKI 05-120 Legionowo Lisa-Kuli 8 (0-22) 784-61-16 �aluzje markizy rolety (Lisa-Kuli - Sobieskiego w prawo w Lwowską) zreszta jak cos www.legionowo.pl/miasto/pliki/prezentacja//mapa_legionowo.gif Odpowiedz Link Zgłoś
skuter32 Re: prywata...a co:( 25.10.04, 19:55 Witam Poleciłbym firmę A. i P. Dębscy mieszczącą sie przy ul 3-go Maja 22d. Korzystałem z ich usług trzykrotnie i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: prywata...a co:( 25.10.04, 20:21 no i masz babo placek...chciałam załatwić dziś tyle spraw no i guzik:( Zanim zdążyłam dotrzeć pod wskazane adresy to straciłam cierpliwość. Czy wszyscy osobnicy płci odmiennej są tak wnerwiający czy tylko ja mam takiego pecha? Nic, jutro powisze na telefonie i może coś załatwie:( a swoją drogą to na zakupy chodzą tylko kobiety???...a wydawałoby się, że nie musze znać się na wszystkim...o zgrozo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: prywata...a co:( 25.10.04, 20:22 no i oczywiście chciałam podziękować wszystkim za pomoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś